Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 6282 . 6283 . 6284 . 6285 . 6286 . 6287 . 6288 . 6289 . 6290 . 6291 . 6292 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:22
- Nahlásit

davidkova renata
lux řeším odesláním na místo a není problém, ale u těch čoklidů prostě nevím, jak ju zaujmout, aby vnímala mě a ne je - a hlavně fakt netuším, co jim vlastně chce, páč to dělá na takový ty vypatlaný řvoucí hysterky

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:22
- Nahlásit

eldoráddo
nechceš dospělý pavoučky? kámoš je nabízí,ale přesné názvy ti kdyžtak papíšu až to zjistím,jedovatí nejsou

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:24
- Nahlásit

Ebony
no Konývka je takovej malej bůh, nikdo ji ještě neviděl, ale všichni už o ní slyšeli
to bys taky musela někdy přijet do čech aby jí někdo viděl no myslím že přirovnání k Barušce je nejvěrohodnější pro ty kdo si chtějí udělat představu

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:24
- Nahlásit

Baysha
se zeptej vedle nééé
s vysavač vypnutej bych nechala někde v pokoji, aby k němu mohla, v klidu si ho očuchala a pak někde dál od ní zapla, dala jí k němu třá pamlsek a postupně ukazovala, že jí to nic neudělá, že si toho nemusí všímat. u plotových čoklů bych to asi vzala přes poslušnost, prostě si jich všímat nebudeš a hotovo, můžeš zkusit odvést pozornost, ale to se mě osobně moc neosvědčilo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:25
- Nahlásit

Baysha
ale u těch čoklidů prostě nevím, jak ju zaujmout
donut jí jakkoli..po dobrým nebo po zlým. hysterky bych jí ale kontaktovat nenechávala,nepochytí nic dobrýho vod nich,je eště malá ale,tak bych nebyla tak důrazná,ale nevidim v tom žádnej přínos

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:27
- Nahlásit

davidkova renata
jaký "jistý lidi" jak to mám chápat??? ty si naší vestu stejně nevobjednaj
Myslim tim lidi, kteří jsou jistí, jako že mám jistotu, že to budou chtít a složej zálohu a nevyvlíknou se pak z toho.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:27 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Crysa
že přirovnání k Barušce
náhodou balunka je jen očklivá a blbá.-))))) ale jinak je vo moc lepčí neš byla .-)))) nežere už lidi a s těma čoklama to třá časem taky pude..dyš né,tak zvostane blbá no.-)))))

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:28
- Nahlásit

Alexa
já bych to ráda řešila přes poslušnost, ale ona v tu chvíli prostě vypne příjem... jinač ten lux jsem zmínila jen pro ilustraci, že se k němu chová podobně - ale kolem něj normálně vnímá, nechá se odvolat, vypnutej v pokoji stojí furt, prostě ten neřeším, jen ty čokly...
"prostě si jich všímat nebudeš a hotovo" je mým cílem, ale nevím, jak na to - ale to by asi spíš chtělo, aby mi to někdo ukázal, co?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:30
- Nahlásit

Baysha
ale to by asi spíš chtělo, aby mi to někdo ukázal, co?
dyk si tam na tu vysočinu zajed))))))) máš to kśok,je to f šengenu ne?)))
Gerda
jako že mám jistotu, že to budou chtít a složej zálohu a nevyvlíknou se pak z toho.
a co dyš umřu?? stářim třá...

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:31 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

davidkova renata
dyk si tam na tu vysočinu zajed
chceš mi tvrdit, že tam Velký má k dispozici nějakého asocijálního řvoucího záploťáka??? dyk je fšecky převychoval, né???

impact
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:33 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Mě se o NĚM zase zdálo Děcka, kam já na ty sny chodím.
Aji jsme se LÍBALI. U toho mi vypadla z ruky sklenička s kofolou a rozbila se. A ON sáhl do kasičky a začal vysypávat drobný, že někoho pošle pro novou...

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:34
- Nahlásit

Baysha
vono u těch záploťáků jep roblém ten, že když ti blbě strčí čumák mezi plaňky, čokl jí kousne přímo do rypáku, do nohy...i přes plot ti může čubu pes pěkně hryznout. Tak bych jí asi k plotu moc nenechávala. Navíc je to vždycky taková blbá hra záplotníků a předplotníků, že se rozčertěj oba, ječej po sobě, lítaj jak kreténi...neni jedinej důvod to dělat. Ani by mě nezajímalo, co jim chce, jsou věci, které s dělat nemohou, i když sme malé štěňátko. Lízt do huby čoklu, co po mě vrčí a ječí, je malinko sebevražedné chování a nevim, co by to mohlo přinést dobrého.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Alexa
můžeš zkusit odvést pozornost, ale to se mě osobně moc neosvědčilo.
mě zas velmi,ale nána neni balunka,to jako vim)))) pozornost sem odváděla od mala od věcí,který štěně mohly zajímat a zajímaly a bylo to nežádoucí,viz běžci,kolaři a podobný šmejdi ,pak i koně..ale nebylo to nic kdy by ona úpa vypla a hlavně sem to viděla dříf než ona,takže sem jí "nalákala" a moooc mi trvalo než sem ten pyškot vyndala a rozpůlila..mezitim objekt přešel a ona ho vnímala jen periferně bo se soutředila na jídlo,časem povyrostla a některý věci jí přestaly zajímat.Šlo to nenásilně úpa v pohodě,používám to dodnes dyš je potřeba

Alexa
Člen
- Nahlásit

Baysha
no já Báru vzakla na stahováku, a cukla sem, nebo ještě něco, to tu nebudu popisovat to je třeba vidět, někomu popmohlo, když má v ruce moc voňavej pamlsek a psovi tu ruku vrazí před čumák a projde kolem se žroucím čoklem, postupně to žraní vodbourává

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:35
- Nahlásit

impact
takže 3x denně zoloft, 2x denně neurol, 1x denně v krizových situacích 50 kapek ostropestřce. Ste blázen.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:36
- Nahlásit

impact
Mě se o NĚM zase zdálo
vo kom??????????????????????????????????????????????????????
Gerda
Ani by mě nezajímalo, co jim chce
to je rozumný.

bajko,Krysa,Atuš
vadily by obrany v sobotu na 13h?? jirka by šel na kamarádůf pohřep

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:37
- Nahlásit

Vestičky žumpa-gejendapaj jarně-podzimní, závazní odběratelé:

Závazně:

Baico
Lola
Adidaska
Baysha
Gerda
Aleksa
Crysa
Davítková

eště dva lidi potřebuju, aby se dalo dál diskutovat.

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:37
- Nahlásit

davidkova renata
jirka by šel na kamarádůf pohřep
po nebo před???? essi před, tak to moc neviodim. Hele a děláte mi to schválně žejo, vod 2 sou vobrany v Pyšelích

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:38
- Nahlásit

davidkova renata
mě už taky psal, sice ne proč, ale mě by to v jednu nevadilo. Jdu ještě volat Matesovi.

impact
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:38
- Nahlásit

davidkova renata
No gdo má kasičku na příspěvky?

Gerda
To mám z toho, že si vedle čtu, než jdu spát.

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:39
- Nahlásit

Gerda
fšak já ju k nim chodit nenechávám, nebuj

davidkova renata
ale to jó, dyž je třá běžec, cyklista, děcko... tak si bajšu dám k noze a pod povelem objekt mineme - jenže tyhlety vidím zdálky a blíží se postupně...
u záploťáků mám problém ten, že sou potichu, najednou vylítnou a i kdybych v tu chvíli měla bajšu posazenou u nohy, tak pro ni naráz přestanu existovat... kdyby řvali už zdálky, tak nás prostě postupně přibližuju, ale ty čůzy si počkaj, až sme úplně u nich

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:41
- Nahlásit

Baysha
prosimtě tak máte nějaký známý kolečko, kde už víš že tam jsou né??? ta tak bych začla tréninkem a už před tím bych jí zaměstnávala jinak. Až tyhle zmáknete tak pokračuj v neznámý oblasti

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:43
- Nahlásit

Crysa
, ale mě by to v jednu nevadilo. Jdu ještě volat Matesovi.
tak to zisti,já se voptám bajka eště..ale aleksa má asi recht..se vožere tuty)))
impact
No gdo má kasičku na příspěvky
no ty kráááááso....uš to nehul!!
Baysha
sou potichu, najednou vylítnou a i kdybych v tu chvíli měla bajšu posazenou u nohy, tak pro ni naráz přestanu existovat... kdyby řvali už zdálky, tak nás prostě postupně přibližuju, ale ty čůzy si počkaj, až sme úplně u nich
svině!! se dycky leknu..no tak dyš je to takhle hrc prc,tak musíš použít argument silnější než podnět))) taky můžeš počkat esi to přejde nebo si pro ní k plotu dojít a vodtáhnout jí..záleží co chceš

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:44
- Nahlásit

Alexa
nojo, vidíš, su přece jen úpa bubá, dík moc deme trénovat, nakrájím hovězí srdíčka

Crysa
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Mates může, prej v pohodě.

No poslední dobou se docela držel a i po Silvestru dorazil docela použitelnej, což jsem třá nečekala.

impact
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
No huuustý jako. A pak začali pršet z nebe plyšáky a oblečení pro děti a my to nosili do domova a do útulku.
To mám z těch zad, jak mě bolej a jak na to žeru Tramal Retard.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:45
- Nahlásit

Crysa
davidkova renata
Děcka a platí ta neděle v zlovsi? V sobotu s váma nejdu, máme ten waldovýlet, chtěla sem jen vědět, jestli veselou neděli máme jistou....

inu
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:45
- Nahlásit

impact
To mám z těch zad, jak mě bolej a jak na to žeru Tramal Retard

záda mě taky bolej, ale nic se mi nezdá.. že bych si taky lupla tramálek?

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:46
- Nahlásit

inu
že bych si taky lupla tramálek?
musíš ale tramal retard, jinak to neklapne, inu-sama )))

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Led 2011 11:47
- Nahlásit

impact
Retard.
co se divíš dyž se cpeš retardou?????
inu
že bych si taky lupla tramálek?
chceš aby se ti zdálo o NĚM???

<< 1 ... 6282 . 6283 . 6284 . 6285 . 6286 . 6287 . 6288 . 6289 . 6290 . 6291 . 6292 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání