Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6849 . 6850 . 6851 . 6852 . 6853 . 6854 . 6855 . 6856 . 6857 . 6858 . 6859 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 12:19
- Nahlásit

Eldoguero
to by pak auto mělo celkovou hodnotu 4500, kč když bych do něj aspoň za 300,- natankovala

to je k nasrání,dyštak ten benzimn zas vycucněte))
Crysa
nějakou důstojnou propagaci
aha atgže my sme z obliga))

impact
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 12:37
- Nahlásit

Děcka, za chvílu tu budou kominíci. Tak držte ťapky, ať mě to nestojí majlant a ať mi ještě dovolej topit.

Baico
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 12:49
- Nahlásit

Gerda
Ale Fanyna je Fanyna, na něm je i vidět, že je zejména krásnej a hodnej a milej, je tu proto, aby zdobil svět.
No a ničil matce pantofle

Dáška
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 13:01
- Nahlásit

Eldoguero
páč jestli je to spínací relé k čerpadlu, tak to stojí 4 tisíce
Paní, že sem tak smělá, relé sme měli v řiti taky a to tak, že sme jeli a najednou už jsme nejeli. Sme taky měli hrůzu, ale muš pak přišel na to, že je to jen blbej kontakt, pozohýbal to tam, ať to drží a sedí a dobrý, třeba máte stejnou poruchu

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 13:07
- Nahlásit

zajímavé
http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/226222-cim -bohatsi-maji-zeny-partnery-tim-casteji-pry-dosahn ou-vyvrcholeni.html

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 13:09
- Nahlásit

Dáška
Já se právě obávám, že v našem případě už asi umřelo, protože před třemi týdny měnily čerpadlo (starší, ale funkční) a jestli se na to nevykašlali, tak relé snad kontrolovali, tak asi bylo v tý době zřejmě v pohodě. Ale vzhledem k tomu, že je to jedna z variant, která určitě stojí za zkoušku, tak tentokrát to určitě prohlídnout odshora až dolů.
Potřebuju, aby vydrželo tak měsíc, než bude nový vůz Vzhledem k tomu, že furt někam vozíme psy, tak je dost těžký půjčit si od někoho auto

Marush
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 13:12
- Nahlásit

Alexa
zajímavé
http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/226222-cim -bohatsi-maji-zeny-partnery-tim-casteji-pry-dosahn ou-vyvrcholeni.html

Jo to mě taky zaujalo, asi si dycky u toho vzpomenou co si pak pudou nakoupit, jiný vysvětlení mi nenapadá

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 13:19
- Nahlásit

zrovna jsem si zahrála na honěnou s kontaktní čočkou.
náš revír byl moje voko, naše tempo bylo vražedné.
au kurva drát.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 13:26
- Nahlásit

du ven nepyšte kreténi

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 13:31
- Nahlásit

jbat

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 13:45
- Nahlásit

Ahoj lidiové

jak je?

Alexa
jedeš letos na tábor jenom do mlíkožer nebo chceš jet i jinam?
my s verčou jedem do nadějkova na rohlenu

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 13:52
- Nahlásit

Akky0Aime
my s verčou jedem do nadějkova na rohlenu

kdy to je??? když tam nejsou ty kotce ne??? a už máš práci??? jo a přidala jsem tě na fejsbůk do skupiny

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 13:58
- Nahlásit

Alexa
práci nemám je to naprd,

nejsou no a je to od 4.9.-11.9.11

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 14:00
- Nahlásit

Du se uklidnit na stopu, čau

Marush
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 14:01
- Nahlásit

Vodjíždim hlídat zlopse(a urobim pár kompromitujících fotek), kdo tu popíše moc stránek, tomu utrhnu hlavu a hodim mu jí do vobličeje, to je hotovka!

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 14:14
- Nahlásit

Zas všecí zdrhli,žejá všude chodím pozdě.Dneska mi taktéž děsně křápalo vozidlo neb sem čikovná žena a eště než sem vyjela napadlo mě skontrolovat volej už jaksi nebylo co kontrolovat dolila sem hoooodně a už nekřápe(zasr...kontrolka se neobtěžovala ani bliknout že sem na suchu)dále sme měli malou stopičku NORMÁLNÍM KROKEM páč foukalo počítala sem s drobnýmy nedostatky a ta sfině vod půlky šla ůpa přesně sice sem ho brzdila vodítkem mezi koulema(táhne podstatně méně takto auuu)napřed hodlal odejít což sem mu zatrhla pak trefil řádek a došel kudy měl pravda na konci měl chlebník kataputovaného parašutysty (s oběděm a snídaní v jednom)dneska ho eště nezabiju.

danajasa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 14:34
- Nahlásit

impact
chvílu tu budou kominíci
Hlavně nezapomente pani šáhnout na knoflík pro štěstí byt by byl na poklopci to se může

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 15:10
- Nahlásit

Děcka, právě nám dovezli celou šunkovou kejtu, už se na to vrháme a žereme a mařeně sem nabrala kost a tlustý, co už nikdo nechtěl a asi kilo šunky z kejty ))

BrendaBenji
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 15:19
- Nahlásit

Gerda
Mňááááááááááááááááááááááám, já cí takýýýýýý

impact
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 15:21
- Nahlásit

Mrdaaaaaaaaaaaaaaaaat tučňáky do ucha a pořádným klackem.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 15:27
- Nahlásit

impact
Kominík byl škaredý, nebo co?
Nebuj, nejsi v tom sama, čekám na dědu Komárka co se přijde šťárat v kouzelné trupce

impact
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 15:34
- Nahlásit

Biluška
Kominík ani ne. Ani nebyl drahej, na to, že je to největší firma široko daleko.
Ale kurva natřepal mě sazí do baráku jaxvině, tak uklízím, uklízím a až to mám skorem uklizený, tak mi došlo, že jsem nevyklepala rouru od kamen.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 15:36
- Nahlásit

impact
Tak to je zoufalá situace paní

impact
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 15:39
- Nahlásit

Biluška
Je. Uklízím jak píča už snad dvě hodiny. A to mám z péééérdele kliku, že jsem něco podobnýho předpokládala, tže jsem všechno všecičko doma přikryla starým povlečením a prostěradlama, co už mám na hadry. Tže budu sice tři dny prát, ale tak to je pračky práce. Díky Bohu a pawLINce za to.

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 15:46
- Nahlásit

impact
uklízím, uklízím a až to mám skorem uklizený, tak mi došlo, že jsem nevyklepala rouru od kamen.

ty vole bysem pak tu rouru asi vzteky rozkopala...

impact
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 15:49
- Nahlásit

jbat
Jako měla jsem na krajíčku....

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 15:51
- Nahlásit

impact
Jako měla jsem na krajíčku....

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 16:11
- Nahlásit

impact
a teď si přectaf kdyby ti ten komín zalili hasiči, co bys měla doma vody.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 16:13
- Nahlásit

impact
umíš žít děfče ))))

Hele, děcka, můžu dát psoj ty kosti z šunky Takovou tu velkou kost, jak je jako držátko tý šunky....je to kost kloubová, ale už je samozřejmě tepelně zpracovaná...je to ta kost, co nezvyklému psovi protrhne střeva? Ráda bych jí to dala, páč je na tom hafec masa a obírat to teda vážně nechci.

Alexa
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2011 16:16
- Nahlásit

Gerda
e to ta kost, co nezvyklému psovi protrhne střeva? Ráda bych jí to dala, páč je na tom hafec masa a obírat to teda vážně nechci.
no jestli je to ta velká tak jí mařka asi nesežere a není to štěpivá já bych jí to dala

<< 1 ... 6849 . 6850 . 6851 . 6852 . 6853 . 6854 . 6855 . 6856 . 6857 . 6858 . 6859 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání