Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 07:35
- Nahlásit

Zdravím dámy
Jsem tu jen na skok, páč musím do města. Pak se tu zase objevím a popíšu včerejší uklízecí odpůldne.

kachna_
Pani, jakej je Berounskej starosta, dobrej nebo špatnej?
vůůůůůl na entou...namyšlenej idiot, populista a čék, co má pocit že sžral Šalamounovou ho*no...............co u nás potřebuješ? Nedá se to vyřídit mimo něj?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 08:31
- Nahlásit

RRRRRRRAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

MÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN HERRRRRRRRRRRRZ BRENT!!
MÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN HERRRRRRRRRRRZ BRÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNT!

MÝÝÝÝÝÝLŮJŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ FAJKŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ

FAJKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FOR EVRRRRRRRRRRR

3X SLÁVA, SLÁVA, SLÁVA NAŠÍ INU (i té)

a AŤ ŽIJE PAN ČÍF!!

BOŽEBOŽEBOŽE NEMŮŽU SE DOČKAT !!!

brut

vůůůůůl na entou...namyšlenej idiot, populista a čék, co má pocit že sžral Šalamounovou ho*no...............

Že by vopisoval od toho našeho?? A nebo to maj vchovaný??

Lidi mám radost - psala mi Peťa, vypadá to, že je o fousek, midlifousek líp.

Fčéra jsem byli ve Hvjézdě, krásná prochajda. Hošíček potkal vílu. Psí vílu. Pravda, byla trochu křížená s krokodýlem, ale víla to byla . Krásná fenka bernskýho honiče - roční. Opravdu nádherný zvíře - elegance a ladnost sama - tetkon nepřehánim. Tihle psi jsou nádherní, moc se mi líbí, jenže......... mají tu jednu zásadní mínusovku - jdou po stopě a navíc hlásí, o dva stupně lepší než bígl, ale nervy na to stejně nemám. No a tahle roční krasavice si včera hrála s Ešusem, nejdřív klasický pobíhání a pak spustila hru na dírkovanou , což je .... chytnu chlapa zubama za kožich a tahám ho na všechny strany, až mu udělám díru do voblečení . Mohli jsme se ztrhat, byl na ně děsnej pohled, baba dycky vytasila žuby - a že teda byly!! Bez přehánění, udělala krokodýla a rafho, drapla Ešusa za bok, za hlavu, za pysky a tahala ho do stran a vydávala příšerný vražedný zvuky. A ten vůl stál a blaženě se tvářil. Je to prostě úchyl!!

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 08:37
- Nahlásit

PetraK
zdravíííím...u nás NEPRŠÍ... teda je sice tma jak v pérdeli ale neleje, a voda opadá....

Bez přehánění, udělala krokodýla a rafho, drapla Ešusa za bok, za hlavu, za pysky a tahala ho do stran a vydávala příšerný vražedný zvuky. A ten vůl stál a blaženě se tvářil. Je to prostě úchyl!!
... hihi hošíček je na sado maso ......

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 08:41 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Brý tro...secky zdravím... ..tu prší se to přesunulo k nám ale to neva bo tu doted nepršelo tak se snad Moravě uleví...

PetraK
Je to prostě úchyl!!
už jen chybí aby chodil fčerným a pokřikoval Rááááááámaštáááááájn

INU
cák je u vás nového?

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 08:43
- Nahlásit

brut
vůůůůůl na entou...namyšlenej idiot, populista a čék, co má pocit že sžral Šalamounovou ho*no
kandiduje za TOP09 a já se snažim vymyslet, koho volit

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 08:47
- Nahlásit

vlk
zdravíííím...u nás NEPRŠÍ... teda je sice tma jak v pérdeli ale neleje, a voda opadá

to je dobře, to je dobře, tady je taky tma a říkám si, ať klidně leje tady! ať se to rozloží. nevím proč příroda to nejčastěji směruje k vám????

. hihi hošíček je na sado maso .....

no jo, je ! asi si řek, že je v rodině málo zvláštních jedinců, tak to vzal na sebe

Fajka

a co, ešče seš strhaná jako borůfčí??
jo a viděla fčéra Ešusího zajíčka?

se to přesunulo k nám ale to neva bo tu doted nepršelo tak se snad Moravě uleví...

ehe, přemýšlíš koukám stejně

už jen chybí aby chodil fčerným a pokřikoval Rááááááámaštáááááájn

už sem nad tim přemýšlela, neměl by to být problém, černý hadry nejni problém opatřit, oblíknutej je zvyknutej. _A když umí řikat rum, tak Rrrrrrrrrrrrrrram štááááááááááájn by mohlo jít taky, ne?

INU
cák je u vás nového?

taky si řikám, když se neozývá.... ale řikám si neozývá se, tak nejni problém. aspoň si to tak myslim.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 08:48
- Nahlásit

kachna_

kandiduje za TOP09

ach jo.

a já se snažim vymyslet, koho voli

no to se právě bojim, že nevymyslim.

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:03
- Nahlásit

PetraK
nevím proč příroda to nejčastěji směruje k vám????
..esli to nepřitahujou ty hory.... nebo nás pánbůh trestá, že se nemodlíme.....

hihi Ešusek je bóží, hlavně s tím čvaňhárem.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:07
- Nahlásit

vlk

asi je to těma horama..... jste tam obklíčený, ach jo. U nás na chalupě zase bývá takový sucho, škoda, že tohle moudrá příroda nemůže "naprogramovat" nějak plošně.

hlavně s tím čvaňhárem....

Churchil dobrej, ž ejo? Enem to chce vyfotit líp a kvalitněji. nejlíp ve dvou, tohle byla rychlovka. Ešče buřinku potřebujeme

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:12
- Nahlásit

PetraK
Churchil dobrej, ž ejo? Enem to chce vyfotit líp a kvalitněji. nejlíp ve dvou, tohle byla rychlovka. Ešče buřinku potřebujeme
.... jojo paráda....a kravatu...šibajzna by tohle ze sebe udělat nenechala...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 09:51
- Nahlásit

vlk
.a kravatu.

no jooooooooooooo!!! Dík za nápada.

šibajzna by tohle ze sebe udělat nenechala..

ani za klikací žrádlo ne??

zas mají ale jiný výjimečnosti, to je tak se vším, něco za něco.

Jsi doma, nebo pracuješ?

inu
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:04
- Nahlásit

čus, žencký, nenervujte se, akorát nestíhám, fčera sem smolila disertačku a životopis, bo du ve dvě na PéPé aneb Pracovní pohovor

Pak letím domů pro Vořecha a s Vořechem na kontrolu. Novýho nic. Žere, kvílí a dělá bordel Tak jako dycky

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:12
- Nahlásit

inu

fčera sem smolila disertačku a životopis, bo du ve dvě na PéPé aneb Pracovní pohovor

ty vole!! To držim palce a ty neřvi, nebo budeš vopuchlá
Žere, kvílí a dělá bordel

takže je v cajku! To je důležitý

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:14 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit

PetraK
ani za klikací žrádlo ne
..nee, jedině že by sama chtěla, jinak na ně neplatí nic...

Jsi doma, nebo pracuješ?
jsem doma, řikala jsem že v práci nemám komp ale lopatu.....

inu
bo du ve dvě na PéPé aneb Pracovní pohovor
tak hooodně úspěchů pani.....je fajn slyšet, že orískovi se daří líp....

inu
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:19
- Nahlásit

PetraK
To držim palce a ty neřvi, nebo budeš vopuchlá
řvu, páč je to něco ouplně jinýho, než co jsem dělala (to mě nevadí, klidně se naučím nový věci)... v životě jsem nedělala nic z toho, co dělají oni, tak si asi říkám, jestli mě ta jedna a půl vysoký školy budou stačit..

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:25
- Nahlásit

inu
jestli mě ta jedna a půl vysoký školy budou stačit.

nedělej dášu, ty Eskymáku. Nési debil, takže to zvládneš. Víme?

vlk

jsem doma,

to jej dobře, páč v takovýdle situaci si myslim, by měl člověk být doma, aby mohl zareagovat, kdyby něco.

řikala jsem že v práci nemám komp ale lopatu.....

no vzhledem k tý vodě, je to tetkon skorem nastejno ne? Taky asi doma pobíháš s nářadim

..nee, jedině že by sama chtěla, jinak na ně neplatí nic.
no jo, já vim, ale sem si říkala, že právě ten klikr - kterej čokla vede k tomu, že vlastně je to von, kdo ovládá situaci, by je ty kravinky bafčit mohly třebas.

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:32
- Nahlásit

PetraK
Taky asi doma pobíháš s nářadim
...doma spíš s hadrama a vysavačem..... ale co neprší, voda opadla až zázračně rychle....

že právě ten klikr - kterej čokla vede k tomu, že vlastně je to von, kdo ovládá situaci, by je ty kravinky bafčit mohly třebas.
..přiznám se, že klikr jsem nezkoušela, na tu nestarší by asi ale stejně neplatil to je palice dubová..... s těma dalšíma dvěma by to možná šlo, ty sou docela žravý..... kde se to dá sehnat ???? a existuje někde návod jak s tím správně pracovat ???

inu
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:47
- Nahlásit

PetraK
dělej dášu, ty Eskymáku. Nési debil, takže to zvládneš. Víme?
o tom posledním bych si dovolila pochybovat, tolik označení "blbá", jako tady jsem si nikde nevysloužila

spíš mám pochybnosti kvůli tomu, že je to veskrze rukodělná pozice.. no ale tak nic horšího než NE mě říct nemůžou

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:54
- Nahlásit

inu
rukodělná pozice
ti jako do Kaufu nestačej dvě vysoký školy jo?
Držím palčáky teda...hlavně at je aspon nějaká práce...

Podrzb zlobidlo doma hlavně že už je zase na svejch

JO a sem vám chtěla říct že ta bombonierá byla výborná..přesně pro mě..sem si ji šetřila šetřila až přišel číf a ukrad mě ji

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 10:55
- Nahlásit

PetraK
a co, ešče seš strhaná jako borůfčí??

jo to sem a ještě budu...

JO Ešusek zajoch je boží ale já ci Ešusa Ramštajna!!!

brut
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:01
- Nahlásit

Sem tu... nakonec jsem do města nešla, páč tu fouká tak hnusnej vichr, že raději udělám nějakou práci doma.

kachna_
kandiduje za TOP09 a já se snažim vymyslet, koho volit
vyber jiného zástupce ( já ještě do volebních lístků nekoukala, ale juknu, jestli tam není někdo, koho znám), páč náš pan starosta je fakt neskutečný hovado...

PetraK
to je škoda, ono vlastně jsi psala, že u něj klikr moc úspěch nemá vlastně
právě, je to škoda, páč on se dost dobře učí...ale ten klikr na něj nějako blbě funguje. Takže vše na pamlsky a nebo na milovaný uzlík..

no my máme hledání venku i vevnitř, ale každý trochu jinak, doma je to hra - hraju jí s Ešusem od štěněte a venku je to "práce".
já doma nemůžu nic, páč oni nemají plný přístup do baráku a když je vezmu k sobě, tak to berou jako největší zázrak a podle toho si to tu užívají..... takže venku a tam jedeme na balonky nebo jiné hračky, páč mám strach aby se nenaučili brát něco k jídlu ze země ( kvůli bezďákům a cikánům)

Adams family??
něco na ten způsob, jen bez těch kouzel

hm, ale ty "vole" tohle si domů nastěhuje jenom jedinec s kvíkvé prvoka
někdy to hned na začátku nepoznáš....ti jednou budu vyprávět svůj příběh...

a dííík moc za náplně
není zač.... někde mám ještě se špenátem, ale tu nemůžu najít ... jen vím, že tam patří špenát, uzené masiko nebo alespoň nějaký voňavý salámek a klobáska, troška česneku, vejce ... no ale ještě něco a to si právě nemůžu vzpomenout

Fajka
Soucítím se všema vyplavenejma...si kolikrát čék myslí jaký má starosti ale je vidět že sou na tom lidi mnohem hůř
jj, to říkám pořád taky....

PetraK
Lidi mám radost - psala mi Peťa, vypadá to, že je o fousek, midlifousek líp.
tak to je super.... však ono přestane pršet a bude dobře.... hlavně ať ta voda popojde jinam a tam už můžou začít s úklidem a dalšíma pracema. Budou toho mít ažaž...

Krásná fenka bernskýho honiče - roční.
tady někde taky jedna bydlí... potkal jí mužskej s Brutem a prý to byla hra jak vystřižená ze žurnálu.... oba lítali, pak se na sebe různě zubili, zase lítali. Holčina měla radost, protože valná většina psů se jí prý bojí. Jsem zvědavá, kdy na ně narazím já s oběma, to bude teprve šou

vlk
u nás NEPRŠÍ... teda je sice tma jak v pérdeli ale neleje, a voda opadá....
huráááááááááááá, konečně něco malinko pozitivního

inu
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:01
- Nahlásit

Fajka
i jako do Kaufu nestačej dvě vysoký školy jo?

Né, to je laborantka... kaufland si nechávám jako poslední možnost

O a sem vám chtěla říct že ta bombonierá byla výborná..
to jsem ráda, já taky ráda marcipán

až přišel číf a ukrad mě ji
číf dostal svoji vlastní, né?
tak mu řekni, že mě musí příští víkend za trest povozit v Audině

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:08
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=ZXmJ9w-E-SI&feature =player_embedded%20

Pohádka pro pobavení

číf dostal svoji vlastní, né
hmmm tak proč mě doluxoval tu mojí ???

tak mu řekni, že mě musí příští víkend za trest povozit v Audině tak to nevidím už sem to řešili a bylo to dost vostrý... ale já prostě nee a on že né beze mě bo jak by prej se na to koukal Kuba...

brut
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:11
- Nahlásit

[inu
fčera sem smolila disertačku a životopis, bo du ve dvě na PéPé aneb Pracovní pohovor
jejda....tak to moc držím palečky, aby to vyšlo .....a na laborantku bude stačit ta půlka vysoký, tu celou si schovej pro jinou práci

s Vořechem na kontrolu. Novýho nic. Žere, kvílí a dělá bordel
tak to je super, páč je vidět, že je zase v plné síle a elánu

vlk
doma spíš s hadrama a vysavačem..... ale co neprší, voda opadla až zázračně rychle....
tak hlavně, aby se už neobjevila.... zatím to vypadá, že přijde k nám. Konečně se vám tam uleví a nám tady trocha vody neuškodí.

Jen si říkám, že takhle hnusnej květen už dlouho nebyl....

Fajka
jo to sem a ještě budu...
tak nezapomeň odpočívat, páč jestli vyjde to, co jsi psala v mejlíku ( a to určitě vyjde!!!), tak budeš potřebovat hodně moc energie a síly na zvládnutí.....

inu
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:19
- Nahlásit

Fajka
že né beze mě bo jak by prej se na to koukal Kuba...

Ty voe, mě z vás švihne.. Používat Kubu jako výmluvu... a jak se na to kouká Lukáš? A nebo Iveta? A nebo Jarda?

Tohle je tak únavný Má prostě říct, že mu jako společnost nesednu, já se kvůli tomu urážet nebudu, protože prostě sednu jen hrozně malýmu procentu lidí.
Co by tomu měl jako Kuba říkat? Co je tak hroznýho na tom jet někam s někým?!?

Teda lidi, neserte mě, já tohle nesnáším... hledání pseudodůvodů proč něco nejde (vod: stejně sama víš, že to nemá cenu, přes: ale když ty bydlíš tak daleko, až po: co by tomu Kuba řekl...), když pravda je tam venku.. bleh

(pani, tohle si neberte osobně, já jsem si holt mušela zanadávat, rozhodně to není na vás)

brut
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:23
- Nahlásit

kachna
tak jsem rozbalila volební lístky a rychle je projela.... nestačím se divit, kolik starostů kandiduje za TOP09.
Od nás je tam na 33 místě ještě mladej Brodan a toho bych volila já, pokud bych volila Topku( znám ho a je to slušnej kluk, kterej chce něco udělat pro zlepšení a hlavně je mladej, takže nebude prosazovat pitomosti)...ale tu já volit stopro nebudu,páč podle toho, co tu máme na lístkách, tak bych akorát bli*a

inu
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:23
- Nahlásit

brut
TOPce já nevěřím a děsně mi leze na nervy, jak všichni poklonkujou Trautenberkovi..

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:27
- Nahlásit

inu
Ty voe, mě z vás švihne.. Používat Kubu jako výmluvu
ty vole...já to neřikala jááá ne..já na tom nic nevidim..to zas vymejšlí číf
Moje stanovisko je prostě jasný a bylo jasný vod začátku !

Má prostě říct, že mu jako společnost nesednu, já se kvůli tomu urážet nebudu, protože prostě sednu jen hrozně malýmu procentu lidí.
bože takhle to neber!!! to jen už neví jak by mě dotlačil abych řekla že jedu... ale dyk sme spolu vo tom mluvily...dyk víš jak to je..prostě já nemůžu a číf se může rozhodnout jak chce...

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:29
- Nahlásit

inu
Teda lidi, neserte mě, já tohle nesnáším
jejíž ale pani to vůbec neni vo vás!!!chápete to???
Jde jen voto že já nechci a x lidí mě tlačí abych jela...
Ale já prostě nemůžu!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:30
- Nahlásit

brut
tak nezapomeň odpočívat, páč jestli vyjde to, co jsi psala v mejlíku ( a to určitě vyjde!!!), tak budeš potřebovat hodně moc energie a síly na zvládnutí.....
kež by to vyšlo kéž.... nepřeju si nic jinýho

<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání