| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 12:40
- Nahlásit
inu
sem včéra držela Orískovi palce a koukám, že až na pořádnou díru do kebulky bude v pohodě.... ufffffffffffffffffffffffff, sem ráda a teď už jen přejeme, ať se mu lebzinka brzy zahojí a už se mu nikde nic nevytvoří.
vlk
taky jsem na vás myslela, když jsem mluvila s wami, páč vím, jak se chudák strachovala a jak moc blízko byla velikému problému. Ta střecha je obrovská smůla, ale hlavně, že se nestalo nic tobě a čubinkám.
Můžeme vám nějak pomoct?
PetraK
abyste nepřišly zkrátka
supééér fotky... Ešusek umí krásnýho zajocha ( Brut takhle prosí)
jako bych to neříkala
no, nějak to dosáhlo netušených rozměrů
jen ten úklid mi tam nesedí, híml, co má co oslavenec uklízet??
mno, pokud bych neuklidila já, tak kdo asi jinej?
Mám tady konflikt s jedním hulvátem, kterej by rád obtěžoval půlku úřadu (myšleno tu ženskou část) a když si to čék nenechá pochopitelně líbit, je zle.
takovýhle bych rvnou kastrovala... na místě a bez znecitlivění
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 12:43
- Nahlásit
Fajka
inu
PetraK
tu knihu mám doma a docela s úspěchem něco z toho používám na piraňu.... hlavně ve chvíli, kdy potřebuju, aby byla klidnější ( ovšem nesmí hárat nebo být těsně po hárání, tam ty hormony přebijou ouplně vše:smirk
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 12:55
- Nahlásit
brut
Ešusek umí krásnýho zajocha
viď ?čikovnej, i Churchíla umí
( Brut takhle prosí)
to von když prosí, tak dělá pukrle
no, nějak to dosáhlo netušených rozměrů
no ale to oslava musí!! Já se z ní možná vzpamatovávám dotetkon
mno, pokud bych neuklidila já, tak kdo asi jinej?
VONI! Jináč by byli mrtví
takovýhle bych rvnou kastrovala... na místě a bez znecitlivění
No, dyk píšu, že je mi líto, že nenám svoje botky s sebou krypl jeden debilní hnusnej. bude mrtvej tak jako tak.
tu knihu mám doma a docela s úspěchem něco z toho používám na piraňu....
hm, tak se po tom asi budu muset poohlídnouti
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 13:08
- Nahlásit
PetraK
viď ?čikovnej, i Churchíla umí
čikovnej je, u nás by Churchíl nešel nacvičit, páč co se dá do tlamy navždy v ní zmizí
to von když prosí, tak dělá pukrle
já jsem ráda, že Brut umí takhle prosit, páč jak je mohutnej, tak se mu blbě vybalancovává to sezení
no ale to oslava musí!! Já se z ní možná vzpamatovávám dotetkon
oslava byla cca 15 min, to pozdější byly jen takové maličké dodatky .... ovšem vše okolo zabralo celej den
VONI! Jináč by byli mrtví
já všechny vyhodila z baráku, abych měla dost volného prostoru a v klídku si uklidila .... ovšem dneska už to tu zase vypadá jak když se tu neuklízelo a to je piraňa zase ve svém u Bruta
No, dyk píšu, že je mi líto, že nenám svoje botky s sebou
ještě by tě zažaloval za ublížení na zdraví a musela by jsi mu doživotně platit.... debilovi
hm, tak se po tom asi budu muset poohlídnouti
jukni, fakt je dobrá.... lepší je, když to ještě člověk vidí někde na přednášce ( ovšem, nikde jsem nic podobného za poslední rok a půl nenašla ...před tím nějaká přednáška byla, ale nemůžu nikde najít, kdo jí dělal, abych se obrátila přímo na něj, páč mám pocit, že ne všechny doteky člověk pořádně vyčte a naučí se jen z tý knížky, kor, když mně přitom napadá spousta dotazů a potřebovala bych je zodpovědět...)
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 13:09
- Nahlásit
brut
Můžeme vám nějak pomoct?
Díky ale poperem se s tím sami, střechu včera zeťák přibil zpátky takže dobrý, z vodou v garáži nemá cenu něco dělat dokud leje, postel už vyschla a obejvák zatím stíhají hadry a vysavač..... když tak se pomodlete ať huš přestane pršet a ať mi ježíšek pod stromeček přinese raft a ploutve.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 13:23
- Nahlásit
vlk
ale poperem se s tím sami
to je hrozný takhle to číst ,
já jsem dneska mluvila s Peťou, ohaří kámoškou z Bohumína, říkala taky takovouhle větu, člověk si připadá blbě, když sedí v suchu. Říkala, že co udělat šlo, to udělali (nejhorší bylo stěhování koníků, byla na to sama a stěhování psů z psince, které není kam pořádně dát , pak jsme se rozloučily s tím, že asi spadne proud, takže se nebude dát nabít mobil, tak si ho bude šetřit, kdyby bylo něco nutného takže.... i to je blbej pocit, že ani zavolat člověk nemůže a dát aspoň takhle podporu.....Taky jsem nabízela jak pomoct, jenž zatím není jak
Vážně bez patosu a přehánění myslím, na každýho, kdo je v obležení vody.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 13:29
- Nahlásit
brut
páč co se dá do tlamy navždy v ní zmiz
no já měla potíž, jak skloubit to drž a přidat k tomu zajceva . Prostě držel a koukal, mohla jsem dělat rukou co jsem chtěla a říkat co jsem chtěla, zarytě seděl, držel a hleděl , ale aby se zvednul na kotel to neee a do toho drž foťák , ale pak to klaplo. Spíš teda myslim, že se uvolil, než že by nevěděl, prostě se mu nechtělo, poznám, když ho otravuju s kravinama , jenže jsem chtěla zkusit jestli to prokombinujeme a .. klaplo to.
tak se mu blbě vybalancovává to sezení
noo! To je čurina. Ešus u toho vypadá jako ožralej idiot
oslava byla cca 15 min,to pozdější byly jen takové maličké dodatky
takový oslavovací puzzle jako jo?
už to tu zase vypadá jak když se tu neuklízelo
no vidíš, tak že ses na tonevyprdla
jukni, fakt je dobrá...
budu muset, až vyrazím do města , my burani.....
. lepší je, když to ještě člověk vidí někde na přednášce
no to určitě-taky radši když se můžu zeptat.
ještě by tě zažaloval za ublížení na zdraví
ne, on už by mě neměl zažalovat kdo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 13:33
- Nahlásit
vlk
ale poperem se s tím sami,
kdyby bylo něco potřeba, tak dej vědět... přece jen nám se na to jen blbě dívá, ale vy v tom přímo jste...
PetraK
já jsem dneska mluvila s Peťou, ohaří kámoškou z Bohumína
jestli je to ta, co jí zná wami, tak už má stáje do půlky pod vodou..... pomoct jí můžeme, ale až opadne voda, dřív bohužel ne
Ale snad už podle týdenní předpovědi přestane pršet... ve čtvrtek má už jen občas spadnout kapka a od pátku by pršet nemělo vůbec.... ba naopak by se mělo postupně projasňovat a být i teplo. alespoň na to vysychání by to bylo fajn
wami dávala fotky "na Ebony" od nich...tak tady jsou
http://wami.rajce.idnes.cz/voda_2010_-_Stonava/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 13:35
- Nahlásit
brut
co jí zná wami, tak už má stáje do půlky pod vodou..... pomoct jí můžeme, ale až opadne voda, dřív bohužel ne
jojo, je to ona. O těch stájích vím, teď už to vypadá, že budou mít mnohem víc mokro i doma
wami dávala fotky "na Ebony" od nich...tak tady jsou
teď jsem zrovna wami psala, že je dobře, že aspoň u nich to začlo opadávat.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 13:40
- Nahlásit
brut PetraK
u nás je to proti ostatním na svátek.... jsme v kopci takže jak přestane pršet tak ta voda zas vyteče a budem jen sušit..... není to na utopení. Vím že většina lidí je na tom mnohem hůř... psi jsou v suchu na gauči, kočky v kotelně takže se vlastně skoro nic neděje....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 13:40
- Nahlásit
PetraK
no já měla potíž, jak skloubit to drž a přidat k tomu zajceva
já bych měla potíž, aby v tý hubě vůbec něco držel... protože vše několikrát přežvejkne, tím pádem by nic nevydrželo...a pokud by se to dalo sežrat, tak to by zhltnul hned
Spíš teda myslim, že se uvolil, než že by nevěděl, prostě se mu nechtělo, poznám, když ho otravuju s kravinama
no, však ti nebude hned dělat pomyšlení... si se zbláznila
Ešus u toho vypadá jako ožralej idiot
Brut chvilku vydrží, ale děsně se převažuje a jen díky silnému ocasu to ustojí.... jinak vahou jde dolů.
takový oslavovací puzzle jako jo?
jj, oslavovací puzzle jsou super výraz naprosto odpovídající
no vidíš, tak že ses na tonevyprdla
to už nešlo, páč jak pršelo, tak se veškerej bordel nanosil do baráku a já si připadala jak na pískovišti
budu muset, až vyrazím do města , my burani.....
pokud by jsi jí chtěla vidět, tak až pojedu do Práglu, můžu jí vzít s sebou a půjčím ti jí na to, aby jsi se mohla kouknout, zda stojí za nákup ( já jí dostala loni k narozkám)
no to určitě-taky radši když se můžu zeptat
u spousty pohybů si nejsem jistá, jestli jsem je dobře pochopila a dělám je správně, tak proto bych potřebovala někoho, kdo s nima má dlouhou zkušenost, aby mi poradit a odpověděl na spoustu otázek
ne, on už by mě neměl zažalovat kdo
co třeba nějaká milenka nebo manželka?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 13:42
- Nahlásit
PetraK
O těch stájích vím, teď už to vypadá, že budou mít mnohem víc mokro i doma
a dopr.....
teď jsem zrovna wami psala, že je dobře, že aspoň u nich to začlo opadávat.
to si říkám od tý doby, co jsem s ní mluvila, taky
vlk
u nás je to proti ostatním na svátek....
ok, ale kdyby něco, tak dáš vědět, ju?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 13:45
- Nahlásit
brut
jestli přestane v nejbližší době pršet, tak jsme za vodou.... jinak se samozřejmě přijdu pochlubit že plavem i s gaučem.....esli nevypnou tu elektřinu.... a to bysme byli teprve v řiti....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 13:56
- Nahlásit
vlk
jestli přestane v nejbližší době pršet, tak jsme za vodou
teď jsem koukala na předpověď a od zítřka má ustávat déšť a večer snad už by mohl být úplně bez srážek
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 14:06
- Nahlásit
brut
od zítřka má ustávat déšť a večer snad už by mohl být úplně bez srážek
to by bylo fajn bo zatím jen chčije a chčije......
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 14:07
- Nahlásit
brut
protože vše několikrát přežvejkne, tím pádem by nic nevydrželo...
na překusování mi vypomohl právě ten náš klíkr
a pokud by se to dalo sežrat, tak to by zhltnul hned
no tohle je taková srolovaná tyčinka z tý žvejkací buvolí kůže, říkáme tomu čvaňáhro nebo.. (Fajka promine ) čibuk. Takže to by si Brůtek teda vdechnul. Ešus si s tím vždycky nejdřív hraje, než to sežere. Nejradši má na pikolu . To mu třeba v kůchni řekneme "Di pikat!" a von s remcáním odchází do předsíně. Nejdřív zkusí jestli, když si sedne u lednice, jestli už nepiká , tak mu řeknu "Mazej pikat, sakra!" tak se přesune mezi dveře , tak se ho teda "naštvaně" zeptám "Ty vole, ty snad nevíš, kde je pikola?????!" a von smaží už do tý předsíně tam si dřepne a čeká, až čvaňáhro schovám (jednou jsem ho přistihla jak načihoval podvodník jeden za lednicí ) no a pak ho zavolám, ať jde hledat čvaňháro. Nejlepší schovka je, když čvaňháro zasednu , ty ostatní schovávačky má většinou hrozně rychle objevený.
oslavovací puzzle jsou super výraz naprosto odpovídající
si to představuju
já si připadala jak na pískovišti
hahááá návrat do dětských let- dostalas aji bábovičky ?
pokud by jsi jí chtěla vidět, tak až pojedu do Práglu, můžu jí vzít s sebou a půjčím ti jí na to, aby jsi se mohla kouknout, zda stojí za nákup
to by šlo?? Chtělo by se ti s tím ale tahat??
u spousty pohybů si nejsem jistá, jestli jsem je dobře pochopila a dělám je správně, tak proto bych potřebovala někoho,
no to se bojim právě, že to zmatlám
co třeba nějaká milenka nebo manželka?
tak myslim, že by mi ještě poděkovaly, za mrtvýho kreténa
vlk
u nás je to proti ostatním na svátek...
hm nojo, ale i tak-střecha pryč, voda v domě... krucinál!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 14:09
- Nahlásit
vlk
...esli nevypnou tu elektřinu.... a to bysme byli teprve v řiti..
MUSÍ PŘESTAT PRŠET, MUSÍ!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 14:11
- Nahlásit
PetraK
podle poslední zprávy z tv to vypadá na to, že voda v Bohumíně malinko začíná opadat.. a podařilo se zajistit elektriku tak,aby fungovala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 14:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
podle poslední zprávy z tv to vypadá na to, že voda v Bohumíně malinko začíná opadat.. a podařilo se zajistit elektriku tak,aby fungovala
fákt?? kde jsi to zjistila?
ale sem blbá, už to vidim, v tv
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 14:15
- Nahlásit
PetraK
střecha pryč
střechu natloukl zeťák zpátky, naštěstí neuletěla daleko....
voda v domě
zatím se ji daří držet na únosné míře.... a topíme takže to pomalu vysychá.....
MUSÍ PŘESTAT PRŠET, MUSÍ!!!
pani tak sepnout ručičky a nahlas směrem k nebi....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 14:18
- Nahlásit
vlk
střechu natloukl zeťák zpátky, naštěstí neuletěla daleko..
já vim (a ač žádnýho nemám, tak řikám zaplaťnadbůch za zeťáky, páč máma taky vždycky musí spoléhat na mýho Brtnika ),a le i tak
zatím se ji daří držet na únosné míře.... a topíme takže to pomalu vysychá..
pani vy ste prima optimista.
pani tak sepnout ručičky a nahlas směrem k nebi.
to dělám,a le buď blbě a nebo je to tou dálkou nejde mi to
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 14:25
- Nahlásit
vlk
to by bylo fajn bo zatím jen chčije a chčije......
teď dávali na čt24 záběry z povodní a zasedání krizového štábu, kde mluvil nějaký hydrolog a říkal, že sice ještě přepchávat trochu bude, ale už to nebude v takové míře, jako to bylo do dneška
PetraK
na překusování mi vypomohl právě ten náš klíkr
u Bruta bohužel klikr na tohle nepomáhá.... začali jsme pozdě a překusování má moc zažité
no tohle je taková srolovaná tyčinka z tý žvejkací buvolí kůže, říkáme tomu čvaňáhro nebo.. (Fajka promine ) čibuk. Takže to by si Brůtek teda vdechnul.
to by vdechnul během vteřinky
von smaží už do tý předsíně tam si dřepne a čeká, až čvaňáhro schovám no a pak ho zavolám, ať jde hledat čvaňháro.
tak tohle můžu dělat jen venku. Brut hledá, ale moc ho to nebaví... piraňa je lepší, ovšem raději má balonek než baštu
si to představuju
... to bylo šílený, fakt naprosto šílený
hahááá návrat do dětských let- dostalas aji bábovičky ?
nééé, vytírala a luxovala jak vzteklá ( teda bez toho "jak", páč jsem opravdu byla vzteklá)
to by šlo?? Chtělo by se ti s tím ale tahat??
to víš, že by to šlo ... knížečka je tenká, takže to není žádná zátěž ... se domluvíme a já ti jí přivezu
no to se bojim právě, že to zmatlám
já právě taky
tak myslim, že by mi ještě poděkovaly, za mrtvýho kreténa
no, některé jsou šílené masochistky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 14:42
- Nahlásit
PetraK
fákt?? kde jsi to zjistila?
ale sem blbá, už to vidim, v tv
mám puštěnou čtyřiadvacítku a tam to hlásili
vlk
střechu natloukl zeťák zpátky, naštěstí neuletěla daleko....
alespoň že tak
zatím se ji daří držet na únosné míře.... a topíme takže to pomalu vysychá.....
snad už to bude alespoň v té míře, že začne vše klesat a bude to jen vysychat ....
pani tak sepnout ručičky a nahlas směrem k nebi....
myslím, že tohle dělá valná většina rozumných lidiček .....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 15:08 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Náplně do slaných koláčů:
3-4vejce, 300g strouhaného sýra,150g měkkého salámu, zelená petrželka, česnek, vegeta( nemusí být -stačí trocha soli či jiné kočení)
1zakysaná smetana, 100g nastrouhaného sýra, porek, 100g anglické slaniny, lžíce oleje, 2vejce, špetka pepře
Místo porku lze dát třá brokolice, místo slaniny klobáska, šunka či něco jiného( žampiony, cibule...)
Rajče,porek, tuňák ( z konzervy nechat řádně okapat) nebo krqabí tyčinky, česnek, 40g čedaru, osolíme, opepříme, nakonec vmícháme smetanu s vejcem
Plátky mozzarelly( hermelínu, nivy, brie..), plátky rajčat, sůl, olej,bazalka
300g uzeného lososa, 500g dýně, 2 žloutky, 2dcl zakys. smetany,60g másla,, olivový olej, citron, majoránka,půl sklenky bílého vína
Uz. lososa nakrájet na nudličky,nechat marinovat ve šťávě s citronu, trochy soli,pepře,a několika lístky majoránky.Dýni očistit, nakrájet na kostičky, povařit v mírně ososlené vodě asi 20min. Scedit, rozmixovat,dusit s máslem, solí, pepřem a půl sklenkou vína,Dýni vlít do mísy, do toho kys. smetanu, jemně zamíchat, nechat zchladnout, do toho vmíchat lososabez marinády a dva žloutky. vše dát do koláčové formy a zapéct
Tak snad si z toho něco vyberete
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 15:13
- Nahlásit
Jdu ven s plesnivcema, tak zatím......
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 15:54
- Nahlásit
brut
u Bruta bohužel klikr na tohle nepomáhá....
hm, to je škoda, ono vlastně jsi psala, že u něj klikr moc úspěch nemá vlastně
tak tohle můžu dělat jen venku.
no my máme hledání venku i vevnitř, ale každý trochu jinak, doma je to hra - hraju jí s Ešusem od štěněte a venku je to "práce". myslím venku v terénu, když něco "ztratím" (ale letos v zimě jsem ztratila opravdu tu rukavici na pláních teda, kde to je jednodušší, ale našel jí. Když hledá venku na zahradě, tak je to taky hra.
... to bylo šílený, fakt naprosto šílený
Adams family?? : D
páč jsem opravdu byla vzteklá)
to víš, že by to šlo ... knížečka je tenká, takže to není žádná zát
jéjéjéé díkuju.
no, některé jsou šílené masochistky
no hm, ale ty "vole" tohle si domů nastěhuje jenom jedinec s kvíkvé prvoka
a dííík moc za náplně
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 16:05
- Nahlásit
Soucítím se všema vyplavenejma...si kolikrát čék myslí jaký má starosti ale je vidět že sou na tom lidi mnohem hůř
u nás neprší ale je fakt zima jak na sibiři fučí severák a kdyby se netopilo tak umrznem...to asi bude teda děsný léto letos ...
dočítat vás nestíhám bo makám...tak až asi večír essi neumřu bo vyklízíme bordel ze sklepa a sem strhaná jak borufčí...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 16:05
- Nahlásit
viděla jsem Bohumín pod vodou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 16:06
- Nahlásit
Fajka
.si kolikrát čék myslí jaký má starosti ale je vidět že sou na tom lidi mnohem hůř
no přesně. Je mi hrozně, člověk tady jen sedí..........
tak až asi večír essi neumřu bo vyklízíme bordel ze sklepa a sem strhaná jak borufčí...
tak bacha, ať nedopadneš jako já
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 16:29
- Nahlásit
brut
Pani, jakej je Berounskej starosta, dobrej nebo špatnej?
|