Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6930 . 6931 . 6932 . 6933 . 6934 . 6935 . 6936 . 6937 . 6938 . 6939 . 6940 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:56
- Nahlásit

Gerda
Pak bych chtěla vidět, jestli pejsek umí hlídat ležícího pachatele a pachatele upadnutého.

A jak to je? pes se má dycky zakousnout a pustit když řekneš a v případě jakýhokoli pohybu pachatele ho zas rafnout,jo? Sám už bez povelu? A co když spadne a teda leží, jak pozná pes že se mu nemá místo do ruky zahryznout třeba do hlavy?

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:57
- Nahlásit

Gerda
jak je na tom oblek s vodou? Smí se to vůbec namáčet?
smí, ale pak už ho nikdo ani nepoponese, páč samotná bunda nebo kalhoty vážej přes deset kílo to typuju. Takže mokrý to bé ležet jak hrouda hnoje.

Pak bych chtěla vidět, jestli pejsek umí hlídat ležícího pachatele a pachatele upadnutého.
tos tam měla i na videjích Asínky, že po puštění ležela a hlídala. akorát je prdel, že pak musí jít do zákusu když fík ještě leží, páč se sám jako na nohy zpátky nepostaví

Daj se obleky dát nějak do čistírny nebo něco takovýho?
tak velkou pračku asi nevymysleli, leda nějaká ta prádelna co pere pro špitály, ale tam by se z toho hnusu poblili. Většinou se to jen čistí vyschlý rejžákem od kemrů a hlíny a tak. Ale jednou v létě jsem to vzala na dvoře VAPkou, jen z venčí tak, aby to moc nenasáklo a další tři dny to leželo na slunku a vysychalo, to byly ty tropy, jak i v noci bylo 22°C

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:57
- Nahlásit

Pumpa
Uš je tam Mám i strašlivější, ale to by se lidi fakt lekli

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:58
- Nahlásit

Marush
A jak to je?
uvidíš v sobotu Budou i nožní maliny.

Baico
Člen
- Nahlásit

Crysa
jj, pže jsem řešila, jak hledat oběšence
No tak to zrealizujeme, jen musím sehnat horolezeckej sedák a pověsíme ve Zlovsi na strom
Já mu dám, že se bude bavit jen on tím, že na nás bude dělat baf

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Marush
Alexa
helejte ale já su načené!!! si vemte že to je druhej díl a ten dlouhovlasej se chová jako naprostejkokot.cz ))))))))))))))))))))
má děsný hlášky a menuje se taky Péta..já mu věřim!!!!
Crysa
V noci sem vymyslela, že by bylo zábavný pověsit Jiříka na strom jako velkého ringopeška, a pejskové by si na něj mohli vyskáknout a stáhnout si ho dolů. To by je mohlo bavit, ne?
psy by to bavit mohlo

no mýho určitě,stejně to běžně dělá na revíru .-))))) viz posledně.-)))) ofšem obávám se,že fižirantí se dostanou do těškýho defenzyvního dyzkomfortu..

du ven a dřít,nic nepyšte a neplánujte!!!!!!!!!!!!!!!!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 12:59
- Nahlásit

Gerda
noooo a to bychom měli začít dělat! Zarazíme jiříka o ty dvě větve v rozdvojce a bude krááásně viset
tak to je klasika fík na stromě. Ferda mi nechtěl čuchat k visícímu na špagátě. Jenže to by spíš chtělo ten horolezecký sedák a prsák a pověcit ho v civili, že by psoj jen spustil za votměnu peška na špagátě. Ale to spíš někdy na Mlíkojedy.

Marush
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 13:00
- Nahlásit

b]bonc[/b]
neeee
to bylo na davídkovic, jak vodcitovala 3 lidi a každýmu tam prdla jenom odpovídajícího smajla

aaaháá, to je jedno mi huba jede taky

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 13:00
- Nahlásit

Crysa
tos tam měla i na videjích Asínky
šiš to sem tam právě asi viděla, ne? .-)))) tak jestli to uměj i ostatní, měli by mít taky nějakou těžkou hodinu a ne jenom furt oddechovky, zábavný, taky trochu vážný práce s tim bráněnim. Asíčková to umí, budeme to mít jednodušší, budem se jim prostě spolu všem smát, to sem i líbí moc, dávám si like it.

a kolikpak stojí takovej obleček? Třá ten tenkej? Ty tlustý sou pro pejsky moc jednoduchý, na ty hubený se kouše mnohem hůř

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 13:01
- Nahlásit

Marush
pes se má dycky zakousnout a pustit když řekneš a v případě jakýhokoli pohybu pachatele ho zas rafnout,jo? Sám už bez povelu? A co když spadne a teda leží, jak pozná pes že se mu nemá místo do ruky zahryznout třeba do hlavy?
proboha neřeš!! ta malosvině se stejnak akorát zakousne a dál už to neni))))))))))) vim vo čem mluvim,tak neřeš nějaký další následný úpe zbytečný povely ))))))))))))..má sopku tak nepúštá)))))))))))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 13:01
- Nahlásit

davidkova renata
myslíš teda že by měla vohluchnout i na tu druhou?

kdybych to nechala ještě pár dní, tak bych přestala slyšet i na druhý ucho, nj holt jsem šla brzo
Eldoguero
je to hnusný, i proto, že i když na to ucho neslyším tak mě bolí jak svině

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 13:03
- Nahlásit

jsem našla apsolutně strašliváckou fotku a nejde mi to tam nahrát

Crysa
Člen
- Nahlásit

Gerda
Budou i nožní maliny.
teď jsem za nima byla dopo a neví esli pojednou, páč Vilík, bráška Dáši je nějakej bolavej a on je jeden z těch, kvůli kterýmu by za Jirkou jeli. Takhle, pokud Vilí nebé moct, zvažujou, že by vzali zbytek početný smečky a jeli zatrénovat se všema co doma maj někam jinam.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 13:03 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Crysa
No tak kejtlin vyhledá v Mlíkoších vhodnej strom, zavěsíme sedáky a ringopeška. mi neřikej, že bychom při správném zpřevodování Jiříka na větef nevytáhli...

Baico
Mates se musí začít učit plavat v ringáči, aby pak nebyl vyčerpanej, a viset v sedáku ze stromu. Bude se spouštět sám, abychom neprozradili, kde je.

edit:
Crysa
jééé to je škoda, ale nevadí, třeba zase někdy přijedou, je radost na ně koukat.

Alexa
Člen
- Nahlásit

Gerda
a kolikpak stojí takovej obleček?
tlustej od 20 000 nahoru hubenej je o mnoho dražší

a koukej nechat ty atrakce až na další tejden, gdyž teď nebudu

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 13:06
- Nahlásit

Gerda
kolikpak stojí takovej obleček?
snad třicet tisíc? bajvoko.. koukni na www.gappay.cz tam ho maj.
Ty tenký co jsou na KNVP tady k sehnání moc nejsou a hlavně ti tady na ně nikdo dávat kousat nebude, páč nikdo z fíků není sebevrach.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 13:07
- Nahlásit

Crysa
jéé paní tam jsem dělala rok a půl nebrat!!! to je sklad v objektu starého mlýna a nelze to vytopit a je to nad vodou, tj když venku je -20 tak tam je -23, v nejparnějším létě je tam max. 10 stupňů nad nulou a ing. Koneční jsou neskuteční č*ráci, ale díky moc, ten inzerát je tam často, nikdo tam totiž v tom mrazu a s tím vedením nevydrží....

Marush
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 13:07
- Nahlásit

davidkova renata
proboha neřeš!! ta malosvině se stejnak akorát zakousne a dál už to neni))))))))))) vim vo čem mluvim,tak neřeš nějaký další následný úpe zbytečný povely ))))))))))))..má sopku tak nepúštá)))))))))))

oukej,oukej..když stejnak nepůšťá tak je to jedno

Gerda
uvidíš v sobotu Budou i nožní maliny.

Nožní maliny...to jsou výrazy že z toho vždy ucvrknu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 13:10 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Biluška
PROČ JE LILÁTKO VŽDY ROZMAZANÉ???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 13:12
- Nahlásit

Vlčáčková
PROČ JE LILÁTKO VŽDY ROZMAZANÉ
bud ráda,je to milosrdnější!! nejspíš ho zčásti votchyt antiivirák!
Crysa
páč nikdo z fíků není sebevrach.
japato že na mistráku sou sebevrazííí?

impact
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 13:13
- Nahlásit

davidkova renata
nejspíš ho zčásti votchyt antiivirák
Trupko.

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 13:15
- Nahlásit

davidkova renata
jako KNVP je to, co říkal Dušan, že se pak ti fíci na nějakym mistráku nebo přeboru vysvlíki a byli fijaloví všude..
tohle máš KNVP na ty tenký ringa
http://www.youtube.com/watch?v=OPXL33bufn0&feature =related

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 13:20
- Nahlásit

Crysa
že se pak ti fíci na nějakym mistráku nebo přeboru vysvlíki a byli fijaloví všude..

hele proč de někdo dělat fíka vlastně? to sou nějaký trestanci nebo jak?

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 13:21
- Nahlásit

davidkova renata
PROČ JE LILÁTKO VŽDY ROZMAZANÉ
bud ráda,je to milosrdnější!! nejspíš ho zčásti votchyt antiivirák

vypni se, ty vole. ))))))))))))))))))))))))))))))))))

Crysa
Člen
- Nahlásit

jbat
že se pak ti fíci na nějakym mistráku nebo přeboru vysvlíki a byli fijaloví všude..

hele proč de někdo dělat fíka vlastně? to sou nějaký trestanci nebo jak?

bych odhadovala ňáký sadomaso?

bonc
Člen
- Nahlásit

Vlčáčková
PROČ JE LILÁTKO VŽDY ROZMAZANÉ???
aby si Biluše neoddělala pokaždý foťák

sem vám krze ten blbej fb úpa zapomněla říct, že mam možná zájemce na Kokosáka Šel by do stejnejch podmínek jak žil celej život, tj. ke starý paní. Jí teď umřela dalmatinka, paní je sice stará ale ještě akční, přes léto je na chatě.. sem se pána (syna) na férovku ptala, co bude se psem když to s paní švihne (teda neptala sem se doslovně ), tak prej v poho by si ho vzal pán, dalmošku měl taky každou chvíli doma, když byla paní v lázních apod., s čoklema problém nemá. Pro Kokosa by to byl ideál, potřebuje někoho gdo s nim bude celej den SÁM doma - hlavně žádný jiný zvířectvo, aby byl jedinej a první na světě. Jinak psychicky trpí, kretén

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Crysa
byli fijaloví všude
tak ale to nám neva ne?
jinak mooooooooooooooooc pěkný
zaujalo mne to na tom kole!!!! taky to cííííí!!!! zlatovlásce koupíme zatim kolobrndu, je malej ,tak to mu bé stačit!

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 13:22
- Nahlásit

jbat
hele proč de někdo dělat fíka vlastně?
no von to neni jen člověk, co ho pes pokouše, takovej figurant ti toho psa na obranu připravuje, aktivně s nim pracuje a pomáhá mu zlepšovat se, aji tomu psovodu pomáhá,dyš třá neví, jak nějaký chování odstranit....musí to bejt dost kinekologicky sdělanej čék...taky se musí dost snažit, aby ti toho psa nezranil nebo nedokurvil nějakym špatnym zásahem...

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 13:29
- Nahlásit

Gerda
no von to neni jen člověk, co ho pes pokouše, takovej figurant ti toho psa na obranu připravuje

já vim, pani... zas tak hovnokyńolok nejsem.
ale stejně v reálu je to jedinej čék, kterej se nechá pokousat, takže to nemůže bejt jen tak někdo, kdo rozumí psům, ale musí být i magor trochu...

Marush
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 13:35 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

jbat
já vim, pani... zas tak hovnokyńolok nejsem.

já jsem třeba hovnokynolog, ale zase jsem ted měla cosi napsat vo klíšťatech a místo hmyz jsem automaticky napsala hmyzopes...tak nevim, musim už asik končit jinak tu vyplodim šílený zvěrstva

<< 1 ... 6930 . 6931 . 6932 . 6933 . 6934 . 6935 . 6936 . 6937 . 6938 . 6939 . 6940 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání