Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6939 . 6940 . 6941 . 6942 . 6943 . 6944 . 6945 . 6946 . 6947 . 6948 . 6949 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 21:36
- Nahlásit

Atusch
Tak na netu nějaký zprávy najdeš, aspoň to nejdůležitější a zbytek se dozvíš zde

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 21:39
- Nahlásit

Nazdar pipiny, zas čumíte na telku? Já sem v pyžamu na balgoně a lovim nápojku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A viděla sem františka Verdela Filla, je mimořádnej, opravdu je neskutečně ošklivej, ale nesmí se mu to řikat, páč by měl psychickou újmu. Má rád Maryji, to je, myslim, zásadní. Maryje ho má trošku ráda krs šunku, co sem jim s sebou vzala ven. Filátko ještě šunku neznalo, já u něj nemohla najít hubu, má jí překvapivě ve výšce očí. Takže sem ho místo pamlskování asi dvacetkrát šťourla do oka. Kámoška zítra nafotí jeho ksicht.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 21:40
- Nahlásit

Eldoguero
klid zejtra prej má být až +12

to je furt málo!

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 21:40
- Nahlásit

zuzanarosakova
akorát jsem okamžitě nastydla na první procházce s čoklema fčera tady v tý sibiři

nojo, to je taky nápad vracet se z tepla do zimy s tam měla zůstat aspoň do dubna

maršál malinovsky

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 21:41
- Nahlásit

Gerda
Pani vy ste úplně blbááááááá
Du, dobrou

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 21:42
- Nahlásit

Gerda
hele máš tu to masisko vobjednaný a v sobotu zas vysmahnu na tejden do rajchu, tak ať Máňa neni vohladu, si dojeď!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 21:43
- Nahlásit

těžítko

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 21:47
- Nahlásit

Gerda
Takže sem ho místo pamlskování asi dvacetkrát šťourla do oka.
hele to se časem naučíš, kde maj pejskové papulku
jinak gratuluju k přírůstku do "širší rodiny"

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 21:48
- Nahlásit

Co je to tady za hnusnou máničku??? Myslíš Gagarinova bratra?

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 21:50
- Nahlásit

zuzanarosakova
A můžu ještě počkat? Mám ještě strašně moc masa...asi málo krmim nebo co, ale ještě asi min šest kil mám...nebude ti tam nějak vadit?

EldogueroCrysa
hele to neni sranda, on má fakt hubu jinde než normální pes. A je asi deset cenťáků nad zemí, krs ty fousy se hubka děsně blbě hledá, on tomu moc nepomáhal, neboť ještě nevěděl, že šunka je fajná věc ))) Bude to Syrečkůf kamarád. A Sisiny taky.

Koukám se na tři uprchlíky, to je veselá komédie. Teda n ekoukám, jen poslouchám, neboť stojim na balgoně kůli vám, vy čůzy!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 21:54
- Nahlásit

Gerda
šiš jasně, že mi to tu nevadí, já myslela kvuli tobě, aby to neodnesl ten pes, chápeš

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 21:56
- Nahlásit

A z noků a knedlíků tady opět, již po šestnácté, učůrávám

Lola1
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 21:58
- Nahlásit

Eldoguero
ještě přemýšlím, že bych ji zítra pro jistotu vyhodila, abych ho nasrala ještě víc
si vzpomínám, jak jsem se jednou vybičovala a na masopusta udělala koblihy. Pak jsem je za stálého míchání nasypala do záchodu. Byl to takový příjemný pocit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 22:01
- Nahlásit

zuzanarosakova
si děsně laskavá, jednou vo tobě napíšu báseň! )))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 22:05
- Nahlásit

Lola1
proč? Prooooč? Takový plejtvání, to by mi utrhlo srdce....koblížky...s marmilátkou....oooo jééééééééééé

Lola1
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 22:08
- Nahlásit

Gerda
taky bych je byla radši sežrala, ale stálo to zato.

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 22:41
- Nahlásit

mě by jenom zajímalo kde udělali soudruzi z endér chybu??????????????

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 22:45
- Nahlásit

Alexa
mě by jenom zajímalo kde udělali soudruzi z endér chybu??????????????
sem ti řikala že ty žičky máme nechat až na dezert!

Tak má chlapec úžeh

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Bře 2011 22:47
- Nahlásit

Brou noc, a příště vám vůůůbec neřeknu že je něco pjeknýho ftelevizy, bo pak jak kobyle nalítnete k bedně, žerete nugáti, děláte mě chutě a já si tu povídám s televizí..

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 05:35
- Nahlásit

fstávat a makat lemury lenivý!!!!!!!!!!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 06:44
- Nahlásit

fstávat a makat lemuřice lemuřácký honem

Cigi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 07:18
- Nahlásit

davidkova renata
Tak Majda včera odcestovala, je až u Svitav. Tak snad to klapne. Pokud ne, což se doufáááám nestane, zůstává natrvalo v rodině jedné z majitelek azylu.

Cigi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 07:20 - Změnil/a: Cigi
- Nahlásit

Biluška
Žumpice se maj, vstávat až v 6:44. To jsem snad nikdy nezažila. Nějak je rozmazluješ

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 07:29
- Nahlásit

Cigi
Žumpice se maj, vstávat až v 6:44
To je omyl. Vstávám ve 4:55. Jen v práci jsem až od 6:30.

Jinak bré deň!

bonc
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 07:30
- Nahlásit

Čau žumpíí, makáte, dřete?? Ste čučeli všici na Pelíšky, co, nic sem nedočítala jen koukam na poslední stranu Sem je prospala Zkoukla sem Rozmarný léta filmu, je to můj velmi oblíbenej pořad, pak chtěla pokračovat Pelíškama, a najednou se vzbudim a vono 11... Sme odpo dali s čoklama dvouhodinovku v zápřeži, zapřáhla sem oba bígly a nechala je magory ať se vyšťaví... výsledek? Krokoklusem sme urazili asi 10km, ovec zpruzen bo ho to neba, já dneska znavená, bígly nažhavený na další vycházku
ALE! RÁNO BYLO VENKU CEJTIT JARO!!!! Ftáci neřvou, kytky nerostou, ale už je ve vzduchu Akorát ta zkurvená kláda by už mohla vodtáhnout do pryč, čék nasaje nozdrama jaro a zároveň mu shoří plíce tim pětimínusovym mrazem

bonc
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 07:33
- Nahlásit

Cigi
Žumpice se maj, vstávat až v 6:44
5.25 jo?!!! V 5.25!!! Od 6.45 dřu.

Baico
Vstávám ve 4:55.
ale to je vražda, napsala

Cigi
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 07:38
- Nahlásit

Baico
bonc
Vedu, vstávám ve 4:00
Akorát ta zkurvená kláda by už mohla vodtáhnout do pryč, čék nasaje nozdrama jaro a zároveň mu shoří plíce tim pětimínusovym mrazem

Baico
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 07:42
- Nahlásit

bonc
Vstávám ve 4:55.
ale to je vražda, napsala

Taky jsem si to myslela, ale člověk si zvykne.

bonc
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 07:55
- Nahlásit

Baico
Taky jsem si to myslela, ale člověk si zvykne.
nezvykne. Aspoň já ne. V půl 6 vstávam 4 roky a každý ráno je horor. Každý, bez vyjímky.

Cigi
poslala bych ti sovu, dáš mi emila? Nebo mi ho prosim pošli na můj..

leyenda
Člen
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:04
- Nahlásit

Cau, nestiham vas docist, nestiham FB, uz ma Monty bydleni???
bonc
nezvykne
Ja jsem sice asi zvykla, ale stejne je to horor; vstavam strasne nerada, hodinu mi trva, nez se jakztakz zmatorim a jsem schopna komunikovat. Nejhorsi je, ze muj mus rano radostne vstava , piska si a je plnej dobry nalady. Ten kontrast je obrofskej, jdu mu radsi rano z cesty, protoze mam chut ho necim prastit.

<< 1 ... 6939 . 6940 . 6941 . 6942 . 6943 . 6944 . 6945 . 6946 . 6947 . 6948 . 6949 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání