| Autor |
Zpráva |
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 20:58
- Nahlásit
Crysa
No. kámoška kvůli tomu přestala dělat obedience. Já nebudu od nikoho poslouchat, že můj pes je blbě socializovanej proto, že si hraje rád se psama. A nečeká na moje dovolení. Nebo že bych ho měla učit si hrát se mnou na povel. Těm lidem snad jebe. Jak ten pes má mít radost ze života? Jsem si pořídila čokla, abych měla život veselejší a aby on se měl dobře. Ne abych si na něm honila ego.
Člověče, koleje jsou ještě dobrý... Ale když vidíš to nadšení v očích lidí, co jdou zabít zvíře, tak se ti chce zvracet. Myslím, že smrt je normální věc, ale pokud k ní máš někomu pomoct, není to nic veselého. Dokonce ani nic, na co by se muselo jít podívat dalších 20lidí.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 20:59
- Nahlásit
leyenda
no, budu muset, medicínu dělat opravdu nechci. Možná dočasně nebo jen velmi nerada...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:02
- Nahlásit
Maky a Trixno hele ja to mam jak ty!no kdyz si chce hrat s coklama a druha strana dovoli tak at si pohraje!nevidim v tom nic spatne socializovaneho???hrat na povel,to neznam!radsi at si hraje a je v pohode nez aby se rval,jako nechapu,jeste,ze si taky na mojich psech nehonim ego!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:07
- Nahlásit
Maky a Trix
Pani béte se muset specializovat na želvy páč tam máte velkou šanci,že vás všichni pacienti přežijou(křičí želva sloní na manžela"hajzle záletnická a já ti obětovala nejlepších150let života")
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:08
- Nahlásit
tak děcka už ste viděly v lese roh??????????
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:10
- Nahlásit
danajasa
Pani Vám taktéž zašlu pohlednici s děkovnou Fifinkou neb jich mám celej aršík.
Jé děkovná fifinka už se těším
Dines
plovoučka se musí hned setřít, když se na ní štěně vyčůrá, pak je to v pohodě, nesmí se to nechat zaschnout, jinak já jsem taky spokojená
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:11
- Nahlásit
Alexa jako lesní roh? a paroh by ti nestačil?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:13
- Nahlásit
hancaw
jako lesní roh? a paroh by ti nestačil?
no byl dotaz jakej je rozdíl mezi městským a lesním rohem a téměř fšichni odpověděli že městský roh je ve městě a lesní v lese
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:15
- Nahlásit
Alexa
tak děcka už ste viděly v lese roh??????????
my dneska v lese viděly srny a zajíce
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:16
- Nahlásit
Alexa
roh nebo paroh?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:17
- Nahlásit
Monty
my dnes na stopě viděly bažanty ... tři ... bez pudu sebezáchovy ... škoda, že jsem neměla brokovnici
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:18
- Nahlásit
Eldoguero
roh
roh pani roh prostě podle některejch lidí si deš tak lážo plážo po lese a najednou deš za roh
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:19
- Nahlásit
a ja v praci mela i zajice i srnky!amin na ne cucel,jsem rikala,ze si s nim hrat urco nebudou.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:22 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Alexa
najednou deš za roh
Pani to není žádná prdél,nám na čundru jeden dědek říkal-jo mládeži to je hned tam za rohem toho lesa,asi tři dni konˇmo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:23
- Nahlásit
Eldoguero
my nedávno potkaly se Sophyji tři srny a utíkaly přimo naproni ní. Kdyby mě neposlechla, tak ji asi srazily
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:24
- Nahlásit
Alexašiš pani co to máte za dotazy?! Sem myslela že uš jako troubějí a ty s rochem !
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:26
- Nahlásit
hancaw
šiš pani co to máte za dotazy?!
já néééé to se ptali na primě a nejlepčí byl ten poslední co je to orgasmus. Tak skoro fšici jako věděli, ale ten poslední mě dostal prej to je něco u doktora prostě dojdete k doktorovi von na vás koukne a je to tam
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:26
- Nahlásit
nemethova5
pani, jak to stihate byt tady i tam?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:32
- Nahlásit
pižámko se Snůpym značí, že se s vámi pro dnešek loučím. Užíte si tu s Alexou vorgasmus až za roh jdu koukat na bílý koně a přemejšlet, vot čeho mám na obou stehnech z vnitřní strany modřiny a z náročného přemýšlení vyhnít jak krafskej hnát.. Brou
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:32
- Nahlásit
leyenda
já jsem jen tady, tam to vůbec nestíhám
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:36
- Nahlásit
leyendano normalne a to si jeste pisu s eldoradem!
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:38
- Nahlásit
Alexaty jo! asik mám mezery ve zdělání budu s tim muset začít něco dělat! Možná si rovnou skonu k dochtoroj a bude to tam!
Maky a Trix zjistila sem že fakt hodně záleží kam chodíš. Tam co chodím já to tak nějak nehrotíme..... a je sranda a proto tam chodim jo a utrácení je důvod proč jsem na veterinu nešla já i když jsem už měla hotový přijímačky ale pak jsem si uvědomila že bych to nedala.....
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:43
- Nahlásit
nemethova5
pani, jste strasne schopna
Monty
ja taky dva posty nestiham
Maky a Trix
maj mysi zlucnik?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:46
- Nahlásit
leyendaspise neschopna,nevim co s bolavyma zadama!
kontrolni otazka,maji mysi zlucnik?ja myslim,ze jo!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:46
- Nahlásit
Alexa
podle některejch lidí si deš tak lážo plážo po lese a najednou deš za roh
Aha, to je jako "jdu na sever - a už jdu na jih"
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:48
- Nahlásit
nemethova5
kontrolni otazka,maji mysi zlucnik?ja myslim,ze jo!
ja myslim taky, ze jo
a zada me taky boli, ale to je z toho, ze jsem byla lina jit pro vozejk a tahala jsem pytle s granulema pro kone v ruce
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:49
- Nahlásit
Monty
kdysi na jakýsi pochybný praxi na škole jednu slečnu srazil do příkopu vyplašený srnec, ona ho asi dvě vteřiny držela už nevím za co, těžko říct, kdo byl víc v šoku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:52
- Nahlásit
už jsem si vybrala krásnou tapetu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:54
- Nahlásit
Eldoguerono za co ho drzela???za tamto ono????to snad ne???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:54
- Nahlásit
Monty
zatím se moc netěš, co když to spolubydla neschválí pak budeš mocinky smutná
|