Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:52
- Nahlásit

inu
sem hledala tu bonbonieru od vás co mě fčera číf hukrad ale nemůžu ji nikde najít kde ste jí koupila?
sem jí sem chtěla hodit at ostatní vidí jak vypadá dobrota a prd o na netu není...

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:55
- Nahlásit

tak já z čokolády mám nejrači řízek, kus uzenýho nebo čabajku.....

brut
tak mladej má ze včerejšího turnaje naštípnutou prsní kost
uf...koukám, že máš doma taky dooost veselo.....

Fajka
furt..to řikám že sem doma chudák
pani, zabite šaška a máte po cirkusu......

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:55
- Nahlásit

PetraK
A předtím evakuujte zbytek rodiny.
to sem chtěla ale nějak se mě to nedaří

musíte to vydejchat.
Musíte to deaktiovat.
Musíte to vyhubit.

no tim musím projít krz... se nedá svítit... chjo...

brut
tak mladej má ze včerejšího turnaje naštípnutou prsní kost

týýýýjo... koukám že u vás taky nemůže bejt jeden tejden v klidu že ? bože bože nějaký érupce asi .. to je rok tohle to... tak at se dá brzo dokupy!

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:01
- Nahlásit

Fajkat

ostatní vidí jak vypadá dobrota a prd o na netu není..

musíte na džíponskej net

to sem chtěla ale nějak se mě to nedaří

se Štajnama se evakuujou sami,než řeknete švec.

no tim musím projít krz... se nedá svítit... chjo..

jau, ale věřte, že ta hudba, teď myslím obecně, je při takovejch akcích nápomocná. a hodně moc. Stejně jako ten pohyb,jen to nesmíte přehnat jako někteří , páč to pak krom duše je bolavý i tělo.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:09
- Nahlásit

inu
čikovnej hošíček Sportem k trvalé invalytydě
jj, bohužel je to operovaný hrudník a to je mooocinky nemilé.... hlavně, že to nedopadlo hůř. Myslím, že bude lepší, když udělá rozhodcovský zkoušky a už bude jen a jen pískat, pak se nebudu muset pokaždý děsit, s čím zase přijde....

čekuládu mám nejradši s marcipánem; nejlepší je to v kombinaci s hořkou čokoládou..
třá tadle:

já moc marcipán nemůžu ( bolí mi po něm žaludek), ale občas si ho s chutí dám...a tyhle čekuládky miluju všechny

Fajka
až se to trobátko uklidní tak písnu a vodpovím vám i Brut na maila bo už nedlužím maily jen Inu ale i vám
klíííííííííd, hlavně hodně odpočívej, páč jinak se ti to zanedlouho sečte a podtrhne a budeš mít velkej průser..... a ten si teda nemůžeš s ohledem na budoucí situaci vůbec dovolit

PetraK
nenííí, ta je nejvíc nej!! Mňáááááám
na mně už je moc hořká... bolí mi z ní žaludek, zrovna tak z marcipánový ...... ale miluju všechny s oříškama a nugátem , vyloženě mi nechutnají ovocné náplně nebo nakládané třešně či podobné blivajzy

jo chtěla jsem si koupit boty, ale nejdu nikam
však se to snad z Moravy dostalo k nám a jim tam pršet nebude...alespoň doufám, tady je voda taky potřeba

Možná to pro něj prostě není. no.
asi ne, ale moc mi to mrzí, páč si myslím, že by se zrovna on dal naučit spoustu kravinek daleko rychleji ....

přesně tak, v tomhle ohledu jsem prostě opět preventista

to ani ne, ale takovejhle s*áč má prostě smůlu. Kolegové se trochek báli projít Hovado blbý pitomý prostoduchý. Má smůůůůlu
se kolegům ani nedivím, ještě by mohli nějakou vyfásnout...ale pokud to dopadlo jen s řevem, tak jste moc šikovná... já po svých zkušenostech pěním a mám rudo před očima...

todle nechytíí, todle nechytíí, vílu ešče nikdo nikdá nechytil
bych tomu ráda věřila...ale, ona je fakt děsně rychlá, rychlejší jak průjem

CO TO ZASE JE???
ani nemluv....včera měli turnaj mezi školama. Mladej samozřejmě hrál, no a protože tam hrajou všichni možní a i nemožní, co nějak neznaj nebo nechtěj znát pravidla, tak si jeden protihráč spletl florbal s hokejem a zapomněl, že na sobě nemají žádné chrániče. Napral to Honzovi ramenem přímo na hrudní kost, vyrazil mu dech a naštípl prsní kost. Mladej dojel zelenej domů, kde celej večer ležel a pokašlával, páč se nemůže zhluboka nadechnout....

Blbý je, že bych zrovna tenhle tejden potřebovala jeho pomoc...a to nemluvím o příštím, kdy tu budu mít holčičky na hlídání.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:16
- Nahlásit

brut

však se to snad z Moravy dostalo k nám a jim tam pršet nebude...alespoň doufám

no přesně, taky jsem si říkala, a........ sem včera podala žádost, že ať prší na koncertu klidně (což bude teda nářez ale ) ale hlavně ať už nepřší tam.Tam přestalo.

ale moc mi to mrzí, páč si myslím, že by se zrovna on dal naučit spoustu kravinek daleko rychleji

možná třeba esli jsi to nevzdala moc brzo. On musí mít čas pochopit, že to je jinak.

.ale pokud to dopadlo jen s řevem, tak jste moc šikovná...

no ano, já totiž musím svůj temperament krotit, jinak by koupil býval bombu a to nejde. asi. i když by to bylo nejlepší.

ale, ona je fakt děsně rychlá, rychlejší jak průjem

však se uvidí, se pozná

Napral to Honzovi ramenem přímo na hrudní kost, vyrazil mu dech a naštípl prsní kost

do........... do..... hajzlu, to je kretén, ten co ho nabral.

Mladej dojel zelenej domů, kde celej večer ležel a pokašlával, páč se nemůže zhluboka nadechnout...

chudák malej!! Musí to hrozně bolet!! Budou s tím něco dělat??

brut
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:16
- Nahlásit

vlk
tak já z čokolády mám nejrači řízek, kus uzenýho nebo čabajku.....
stejně jako můj mužskej

...koukám, že máš doma taky dooost veselo.....
tak nějak furt...si říkám, jestli se to někdy zlepší...

Fajka
koukám že u vás taky nemůže bejt jeden tejden v klidu že ?
ne, to bych si prý moc zvykla a to nejde....

bože bože nějaký érupce asi .. to je rok tohle to... tak at se dá brzo dokupy!
myslím, že za to může sopka ( na co jinýho to taky svést, že?)... za tři neděle jede na kontrolu, tak snad pak už bude v pohodě.... jen holt bude do konce školního roku bez tréninků a přípravy na červencový turnaj....

no tim musím projít krz... se nedá svítit... chjo...
občas je lepší najít nějakou odbočku, páč při procházení skrz si čék může pořádně natlouct....

Hoď nožky nahoru, udělej si nějakou dobrůtku, dej si k ní čaj, kafčo, víno, pivo či něco, co máš moc ráda a udělaj si klidnej večer. Vem k sobě Fajušku, ať ti předává energii a zkrátka vypni....

brut
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 13:29
- Nahlásit

PetraK
sem včera podala žádost, že ať prší na koncertu klidně (což bude teda nářez ale ) ale hlavně ať už nepřší tam.Tam přestalo.
neboj, na koncertu taky pršet nebude, páč ono se to konečně vyprší a bude klid všude...

možná třeba esli jsi to nevzdala moc brzo. On musí mít čas pochopit, že to je jinak.
nene, já ten klikr používám i na něj, ale jen do jistý fáze....to co umí ještě jakžtakž zvládne, ale dál ani ťuk. Ono se to s ním blbě popisuje, páč je tvrdohlavej jak mula.... ale s ním je to jiný než třá s piraňou, která je pro změnu tak nadšená, že není bez pořádného vyběhání schopná se soustředit a kraví, pokud se nezasekne třá v lehu a konečná...

no ano, já totiž musím svůj temperament krotit, jinak by koupil býval bombu a to nejde. asi. i když by to bylo nejlepší.
bohužel to nejde, ale asi by mu pomohla minimálně k tomu, aby se vteřinu chvoal civilizovaně...

však se uvidí, se pozná
jj, jsem na ně zvědavá.... jen nám musí posekat řepku, páč holčina chodí nejčastěji přes pole a tam já momentálně nemůžu, páč mám na řepku šílenou alergii..

do........... do..... hajzlu, to je kretén, ten co ho nabral.
taky sem říkala... prý to bude jejich tělocvikář řešit se školou toho kluka....tak jsem zvědavá na výsledek...

chudák malej!! Musí to hrozně bolet!! Budou s tím něco dělat??
dělat se s tím nic nedá... nesmí nosit nic těžkýho, má být v co největším klidu, žádné prudké pohyby atd. Za 3 neděle jde na ko, ode mně dostane navíc vápník a želatinu ne rychlou obnovu, vše v přírodní formě....

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 14:52
- Nahlásit

brut

neboj, na koncertu taky pršet nebude

čéče, nevim, já tu žádost poslala natrvrdo.

páč je tvrdohlavej jak mula..

eh musíš bejt ešče tvrdohlavější než von. Otázka je , zdaliž je natěšenej na pamlsky (klikat na hračky neumím), prostě jestli ten pamlskem moc moc moc a nejvíc chce - asi jako já hošíčky germánský , abych to tak přirovnala. To jsou pak ochotní udělat šécko - jako jááá /taky nepiju víno, nepiju kafe, nejim salámy........ a žiju ozdravně, páč CHCŮŮ a v tom to je on musí musííí chtít.

aby se vteřinu chvoal civilizovaně.
nehrozí, to u něj nehrozí. Nejlepší bylo, když jsem na něj asi šedesátkrát křičela: Necháte mě domluvit, necháte mě domluvit,můžete mě něchat domluvit.............???
už pak nemoch ani dejchat!

páč mám na řepku šílenou alergii..
se nedivim, mi to přijde vůbech chemilálistický tahle kytka.

prý to bude jejich tělocvikář řešit se školou toho kluka..

gůt!! Jsem taky zvědavá na výsledek.

dělat se s tím nic nedá... nesmí nosit nic těžkýho, má být v co největším klidu, žádné prudké pohyby atd.

áááááu áááááááááááu
ty máš doma vážně lazaret se teda s mlaďoškou dost doplŃujou

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 14:55
- Nahlásit

JOOOOOOOOOOOOOOOOO A VÍTE COOOOOOOOOO??

MÁÁM BOTY MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. MÁÁÁÁÁÁÁÁM NOVÝ KŘŮŮŮSKY!!

Odlehčený bůfiky, abych nemusela chodit v holčičích nějakejch dámičkovskejch,juhůůůůůůůůůůůů. Jsou černý a jsou to křůsky Koupila jsem si rovnou dvoje, páč je měly za míň peněz. Yooodleeeeyyydýýýýýýtadááááádýýýdáááááá

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 15:13
- Nahlásit

PetraK
... a jaký ???? Kde je foto ???????

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 15:21
- Nahlásit

vlk

foto tentokrá nejni, páč to nejsou žádný exlusivky, ale obyč boty, ale já mám potíž, nemám ráda holčičí boty, mám ráda takový jako bufíky, mohutný boty, křůsky no.

vypadají podobně jako ty třídírkový steelovky co mám

jen mají čtyři dírky, jsou šedě prošitý, nemají tak zvednutou špičku a jsou to lehký boty. Jak říkám obyčky, rozhodně dlouho nevydržej, ale vypadají gůůůt. A hlavně jsou to křůůsky

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 15:32
- Nahlásit

PetraK
dobrýýý.... já si na holčičí taky nepotrpím, já zas nejrači adidasky nebo nike......nejlíp tmavěmodrý nebo černý....

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 15:38
- Nahlásit

vlk
já si na holčičí taky nepotrpím

zrovna tak uvažuju nad tím, že k lidem od psůch se asi ani nehoděj

já zas nejrači adidasky nebo nike
taky dobrá volba, taky dobrá, hlavně ta v černým. A hlavně na léto.

Teď mě tak napadá, že ty moje dvacetidírky mi na tom koncíku budou hodně, hodně vhod , páč bude zima jak v psírně, vody po kolena....

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 15:40
- Nahlásit

vlk
dobrýýý....

a ty veliký o kterej tady furt píšu tys viděla?? musim je ukázat naprosto všem totiž to je můj poklad

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 15:42
- Nahlásit

PetraK
a ty veliký o kterej tady furt píšu tys viděla
neviděla..... hukaž.....

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 15:48
- Nahlásit

PetraK
Koupila jsem si rovnou dvoje, páč je měly za míň peněz.
voe ty si podej ruku s čífem... tyn taky ulítle kupuje dvě stejný věci dneska mě nakrk v krámě tak že prodavačky se ptaly esii paní to bude komentovat a pani (já) odpověděla že až doma že si tu nebude dělat ostudu

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 15:48
- Nahlásit

vlk

.. hukaž....

ukážu, vostatní se mi sice budou smát /a já je potom zmydlim/, že s tim zas otravuju,ale musim.... jsou to moje milůvaný boty:

mám dva splněný sny - velkýho psa (když už nemůžu mít doma Baghíru ) a tyhle boty , zbejvá už jen pořídit si třetí přání - koně-černýho, čtvrtý přání - smečku psů, pátý přání-útulek..... jdu pomalu ale jdu správným směrem

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 15:51
- Nahlásit

Fajka

pani (já) odpověděla že až doma že si tu nebude dělat ostudu

pani je ftipná!!

no ale já musela,musela. páč tyhle boty prostě normálně nejsou, nejsou - páč je teda asi nikdo nekupuje moc mezi ženskejma a vim já, kdy na ně zase narazim?? Navíc vím, že fakt dlouho nevydržej, tyhle obyčky jsou dělaný jen na efekt, při mým způsobu chůze velmi rychle produsám podrážku. Byly za poloviční peníz, tak jsem za jedny pořídila dvoje, no . To se Bobe vyplatí.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 15:52
- Nahlásit

PetraK
čéče, nevim, já tu žádost poslala natrvrdo
já myslím, že už to celkově ustane....hlavně aby pro změnu nenastalo super sucho, což taky známe

eh musíš bejt ešče tvrdohlavější než von. Otázka je , zdaliž je natěšenej na pamlsky (klikat na hračky neumím), prostě jestli ten pamlskem moc moc moc a nejvíc chce -
on pamlsky rád, k smrti rád, ale nějak se to neslučuje s tím klikrem..... nevím, kde je chyba, ale prostě na klikr reaguje jen když klikám naprázdno, jinak prostě ne....

To jsou pak ochotní udělat šécko - jako jááá /taky nepiju víno, nepiju kafe, nejim salámy........ a žiju ozdravně, páč CHCŮŮ a v tom to je on musí musííí chtít.
tohle je piraňa....ta chce tak moc, až z toho blbne a pak se děsně diví, že nic není, páč neudělá to, co bych chtěla.....pokud není vylítaná a nehodila jsem jí předtím tak 50x balonek

nehrozí, to u něj nehrozí. Nejlepší bylo, když jsem na něj asi šedesátkrát křičela: Necháte mě domluvit, necháte mě domluvit,můžete mě něchat domluvit.............???
už pak nemoch ani dejchat!

škoda, že jsem nebyla poblíž, páč bych se umlátila smíchy

se nedivim, mi to přijde vůbech chemilálistický tahle kytka.
na tenhle hnus mám alergii od první chvíle, co je začali vysazovat... na lípu mám třá taky alergii, ale jen na větší množství, takže ty tři stromy před barákem mně nevaděj ...když pod nima nesedím půl dne ( což samozřejmě nikdy nedělám), u řepky mi stačí jet autem okolo a prskám, chrchlám a jsem přidušená

gůt!! Jsem taky zvědavá na výsledek.
já taky....moc

ty máš doma vážně lazaret se teda s mlaďoškou dost doplŃujou
to prý abych taky něco dělala .... mladá jede v pátek na kompletní vyšetření do špitálu, tak tam se rozhodne, co jí vlastně vůbec je a jak dál.... jedu s ní páč půjde i na ct a předtím musí polknout dithiaden, po kterým usíná..... to bude super cesta

no vidíš, hlavně jsou lehčí než ty tvý vysoký a nebudou tolik zatěžovat nožky

ale já mám potíž, nemám ráda holčičí boty,
já si na holčičí taky nepotrpím
já taky ne, páč mně v nich děsně bolej nohy a záda.... by mně zajímalo, kdo vymýšlí tyhle druhy bot....nejraději nosím sportovní nebo pak trekový...

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 15:53
- Nahlásit

PetraK
waaauuuuu ty sou teda sůůůůprový...... já mám splněný tři sny - zlatou šibu, bílou šibu, sezamovou šibu..... ještě mi chybí ta černá a pak corgi a basenji...... koňů se bojím, nebo spíš mám respekt z jejich velikosti, ale zvířata jsou to krásný, to jo.....

brut
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 15:55
- Nahlásit

Fajka
dneska mě nakrk v krámě tak že prodavačky se ptaly esii paní to bude komentovat a pani (já) odpověděla že až doma že si tu nebude dělat ostudu
.... nejsou ti chlapi všude stejní? Nejraději chodím do krámu sama, páč mi nikdo neštve...

PetraK
Byly za poloviční peníz, tak jsem za jedny pořídila dvoje, no . To se Bobe vyplatí.
ano, tohle přesně dělá mužskej.... jako bych ho viděla

brut
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 15:58
- Nahlásit

Jdu vařit, vrátilo se mi mladší dítě a má děsnej hlad.....jak jinak, že?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 16:08
- Nahlásit

brut
..hlavně aby pro změnu nenastalo super sucho,

myslim že ne,
na klikr reaguje jen když klikám naprázdno,

tetkon nerozumim vůbec

tohle je piraňa....ta chce tak moc, až z toho blbne

to si mám vyložit jak??? JAK?? JAKO ŽE BLBNU???

škoda, že jsem nebyla poblíž, páč bych se umlátila smíchy

no viď, teda vono to takhle vypadá komicky, ale mi moc komicky nebylo v tu chvíli. Kolegové z vedlejšího oddělení se plížili - bez nadsázky, opravdu se plížili - podél zdi radši.

na lípu mám třá taky alergii, ale jen na větší množství, takže ty tři stromy před barákem mně nevaděj ..

no bať lípa nejni chemikálistická taky. Mám ráda vůni lipovýho květu, dřeva.. lípa mi voní moc.

.... mladá jede v pátek na kompletní vyšetření do špitálu, tak tam se rozhodne, co jí vlastně vůbec je a jak dál.... jedu s ní páč půjde i na ct a předtím musí polknout dithiaden, po kterým usíná.....

ty jo na vás se dochtoři vyřáděj. Jedete do Prahé? nepotřebuješ pomoct?

jsou lehčí než ty tvý vysoký

no voni paradoxně ty nízký, ty třídíry mrchy jsou těžší na nošení, než ty vysoký, tam se to rozloží nějak. Ale tydle mrňousové třídírový, jsou echgold těžký.

já taky ne, páč mně v nich děsně bolej nohy a záda.... by mně zajímalo, kdo vymýšlí tyhle druhy bot...

hm ty se dělaj jen pro barbíny no.

tohle přesně dělá mužskej...

hm, si druhá, kdo píše, že todle dělá její mužskej. Tak začínám bejt na pochybách co teda vlastně sem já??? Chudák Brtnik, vzal si chlapa a neví vo tom

vlk
waaauuuuu ty sou teda sůůůůprový....

děkuju, děkuju. Ešče si koupím červený asi, ale ty nemaj ty přezky. Ale taky jsou krásně ulítlý

já mám splněný tři sny - zlatou šibu, bílou šibu, sezamovou šibu..... ještě mi chybí ta černá a pak corgi a basenji...... koňů se bojím, nebo spíš mám respekt z jejich velikosti, ale zvířata jsou to krásný, to jo.....

no tak to máš taky dobře našlápnuto. Korgáče kterýho? Pembrouka nebo kardyjaka?? Já se zamilovala do kardyjaka, jeden u nás tetkon je a je to kretén na entou přesně moje gusto milý Gusto . Basenji fajn, ale ... ne do našich podmínek, umřela bych hrůzou, že ho něco zabije. Myslím, že se v našich podmínkách nedá poskytnout mu to co k žití potřebuje.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 16:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

a má děsnej hlad.....jak jinak, že?

na to se nedá nic napsat. Snad jen - zkus je nafukovat brčkem, třeba jim to chvíli bude stačit

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 16:23
- Nahlásit

PetraK
Pembrouka nebo kardyjaka??
čéče ani nevim, voni sou krásný voba.... ale kdybych měla volit tak asi ten ušatější.....

inu
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 16:55
- Nahlásit

Fajka
kde ste jí koupila?
normálně je v každým krámě

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 18:52
- Nahlásit

PetraK
brut
tohle přesně dělá mužskej...

hm, si druhá, kdo píše, že todle dělá její mužskej. Tak začínám bejt na pochybách co teda vlastně sem já??? Chudák Brtnik, vzal si chlapa a neví vo tom

ale dlouho se vám to pani podařilo tutlat..dlouho

inu
normálně je v každým krámě
jééé to je vonáááá, dyk já ani nemohla najít vobrázek na netu natož ju najít fkrámě
ta je dobráááááááááááááá výbornááááá,vynikajíííícíííííííííííííí

du žehlit.... páč na nic jinýho mě nezbejvá dneska sil... doufám že na žehlení nic nepokazim

inu
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 19:52
- Nahlásit

Fajka
jééé to je vonáááá, dyk já ani nemohla najít vobrázek na netu natož ju najít fkrámě
vona je to novinka, dyš sem vám ju pořizovala, měly ji asi tři vopchody, neska huž je fšade..
Jsem ráda, že jsem se trefila

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 20:27
- Nahlásit

inu
Jsem ráda, že jsem se trefila
jo trefila...zejtra si pro ni du akurát jich tam je jen 10 ks a já bych momentálně zvládla tak 10 kilo

<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání