| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 12:11
- Nahlásit
PetraK
bist du sicher? In erstem Moment ja, aber dann
dann...sofort weglaufen
Buldezoroviče a nende mi to.
mě taky ne...
ešče vjetčí debil, než sme doufali!" bych si tak tipla její myšlenkovej pochod
přesně
nejlepčí je dyž si hrajou, Fája vyluzuje klasický akitácký zvuky ajelito u toho rotuje kolem svojí osy jako pako Fája svou rozevřenou držku noří do jelitího kožuchu , jelito jest celé vosliznuté voblemcané ale není mu zkřiven ani chlup a naopak ščastně vyzývá pruhatici k řádění ...přičemž se tudle děda vyděsil že Fája chce jelito sežrat a voni si zatim jen hráli pro nezasvědcenýho je to ovšem sádlo máslo
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 12:11
- Nahlásit
PetraK
proč mi ty tvoje fotky nejdou zvětšit?
páč se poskytovatel vrtal v albu. všecko je tam najednou jinak a hůř, včetně tohohle.
tak až bude čas, někdy to budu muset ňák předělat, páč takhle je to naprd. nejspíš budu muset skončit taky u rajčete...(kdyby po mě nechtěli stahovat na to program, asi už sem byla vyměklá)
detaila Velkoplašana Buldozera Buldezoroviče
mám tu fotku te´dka na monitoru
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 12:13
- Nahlásit
PetraK
to se mám fotit s timdle jo?
přeéésně
ale že Ešus tam taky "sedí" jako na trní
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 12:15
- Nahlásit
Fajka
ehm ehm..to je vidět že je neznáš vosobně ..už bys to neříkala to už bys je asi nechtěla
... Fajfinka by mi spapala kocourky? nebo tak něco?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 12:17
- Nahlásit
Vero
... Fajfinka by mi spapala kocourky? nebo tak něco?
těma by začala... to by byl předkrm
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 12:19
- Nahlásit
Fajka
to by byl předkrm
tak to je teda hůůůstá, a co by byl další chod? Buldozér Buldozérovič, nebo mužík? nebo snad já? hele tak jo, stačí mi nádherný vobrázky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 12:22
- Nahlásit
Fajka
sofort weglaufen
aber sooooofort, bevor lauft er amooook!
vyděsil že Fája chce jelito sežrat
jo, ségra taky neuměla moc vyhodnotit tyhle hrátky, pamatuju si, když prvně přivezla Nelču zpátky k nám na chatu /páč ona si nás tehdá Nelča našla na chatě/ a pustila jí z auta, tak voba čokle chytli hned z první šílorapla a masili se jako kráva. A ségra Nelče vůbec nevěřila, musela jsem na ní křičet, ať ju proboha nechá bejt psem, že si jenom hraje a čokla mi rozhodně nevraždí.
sádlo máslo
to oni milujou nejvíc
"sedí" jako na trní
páč to jelito obecně nerado sedí, sedět a ležet je ztráta času, důležitější je lítat, lítat, lítat.
Vero
páč se poskytovatel vrtal v alb
aha takhle , škodááá, škoděnka, páč spešl ty sněhový jsou malý.
monitoru
velmi pozitivní pozadí s tím jeho ščastným gezichtem vysmátým
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 12:23
- Nahlásit
Vero
tak to je teda hůůůstá, a co by byl další chod? Buldozér Buldozérovič, nebo mužík? nebo snad já
asi tak nějak postupně šécko
hele tak jo, stačí mi nádherný vobrázky
BINGO
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 12:23
- Nahlásit
Fajka
těma by začala... to by byl předkrm
ty seš debíííííl. Nedělej z ní nelidu. Vona má lidi náhodou ráda. Jako Márfy děti.
Na smetaně
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 12:35
- Nahlásit
PetraK
seš debíííííl. Nedělej z ní nelidu. Vona má lidi náhodou ráda. Jako Márfy děti.
Na smetaně
no essi to bereš takhle tak v tom případku lidi miluje přímo k sežrání ale tak já už se jí někdy ani nedivím, ono některý lidi jsou fakt na sežrání
ségra taky neuměla moc vyhodnotit tyhle hrátky,
jo hodně sem to ted poznala díky jelitu že co sem dřív vyhodnocovala jako že jde někoho sežrat tak to je vlastně zvukovej projev hry... oni ty akití zvuky při těch hrách jsou dost hororový teda
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 12:42
- Nahlásit
PetraK
škoděnka, páč spešl ty sněhový jsou malý
já vim někdy to předělám
Fajka
akití zvuky při těch hrách jsou dost hororový teda
eště víc jak bulí?
já ráda sleduju, jak se masí kocourci... na čemž je nejúžanější, že se masili od okamžiku kocour-5 kg, kotě necelý 1 kg, a kotě nikdy nemělo jedinej šrám... a zvuky kontinuálně jsou naprosto hororový.
Buldozér se s nikým moc nemasí.... ještě občas ho k tomu přiměje nějakej mlaďoch... ale vesměs je pořád asociálnější. Radši používá psů jako zdroje pachů nebo kulisu na sebepředvádění při hře se mnou.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 12:47
- Nahlásit
Vero
eště víc jak bulí?
nefím, neznám bulí ryk
ale už se dlouho chystám že to nahraju , tak doufám že se to brzo povede
od okamžiku kocour-5 kg, kotě necelý 1 kg, a kotě nikdy nemělo jedinej šrám
jo přesně takhle se ty dva mastěj přičemž Fája má vo 15 kilo víc argumentů a vodhodlání..a jelito zas jak je rychlé tak z ní má naprostou bžundu..lítá po zahradě ve stylu ..nechytí nechytí
a Fajuše nasraně ryčí, až tě chytím tak tě sním
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 13:01
- Nahlásit
Tak to šibí hrátky jsou docela tichý, ale zato děsně žubatý....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 13:18
- Nahlásit
vlk
no tak ta předposlední je bombastická!!!
jak má tu packu v hubě a šiba hryže vovčáka do nosu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 13:39
- Nahlásit
Fajka
..náhodou Yuminka drží Samycu pod krkem...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 13:42
- Nahlásit
Jé hele a to jsem vám zapomněla popsat včerejší bordelovítání, když přijela ségra. Dorazila a páč má ten ulomenj prst, zabarikádovala jsem čokla v pokoji a přes dveře zatloukla petlici, aby nemohl dveře vyrazit. Ségru děsně miluje a jeho vítání s ní je hrozně bouřlivý (můžeš si za to sama, od malička jsem jí říkala, ať ho v tom nepodporuje, tak tetkon má co chtěla). Ségra se usalašila ke stolu, aby byla kapek stabilní a já vypustila krakenočokla z pokoje, smykoval přes předsíň za ní a ona mu tam začla vybalovat dárečky co mu přivezla. Do toho zazvonila máma, takže čokl smykoval zase do předsíně, páč máma přece vždycky má něco na zub. Tam si ale uvědomil, že ségra má ty dárečky a taky něco na zub a smykoval zpátky.............. takhle asi tak desetkrát a pořád doufal, že to mezi tím nějak vyřeší a bude moct být tam i tam, , páč rozdvojit se mu nějak ne a nedařilo. Hrozný trojmata a dylemata pak si ešče hráli se ségrou na obchod . Ešus popadnul nákupní košíček, v něm měl kelímek od džogrta a mastil s tím k ségře. Ta mu do kelímku dala pár pamlsků a on mastil s nákupem k mámě, která mu pamlsky vyndala a dala sežrat- nebo spíš vdechnout a zase s tím vším mazal za ségrou, ta doplnila nákup, poslala k mámě, ta mu to dala sežrat.... a takhle se všichni zabavili asi na půl hodiny. Kdo si hraje, prostě nezlobí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 13:45
- Nahlásit
Fajka
lidi miluje přímo k sežrán
já to furt řikám, že ten pes je lidumil . Náhodou, ale nás ráda má. Trochu. Krz ten špek
dřív vyhodnocovala jako že jde někoho sežrat tak to je vlastně zvukovej projev hry.
a co ti tehdá u Královky Püp říkala? No? nech ju, vona ho nesežere, kdyby ho chtěla sežrat, tak by si s ní nechtěl hrát.
Vero
předělám
no huž! ať ho vidíme v plný parádě.
že se masili od okamžiku kocour-5 kg, kotě necelý 1 kg,
no tady bych byla nejistá já, u koček bych nepoznala asi vůbec nic teda. ale musí to být pohled já miluju, takový to kočičí strašení, jak se postaví na zadní a dělaj bububu předníma
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 13:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
vlk
David a Goliáš
edit . ostatně všecky fotky jsou supr. sedím tu s hubou kolem celý hlavy. Miluju dívat se na hrající si čokle. To se mi nikdy, nikdy nevochodí a závidím možnost to sledovat ve větší smečce.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 14:12
- Nahlásit
vlk
krásný a ten vovčoun je taky tvůj?
ta fotka s nohou v hubě mě taky fascinuje a všechny moc krásný
PetraK
včerejší bordelovítání
no huž!
až mě práca pustí, pani
Miluju dívat se na hrající si čokle
já takýýý takýýý, a taky kočky a vůbec teda všecky hrající si zvířata.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 14:35
- Nahlásit
Vero
až mě práca pustí
jasně že.
vůbec teda všecky hrající si zvířata.
přesně. Tuhle jsem při procházce došla ke koním akorát, když si spolu začli hrát, stála jsem a čuměla a usmívala se. Pes nechápal proč nejdem jako dál a lelkujem.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 14:43
- Nahlásit
PetraK
Miluju dívat se na hrající si čokle.
jo, já taky.... mohla bych na ně čumákovat hodiny....
Vero
a ten vovčoun je taky tvůj?
ten německý nebo kavkazský ???? ..... voba... ale NO Samyca se nedávno stěhovala k dědovi....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 15:59
- Nahlásit
vlk
mohla bych na ně čumákovat hodiny..
to je prostě lepší než televize, nemůžu si pomoct. je to skvělej relax pro duši.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 16:10
- Nahlásit
a juchééééééééééé
mám vymyšlený tři dárky pro Brtnika. Vánoce můžou přijít (až je teda zrealizuju ty dárky, pravda )
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2012 19:51
- Nahlásit
ale už toho mam vážně dost!!!!!
vyzývám tímto pani GERDU, aby si šla laskavě čarovat jinam. že mi nejede oktávěnka, a pan v servisu jaksi zatim nezjistil proč, budiž. ovšem že dneska odvezl rrrejpal do servisu služební auto, páč tam začalo cosi klepat a motor jen evidentně tak jako napůl, tak to už snad přeháníte ne???
chvíli to vypadalo, že pojedem domu tramvají (já) případně šalinou (rrrejpal) ale "naštěstí" kolegyně je nemocná, tak jsme dostali vypůjčený její služební ....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2012 08:45
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
OKAMŽITĚ FŠICÍ SÉÉÉM, A DRŽET PALCE. DVAKRÁT. PÁČ za pět minut začíná boj vo lístky do Prahééé! do MUNICHA huž lístky máme a HLAVNĚ, SÉGŘE PROSÍM DRŽET PALCE UŽ TEĎ!! Díkuju.
Bude to pernej den.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2012 09:11
- Nahlásit
Rumštajn!
OKAMŽITĚ FŠICÍ SÉÉÉM, A DRŽET PALCE. DVAKRÁT. PÁČ za pět minut začíná boj vo lístky do Prahééé! do MUNICHA huž lístky máme a HLAVNĚ, SÉGŘE PROSÍM DRŽET PALCE UŽ TEĎ!! Díkuju
tržíme všecky packy i tlapky !!
vlk
..náhodou Yuminka drží Samycu pod krkem...
jo a při podrobným zkoumání dokonalé fotky jsem ještě zjistila že Yumátko stojí jednou zadní packou Samyci na uchu a druhým na voku naprosto dokonalá momentka !
Brut
tyjo... sem ted zjistilooo že si zase volalo a já to neslyšel
jsme měli včéra ježdění a lítání..
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2012 09:36
- Nahlásit
Rumštáááájn
PetraK
OKAMŽITĚ FŠICÍ SÉÉÉM, A DRŽET PALCE. DVAKRÁT. PÁČ za pět minut začíná boj vo lístky do Prahééé! do MUNICHA huž lístky máme a HLAVNĚ, SÉGŘE PROSÍM DRŽET PALCE UŽ TEĎ!
Drrrržiiiim
Janiii
mím jisté podezření, tak jako Douglasovo Adamsovo "Sbohem a dík za ryby" Rob Mckenn byl bůh deště:
Jel dál a dešťové mraky se plouhaly oblohou za ním. Rob McKenna totiž byl, ačkoliv to nevěděl, Bůh deště. Věděl jen, že jeho pracovní dny nestojí za nic a že zažil spoustu mizerných dovolených. Vše, co věděly mraky, bylo, že ho mají rády a chtějí mu být nablízku, aby ho mohly hýčkat a zalévat
Je Gerdička Bůh autoporuch. Všechno tomu nasvědčuje.
Má to ale jedno řešení. Myslím, že není nesmrtelná
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2012 09:42
- Nahlásit
která barva je nejhezčí?
http://www.korunka.cz/autosedacky-15-36kg/cybex-so lution?v=515115003
(samože růžová, ale ta se rychle špiní )
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2012 09:44
- Nahlásit
PetraK
HLAVNĚ, SÉGŘE PROSÍM DRŽET PALCE UŽ TEĎ!!
...sice nevim vo co go, ale držím a kdyby to bylo málo, nějaký palce si eště pučím....
Fajka
jsem ještě zjistila že Yumátko stojí jednou zadní packou Samyci na uchu a druhým na voku
....jo, Yumča je vod mala bojovej a válečnej pes...a to jí zůstalo dodneška, všeho se bojí a furt se válí...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2012 09:46
- Nahlásit
kachna_
která barva je nejhezčí?
.... mně se teda nejvíc líbí chilli pepper....
|