| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:26
- Nahlásit
bonc
to by sem se tam musela vrátit a znovu do pekla už se mi nechce..
tak až se tam vrátí,identifikovala sem se ti na zdi. ....mám tam fotku jednoho bílýho čokla a nejni to krt,ale boksér.
|
bonc
Člen |
- Nahlásit
Marush
rosákovic
v množnym čísle - vás poznam vobje
Crysa
jde o trenažér
ten mam
chek - další přiřazenej čék do sbírky
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Crysa
V noci sem vymyslela, že by bylo zábavný pověsit Jiříka na strom jako velkého ringopeška, a pejskové by si na něj mohli vyskáknout a stáhnout si ho dolů. To by je mohlo bavit, ne?
Jinak můj opilec furt padá doleva. Jo a Máňa byla včera hloupější než slepička a hloupější než Fisi hyjenová. Už se vůbec nesnažila přemýšlet. Byla asi víííčerpaná. Učila se uklízet míček do košíčku a bublat ty bublinky )))) a kulhat.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:27
- Nahlásit
Marush
no počkej, to bys musela bét Maryje
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Marush
hele a víš že sem si tam něco našla?? )) třá kozí děděk a exekuce na baráček))))))) to je jen začátek,myslim,že to pude)
ten s exekucí na baráček působí jako pěkně namistrovanej č.....k(rýmuj s baráček)
ty vado, ženy, nalákaly jste mě.
včera jsem se dodívala i na 4. díl O koníčkách, ten Kalina je ale hajzl!!!!!!! a malinký číbátko tam bylo a celá ta slunečná hora sou napajedla, to je bomba. a Kalinova porodnice jsou taky napajedla. hezkej serijál, moc.
|
bonc
Člen |
- Nahlásit
jablunka
mám tam fotku jednoho bílýho čokla
jak jinak
ok, du se tam ještě na chvilku zanořit
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
jablunka
vipet vyzvednut
bonc
zapomněla na áresoviče... ale ten se nepoznat nedá
Marush
ten s exekucí na baráček působí jako pěkně namistrovanej č.....k(rýmuj s baráček
no hlavně ho zaskočila ))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:29
- Nahlásit
jbat
odesláno už si můžeš vymazat tu mailovku tady
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:30
- Nahlásit
Crysa
díky, mailovku jsem pozměnila, aby bylo jasný, vo koho de.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:32
- Nahlásit
Gerda
V noci sem vymyslela, že by bylo zábavný pověsit Jiříka na strom jako velkého ringopeška, a pejskové by si na něj mohli vyskáknout a stáhnout si ho dolů. To by je mohlo bavit, ne?
psy by to bavit mohlo
Jo a Máňa byla včera hloupější než slepička a hloupější než Fisi hyjenová. Už se vůbec nesnažila přemýšlet. Byla asi víííčerpaná.
šak my se taky na pár cvicích zasekli, třá jako ten aport.. tak měla od pátka zas pauzu, teď jdu napíct čerstvej žumpovec a zas se do toho vnoříme do tého cvičení, aby jsme udělaly aspoň kus domácích úkolů.
Učila se uklízet míček do košíčku a bublat ty bublinky )))) a kulhat.
a už bublá, vodofóbka černobílá?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:34
- Nahlásit
davidkova renata
no hlavně ho zaskočila))
uznávám nebylo to zrovinka super téma pro první rozhovor , ale stejnak mi byl nesympatickej vlasáč moc si vyskakoval, kozí dědek mi přišlo, že je tam vomylem chudák a jestli sis všimla jede si furt nějakej duchovní astrál...tak jsem na to zvědavá jak se to vyvine... to jsou pořady, beztak tam většina lidí leze jen, aby byli v televízi
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:37 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Čus ženy co je tu nového ?
Jsem dneska nějak děsně líná a musím jít zkontrolovat jestli někdo něco dělá a jestli nedělá tak budu muset o to víc dělat já. Achjo.
Dělá někdo vejcuc? Asi už dávno ne... co?
A všem Gábinám jen to nej k svátku.
tu máte pugéty:
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:39
- Nahlásit
hele a co to tu proběhlo s tou Nyný v televizi? kde jako hraje?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:42
- Nahlásit
Kejtlin!! jukni na to
http://melnicek.cz/data/zamestnani/4301
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:43
- Nahlásit
davidkova renata
no to jo, ale podle těch úpa prních medajlonku sem čekala lepší vodvaz, zatímmě to teda moc neba, uvidíme jak se to vyvine.Jo dobrá byla ta cáklá baba s tím čoklem v náručí a pak ta bezzubá to byla bomba jak se na skoro konci smála a půlka zubů jí chyběla kozí dědek byl boží už v tom medajlonku. moc se mi taky líbilo když se ten hipo ptal tý jedný čím se tam u něj bé živit, vona na něj koukla, sem myslela že řekne že von jako jí přece bé živit no né, a pak odvětila že tou hypoškou, i když vo tom nemá ani šajn. Je fakt, že pár perel se tam, našlo, ale celkově prostě taťka Peťka je taťka Peťka
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:44
- Nahlásit
Crysa
noci sem vymyslela, že by bylo zábavný pověsit Jiříka na strom jako velkého ringopeška, a pejskové by si na něj mohli vyskáknout a stáhnout si ho dolů.
hele a když do toho nepůjde Zlatovláska, tak Mates určitě. Onehná mi něco takovýho popisoval
bonc
Já se bez mučení přiznávám, že jsem Veronika a mám bílý psy
Crysa
Ušla jsem 30 m
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:44
- Nahlásit
Ježíš vy ste zas nadrásali romám s nechutnýma kapitolama.Já sem neska musela vyluksovat hafmobil neb byl tak zachlupený,že už to bylo životu nebezpečné.jako točím do zatáčky nevím kudy jedu páč mi přímo na držce přistál chuchvalec tý jemný podsady:mad ále sem nacpala hmyzopsa do pidipostrůjku a zapoměla sem že na konci vodítka néni pes ale hmyz,tak jak vystartovala po jezefčíkovi tak sem trhla vodítkem jak s pakůnem,hmyzopes letěla luftem asi metr pak děsně plakala tak dostala játra obrhrst tak to rozdejchala páč ten postrůjek měla jak paršutista takže se jí nic nestalo akorát se příšerně lekla není zvklá létat
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:45
- Nahlásit
identifikovaná jabloň a pumpa.
jablunka
to si mohla říct rovnou, že si ta šílená roztlemená vobluda
davidkova renata
jablunka
vipet vyzvednut
bonc
zapomněla na áresoviče... ale ten se nepoznat nedá
Marush
ten s exekucí na baráček působí jako pěkně namistrovanej č.....k(rýmuj s baráček
že ti ta huba ale jede viď?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:46
- Nahlásit
Baico
Já se bez mučení přiznávám, že jsem Veronika a mám bílý psy
tsss, veverky poznam, ty sou profláklý, dyk už je znaj i v zahraničí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:47
- Nahlásit
Crysa
poté co jsem pochopila, že talčítko tý myši musím stále držet mi ušel 47 metrů vochlasta jeden
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:48
- Nahlásit
fšem:
mám podezření, že si bláznivá Biluše změní profilofku na Lilátko, tak si dajte majzla, aby vás to nezabilo....
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:49
- Nahlásit
bonc
že ti ta huba ale jede viď?
jo, se tu nudim furt samá práce,žádná zábava,psa ještě nemám a teď jí nějak tetujou ouško chudince ...se musim odreagovat tu,bohužel
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:50
- Nahlásit
Baico
hele a když do toho nepůjde Zlatovláska, tak Mates určitě. Onehná mi něco takovýho popisoval
jj, pže jsem řešila, jak hledat oběšence že fíky stojící, ležící, klasika na stromě sedící, to všechno mi pes dělá, ale fíka na stromě nehybně visícího mi značit nechtěl. A to ani nebyl moc studenej, termovizí ho ještě našli.
Ušla jsem 30 m
mi všici serete, já myslela jak budu s 11 metry za machra
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:51
- Nahlásit
bonc
to si mohla říct rovnou, že si ta šílená roztlemená vobluda
Vopatrně,to nejsem já,ale moje holywůdská hvjezda.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:52
- Nahlásit
Crysa
Baico
No jako jiřík v tom obleku, kterej mu je velikej, se asi na strom nevydrápe, chtělo by to nějaké okno, ze kterého by mohl viset...mates by asi na strom vylezl i v ringáči, nebo by stačily jen ringo gaťky....aby si ho mohli stáhnout za zadek...u toho by mohl volat něco jiného než ten neidentifikovatelnej hluk, co dělá, ale mohl by volat - pomoc pomoc, už mě nechte být...tím bychom mohli pejskům trošku zamotat hlavičky...musíme se připravit na to léto - jak je na tom oblek s vodou? Smí se to vůbec namáčet? Do vody nám ale asi bdue stačit rukávek nebo řídítka. Kor když si k tomu bude muset pejsek doplavat....Pak bych chtěla vidět, jestli pejsek umí hlídat ležícího pachatele a pachatele upadnutého. Chudák jiřík, třeba to vůbec nebude chtít hrát...Daj se obleky dát nějak do čistírny nebo něco takovýho?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:52
- Nahlásit
Crysa
mi všici serete, já myslela jak budu s 11 metry za machra
csss, už mám 63.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:54
- Nahlásit
Crysa
fíka na stromě nehybně visícího mi značit nechtěl
noooo a to bychom měli začít dělat! Zarazíme jiříka o ty dvě větve v rozdvojce a bude krááásně viset. Jen bude mít asi pokousaný nohy....když nebude mít gatičky....
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:55
- Nahlásit
Marush
neeee
to bylo na davídkovic, jak vodcitovala 3 lidi a každýmu tam prdla jenom odpovídajícího smajla
jablunka
pardón, sem zapomněla, tak
ta šílená roztlemená holywůdská vobluda
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:56
- Nahlásit
Pumpa
eště že už tam zase nepolezu, stačilo když Lilátko strašilo jak dlouho tady na tý úvodní stránce Mě děsilo každej den hned po ránu a to není hezké.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:56
- Nahlásit
Pumpa
fšem:
mám podezření, že si bláznivá Biluše změní profilofku na Lilátko, tak si dajte majzla, aby vás to nezabilo....
Je to tam.
|