| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 16:47
- Nahlásit
cus co je noveho?jsem vcera nemohla vubec psat,spadl mi totalne net!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 16:51
- Nahlásit
Crysa
no možná ho tam potkám v týdnu, zavolat mu můžu, ale ten sešit kam si to píše nechává na cvičáku, bude vědět prd, nebo mu napíšu maila, to bude možná lepší a kdy tam mají být ty poděbradský?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 16:57
- Nahlásit
Crysa
jo a eště do schránky rozteklé kočky, to se tady dělá kuchařkám a pekařkám. jsem tu samí mafyjáni
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 17:05
- Nahlásit
kejtlin
a kdy tam mají být ty poděbradský?
co se ke mě dostalo, tak že najížděj sobota 16.7. do další soboty, tedy 23.7. a pak ještě tejden v srpenci 6.- 13.8.
makrel
tak to snat rači přestanu vařit a píct
|
impact
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 17:06
- Nahlásit
makrel
doufám, že sis ráno vymyla pusu Savem
Tak to mi trvalo tak deset minut... Ale dobrý, už to přišlo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 17:06
- Nahlásit
Máte někdo nějaký spojení na Hancuw do Madagaskarska? Má tam mobil? S ní potřebuju nutně mluvit. Nebo má tam nojtbůk a čte majly? Ví to něgdo?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 17:07
- Nahlásit
Crysa
ok já se ho na to zeptám, je to možný, on je trotl tak trochu takže....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 17:20
- Nahlásit
kejtlin
ok já se ho na to zeptám, je to možný, on je trotl tak trochu takže....
tak jestli to tak je tak ho sprdni, domluf nějakou výhodu a přehoď termín na toho 1.8. snad fšici budou moct
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 17:22
- Nahlásit
Biluška
Máte někdo nějaký spojení na Hancuw do Madagaskarska? Má tam mobil? S ní potřebuju nutně mluvit. Nebo má tam nojtbůk a čte majly? Ví to něgdo?
to máš dost smůlu, pokud už by signál čirou náhodou měla, pak ti to zvedat nebude, neni magor, aby za to utratila majlant, jestli bude mít někde nějaký připojení, pošle max zprávu, že je ok, budeš muset vydržet do února. Ale sms jí napiš, třeba na signál natrefí. Jela někam, kde nemaj ani hajzly.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 17:29
- Nahlásit
Gerda
Jela někam, kde nemaj ani hajzly.
Aha, takže nojbůk s sebou netáhne, co? Tak teda budu muset vydržet než se vrátí . Ví se kdy se vrací?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 17:46
- Nahlásit
Tak na severozápadě už prší. Okamžitě to přimrzá Auto jak skleněná rekef, chodci tancujou brejkdenc a já na silnici polku. A to mam cestu domu teprve před sebou, se těch 16-ti totálně zmrzlejch km docela bojim Když zejtra nepřijdu, tak sem nedojela
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 17:52 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Zdar lidi, sem tu, co je novýho a neříkejte, že za celej den nic zajímavýho
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 17:57
- Nahlásit
Biluška
Aha, takže nojbůk s sebou netáhne, co? Tak teda budu muset vydržet než se vrátí . Ví se kdy se vrací?
netáhne )) Měla by se vrátit na konci ledna.
bonc
ty vado! jeď opatrně, taky teprve pojedu, zítra ráno to asi bude všude velkomasakéro.
Eldoguero
co je novýho
nic zajímavýho ))
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 17:58
- Nahlásit
bonc
tady taky mrholí, s přestávkama a jak krásně tancujeme venku zumbu,jedna báseň ((
jo a mě se už nikdo nikdy nedovolá
takže zejtra musím pro novej tel
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:01
- Nahlásit
Alexa
tak jestli to tak je tak ho sprdni, domluf nějakou výhodu a přehoď termín na toho 1.8. snad fšici budou moct
to je škrt žádnou výhodu nám nedá, nejdřív zkusím po dobrém, stále je to nepodložená info
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:02
- Nahlásit
kejtlin
stále je to nepodložená info
to jo, ale stejně ten termín musíme přehodit, když Gerda nemůže
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:03
- Nahlásit
jinak u nás taky prší, do hokny jedu až v pátek to má být obleva tak snad aspoň auto shodí běhen zejtřka ledovej krunýř
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:04
- Nahlásit
Vokamžitě mi přepošlete, co komu vedle smázli. Jsem pozvaná na žranicu, nesmím chybět, beru i psa, kdyby něco zbylo. takže ráno si to chci přečíst! Na mailu, kdyby to někomu nedošlo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:04
- Nahlásit
Alexa
to jo, ale stejně ten termín musíme přehodit, když Gerda nemůže
to je jasný, ale to mu troubit nebudu, že jo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:09 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
bonc
se těch 16-ti totálně zmrzlejch km docela bojim Když zejtra nepřijdu, tak sem nedojela
teda vůbec ti to nezávidím jeď vofafrně
Maky a Trix
Vokamžitě mi přepošlete, co komu vedle smázli. Jsem pozvaná na žranicu, nesmím chybět, beru i psa, kdyby něco zbylo. takže ráno si to chci přečíst! Na mailu, kdyby to někomu nedošlo.
to zrovna nemám, ale čtla jsi jak tě spucoval a Bajša se tě drze zastala?????
kejtlin
to je jasný, ale to mu troubit nebudu, že jo
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:10
- Nahlásit
Alexa
kde?!
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:12
- Nahlásit
Alexa
a jóoooo, už to vidím. achjo. jsem trnem v patě, nebo v prdeli. To je fuk v čem, ale proč jsem trpěna, to nechápu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:15
- Nahlásit
Maky a Trix
tak ohledně smazání šíří březen poplašný zprávy to je tady http://www.psycholog-psu.com/poradna/viewtopic.php ?f=12&t=4456&sid=299479f1791bcebcd397109ee9e70cc3& start=200
a to druhý je tady
http://www.psycholog-psu.com/poradna/viewtopic.php ?f=21&t=446&start=300
oboje poslední stránka dole
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:17
- Nahlásit
Alexa
no tak sorry no
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:18
- Nahlásit
Jaký je u koho počasí, tady vichřice děsná od rána, silnice Frýdlant - Liberec zavřená, ucpaná a to obě varianty cesty.
Totéž Frýdlant - Nové Město pod Smrkem.
Hodně lidí se dnes odpoledne nedostalo domů z práce. Teď už by to snad mělo být v poho. Odpoledne u nás začalo pršet, ale čekali jsme to, páč jsme věděli, že v Německu už prší, a jaký je počasí v Deutschland, takový je za pár hodin i u nás
Teď je tam dost hnusně, zítra hlásí teplo, ale krz ten vichr se obávám, že ráno to bude velké kluziště
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:20
- Nahlásit
Eldoguero
Zde vichřice pomalu ustává. Dopoledne to byl děsný masakr, fakt jsem nemohla pustit psy ven, bych pak dávala inzeráty "ulítla mi ze zahrady šeltie, nevím kde přistála, nálezci vysoká odměna"
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:24
- Nahlásit
Alexa
To je hrozný, má ten člověk alespoň základní povědomí o psech a pejskařině, nebo už mu fakt definitivně hráblo
Čím víc o něm čtu a slýchám, čím víc od něj čtu a slýchám, tím horší a horší je moje mínění o něm a o to horší o jeho sektářích, jak mu tohle může někdo žrát
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:25
- Nahlásit
Eldoguero
u nás prší, nevím jestli ještě ted´ za chvíli půjdu ven a trochu fouká
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:27
- Nahlásit
Biluška
u nás to vipadalo podobně, dnes se žádná procházka nekonala a ani konat nemohla, páč to se fakt nedalo, takže jen vyvenčit a domů, snad už to bude zítra lepší
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:29 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
Eldoguero
u nás je velkokluziště už teď, se bojim jet domu. Se zasejc posunu krokem a kreténi vokolo na mě budou blikat - "krávo jedna, máš džípa 4x4 (musí to taky bejt velkym písmem napsaný na dveřích ) tak jeď". Jenže z naprosto podivnejch příčin tadle kreténskáá kára klouže jak prase, na dvě kola se s ní vůbec jezdit nedá a i na ty 4 se dost často stává neovladatelná. Je to teda stoletej tank, ale to by na to snad nemělo mít vlif ne? Bohužel moje pidi krabička je v nemocnici, zejtra už jí snad za velkej peníz pustěj, ta ač rodilý Benátčan neklouže nikdy vůbec, kola jak od kočárku (tank má kola jak od traktoru)... a všici okolo na silnici chápou že s pidivozítkem se musí vopatrně, že to na ty sněhy neni stavěný. A přitom je to víc offroud jak džíp
V tomdle počasu bych jí teď chtěla mít..
|