Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6867 . 6868 . 6869 . 6870 . 6871 . 6872 . 6873 . 6874 . 6875 . 6876 . 6877 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 12:09
- Nahlásit

pawLINka
Na básničky je tady extra téma, ni?

Už dosti bylo rýmování, můza už spí milá pani
Jen poslední snad verše dodám...

Já netušila že všechna žumpí slova přenášejí se do domu Diova.
Já nemám v sobě příliš strachu..ale odpusťte mi, že nekoušu psy do čumáku.

tak a konec zvonec už nerýmuju najn

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 12:10
- Nahlásit

davidkova renata
Máte pravdu pani, zřejmě začnu používat nějaké brutální výcvikové pomůcky
Už načítám, pak se přijdu podělit o zážitky
A hele, koukám, že dítě usnulo, tak mám aspoň klid na čtení

laguna
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 12:20
- Nahlásit

Maky a Trix
Malodaf je ještě hloupoučká a strašně zbrklá a pořád nemá s mužem takový vztah jako Daf což mě mrzí a občas mi příjde že mu dělá schválnosti.
A jak je na tom Trix zdravotně?

all
vetamix má kuřata za 17 kč

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 12:20
- Nahlásit

Tinta76
tak nic, ať se tam voblikaj jak chtěj ... buzny napomádovaný

Jistě buzny,pryč s tim! Zajdi radši do kina na "King speech(Králova řeč)" to je bombice!

Tinta76
# Zasláno: 3 Bře 2011 12:23
- Nahlásit

Marush
Jistě buzny,pryč s tim! Zajdi radši do kina na "King speech(Králova řeč)" to je bombice!
no to každopádně!!! dyk sem kulturní čék si aspoň příští pátek spravim náladu

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 12:27
- Nahlásit

už mám schválenou psí dovolenou jupijajéééééééé,takže královnička noci bude furt jen semnou minimálně 10dní..ňuchy,ňuch!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 12:27
- Nahlásit

laguna
zatím dobře, protože to včera to auto ubrzdilo. A já ho ani nestihla zabít.
ale ne, čekáme ještě pár týdnů na zopakování biochemky stran těch jater a chci mu udělat i na štítku. stran tý únavy. měl tam ještě dvě hodnoty lehce zvýšený, což by mohlo případně bejt i tím. Tak jen pro můj klid. To prodloužený patro už řešit nebudeme, protože jsem se o tom včera bavila s profesorem a upozornil mě, že při plastice hrtanu se toho dá posrat tolik, že je kolikrát lepší to neřešit, pokud ten pes vyloženě neomdlívá několikrát denně. což se mu neděje. On se ani nezpomalí.

Tinta76
# Zasláno: 3 Bře 2011 12:30
- Nahlásit

laguna
vetamix má kuřata za 17 kč
kerý - jako celý? nebo jaký?

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 12:34
- Nahlásit

Nazdar drápalové!!!!
Těch vosum stran dočítat nebudu,nejsem blázen.
Skončila sem u vidliček a bičíků,tak essi je něco poctatnýho potom,prosila bych vejcuc.

Jinak vše při starém,můj dvouměsíční moribundus se přehoup do tříměsíčního a moje včera ve vosum večer naprosto zdravé dítě začalo v jedenáct blejt a přestalo až v sedum ráno!

laguna
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 12:36
- Nahlásit

Tinta76
celý kuřata už jich mám v mrazáku 40
Maky a Trix
Tak budu držet palce. A musím sem dát ještě fotku Jacka v oblečku ať viděj jak je krásnej

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 12:38
- Nahlásit

laguna
to teda ať se Gerda a Leyenda začnou bát konkurence

Tinta76
# Zasláno: 3 Bře 2011 12:52
- Nahlásit

laguna
celý kuřata už jich mám v mrazáku 40
aháááá, to bych asi musela ale porcovat, co? tak to necííííí ... ale zejtra mrazáček vetamixem narvu tak jako tak

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 12:55
- Nahlásit

laguna
A musím sem dát ještě fotku Jacka v oblečku ať viděj jak je krásnej

tak kde je ta fotka ve voblečku?!

laguna
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 13:02
- Nahlásit

Musela jsem to stáhnout na rajče a to chvílku trvá muj počítač už je důchodce takže ta chvilka je dost dlouhá
Tramtadadáááá obleček od Maky Trix

Jacka to velice bavilo

laguna
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 13:05
- Nahlásit

Tinta76
jak máš velký psiska? Ty kuřátka jsou malá nůžkama to střihneš na čtyři kousky

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 13:08
- Nahlásit

laguna

olalááááá, módeman největší a ten šik proužek na zádech...hmmm ovšem tváří se poněkud nakrknutě

Tinta76
# Zasláno: 3 Bře 2011 13:13
- Nahlásit

laguna
jak máš velký psiska? Ty kuřátka jsou malá nůžkama to střihneš na čtyři kousky
no tady nejde vo psí velikost, nýbrž vo to střihání ... to bych fakt nedala ale cena je to pjekná, to jako jooo

tak ten je výbornej!

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 13:17
- Nahlásit

Děcka, další úspěch, podařilo se nám upíchnout do zaměstnání akyháka, dnes je donucena jít na pohovor, vypadá to, že bude vařit meksické dobroty

laguna
joooo, dost dobrej oblek od makyjofky! Teď je na řadě Atušová s Atíkem.

Navrhuju update oblečku ve smyslu pořešení krytí hrudníčku. Makyjofka je dost dobrá, budu chtít pláštěnku pro Marjánu.

objednávky posílejte přímo makyjofce.

danajasa
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 13:20
- Nahlásit

Jako čím víc proužek,tím víc adidas,tak to je luksusní.Jinak zdravím pouze probíhám,dnšeska mám velmi nahuštěný program

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 13:30
- Nahlásit

davidkova renata
Tak dočteno super počteníčko vám řeknu pani
Těší mě, že existujou lidi, co se nebojí vyjádřit názor "nahlas" konkrétní příspěvek mě ovšem velmi, velmi pobavil - natolik, že jsem si vzbudila dítě
Du ven týrat čubu na stopovačce - pro kolemjdoucí - na stopu, ne že bych se pokoušela jí uškrtit kdesi v křoví
Psa zřejmě udeřím balonkem do hlavy, páč je pako velké jako středně velký kuň a vždy před tím, než mu ten balonek hodím, tak se s ním flákne do palice (někdy opakovaně )
Argentinská štěňata potýrám pobytem venku o dalším týrání se zmiňovat nebudu, to by bylo na dlouho
Snad mi kolemjdoucí odpustí, že nepoužiju vidličku, ani tachyjouny a že se psy neumím komunikovat v astrální sféře
Du, zdar

Baysha
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 13:34
- Nahlásit

Eldoguero
pani, taky máte masochystyckýho čokla? Bajša dycky balónek chytne za šňůrku, začne mrskat hlavou sem a tam a má děsnou radost, jak ju ten těžkej gumovej balónek mlátí do hlavy

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 13:40
- Nahlásit

Eldoguero
Baysha
No tak to vám závidim, páč po fázi radostného běhu za balonkem u nás přišla fáze - ach nééé, balon néééé, myslím, že se ho strašně bojím. A maryje se schovala za kandelábr (byla vidět, páč přesahovala na všechny strany)

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 13:43
- Nahlásit

Gerda
A maryje se schovala za kandelábr (byla vidět, páč přesahovala na všechny strany)

nechápu že sis ještě nepřiznala že Maryje neni pes,ale člověk ve psim voblečku, přece nebude nosit míček, kup jí radši pěknou knížku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 13:47
- Nahlásit

Marush
máma jí pouští animal planet, aby se mohla koukat na Veterinární policii a pořady o plemenech....Dycky jí řikám - maryje, vyber si, buď tu budeš s babičkou, nebo pudeš se mnou na procházku. A vona běhá a pláče a neví, pro co se má rozhodnout, bo by chtěla loudit u lednice a zároveň by chtěla jít se mnou ven...tak de se mnou ven a loudí venku. Je velmi moudrá. Zrovna fčéra večer jí povidám - di, di se učit tu chůzi, ať máš pak ze cvičení jedničku. A vona nešla. Je to rebel!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 13:52
- Nahlásit

Baysha
To ďála čuba, když byla malá, dnes je už dáma a tak s ničím nemlátí, ale zodpovědně všechno bere naprosto na plnou hubu (krom rukávu teda )takže je se všema těma klacíčkama, uškubnutejma suchejma pelyňkama atd. velmi ftipná
Mám tu psa zvící koně - na výcvik, je to aportér, akorát, že moc nedokáže skloubit svou velikost, chuť po balonku a rychlost, takže, když vytáhnu míček, nastává boj ...
Gerda
Pani, stará argentina též velmi radostně vybíhala, ale pak následovala fáze hodinového hypnotizování balonku, aby se propadl do země a prostě nebyl pak dle nálady následovalo buďto znechucený odchod, že to nefunguje, nebo po mém tisícím pětistém povelu a ťuťu ňuňu lákání s odporem zvednutí balonku řezáky a s ještě větším odporem jeho přinesení
Jo, jo Ambra byla cokoliv, jen né aportér
Zmlátim psy, jsem převlečená, dítě převlečené na ven a voni furt chrápou, řekněte mi něgdo co to s nima je

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 13:55
- Nahlásit

Gerda
Je to rebel!

Jo, jo tak přesně vypadá rebelsky. A když potkáš normálního psa řekneš, čau pes, ňuchy, ňuch...ale Maryji když potkáš máš puzení se jí zeptat,tak copak si myslíte o politickém vývoji v Egyptě...a hrozně tě překvapí když neodpoví Jednou ale promluví, je to spící agent fakt

jbat
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 13:57
- Nahlásit

Marush
Maryji když potkáš máš puzení se jí zeptat,tak copak si myslíte o politickém vývoji v Egyptě...

tak to já mám spíš puzení se jí zeptat tak copak vás nasralo dneska, Maryje?

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 14:00
- Nahlásit

jbat
tak to já mám spíš puzení se jí zeptat tak copak vás nasralo dneska, Maryje?

to by sis k ní ale neměla dovolovat

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 14:06
- Nahlásit

VÝCUC, VÝCUC, VÝCUC !!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 14:06
- Nahlásit

Eldoguero
máme to stejně, chvíli běhá sama od sebe, se jí dycky ptam, jestli chce míček, vona pak běhá, řikám jí - hele a cchš běhat jen tak, nebo to chceš měnit za frolíky? a vona štěká - kopéééj, děléééj, už běžííím -, pak už jí to moc neba, tak řekne - jo, tak teď už mi za to něco dej, jinak nejdu. No a já už jí pak k sobě lákám na pamlsek.

Marush
Maryji když potkáš máš puzení se jí zeptat,tak copak si myslíte o politickém vývoji v Egyptě
a vona se zamračí, řekne "Situace v Egyptě mě znepokojuje, určitě bude občanská válka, jistě stoupne cena ropy za barel, blíží se hospodářská krize, zvířata nebudou mít co jíst."
A vedle sedí Nána a ta začne ječet: "Egypt? Ty vole, to je dobrý, to je stejně dobrý, jako když najdu tenisák, super, bude Egypt! jedem! Už se tak těším, musím si s sebou vzít plafky!"

A to je rozdíl mezi optimistou a pesimistou )).

<< 1 ... 6867 . 6868 . 6869 . 6870 . 6871 . 6872 . 6873 . 6874 . 6875 . 6876 . 6877 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání