| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 07:44
- Nahlásit
čus smraďoší, jsem dneska vstala o hodinu dřív.
Budu se z toho vzpamatovávat tak dva dny.
Jdu si udělat kaféé.
Monty
Ty tapety jsou super a dávej na sebe bacha, laskavje!!!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 2 Bře 2011 07:45
- Nahlásit
Brý den celý den
Tak jsme v po byli s inkontinentní Kytkou u veta pro zásobu Incurinu (bude to brát doživotně), páč už skoro měsíc se doma nepotento, což znamenaloa, že to fungá ... a vona se včéra odpoledne a dneska ráno pochcala ... jako co to kur...ňa má znamenat???
Jinak, lidijové, sice je to pro mě děsná schíza, ale!!! BARF je božíííí, čokle žijou vod žrádla do žrádla - nic jinýho je nezajímá Ráno už je nemusíme budit a ačkoli vstáváme ve 4:30, řvou u dveří do kuchyně vod zazvonění budíku A Kytka se po návratu z procházky nechodí vítat s Rexíkem, nýbrž s lednicí
Jo a Rexíčka už nic nebolínkuje. Dávám mu koňskej Alavis MSM a je v cajku, hesky se to dávkuje, bo je to sypký, takže zjara začnem snižovat dávky.
A tady máte jednu dramatickou čičintu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 07:48
- Nahlásit
Tinta76
A tady máte jednu dramatickou čičintu
ty vole, "být, či nebýt..?"
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 07:53
- Nahlásit
jbat
akorát jsem teď zjístila, že to bude masakr, aby ty vzory na sebe navazovaly
jo jo, nebojte, dávám, musím kvůli Sophyje
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 07:55
- Nahlásit
Monty
nebojte
doufám, že to je množné číslo, jinak si budu připadat stará...
akorát jsem teď zjístila, že to bude masakr, aby ty vzory na sebe navazovaly
hele tak zkus nějakýho hodinovýho manžela, ne? hoďka práce je okolo 400,- a máš to bez práce... ale stálo by tě to zase prachy, no.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 08:05
- Nahlásit
Dobrý zásuvkový den!!
Dnes jsem se rozhodla, že pojedu v pátek na supervizi na region do Brna. Nějak se mi nechce trávit celých 5 dní v kanclu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 08:05
- Nahlásit
kejtlin: twe ten pořad je strašný, já se na to asi nemůžu dívat. a navíc nesnáším tu babu co to moderuje!!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 08:11
- Nahlásit
jbat
já to myslela všeobecně za všechny je to množné číslo a nemusíš si připadat stará
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 08:16
- Nahlásit
Monty
nemusíš si připadat stará
no to bohužel musím... bo jsem.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 08:20
- Nahlásit
zdaréc fšici!
Monty
držím palce s bydlením, určo to vyjde a na podlahu taktéž doporučuju spíš lino - vyjde levnějc, je měkčí, příjemnější, tišší, teplejší, neklouže tolik a navíc plovoučka musí být fakt kvalitní a dobře udělaná, aby jí loužičky nevadily, jinač když to zateče do spár, tak je to masakr...
fšici
lidi, MÁME ZÁVĚSY!!! Naše čtrnáctidenní snažení konečně vykulminovalo ke zdárnému konci! Ale tedy Pat a Mat hadra, ani vám to nebudu popisovat Akurát teda v rohu ten nosník, co je nejvíc namáhanej, drží jenom dva vruty místo třech, bo při vrtání sme na cosi narazili a hloubš to nešlo ani za prase, asi sme ztupili úpa novej vrták
Bajša chvilu nechápavě čuměla, co to dvounožci vyváděj (přítul s příklepovkou na plný pecky a já u něj s vysavačem, abych zachytila co nejvíc bordelu hned u zdroje, takže rachot jak sviň), pak usoudila, že to není k jídlu, natáhla se na postel a v minutě byla tuhá. Je to velmi, velmi dobrý pes
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 08:24
- Nahlásit
Baysha
takže rachot jak sviň), pak usoudila, že to není k jídlu, natáhla se na postel a v minutě byla tuhá. Je to velmi, velmi dobrý pes
toto na těch debilech nechápu.
Blbís mě samozřejmě i o víkendu budí strašně brzo, že, a v poledne už se natahuje, že jde jako spát. Tak abych ho nasrala, pustila jsem si Ganz and rouzýs na plný kule. Jdu si pro prachovku, že uklidím a než se vrátím, tak ten hajzl zalehl přímo pod reprák a chrápal jak baryn.
Asi ho prodám na součástky.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 08:28
- Nahlásit
jbat
nejvíc mě fascinuje, jak i přes ten neuvěřitelný rachot uslyší tichounký zvuk otevírané ledničky a ve vteřině je první ve frontě
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 08:30
- Nahlásit
Baysha
nejvíc mě fascinuje, jak i přes ten neuvěřitelný rachot uslyší tichounký zvuk otevírané ledničky
to říkám, parchanti to jsou. )))))))))))))))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 08:32
- Nahlásit
jbat
bych todle chtěla předvést Úďovi, on hlásá teoryji, že čoklid má třistakrát citlivější sluch než člověk, takže když na něj jenom zařveš, nebo když má na obojku cinkavou známku, tak ho nesnesitelně bolí uši či co
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 08:41
- Nahlásit
Baysha
kujúúú, doufám, že to výjde, jinak doma zblázním.
no asi jo, asi máš pravdu, koupím lino
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 08:42
- Nahlásit
Baysha
tak ho nesnesitelně bolí uši či co
to je očividně pravda. tak je bolí uši, že tu bolest radši zaspí.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 08:44
- Nahlásit
Monty
já jsem taky pro lino, páč to klapání drápkama je na hlavu. Blbís ma 11kg a když v noci seskočí z postele a otřepe se, tak je to strašnej rachot. navíc mu to na tom hrozně klouže. pravda - už se naučil smykovat do zatáček a má i vychytaný, kdy začít brzdit, když běží pro míček, aby ke zdi už jenom doklouzal a nerozbil si o ni tlamu. ale i tak.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 08:49 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
jbat
já i slyšela stran toho klouzání, že u štěňat to může narušit vývin kloubů či co... sice teda nevím, esi je to pravda, nebo zas ňáká fáma typu že čuba musí mít aspoň jednou štěňata - ale koberec sme pro jistotu koupili jako jednu z prvních věcí do novýho bytu...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 08:51
- Nahlásit
jbat
Sophi plovoučka nevadí, v noci spí u mě a neseskočí mi z postele, ale lino je levnější a dělají je pěkné, tak si určitě nějaké vyberu.
Ale radši se fakt nebude těšit, třeba mi to nevýjde
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 08:57
- Nahlásit
ALL
Ti co ste se dívali na hledá se táta a máma, se podívejte na farmáře, je to ještě 100x děsnější!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 09:00
- Nahlásit
Achjo,
Před chvílí umřel maličký Amigo
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 09:03
- Nahlásit
Dines
amigo je kdo? plešomorčátko? Tak to je mi líto.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 09:04
- Nahlásit
makrel
Jojo, miminko plešomorčátka.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 09:05
- Nahlásit
Dines
chudinka, i když se mi nelíbí
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 09:05
- Nahlásit
Dines
to je mi moc líto co se mu stalo?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 09:08
- Nahlásit
Dines
čudinka plešounek...
makrel
farmář je drsnější než taťka Peťa, jo? neke...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 09:12
- Nahlásit
Dines
jak to? to je mi líto
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 09:13
- Nahlásit
jbat
no zatím jen psaly baby a příště se s nima setkají, ale vypadá to drsně.je to šílenost . A myslím, že těch taťků Peťků tam bude hned několik
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 09:16
- Nahlásit
čus zárohácíííí
Dines
Před chvílí umřel maličký Amigo
to je mi líto pani (((((
makrel
podívejte na farmáře, je to ještě 100x
já sem se samo koukala,těši se jak malý děcko bo táta Péta ve mě zanechal hluboký dojem ,ale eště mi to nepřišlo tak děsný,doufám,že další díly se vytříběj
makytryks
si tu? proč se vražděj zvířata??? jako jen tak nebo k "pokusnejm účelům" ?? bohužel ti věřim každý slovo,neslyšim to prvně,takže to co ted leze povětšinou z vet. fakulty je něco jako dr. Mengele ve zvířecí říši ,nechápu proč tam ty lidi vůbec teda lezou??????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 09:17 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
davidkova renata
no mi to přijde děsný už od začátku a ukázky z budoucího dílu už naznačují, že to bude minimálně zajímavé . Třeba ta bába s čivavou nebo co to bylo.
edit: a kdo co vraždí???
|