Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6282 . 6283 . 6284 . 6285 . 6286 . 6287 . 6288 . 6289 . 6290 . 6291 . 6292 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 10:51
- Nahlásit

Jo a pozor! Už sem psala leyendičce zprávu, vůbec se neozvala zpět, takže jí dneska napíšu znova a dyš neodpoví, ztratila se! a na vestě musí bejt malinkej nápis gejendapaj, páč to je naše značka s leyendičkou.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 10:54
- Nahlásit

davidkova renata
Baysha
vy to tam čtete,já už jenom vycházky se psema,jinak mě to tam neba

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 10:54
- Nahlásit

Baysha
já to taky četla a reagovala, ne teda na toho jehoš méno nesmíme vyslovit, ale všeobecně

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 10:58
- Nahlásit

brezen2008
já se furt snažím o tropické ovoce, tagže tak nějak ze sportu a je tam pár fajn lidí... ale jinač to čtu tak nějak ze setrvačnosti
na vycházce s nima sem byla jednou a už nigdy víc, ti čokli byli celí divní, zvlášť jeden se mně do bajši dost vysíral naštěstí sme pak potkali skupinu štěníků, tak bajša řádila s něma a na vysírače sme se vyprdli

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:00
- Nahlásit

Gerda
Budeš chtít vestičku? Mám s tebou počítat? Víš, že tvoje sestry Lolinka a Adidaska jsou na se
já nevim,nemám prachy..gdy to bude?
brezen2008
vy to tam čtete,já už jenom vycházky se psema,jinak mě to tam neba
mě zas neba vycházky s deprivantama
Baysha
hele a vidělas jaxe navez do makýska?? .-)))) to má za to že byla hubatá v játrech))) ale má smolíka,blbě čet,šak mu to makýsek spočítá sám aš dorazí.-))))

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:02
- Nahlásit

davidkova renata
neviděla, gde?

Ebony
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:02
- Nahlásit

Crysa
hele, normálně sem nechodím, ale žes tady, a že sis v tom rodinným popisování nevzpomněla ani na Konýfku, to máš teda u mně...
Tak mám Crysu a její matinku paní Asíčkovou. Tedy dvě maliní čupky, Crazy od Mlazických tůní (sestra Báry od MT vot Alexový) a matinka jejich je Asca Tufra.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:03
- Nahlásit

Baysha
nechce být sám

brezen2008
Člen
- Nahlásit

Baysha
jo já koukám kam jdou,abych náhodou tam nebyla taky,je fakt že jsem byla ,když byl sníh a nebylo to špatný,dasty s lujzákem nevycházej furt spolu,ty by se zabili oba dva a to stačí když se občas vídáme tady u nás,jaou kak 2 lvi proti sobě,ale tam si vrkli jednou a pak byl klid,lítali za lidma co blbli ve sněhu a dali pokoj,te d chci do zoo,bo jsem tam nebyla dlouho,ale to znamaná jenom s dastym a pak se přidat u vchodu a pak jen já a dasty,vlci mě nikdy nezajímali,takže jít jenom k vlkm a pak zpátky,tak to mě neba,si chci projít zoo celou a v klidu ,jenom já a dasty

Gerda
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
já nevim,nemám prachy..gdy to bude?
bude to na tehdy, kdy my budeme chtít. Nikoho nikdo nikam netlačí. Pokud budeme chtít vesty na duben, můžu zálohy vybrat v únoru, aby měla švadla měsíc na ušití potom ti vyšívači 14 dnů na vyšití i se schválenim programu a výšifky. Pokud ji budeme chtít až na tábor, stačí zase vybrat zálohy třeba v květnu....

prostě jak si řeknem, ale myslim si, že je optimální mít ji na duben, klidně na konec dubna, pokud to bude podšité, tak v horkym létě ji stejně nikdo nosit nebude, pááč závody nejsou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:06
- Nahlásit

Gerda
tak v horkym létě ji stejně nikdo nosit nebude, pááč závody nejsou.
tss si je uděláme vlastní.-))))
Baysha
hele a eště sem zapomněla..jak von píše,že kliku-kouli neumí otevřít ani vlk,tak má blbou pamět))) jasně si pamatuju jak gestil,že to a to čévéčko to umělo a taky naše essssina psala,jak jí čupka todle umí vodevřít)))))

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:07
- Nahlásit

Baysha
neboj,já dostala banána na 2 dny tuším,takže i když bych to tam někdy četla,atak si musím dávat bacha na slovíčka

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:08
- Nahlásit

davidkova renata
haha sem mu tam fčil napsala, že neumí číst, tak mám banána jasného

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:09
- Nahlásit

heledte ted jako vážně: existuje někdo,vo kterým víte,že když tady maj lidi problémi se psema,tak se mě ptaj,jestli neznám nějakého dobrého radistu na psy,existuje někdo dobrej? já vo nikom než je desenský a žertová nevím

inu
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:10
- Nahlásit

davidkova renata

vyrábíš si vestičku Připalujeme zdravě, chutně a hospodárně?

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:11
- Nahlásit

davidkova renata
s tou koulí si to pamatuju - ale tam pak psal, že musel koupit kouli úpa hladkou bez ozdob a se silnou pružinou, tu už ani mýtický vlkoidi prej neotevřou

Baico
Člen
- Nahlásit

Odcházím k zubaři a budu až k večeru, tak né abyste toho nadráslai zae 3 tuny

Crysa
Člen
- Nahlásit

Ebony
hele, normálně sem nechodím, ale žes tady, a že sis v tom rodinným popisování nevzpomněla ani na Konýfku, to máš teda u mně...
jéé, ahoooj se vomlouvám, nezapomněla jen jsem nevěděla jak se často do žumpy noříš a jak moc spojitostí s Končou uvedu lidi fobraz která že já sem.

Gerda
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
hele tak budeš chtít bejt na seznam,u nebo nebudeš? Potřebuju eště jistý tři lidi.

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:12
- Nahlásit

brezen2008
eště pak je Eichler

ale všeobecně bych asi poslala k Tchořoj.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:14
- Nahlásit

brezen2008
nebo příp. Ščučka

Ebony
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:14
- Nahlásit

Crysa
no Konývka je takovej malej bůh, nikdo ji ještě neviděl, ale všichni už o ní slyšeli já chodím vedle, noření mi vždy dělalo problémy

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:15
- Nahlásit

Baico
Pani, jak to vypadá na neděli? Byli sme domluvený na neděli?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:16
- Nahlásit

Baysha
sem mu tam fčil napsala, že neumí číst
fujky ..to se dělá todleto?????
brezen2008
dobrého radistu na psy
radistu??? jako takovýho co slouží u vojáků třá??? to nevim k čemu ti bude
inu
vyrábíš si vestičku Připalujeme zdravě, chutně a hospodárně?
nééé todle bé na tělo přímo
Gerda
jaký "jistý lidi" jak to mám chápat??? ty si naší vestu stejně nevobjednaj)))..no jo,tak mi tam napiš,ale budete se muset na mne složit neš to vodnese můj pes!!!

inu
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:16
- Nahlásit

davidkova renata
nééé todle bé na tělo přímo

takže tatoooouuuu jo?

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:17
- Nahlásit

Hele lidijové, dyš se tu tak bavíme o problémovým chování a tak - bajša dělá něco, čemu nerozumím a potřebuju to přeložit. Dělá to ve dvou situacích - na puštěný vysavač a na řvoucí psy za plotem. Obojího se jako mimino strašně bála, teď se naopak snaží jít k tomu co nejblíž, poskakuje, dělá takové ty hravé výpady a úklony jako ke hře a občas poštěkává - taky spíš takovým hravým způsobem, zároveň mi ale přijde nejistá... U vysavače mě to nevadí, ale na ty psy je to pruda, páč dycky vyrazí k nim, už mě málem jednou smetla na náledí, v tu chvíli nic nevnímá a musím ju odtáhnout, tak bych to chtěla odbourat, ale nevím, jak na to

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:17
- Nahlásit

Baysha
jí normálně řekni, ať to nedělá, ne?

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:20
- Nahlásit

makrel
dík za radu, vyzkouším... gde máš kasičku?

brezen2008
Člen
- Nahlásit

Baysha
mě to dasty dělá taky,ale mě to štve,tak ho zavřu mjako vysavač

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

makrel
jí normálně řekni, ať to nedělá, ne?
no jistěěěěě .-)))))
Baysha
nenech se zaskočit,bud rychlejší než vona ne? blokni jí dříf než tě zabí..esi ti to neva tak jí pak v klidu k těm čoklům doved at si počuchá nebo pohraje nebo co tam chce dělat.Lux bych neřešila,prostě bych jí vykopala vodtama dyby mi to sralo

<< 1 ... 6282 . 6283 . 6284 . 6285 . 6286 . 6287 . 6288 . 6289 . 6290 . 6291 . 6292 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání