Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
inu
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:33
- Nahlásit

Fajka
.já to neřikala jááá ne.
já vím, že ty ne, ale vztekla jsem se stejně. Klidně mu to můžeš dát přečíst

já na tom nic nevidim
a co by na tom taky mělo bejt? Dyď by ses už dávno mohla vzteknout.. a že bys důvod měla

dyk víš jak to je..prostě já nemůžu
já vím a plně to podporuju a nechápu, že to vostatní nechápu

číf se může rozhodnout jak chce..
ale jo, ať se rozhodne, ale ať nepoužívá jako argument, co by tomu řekl Kuba

Kdybych to vzala do důsledku, každýmu, včetně Kuby, je prd po tom, co dělám nebo nedělám a kdybych něco udělat chtěla, tak to udělám i navzdory jakýmkoliv námitkám a nic mě od toho neodradí..

Fuj teda, pani, soucítím s váma, páč některý věci jsou na přesdržku

inu
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:37
- Nahlásit

Fajka
ejíž ale pani to vůbec neni vo vás!!!chápete to???
Jde jen voto že já nechci a x lidí mě tlačí abych jela...
Ale já prostě nemůžu!!!

ale dyk já vím a nechci, aby sis z toho dělala těžkou hlavu, na tebe ty moje příspěvky vůbec nejsou!!! Jsou na čífa, ale ten sem nechodí, žeáno
Nechci, abys tam jezdila a kdyby na tom nevisely prachy, tak radši pojedu za tebou než tam, páč s tebou by to byl klídek, tam to klídek nebude. :-/

Paní, prosím, nestresujte se z mých příspěvků, znáte mě, jsem horká hlava, nasrala jsem se, muselo to ven, ale už je to dobrý.

A s váma to vůbec nemá nic společnýho!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:38
- Nahlásit

vlk

ale co neprší, voda opadla až zázračně rychle....

tak hlavně ať se tenhle tredn udrží!! a HLAVNĚ AŤ UŽ NEPRŠÍ!!

. kde se to dá sehnat ????

v některých zveráčích asi jo, možná dneska už to jde sehnat líp, já mám obyč, za pade, nebo tak nějak, páč je furt ztrácim - teď dokonce i když jsem měla žlutej na žlutým pásku , nechápu to. A nebo objednat přes internet.
Co se návodu týče je nejlepší vyhledat stráky KaTachyon-neboli Katky Lerlový (ona sem taky na čézeta chodí - když si zadáš slovo klikr, tak tady taky několikero dobrých rad najdeš a i odkazy) Princip je vlastně jednoduchý, teď musím upalovat, pak to zkusím ve zkratce napsat, ale zkus si tady pohledat, jak já tak další lidijové - povolanější, se tu rozepisovali

brut
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:38
- Nahlásit

inu
TOPce já nevěřím a děsně mi leze na nervy, jak všichni poklonkujou Trautenberkovi..
my tam máme jako prvního Kalouska, kterýho vyloženě nesnáším...a dál je to fakt děs a běs

Fajka
kež by to vyšlo kéž.... nepřeju si nic jinýho
určitě vyjde, však tu všichni držíme palce a posíláme pozitivní energii

Dámy, právě nám tu před barákem pořádají manévry..... normálně nám zablokovali ulici nějakýma kontejnerama .... doufám, že to odvezou, páč jinak nebude mít mužskej kde parkovat...

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:39
- Nahlásit

inu
Fajka
..... už se poprali ??????

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:40
- Nahlásit

inu

díky bohu, že vy to chápete pani....fakt dík... páč já už si připadám jak blb fakt... když vemu co se mě ted všechno poskládalo dohromady tak je to fakt na mašly kolem krku

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:42
- Nahlásit

vlk
inu
Fajka
..... už se poprali ??????

pani nepopraly a nepoperou bo s Inu máme naprostý jasno a máme stejnej názor na věc

akorát pro nezasvědcenýho to možná při čtení ted vypadá dost divoce ale ve vztahu s Inu není

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:44
- Nahlásit

inu

je to veskrze rukodělná pozice.

, to zní....... to zní ............ hrozně......... dvojsmyslněěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě deš dělat........ ne já to neřeknu
Fajka

ale já ci Ešusa Ramštajna!!!

jen mě ponoukej,jen mě ponoukej
copak ho voblíct, ale naučit ho řvát RRRRRrrramštáááááájn!!
ale co, když jsem si takhle vycvičila svýho synovce, aby coby tříleté děcko vylezl z autbusu na chodník a z plndlahrndla zahulákal, až číšnikovi na zahrádce nadskočily sklénky na tácu, tak to zvládnu i s čoklidem

brut
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:47
- Nahlásit

Fajka
pro nezasvědcenýho to možná při čtení ted vypadá dost divoce
divoce je trochu slabý slovo, bych řekla ...ale to nic, ono se občas potřebuje trochu pročistit vzduch a uvolnit emoce, páč jinak by člověka kleplo...

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:47
- Nahlásit

Fajka
huf, to sem si voddechla....vono to fakt vypadalo děsivě.....

inu
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:48
- Nahlásit

Fajka
*hugz*

vlk
už se poprali ?????
to příjde, jen co přijedu do Chrastavy.. doufám, že pan číf umí utíkat Bo mám katanu dlooooooooooooooouhooooooou

inu
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:49
- Nahlásit

PetraK
to zní ............ hrozně......... dvojsmyslněěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě deš dělat........ ne já to neřeknu
ne, nejdu dělat profi honáka spacáků

vlk
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:50
- Nahlásit

inu
to jakože pan Fajkýš dostane přes držku ?????

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:51
- Nahlásit

brut
vlk
ale jako my se fakt nehádáme jako fakt néé jen si sdělujem názor na věci okolo a ty jsou bohužel dost divoký

inu
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 11:54
- Nahlásit

vlk
jakože pan Fajkýš dostane přes držku
jakože pan Fakýš dostane lekci rychlopřevýchovy zdarma

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:00
- Nahlásit

vlk
inu
jakože pan Fakýš dostane lekci rychlopřevýchovy zdarma to jakože pan Fajkýš dostane přes držku
já už to rači ani nekomentuju....nemám sílu....fakt už neeee .....
stejnak z toho dycky vylezu jako že ta špatná sem já

inu
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:05
- Nahlásit

Fajka
stejnak z toho dycky vylezu jako že ta špatná sem já

Co takhle vobrátit list? Třá, třá... volby né, to se všichni rozhádají... co takhle téma oblíbenou čekuládu?

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:06
- Nahlásit

inu
Co takhle vobrátit list
dik ....čtete mě myšlenky....

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:06
- Nahlásit

brut
nakonec jsem do města nešla

ani se nedivím, ešivá je tam jako tady

..ale ten klikr na něj nějako blbě funguje

no jo, tak asi se to prostě vždycky nedá

by se nenaučili brát něco k jídlu ze země

no jasně, venku se taky jídlo nehledá - ono krom tý tyčky vlastně nikdy jídlo nehledá. A jak říkáš venku už vůbec ne /protož jsem ani stopu nedělala na pamlsky a když mi upadne pamlsek, nechci, aby si ho bral sám, musí počkat, až ho podám/. Venku hledáme věci a doma hračky nebo tu tyčku. Třeba zasednutej pan Mechač se hledá moooc špatně

někdy to hned na začátku nepoznáš

ale jo, já vim. Jo a dneska to mělo dohru, řičeli jsme na sebe na chodbě je to debiiil a taky to slyšel teda takhle, slyšel, že je kretén

jen vím, že tam patří špenát, uzené masiko nebo alespoň nějaký voňavý salámek a klobáska, troška česneku, vejce ... no ale ještě něco a to si právě nemůžu vzpomenout

v poho, zmatlám nějakej myšmaš

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:12
- Nahlásit

brut

Holčina měla radost, protože valná většina psů se jí prý bojí.

No ešivá na ně dělá krokadýla, jako tadle, tak se nedivim, ne každej je úchylák jako Ešus a Brut

oni jsou ale opravdu krásní- hlavně teda ty fenky, který jsou fakt érerický a ladný. Škoda, že mají to jedno ale! Páč jinak bych do tohodle psa šla, povaha super

Fajka
až přišel číf a ukrad mě ji

už zase????? už zase??

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:14
- Nahlásit

Fajka
kež by to vyšlo kéž.... nepřeju si nic jinýho

brůtofka má pravdu, musíš odpočívat, vim vo čem tetkon mluvim

všechno poskládalo dohromady tak je to fakt na mašly kolem krku

pani?? Copak?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:15
- Nahlásit

inu
ne, nejdu dělat profi honáka spacáků

ale vypadalo to tak

inu
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:15
- Nahlásit

PetraK

pani?? Copak?

Pani, fakt, nechte to zatim bejt...

inu
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:23
- Nahlásit

PetraK

ale vypadalo to tak

Hm, ale dyž vony spermobanky nábor nedělaj

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:35
- Nahlásit

PetraK
pani?? Copak?
ale paní to znáte někdy se to tak sejde...až se to trobátko uklidní tak písnu a vodpovím vám i Brut na maila bo už nedlužím maily jen Inu ale i vám

už zase????? už zase??
furt..to řikám že sem doma chudák

brut
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:37
- Nahlásit

Fajka
inu
ale jako my se fakt nehádáme jako fakt néé jen si sdělujem názor na věci okolo
já vím.... taky to tak beru

Myslím, že téma čekuládka je super.... já miluju hořkou, ale ne tu 96%, ta je už moc hořká. Navíc oblibuju belgický pralinky a moc mi chutnala čekuládka od Fajky, co měla v dííívadle

PetraK
ani se nedivím, ešivá je tam jako tady
asi je, páč prší

no jo, tak asi se to prostě vždycky nedá
s ním prostě ne...asi jsme začali pozdě a on už je navyklej na nějakej jinej systém učení...

no jasně, venku se taky jídlo nehledá - ono krom tý tyčky vlastně nikdy jídlo nehledá.
já jim nechávám hledat jídlo v přikrytejch miskách, když je venku hnusně, tak dám dobrůtky do plastovejch mističek, přikreju je a postupně je nechávám hledat.... misky jsou u Sviní v chodbě a tohle oni milujou , jinak je to vždycky hračka. Ze země nesmí taky nic brát... ale to je hlavně bezpečnostní opatření..

ale jo, já vim. Jo a dneska to mělo dohru, řičeli jsme na sebe na chodbě
... vy jste fakt cáklá

poho, zmatlám nějakej myšmaš
určitě nic nezkazíš, když tam dáš to, co máte rádi

No ešivá na ně dělá krokadýla, jako tadle, tak se nedivim, ne každej je úchylák jako Ešus a Brut
asi dělala, jsem zvědavá, až je potkám já... piraňa má ráda fenečky, které jsou pohyblivé a může se s nima honit ( a lovit jim nožičky), čím rychlejší pes/fena, tím je spokojenější

hlavně teda ty fenky, který jsou fakt érerický a ladný. Škoda, že mají to jedno ale! Páč jinak bych do tohodle psa šla, povaha super
pro mně jsou trochu mimo, ale to nevadí, hlavně, že jsou super na kamarádění a člověk nemusí být ve střehu, kdy se začnou prsit a bude nějakej konflikt...

brut
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:39
- Nahlásit

Jo a dámy,abych to neměla doma tak jednoduchý, tak mladej má ze včerejšího turnaje naštípnutou prsní kost a má být v klidu, nesmí nic nosit atd. Teď už fakt nevím, kdo mně bude doma pomáhat...

inu
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:44
- Nahlásit

brut
tak mladej má ze včerejšího turnaje naštípnutou prsní kost
čikovnej hošíček Sportem k trvalé invalytydě

Jinak čekuládu mám nejradši s marcipánem; nejlepší je to v kombinaci s hořkou čokoládou..

třá tadle:

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:45
- Nahlásit

Fajka
ale paní to znáte někdy se to tak sejde..

vim pani
musíte to vydejchat.
Musíte to deaktiovat.
Musíte to vyhubit.
teď bez legrace - pohyb nemůžete, páč jste unavená,. tak si vytuňte hlavu -ale nenandavat sluchátka!!! Pusttě si něco (já bych teda doporučila víte co, páč vím, že to funguje, ale nechci vypadat neobjektivně ), pusťte to hodně nahlas!!A předtím evakuujte zbytek rodiny.
opravdu to pomůže.
.až se to trobátko uklidní tak písnu a vodpovím vám i Brut na maila bo už nedlužím maily jen Inu ale i vám

klid osobo ano? Nic není muss

o řikám že sem doma chudák

tak bojuj, čék si musí svoje vybojovat, no.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2010 12:51
- Nahlásit

brut

já miluju hořkou, ale ne tu 96%, ta je už moc hořká

nenííí, ta je nejvíc nej!! Mňáááááám

páč prší

jo chtěla jsem si koupit boty, ale nejdu nikam

a on už je navyklej na nějakej jinej systém učení...

hm to je možný. ale si stejně myslím, že časem by se to dalo. Ešus taky byl zvyknutej jinak, Davídkojc Nána a nebo Marůška taky. Možná to pro něj prostě není. no.

Ze země nesmí taky nic brát... ale to je hlavně bezpečnostní opatření..

přesně tak, v tomhle ohledu jsem prostě opět preventista

.. vy jste fakt cáklá

to ani ne, ale takovejhle s*áč má prostě smůlu. Kolegové se trochek báli projít Hovado blbý pitomý prostoduchý. Má smůůůůlu

asi dělala, jsem zvědavá, až je potkám já... piraňa má ráda fenečky, které jsou pohyblivé a může se s nima honit ( a lovit jim nožičky), čím rychlejší pes/fena, tím je spokojenějš
todle nechytíí, todle nechytíí, vílu ešče nikdo nikdá nechytil

tak mladej má ze včerejšího turnaje naštípnutou prsní kost

CO TO ZASE JE???

<< 1 ... 675 . 676 . 677 . 678 . 679 . 680 . 681 . 682 . 683 . 684 . 685 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání