Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6867 . 6868 . 6869 . 6870 . 6871 . 6872 . 6873 . 6874 . 6875 . 6876 . 6877 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 08:27
- Nahlásit

už jsem si to přečetla, že, když mi to neřeknete vy.
bože, to je zas úroda debilů...

impact
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 08:30
- Nahlásit

bonc
To jsem byla asi já pani.

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 08:30
- Nahlásit

Baysha
kejtlin
lity, lity, lity...
lity,lity. A co máš s autem?
tak je to správně
se podělalo chlazení, teďkonc to vopravovali už po 3. a už to stálo 25tisíc. Což je polovina hodnoty auta Díky tomu, že máme v krabičce nový gde co, nejspíš asi opjet nebude žádná dofča, páč s timdle se fakt v rozpočtu nepočítalo

Baysha
a neboj, mně taky občas mimozemšťani vyměněj psa, ale nejpozdějc po týdnu ho dycky vrátěj
já ho nechci zpátky, mě se ten novej straašně líbí!!

impact
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 08:31
- Nahlásit

Jinak dobré deň.

Už se hrabu z postele a jedu projet mého nového oře. Jen nevím, jak to vyřeším se psama, páč Megču a zrzku musím nechat doma. Už jsem vám říkala, že zrzka včera utekla z kotce? Docela úspěch na 4 měsíce, co.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 08:32
- Nahlásit

bonc
už po 3. a už to stálo 25tisíc
to je fakt blbý

jbat
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 08:33
- Nahlásit

A jen tak btw - o použití vidliček v kynologii by se dalo dlouze diskutovat...

jbat
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 08:35
- Nahlásit

impact
dobrej objev.

že zrzka včera utekla z kotce?
ty máš toho thajce v kotci? to de?

impact
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 08:40 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

jbat
ty máš toho thajce v kotci? to de?
A proč by to nešlo? V kotci může být každej pes, ne?

Ale jinak tam byla cvičně asi 15 minut, než jsem se vrátila z města. U mě se to učí každej pes bo nevím, kdy to bude potřebovat. Podle mě vydržet v kotci/kleci patří do základní výbavy psa. I když, podle tempa, jakým dokázala přelízt branku, tam možná byla tak tři minuty.

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 08:41
- Nahlásit

bonc
já ho nechci zpátky, mě se ten novej straašně líbí!!

ale tož to jó, ale zase to není tak napínavý nejhorší je, že ty čůzy zelený dycky provedou výměnu v naprosto nečekaný okamžik - posledně mi ju vrátily na louce u štyrproudové silnice, tagže příšera samozřejmě nelenila a přesně uprostřed rychlýho pruhu nutně potřebovala něco čuchat

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 08:42
- Nahlásit

Baico
Tak alespoň dodatečně lity lity, pani.

čeče tolik stály snad jenom ořovo nemoce, ťuky ťuk že s čoklema sem ještě takový průsery neměla, u nich se to naštěstí zatim vždycky pohybovalo v řádu jednoho - dvou, max třech tisíc. Zato koníčkovo faktury, ty sem se hoodně bála votevřít když dorazily do sovince. Většinou to bylo ještě horší než sem přinejhoršim čekala.

impact
To jsem byla asi já pani.

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 08:47
- Nahlásit

Baysha
ale tož to jó, ale zase to není tak napínavý
se to dozvíš dneska už po druhý... NESER!!
si si do tý postele vzala ftipnou kaši co?! Vo tomdle se neftipkuje, to je strašně vážná věc
Jako když tě ten čokl trénuje procházku co procházku, tvrdě maká na tvym postřehu, soustředěnosti a rychlosti reakcí a pak ti jen tak, z prdele předvede, jak by to taky MOHLO vypadat, kdyby se jaxi chtělo.... esli jí zase vyměněj zpátky, tak si pučim vod eldoráda vydle a vod ympakta bič a vod biluše traverzu a zmydlym ty zelený hajzly i s magorkou na jednu hromadu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 08:49
- Nahlásit

bonc
co vlastně ten josefčík z útulku?

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 08:49 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

bonc
Zato koníčkovo faktury, ty sem se hoodně bála votevřít když dorazily do sovince.
No tak to věřím. U koně jde každá blbost do tisíců. A nedej bože, aby to bylo něco vážnějšího

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 08:58
- Nahlásit

kejtlin
co vlastně ten josefčík z útulku?

se ani neptej věčího kreténa sem nezažila

Baico
A nedej bože, aby to bylo něco vážnějšího
ani mi nemluv. Toho sem se děsila celou dobu coby majitel koňa. Že si pořídí ňákou řádnou koliku, naštípne hnát a podobný běžný libůstky, a já budu řešit gde vemu 50 litrů abych to Brnu zaplatila. Nedejbože vopravdickej průser gdy de vo život - ne nadarmo tě na klinice nechaj při příjmu podepsat papír, do jaký částky maj koňa léčit a pak se ti ozvat co dál - jestli v léčbě pokračovat nebo ne.

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 09:00
- Nahlásit

Dobre rano, pisete pomalu a zvyraznujete?
U koně jde každá blbost do tisíců. A nedej bože, aby to bylo něco vážnějšího
Mi povidejte , ja uz mam za sebou dvakrat operaci torze streva.

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 09:05
- Nahlásit

leyenda
ja uz mam za sebou dvakrat operaci torze streva.
nooo, tak to si umim přectavit ten účet.... a vůbec nezávidim

pisete pomalu a zvyraznujete?
pardon, sem zapomněla, tagže
nooo, tak to si umim přectavit ten účet.... a vůbec nezávidim

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 09:05
- Nahlásit

bonc
Toho sem se děsila celou dobu coby majitel koňa.
Proto já se rozhodla vlastního koňa ani radši nemít. Protože velkej průser bych prostě finančně neutáhla.
leyenda
ja uz mam za sebou dvakrat operaci torze streva
A dopadlo to alespoň dobře?
Nemocnej kůj je prostě černá díra na peníze

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 09:06
- Nahlásit

ne nadarmo tě na klinice nechaj při příjmu podepsat papír, do jaký částky maj koňa léčit a pak se ti ozvat co dál - jestli v léčbě pokračovat nebo ne.
no, a sanci ti daj 50/50...., nejvic nasrana jsem byla, kdyz jsem s Leyendou prijela v nedeli vecer do nejblizsi kliniky, kde se tohle operovalo (400 km), voni teda ze jo, potvrdili diagnozu a ze jedina sance operovat a at slozim zalohu v polovicce odhadovane castky, ze zacinaj tyhle zakroky az kdyz maj pulku prachu na stole.

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 09:09
- Nahlásit

Baico
A dopadlo to alespoň dobře?
d o p a d l o

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 09:13
- Nahlásit

leyenda
a at slozim zalohu v polovicce odhadovane castky, ze zacinaj tyhle zakroky az kdyz maj pulku prachu na stole.

to jako hned na místě teď hned? Nebo ti dali podepsat že to zaplatíš?

d o p a d l o
aspoň že tak...

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 09:16
- Nahlásit

Co vůbec ty paWlinky ucpaný psy, jak na tom jsou? A co Harýs, proběhlo tu něco novýho? A co je to za vobludu co sem dávala Gerda, to nemůže tý chuděře Maryjy vybírat hezčí kamarády? Dyk jí bude úplně kazit den tak strašnym neesteticky zážitkem

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 09:17
- Nahlásit

a gdybyste to náhodou nepoznali, tak mam f práci chvíli čas

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 09:20
- Nahlásit

leyenda
d o p a d l o
No tak alespoň, že tak.at slozim zalohu v polovicce odhadovane castky
No tak to si tady v Čechách netroufnou, protže vědi, že to většinou ty lidi nemaj. Prostě ti dají podepsat papír, že jim to zaplatíš.

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 09:21
- Nahlásit

bonc
to jako hned na místě teď hned? Nebo ti dali podepsat že to zaplatíš?
jj, jako na miste, podepisovala jsem samozrejme taky, ze uhradim beze zbytku veskere naklady i v pripade, ze to nedopadne na odklizeni mrtvoly. Moc prijemny to tam bylo..., ale coz, klisnu zachranili a smela jsem byt u te operace, nakonec byli i hodni. Kdyz jsem si ji odvazela, dostali jeste darek krom zbytku prachu. Akorat tu nedeli jsem ty prachy proste na drevo nedala, poslala jsem jim je telegraficky v pondeli dopoledne.

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 09:23
- Nahlásit

JAK ZASPALA??? Já už jsem tu psala v 6 hod. ale někam to zmilzelo

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 09:26
- Nahlásit

makrel
Já už jsem tu psala v 6 hod. ale někam to zmilzelo
Dalsi saaasrak na fore
Nebo uz kolemjdouci nestacej kopirovat prispefky, tak je rovnou kradou

Jdu zase drit, mejte se

impact
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 09:26
- Nahlásit

Máme ale hnusný a vočklivý kostrbatý polňačky.

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 09:37
- Nahlásit

zdravim a pozdravuji, lidji už zejtra jííííííí uvidim...rrrr!
mimochodem včera jsem viděla divnej úkaz...boston dvouletej a normálně si nehraje s hračkou když jí dostane,nebo chvíli se přetahuje a pak si lehne a začne ukrutně dudat jak kdyby sál mlíko, ale vydržel to snad hodinu a vydává u toho zvuky jako štěňátka...a prej to dělá vždycky když je nervózní...vůbec jsem to nestihla, bylo to prapodiuný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 09:41
- Nahlásit

zdar brusiči vidliček)))
uš máme jasno,koho vytočíme dneska? .-)))))))))))))..pauzu nepreferuju,bo co můžeš udělat dnes,neotkládej na zejtra))
Marush
lidji už zejtra jííííííí uvidim
joooooooooooooooooooooo
ukrutně dudat jak kdyby sál mlíko, ale vydržel to snad hodinu a vydává u toho zvuky jako štěňátka
třá byl brzo votstavenej a je nevydudanej tim pádem

bonc
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 09:46
- Nahlásit

leyenda
jj, jako na miste, podepisovala jsem samozrejme taky, ze uhradim beze zbytku veskere naklady i v pripade, ze to nedopadne na odklizeni mrtvoly.
tak to je teda drsný, když si představim v jakym zmatku a shonu se u těch akutních věcí kůň hází na vozejk a maže se nejkratší cestou na sál, tak jít ze všeho nejdřív shánět prachy aby vůbec mělo smysl tam jet...

Marush
lidji už zejtra jííííííí uvidim.
tak fotit fotit a fotit! ať z toho taky něco máme.

si lehne a začne ukrutně dudat jak kdyby sál mlíko
prej to dělá vždycky když je nervózní..
ovec si takhle žere nohy - používá je jako dudlíka

<< 1 ... 6867 . 6868 . 6869 . 6870 . 6871 . 6872 . 6873 . 6874 . 6875 . 6876 . 6877 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání