| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:04
- Nahlásit
Marush
se du zabít
počkíííííííí malonandu musíme vidět naživo! twe sou bošský,právje sem našla maojí nandu jako štěně 9 neděl,uš to gerdě slibuju 4. rok ))) byla velmi velmi slatká!!
tak já tam tak ve středu cinknu esi by ten pátek šel kuli počasí co?? )úpe se uš těšim jak s náma béte f prokopáčku malonanda bude kousat jak pirana..se těšim )))))) akorát zlatovláska eště neví,že dorazí příbuzná kanysterapeuta.-)))))
Baico
Loni v březnu Fanda vypadal ještě takhle
nic moc teda... jako dyš to srovnám s tim výletem na kokořín..
kachna_
jasně, naložit všechny psy do auta, cestou bulmastif smečku vyvraždí a má po starostech
no prekérka je,že tam jí řekne to samý co na webu..tj. fcelku hovno ))))))
impact
ale už před tím rokem jí jasně řekl, že by ji neměla nechávat samotnou s jinými psy... Tak to je pak těžké...
njn,von čék asi časem povolí ve střehu když se nic moc neděje..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:06
- Nahlásit
Marush
Dobré ráno...nová fotka štěňátek mezi nimiž je někde "malonanda" se du zabít, to jsou mazle že zdechnu z toho!
jejejejejejejejku! Takový muclatý štěňátka! Už se strašně těšíííím na tvojí malonandičkuuuuuu, budeme jí muclikat!
Baico
Fanda vypadal jako světlo na konci tunelu....
Crysa
Loni v březnu Fanda vypadal ještě takhle
von byl vlkošedej???
ty si debííííílka ))))))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:06
- Nahlásit
davidkova renata
neděl,uš to gerdě slibuju 4. rok))) byla velmi velmi slatká!!
tak já tam tak ve středu cinknu esi by ten pátek šel kuli počasí co?? )úpe se uš těšim jak s náma béte f prokopáčku malonanda bude kousat jak pirana..se těšim)))))) akorát zlatovláska eště neví,že dorazí příbuzná kanysterapeuta.-)))))
JOJOJO!!!Dík
|
impact
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:07
- Nahlásit
davidkova renata
No, právě.. A pak musí dostat takovou facku, aby si to pamatoval celej život.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:07
- Nahlásit
Marush
tak tos měla hustě podchycený!!!
No když jsem se trmácela až do Holandska, abych viděla krytí a tatíka na živo, tak snímky z ultrazvuku od chovatelky byli samozřejmostí
Crysa
von byl vlkošedej???
ty jsi fakt bubá
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:09
- Nahlásit
Gerda
jejejejejejejejku! Takový muclatý štěňátka! Už se strašně těšíííím na tvojí malonandičkuuuuuu, budeme jí muclikat!
No to se ví! Taková micina to bude
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:10
- Nahlásit
Baico
No když jsem se trmácela až do Holandska, abych viděla krytí a tatíka na živo, tak snímky z ultrazvuku od chovatelky byli samozřejmostí
To seš mocná nejvíc a vyplatilo se, ted máš největšího modela šampona do filmu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:12
- Nahlásit
Gerda
budeme jí muclikat!
to si tak úpa nemyslim ,ale třá bé klidnější ))
crysa
von byl vlkošedej???
a je to venku )))))))))))))
Marush
oká,zavolám tam a snat ty svině budou už vochotný vylíst z doupjete
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:14
- Nahlásit
davidkova renata
oká,zavolám tam a snat ty svině budou už vochotný vylíst z doupjete
Jo přesně, furt jsou tam schovaný si nebudou dovolovat vůbec musej se vokázat!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:17
- Nahlásit
Marush
a vyplatilo se, ted máš největšího modela šampona do filmu
Jako je fakt, že Fanyna je ultrakrásnej, má přenádhernou srst a moc krásnou kebulu, jako zcela vážně je krásnější než Bajko, a to je Bajkonůrk velice moc krásnej pes. Ale Fanyna je Fanyna, na něm je i vidět, že je zejména krásnej a hodnej a milej, je tu proto, aby zdobil svět. Fakt malá buznička. Malá hipísácká buzna )))
davidkova renata
já cííí takííí vidět malonandy v doupjeti, dyš sem eště nikdy neviděla takhle malý vlčácíííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:23
- Nahlásit
Gerda
Jako je fakt, že Fanyna je ultrakrásnej, má přenádhernou srst a moc krásnou kebulu, jako zcela vážně je krásnější než Bajko, a to je Bajkonůrk velice moc krásnej pes. Ale Fanyna je Fanyna, na něm je i vidět, že je zejména krásnej a hodnej a milej, je tu proto, aby zdobil svět. Fakt malá buznička. Malá hipísácká buzna )))
Taky proto už má domluvené manželství s mou malopsicí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:23
- Nahlásit
Gerda
Fakt malá buznička. Malá hipísácká buzna )))
A ty seš nejvíc blbá. Jak je mi blbje,taxe mi klepou ruce,začala sem se smát,vybryndala sem si čaj do klávesnice a s počínajícím záchvatem kašle ho zbytek prskla na monitor!!!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:29
- Nahlásit
Jdu vyházet auto, všechen čurbinec co tam vozím, abych mohla dneska drožkařit. Jedem pro věci na vořechyjádu, tak spamujte a rozšiřujte info vo vořechyjádě, ať nám někdo aspoň pošle přihlášku, bo jinak ty stoly a židle přivezem a budete muset sedět povině jednou prdelí na třech židlích!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:30 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Crysa
Jedem pro věci na vořechyjádu
na tu kvejtnovou?????????????????????
gerda
dyš my na malý vlčácííí asik pojedem f pátek dopl. bo jinak nemůžu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:34 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
davidkova renata
jasnýý dyk už je březen! 87 dní pouhých zbývá pak se budou navážet zas sponzoráky, pásky, podijum, stupínky, pípa a sudy, mražák, výbava kuchyňská, stany,.. poháry už naštěstí i s medajlema dorazily počtou.
To je fofr paní. Šak jen ta Vaše sobota byla 14 dní ve znamení sovína plnýho strany vyřizování!! a my nebém žádný levný strýtovci na tý vořechyjádě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:38
- Nahlásit
Crysa
jasnýý dyk už je březen
jo taghlenc
Šak jen ta Vaše sobota byla 14 dní ve znamení sovína plnýho strany vyřizování
dobře vám tak vy yntrykáni!!! a to nevíš co sem vymyslela fčéra.-))))) su na sebe pišné a taky to bé vyžadovat maksymální nasazení )))
atrakce nejsme ,to je jako jasný
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:39
- Nahlásit
Marush
Taky proto už má domluvené manželství s mou malopsicí
ona bude strašná hudrmanice a bude Fanouše podpantoflit )))
davidkova renata
dyš my na malý vlčácííí asik pojedem f pátek dopl. bo jinak nemůžu
Ale ste na žižkovjě, dyš se pro mě stavíte v riegru, máte to po cestě, můžete mě vzít klidně s sebou....ale zase vy tam budete chtít nějakou dobu bejt, to je jasný, tak se stafte po cestě zpět, na cigáro, aji s čoklima, vemte fotky, rovnou ej tu stáhneme...to je dobrý, ne?
Crysa
chcete s něčim helfnout? Nějaký diplómy nebo kokardy nebo něco udělat?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:42
- Nahlásit
davidkova renata
to nevíš co sem vymyslela fčéra.-))))) su na sebe pišné a taky to bé vyžadovat maksymální nasazení
chceš nějak pomoct?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:44
- Nahlásit
Gerda
Ale ste na žižkovjě, dyš se pro mě stavíte v riegru, máte to po cestě, můžete mě vzít klidně s sebou....ale zase vy tam budete chtít nějakou dobu bejt, to je jasný
hele moc tam nebudem,jednak vona je na ně dost vopatrná a za chvíli je uklidí aby se nepřetížili a dvanak já mám omezeně času bo musim jít do háku ,takže esi bé marjánka souhlasit,klidně by to šlo.-))))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:47
- Nahlásit
Gerda
ona bude strašná hudrmanice a bude Fanouše podpantoflit )))
Jestli bude po mně,tak určitě mu dá čočku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:47
- Nahlásit
davidkova renata
však na ně ještě určitě pojede několikrát, tak se vetřu k vám, pojedu až pak, abych se takyk oukla na malovlčáky, páč až budou odebraný, už budou velký, kousaví, skotačivý a nebudou se dát mazlit )))
jbat
davidkova renata
to nevíš co sem vymyslela fčéra.-))))) su na sebe pišné a taky to bé vyžadovat maksymální nasazení
chceš nějak pomoct?
Holky ale řikám vám to dovopravdy, nesnášim hlodafce, jak přijde plešatý morče, de buď k Jabloni, nebo na pekáč, s tim počítejte.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:50
- Nahlásit
Marush
Jestli bude po mně,tak určitě mu dá čočku
No mě už právě napadlo, že ty seš docela hustožena, takže čupka s hustopovahou a dryjáčnice šedovlká ti nebude dělat potíže, že si s jejím temperamentem poradíš podle toho svýho, že budete spolu kompatibilní. A Bůch Atušovej bude mít taky velkou radost. Snad bude mít konečně stejně pošahanýho kamaráda, co si s nim vydrží hrát. Fanoušek je už moc krásnej na to, aby si hrál s Bůchem všeho Zla )))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 11:53
- Nahlásit
nazdar paka
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Jo a eště sem vám chtěla říct, že jak se vedle v radostnejch mluví o těch jarních květinách, uděláme si jarní sobotu, budeme přivolávat jaro, takže jak aleksa bere altánek, my ostatní vezmeme jarní květinu a budeme mít v kantýně i vázičku s jarními květy, jo?
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Gerda
však na ně ještě určitě pojede několikrát, tak se vetřu k vám
no já teda pojedu asi jen jednou,zbytek asi jen maruš,ale voni budou stejnak za chvíli už k odběru,tak to zas tak moc nebé
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 12:00
- Nahlásit
Gerda
A Bůch Atušovej bude mít taky velkou radost. Snad bude mít konečně stejně pošahanýho kamaráda, co si s nim vydrží hrát.
na Bůcha se taky těšim, vypadá hodně roztomile a to může znamenat jen jedno...že je to maska zla
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 12:04
- Nahlásit
davidkova renata
chceš teda s něčím pomoct stran těch narosek?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 12:06
- Nahlásit
Zdar osoby, jsem dnes opětovně velmi nasraná
Vezla jsem ráno muše do práce, páč jede na služebku, tak prej ať mám doma auto. Ve Frýdlantě jsem se zastavila v Tescu, protože u nás maj otevřeno od 6. hod., tak, že koupím pro dítko plínky a už nebudu muset dnes nikam jezdil. Naše auto se ovšem rozhodlo, že schípne přímo v křižovatce
Naštěstí to bylo z kopce, tak jsem to pustila rychle dolů přes křižovatku k Tescu, přes autobusák. To zlé auto ovšem nechytlo tak jsem musela zůstat stát na autobusáku přímo na místě pro autobusy (naštěstí v 5. 45 tam moc autobusů nejezdí).
Koupila jsem co jsem potřebovala, ale auto prostě nenastartovalo
Nakonec mě odvezl kamarád domů, ale autíčko zůstalo na parkovišti
Je fakt, že se s námi už chvíli loučilo, ale tak jsem si říkala, že ten měsíc, než si koupíme nový auto by mohlo ještě vydržet.
Odpoledne ho odtáhnou do dílny a zjistí jestli se to ještě vyplatí opravit, páč jestli je to spínací relé k čerpadlu, tak to stojí 4 tisíce a to by pak auto mělo celkovou hodnotu 4500, kč když bych do něj aspoň za 300,- natankovala
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 12:06
- Nahlásit
Gerda
chcete s něčim helfnout? Nějaký diplómy nebo kokardy nebo něco udělat?
zatím diplomy budou, kokardy už šije mamka, páč šije i na jízdárnu tady na Mělníku,.. starn materiálna máme zatím zajištěno. Někoho kdo se osvědčil loni, někteří z loňska vyměněni.
Pomoc klidně, nějakou důstojnou propagaci Už hážu postupně inzerci na netu, kdo budete chtít velikosti A4 třá samolepku na auto, tak ty by se měly taky dělat. Letáčky a plakátky budou, tak je rozdám pro další dealování lidu šírému, po okolních zverákách a tak, já loni i zastavovala lidi, chválila jim vořechy a hned rvala propozice a přihlášky co jsem doma natiskala Jinak za chvíli by měla vyběhnout i inzerce v plošném psím tisku.
Za propagaci budem nesmírně vděčni
Tak a jedu, frčííííímmmmm
Je čas udělat dětem pápááááá
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 12:07
- Nahlásit
davidkova renata
jo, uš to čtu.
hááááááááskýýýýýýýý.
|