| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 09:54
- Nahlásit
opakuji nigdy by ses takhle nedivila.
já se jen divím, jak můžou bejt za tipování kravin placený?? já přijít do práce a říct "Asitaknějak by to mohlo být a když se to tak nestane, tak to bylo jinak" tak mě vyrazej hned první den a ty rosničkové z toho maj akorát čurinu nehoráznou a ještě jsou prej placený?!?!?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 09:58
- Nahlásit
Dobré deň!!
Jsem se probudila už ráno jakási nasratá. Ta práce mi fakt nesvědčí.
Gerda
Je tu tedy deset žumpistů, co chtějí vestu?
Já ju chcu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 09:59
- Nahlásit
co budem potřebovat na tábor v mlíkoších.
Plafky?
Budeme šít jen jeden druch
nějakej aspoň bajvoko typ?
IMG:http://eshop.scucka.com/img/vyrobky/742.jpg
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 09:59
- Nahlásit
Baico
Já ju chcu
ste tu jedinej slušnej člověk!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:01
- Nahlásit
třá taková?
takováí by se mě mocinky líbila a tu bychsem takychtěla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:02
- Nahlásit
Crysa
Hele ta je docela pěkná, my dávali ukázky od gapaje, a jelikož by se to šilo, tak bychom si typ udělali vlastní, s vlasníma vychytávkama a tak. Důležitý tam bylo kolečko na míček a mocinky moc kapes, kerý budou i vyigelitěný kvůli pamlskům. Na střihu, barvě, podobě se domluvíme, když nás bude min 10 kousků.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:05
- Nahlásit
Gerda
když nás bude min 10 kousků.
ci taky, ale hóóóódně velkou velikost - XXXL. Budu vidět, jak bude vypadat a kolik bude stát?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:05
- Nahlásit
krásné ránko fšem!
Gerda
jááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!
ale nutně na ní potřebuju i kapsu na dummíka!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:07
- Nahlásit
Gerda
ste tu jedinej slušnej člověk!
Děkuji pani, hnedka mě je líp
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:09
- Nahlásit
tak do toho bych šla jinak tahle co jsem linkla, tak ta je pohodlná, už mám jeden exemplář doma a má to "jen" 4 kapsy po obvodu a jednu vnitřní v tý bavlněný vnitřní látce jako na mobila a peníze a stačí to. Hlavně ty kapsy jsou veliký na asi sedm balonků a pamlskovnici takže bych mohla (pokáď by se líbilo) zapůjčit na inspiraci pro střich pokáď by byl zájem. Mám letní a tu asi teď fakt nosit nebudu. I když jsem se teda dneska těšila na kraťasy, triko a opalovačku při teplotách nad nulou..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:13
- Nahlásit
Takže závazně:
Baico
Lola
Baysha
Crysa
Gerda
eště pjět a pak začnem diskutovat o podobě, barvě, materiálu, financích - hele já bych s tim rozhodně nepřekročila 850, protože pak bude eště žumpí výšifka a to musíme rozpočítat program na vyšití - 600 Kč + cca 50 obrázek, takže to vyjde potom komplet se všim na litr, když se mnou zaplatíte i tu dopravu na moravu na vyšití a zpět.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:16
- Nahlásit
Crysa
mám jeden exemplář doma
Já též, ale bez kapucky
Ale ta s žumpím logem bude lepší
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:16
- Nahlásit
A bude mě zajímat, jestli tu vestičku budeme chtít na léto, jaro, podzim, zimu asi ne, že jo? Takže buď vyloženě letní, která nemá hřát, ale bejt jen kapsovitá, nebo jarně podzimní, která má bejt podšitá a má se v ní očekávat i nějaké to počásko, tzn vyšší límec - kapuca by zvedla náklady, do litru bychom se nedostali - podšitá flísem či svojitým šusťákem...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:17
- Nahlásit
Ale ta s žumpím logem bude lepší
no to dozajista
Já též, ale bez kapucky
děláte chybu paní, ta je tam tůůze užitčná a pěkná
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:20
- Nahlásit
jarně podzimní, která má bejt podšitá a má se v ní očekávat i nějaké to počásko, tzn vyšší límec
a na léto pod to vezmeš jen práskačku a je to tak chodim běžně v létě
jen bych to podšila bavlnou, či flísem ne šusťákem, to by to šustivý na spocenýho já bylo úpa slizký
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:23
- Nahlásit
Crysa
jen bych to podšila bavlnou, či flísem ne šusťákem
takže se teda bavíme o vestě letní? Nikoli o vestě, pod kterou budeš mít oblečení? Víš ale, že ta vesta se nosí na závody a zkoušky, protože bez ní nemůžeš mít úspěch? Každej, kdo něco se psem vyhrál, měl vestu a v tom je ten fígl...závody v létě nejsou...musí to bej na duben-říjen....podšitá tedy bude, ale snad sme slušný lidi a vezmem si pod to nějaký voblečení, ne? )))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:31
- Nahlásit
Prosimvás uš ste našli toho kreténa co hlásil voteplení???????
sem šla do kuflandu a málem se cestou umrzla jako Hanč a Vrbata
Crysa
si pozadu..máme uš mykyny žumpí,tryka žumpí a luksusní letní tílka žumpí ))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:31
- Nahlásit
šak jo, na jaro a podzim, voblíct pod to, ale aby to nebylo úpa nepříjemný na tělo, i v květnu, závodním květnu bejvaj taký hicy, že si pod to veme čék i jen tílko a tím pádem se na něj přilípne i ta vesta a ten šusťák přímo na tělo mi nepříjde úpa příjemnej
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:33
- Nahlásit
si pozadu..
koukám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:34
- Nahlásit
Crysa
tím pádem se na něj přilípne i ta vesta
no tak můžem fleksybylně uspořád žumpazávot Miss mokrá vesta )))
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:40
- Nahlásit
Nazdar vestovačky
taktéž jsme zvjedavá a čekám na to děsný teplo
Gerda
vestu beru, letní i zimní mám tak taky chcu podzimnojarní
Crysa
možná bys tu výšifku nejdříf měla vidět, jsou jedinci co jí nemůžou rozdejchat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:42
- Nahlásit
davidkova renata
je strašně vopožděná, ale vzhledem k tomui, že pani krs ta tílka se mi neozvala vůbec, jen mi poslala péefku, budu mít v zásobě na léto ještě 5 tílek sice XL, ale jak jsou pružná, zas takovej masakr, že by to bylo mocinky velký, to nebude.
Crysa
šusťák přímo na tělo mi nepříjde úpa příjemnej
prosim vás pani, vůbec neobhajuju šusťák na tělo, v žádném přípatku, nejsu blázen, spíš mě jen zajímá, na jaký období to chcem a co pod to budeme nosit, z čehož vyplyne, čím to podšít.
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
pani četla ste to vedle? holčina tam řeší čokla, co jí vyhryzává díry do dveří, otvírá okna a tak ňák fšeobecně brutálně likviduje a zdrhá, uš ho chtěla vylifrovat do venkovního kotce, tak sme jí se Zitou radily klec a ftom fstoupí ON a zahlásí, že klec vůbec nic neřeší
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
možná bys tu výšifku nejdříf měla vidět, jsou jedinci co jí nemůžou rozdejchat
to je ta s tou frontou, né? jestli to je ona, tak tu už jsem viděla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:44
- Nahlásit
Alexa
chcu podzimnojarní
to mi právě přijde rozumný, třá taková adidaska a mamka sou furt zmrzlý, ty si taky dost namrzlá, takže aby to unelo nějaký menší počasí...jako asi pět kilometrů v tom běhat nebudem, aby nám v tom mohlo bejt vedro...a bude se hodit k žumpo miku
Proč to nemůžou rozdejchat? Komu se nelíbí výšifka? mě přišla krásná...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:46
- Nahlásit
Gerda
budu mít v zásobě na léto ještě 5 tílek sice XL, ale jak jsou pružná
bezva..zrovna sem si přectavila jak se v nich bé vyjímat bambi a zlatovláska ))))))))))))))))))))))))))))))))
Baysha
a zahlásí, že klec vůbec nic neřeší
a co jako?? dyš koupí klec,má po problému,dyš jí ale nekoupí,bude tam pečená vařená,bude posílat prachy ,jezdit makat na fríčka a plazit se před nim po břiše..už ted se plazí ..dybys byla von co bys udělala spíš?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:47
- Nahlásit
mě nejdou v bytě žádné kytky,jsem z toho zoufalá
ani ty kaktusy tu nevdržej
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:48 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Baysha
Baysha
a zahlásí, že klec vůbec nic neřeší
a co jako?? dyš koupí klec,má po problému,dyš jí ale nekoupí,bude tam pečená vařená,bude posílat prachy ,jezdit makat na fríčka a plazit se před nim po břiše..už ted se plazí..dybys byla von co bys udělala spíš?
má pravdu přecedo, má pravdu. Klec předchází problému, ale problém neřeší, nicméně já hlasuju pro klec a doufám že ta dífčina nebude bez rozumu a klec pořídí
Gerda
Komu se nelíbí výšifka? mě přišla krásná...
to mě taky, ale "velkokynekolové" kteý by to na se nevzali
nedejbože za to platit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:49
- Nahlásit
davidkova renata
bezva..zrovna sem si přectavila jak se v nich bé vyjímat bambi a zlatovláska
Tak to ne, to nedam, na to nemam )))
Budeš chtít vestičku? Mám s tebou počítat? Víš, že tvoje sestry Lolinka a Adidaska jsou na seznamu? S adidaskou počítám automaticky, už předtim se vyjádřila, že chce, tak to tak beru )))
Závazně:
Baico
Lola
Adidaska
Baysha
Gerda
Aleksa
Crysa
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:49