| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2012 23:01 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Hyena
Tak nějak asi vypadá Hyenina představa ráje
podle Cira je to kilo uzenýho na stole
Mimochodem, včera byl Cir s Michalem a Luckou u kamaráda. Přenechal jim velkoryse ložnici (kamarád). Když je ráno šel ten kamarád budit, našel na posteli Lucku, vedle ní Michala a vedle Cira. A moje holky, že jsou prej zhejčkaný
Fifi
našla jsem krásně zpracovaný otázky, třeba to využiješ pro nějaké podobně tupé studenty jako jsem já.
http://www.sos-souhtyn.cz/esf/files/questions.pdf
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 08:54
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!
tak a už zas musí jeden do Arbajtu a že se mi teda po tý dlouhý době nechtělo.
Zdar děfčice!! To byl ale krásně dlouhej víkendík. Zahrada je skorem zazimovaná, Hošikus jest zdevastován a já mám zničený tělo. By jeden neřek, že to zahradničení člověka tak zbourá. Měli jsme návštěvu trpaslíci přijeli . Teda jeden - kolegyně prvomatka s prckem a mužikem se na nás přijeli podívat. Prima odpolko. Pididítěto bylo boží, chodilo jak já po dvou lahvích vína a myslim, že se i stejně tvářilo . Je to naprosto můj typ, páč taky oblibuje kamínky, byla naprosto unešená z mých valounků a každý jednotlivý všem musela ukázat i psoj, kterej je poctivě všechny oblemtal. Házeli jsme balonkem. Ešus byl značně překvapen, že balonek není v dáli, alébrž hned u trpaslika , ještě nikdy mu neházelo tak malé dítěto . Dobře bylo, dobře.
a co jste za hodnoty vyráběly vy?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 09:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Kremyl nakukuje
Křemyl nakukuje, Křemyl studuje, Křemyl diséértáčku na téma józefšpíci spisuje (aspoň se u toho tak teda tváří )
vlk
JEN PES
to je hááský
brut
a to uskřípnutí vyhřezlou plotýnkou.
CO??? to ještě k tomu všemu navrch???
jestli se s tím nedá něco dělat
držím palce, ať něco hodně rychle vymyslej . dáš vědět?
Začínaly jsme okolo šesté a končily v půldvanáctý naprosto hotový.
tak to se nedivím, žes byla kaput
Fajka
kochněte
no ovšem lůůůkcus teda. Lůkcus.
vlk
ale dneska byly šiby v sámošce..
tys fakt pako!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 10:20
- Nahlásit
Rumštááájjjn
tož dneska nám ten den pěkně začíná ...... samzřejmě su zvyklé, že se mi chlapi kácí k nohoum, ale ne vždy je to s epileptickým záchvatem Naštěstí byl v bezvědomí jen krátce a probral se ještě před příjezdem RZ
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 10:44
- Nahlásit
Hyena
Naštěstí byl v bezvědomí jen krátce a probral se ještě před příjezdem RZ
no ty bláho!!
Tohle jsem zažila jednou, při škoiení. Měla jsem o tu paní hroznej strach. Přišlo mi že záchranka nejede a nejede, vylítla jsem před budovu a letěla jim naproti.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 11:17
- Nahlásit
Pozdraf pro Křemýla:
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 11:29
- Nahlásit
Hyena
ne vždy je to s epileptickým záchvatem
brrrr, chudák chlap
probral se ještě před příjezdem RZ
ještěže tak
Vero
nechtěla jsem bejt vedle OT, ale, co kdybys ty "řvoucí sudy" docvičila k dokonalosti a natočila coby českou verzi "rolling stones"? Třeba na tom vyděláš majlant.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 11:31
- Nahlásit
PetraK
Pozdraf pro Křemýla:
no, to se mi zdálo dneska, že mě pokoussal potkan. Plyšovej!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 11:36
- Nahlásit
kachna_
českou verzi "rolling stones"?
proč sem si do huby nedala jarovou vodu? mohla jsem mít uklizeno
že mě pokoussal potkan. Plyšovej!!!
a co na to strejda Frojdůch?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 12:04
- Nahlásit
kachna_
ale, co kdybys ty "řvoucí sudy" docvičila k dokonalosti a natočila coby českou verzi "rolling stones"? Třeba na tom vyděláš majlant.
šiš ty seš hrozná...... nemůžu si vybrat mezi járovou vodou a rouškou na hubu
o, to se mi zdálo dneska, že mě pokoussal potkan. Plyšovej!!!
tohle je ofšem taky strašná věc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 13:26
- Nahlásit
Ramštaaajn....
mám kalup nestíhám ale todle vám sem frknu pro inšpiraci
http://www.novinky.cz/koktejl/281718-nejsilenejsi- kreace-z-dyni-mohou-dite-opravdu-zle-vystrasit.htm l
Jak je na tom Fifijová??? Mě začala bolet hlášviška jak střep
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 13:50
- Nahlásit
Rrrumstaajn,
PetraK
Křemyl nakukuje, Křemyl studuje, Křemyl diséértáčku na téma józefšpíci spisuje
Spis nez disertacku jidelni listek na tema josefcice.
Pozdraf pro Křemýla:
To je roura pes.
Fajka
Kraasny dyne!
Me hlavka zatim neboli, zatim...
kachna_
to se mi zdálo dneska, že mě pokoussal potkan. Plyšovej!!!
Boze, boze, kachno!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 14:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
ez disertacku jidelni listek
no dobře, budem jí teda říkat:
je ale vo fous hezčí
To je roura pes.
viď?
Boze, boze,
ach bóže, ach bóže....poslechni svého pána, střílej, střílej.
Au.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 14:35
- Nahlásit
kachna_
Tumas, do sbirky. http://www.utulek-dobranov.estranky.cz/clanky/psi- k-adopci.html Kuba a Jenda.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 14:48
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Nevíte o nějakém těle - zdravém samozřejmě, který bych mohla vyměnit za to svoje? Včera večer mi vypadlo pravý rameno a díky tomu jsem zjistila, kde je "zakopaný" pes s rukou .... Mimo zablokovanýho krku, mám asi totálně uvolněný vazy na pravým rameni. Předpokládám, že mně čeká ortézka na zpevnění a znehybnění ruky.....
kachna_
pašák statečnej, přeju ať ho to brzy přestane bolet
vyřídím
vlk
šiba je lovec a v Japonsku kedysi byly odkázaný hlavně na to, co si ulovily...asi to v nich nějak zůstalo...
tak to je u nás totéž,.... jen bych vyměnila Japonsko za Austrálii, páč kombinace dinga s bulíkem je prostě smrtelná. Ale zase vím, že někdo nás jít vykrást, tak se o něj oba postarají a zbytek nacpu do mrazáku
Fajka
no tyjo...to je síla..vy se fakt nenudíte
to je fakt..... já bych chvíli klidu a pohody brala, ale co nadělám, asi musím mít neustále adrenalin ve vysoké hladině
pak vemu z jedný vody na čisto a budu to už mít uklid na vánoce
tááááák, šikulkááááá... přesně jsi pochopila, co jsem myslela
nemůžeš sim tě už nějaký choroby nechat taky někomu jinýmu ?
já bych hrozně ráda...fakt, ale nějak mám smůlu, že se vždycky objeví u mně. Asi je přitahuju nebo co
Vero
to je hrozný, chuděro chuděro... a to jako samo, zčistajasna? to je fakt noční můra
mno, u mně je to tak nějak postupným rozkladem těla, takže nemůžu říct, že by to bylo zčistajasna Nicméně, zatím chodím, starám se o sebe, o psy, o rodinku, takže tyhle maličkosti mi sice moooooc sejří, ale z dlouhodobého pohledu neničí
kachna_
krásně zpracovaný otázky, třeba to využiješ pro nějaké podobně tupé studenty jako jsem já
jůůůůů, supééér ... to využiju i já, páč jsem víc jak tupý student... jsem naprosto nemožný student.
Když je ráno šel ten kamarád budit, našel na posteli Lucku, vedle ní Michala a vedle Cira. A moje holky, že jsou prej zhejčkaný
PetraK
jsem ráda, že jste se měli skvěle a užili si posledního pěkného ( jak kde ) víkendu
CO??? to ještě k tomu všemu navrch???
jj, ta je opravdu uskříplá... proto blbě cítím prsty na ruce a občas mi sami od sebe škubou...
držím palce, ať něco hodně rychle vymyslej . dáš vědět?
neboj, dám určitě
tak to se nedivím, žes byla kaput
kdybych tam jen seděla a koukala, tak by to bylo ok, ale já lítala mezi vstupenkama, krámkem a tombolou.... Ale stálo to za to. Jen tu hudbu něka nemusím dost dlouho slyšet. Páč některé písničky předělané do podoby, která odpovídá břišnímu tanci byla šílená....
Hyena
samzřejmě su zvyklé, že se mi chlapi kácí k nohoum, ale ne vždy je to s epileptickým záchvatem
moooc dobrý začátek dne....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 15:00
- Nahlásit
brut
mám asi totálně uvolněný vazy na pravým rameni. Předpokládám, že mně čeká ortézka na zpevnění a znehybnění ruky..
doprdele, doprdele, doprdele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brůtice, kurva to chci fakt ty lázně!!
Hele co mladej? Jak mu je? (a že mu vzkazuju, že je frajer )
která odpovídá břišnímu tanci byla šílená...
takže kam se hrabou hošíčci?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 16:05
- Nahlásit
PetraK
, doprdele, doprdele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brůtice, kurva to chci fakt ty lázně!!
j teď to bude asi už na ortézu, pak se uvidí .... tohle je problém, který lázně nevyřeší, páč uvolněné klouby mám od mala
Hele co mladej? Jak mu je? (a že mu vzkazuju, že je frajer
mladej dobrý .... říkal, že to jde.. oko se malinko vybarvilo, žebra sice bolej, ale zlomený evidentně nejsou, takže vcelku pohoda Vyřídím mu to
takže kam se hrabou hošíčci?
mno, hošíčky bych celý večer poslouchat nemohla... utekla bych v půlce první skladby ...takže zlatý břišní tanečnice
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 16:08
- Nahlásit
brut
tohle je problém, který lázně nevyřeší, páč uvolněné klouby mám od mala
já vim, ale milé trdlo, tělo si stále ještě co? NE-OD-PO-ČI-NU-LO! Víš o čem jsme mluvily (viz potřeba "dovolené") ač ne v práci, pořád jsi ON-LINE. ty lázně potřebuješ, abys nemusela nic, dočista nic a bylo o tělo pečováno. Krucinál.
oko se malinko vybarvilo, žebra sice bolej, ale zlomený evidentně nejsou,
a hlavně povaha se zocelila,
utekla bych v půlce první skladby.
no to by ale byla chyba, milá zlatá, přišla bys totiž vo kuldůru, víš? a taky.... pěkně by ses tam ohřála
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 16:26
- Nahlásit
PetraK
Tys mi volalo? Mam tam naky cislo z ustredny..
brut
Včera večer mi vypadlo pravý rameno
Au AU AAUUU! To jako samo od sebe?
Covece, fakt si ty lazne nekde domluv, plotna ti hrezne, rameno vypadava, co bude dalsi?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 16:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Mam tam naky cislo z ustredn
jistě. Mrázek, ústředna. Cinknu zítra,jo? nyní letím dom, ven s psékusem, Upéct koláč, udělat maso na olivách se spinachem a očekávat příjezd sestry mé. Ve středu razíme na ten Karlák, drž palce, prosím.
fakt si ty lazne nekde domluv, p
hučím do ní už přes půl roku!! Je úplně blbá, nechce mě poslechnout, nechápe, že tělo už vysílá dost děsivý varovný signály, že už potřebuje odpočinek. Se zlobim.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 16:52
- Nahlásit
PetraK
Jasny, zitra se ozvi. A palce mackam, drzim, nepoustim!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 17:59
- Nahlásit
PetraK
tělo si stále ještě co? NE-OD-PO-ČI-NU-LO! Víš o čem jsme mluvily (viz potřeba "dovolené") ač ne v práci, pořád jsi ON-LINE
já vím....ale nemůžu tam jet rozhadrovaná, páč mi je nikdo nenapíše Doktorka s nima počítá, ale nesmím mít akutní obtíže a musí být jasn řečeno, co smím a co ne....což momentálně nikdo neví Tak doufám, že teď mi pořešej ruku a pak bych o ně mohla zažádat...
hlavně povaha se zocelila
to určitě!! Ale jak to tak bývá "za dobrotu na žebrotu", vrátilo se mu to jinde a jako bumeravg... tak je tak trochu skříslej
to by ale byla chyba, milá zlatá, přišla bys totiž vo kuldůru, víš?
nenene, uchránila si svůj ubohý sluch, cítění a taky normální nadhled, páč ti tvoji dus, dus, dus nedělají ani ťuk kuldůry
pěkně by ses tam ohřála
to mi řekni, proč se pak pokaždý marod?
Je úplně blbá, nechce mě poslechnout, nechápe, že tělo už vysílá dost děsivý varovný signály, že už potřebuje odpočinek. Se zlobim
neboj, fakt je to domluvený a připravený, jen se k tomu nedá dopsat datum, podpis a razítko, páč jedu z maléru do maléru a tím pádem nejsem mimo akutní stadium.... by mně nikdo nevzal
Fifi
Au AU AAUUU! To jako samo od sebe?
jj, to byla bolest, že jsem se se zatnutýma zubama zkroutila Přesně tak...samo od sebe, když jsem se natahovala pro kočku a jemně zavadila loktem o postel
fakt si ty lazne nekde domluv, plotna ti hrezne, rameno vypadava, co bude dalsi
lázně řeším, ale fakt to nejde v akutním stavu, protože by mi nepomohly ....další? Raději nic, už takhle mám tělo na houby a ten vozík fakt nechci!!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 19:50
- Nahlásit
Viděli jste tu předpověď????????????????
v neděli -9°????????????? a sníh
jdu se bud zabít nebo zazimovat
brut
Přesně tak...samo od sebe, když jsem se natahovala pro kočku a jemně zavadila loktem o postel
aaaaaaaaaaau mě bolí už jen ta představa!!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 19:59 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
brut
Fajka
Přesně tak...samo od sebe, když jsem se natahovala pro kočku a jemně zavadila loktem o postel
aaaaaaaaaaau mě bolí už jen ta představa!!
přesně tak, mě taky.
chuděro, ty si fakt užiješ...
jo a máš bezva syna.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 20:28
- Nahlásit
Fajka
Ses pokokochala pres vikend, tak si uzij nasledujici.
Ale jinak teda ouvej, budu muset uz asi ty muskaty zazimovat dovnitr, vsecky jiny vohlozky (vcetne tech od tebe - a povyrostly zase hezky slusne) jsou uz doma, ale furt sem si rikala, ze ve voknech prizemni mraziky nehrozi.
brut
Kocku jako kocku nebo kocku jako Svinii? Svinii naklikej na privolani, at se nenatahujes a zase te nakej kloub neodejde z jamky!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 20:46
- Nahlásit
Fajka
jo viděla!!!!
asi bych se zazimovala a my taky
mě bolí už jen ta představa!!
a ta skutečnost... brrrrr, hnus
Vero
chuděro, ty si fakt užiješ...
nj, ono je u mně normální stav
jo a máš bezva syna
díky moc
Fifi
Kocku jako kocku nebo kocku jako Svinii?
jako Sviniíííí
Svinii naklikej na privolani, at se nenatahujes a zase te nakej kloub neodejde z jamky!
Ona byla u mně... jen jsem si jí chtěla vzít do ruky
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 21:28
- Nahlásit
Fajka
Ahoj , by jste někde na horách, viď? Tak to možná jo... Jinak je předpověď mírnější...
http://www.meteopress.cz/?action=1-2-1-31-191#sm=0 -0
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 21:37
- Nahlásit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 22:05
- Nahlásit
brut
já vím....ale nemůžu tam jet
kurnik brůtko, tam už jsi měla dávno prostě být. Nezlob a neser a jeď.
vrátilo se mu to jinde a jako bumeravg... tak je tak trochu skříslej
vod tý holky?
páč ti tvoji dus, dus, dus nedělají ani ťuk kuldůry
aaale, povídali, že mu hráli. Někdo, kdo dostává jednu cenu za druhou, dokonce aji vod prezidentky ocenění, tak to prostě vo kuldůře je. A navíc podle nich jede iks dalších lidijůch (a vůbec ne špatně) , to taky něco málo značí :-.)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2012 22:05
- Nahlásit
Fajka
v neděli -9°?????????????
faaakt? Pepíček Zíma už je tu??
|