Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1998 . 1999 . 2000 . 2001 . 2002 . 2003 . 2004 . 2005 . 2006 . 2007 . 2008 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 16:03
- Nahlásit

PetraK
to je snad ešče horší ,ne
úplně nejhorší....

hale jako, ani vlk nemůže mít šécko , ne?
jasně... zastavil se u Alberta, podíval se v Esu
pak se mrknul do portmonky, vzal provaz šel k lesu....

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 16:11
- Nahlásit

vlk
úplně nejhorší.

to ne, pak je ešče jeden level, cokoliv vod nás, tam se platí upsáním duše přece

vzal provaz šel k lesu...

a proti němu:

Já sem malý myslííívečeeek,
sotváá flintůů nesůůů!

Ne?

zdatně mi hrabe

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 16:26
- Nahlásit

PetraK
to ne, pak je ešče jeden level, cokoliv vod nás, tam se platí upsáním duše přece
čéče... teda čerte, esli más dobrou nabídku, pak tu duši klíďo upíšu...

zdatně mi hrabe
...taky semizdá.....

Kam zmizela Fajka to už ji pohltila ta rodinná hrobka ????

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 16:28
- Nahlásit

vlk
Kam zmizela Fajka to už ji pohltila ta rodinná hrobka ????

nééééé sem konenče tu na chvíli..lítám jak hadr na koštěti

sem se chtěla jen pochlubit, že nemám jen slavný zadky ale i předky noo

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 16:33
- Nahlásit

Fajka
sem se chtěla jen pochlubit, že nemám jen slavný zadky ale i předky noo
..a to je faaakt rodina nebo jen shoda jmen ????

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 16:40
- Nahlásit

vlk
..a to je faaakt rodina nebo jen shoda jmen ????

no strejc se dopátral že jooo ale přes asi stošedesátýpátýkoleno

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 16:45
- Nahlásit

Fajka
no strejc se dopátral že jooo ale přes asi stošedesátýpátýkoleno
hmmm, takže dědictví z toho nejspíš žádný nekouká....

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 16:50
- Nahlásit

vlk
hmmm, takže dědictví z toho nejspíš žádný nekouká....

no to néé nesu žádná velko dedička ani velerentiérka ani níííc su upá vobyčejný chudák kerej na co si nevymaká to nemá

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 17:58
- Nahlásit

Rrumstaajn,
vy ste dneska nejak ve forme, ze??! Sem si naivne myslela, ze stihnu prelom "letopoctu" a kulovy, tri strany nadrasaj!

vlk
Dala sis ty jedly bedly?
Fajka
Zajimavy predky mas, byt pres xty koleno! Zkus za nim dojit, rict cau, ja su tva skoro ______ neter?vnucka?sestra?matka? a treba neco kvapne!

A dneska mesto zasekany, jako koho muze napadnout pred POLEDNEM sunout nakladakem dlouhym jak stonozka nadmernej naklad?? A kdyz rikam nadmernej, tak NADMERNEJ - dva pruhy mu byly malo, nejakej valec obrovskej! Ted sem nasla, ze to vezou do Melnika, to je radost pro kazdyho, kdo je potka..
Parametry soupravy: d = 38,5 m, š = 5,5 m, v = 6,15 m, 220 t. Nechapu, proc to neprepravujou v noci.

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 18:04
- Nahlásit

Fifi
Dala sis ty jedly bedly?
rači nee... nejsu sebevrah....až se budu chtít připosrat, dám si burčák...

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 18:11
- Nahlásit

vlk
moudre rozhodnuti

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 20:17
- Nahlásit

jako dá se vařit guláš, dělat do toho kuláč s japkama a ešče se psem hrát přetahovanou a u toho cvičit jde to. A ani sem zatim nic nepřipálila
Pravda neřikej hop, dokuds nepřeskočil, kuláč je teprv v troubě ,ale tak snad to uhlídám líp než Benda ty kozy, ne?

mám to aji s mjůzik, tak mi to pěkně vodsejpá

vlk
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 20:24
- Nahlásit

PetraK
Pravda neřikej hop, dokuds nepřeskočil,
a i když přeskočíš, ještě se podívej do čeho si dopad....

jsem dosmažila placky asi z 10ti kil brambor a naučila jsem Kvijovou podávat pac...já vim, že to není nic moc, že to umí kdejakej pes, ale přemluvit šibu aby podávala pracku je fuška....

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 21:22
- Nahlásit

Hele, myslíte, že když se začínalo s agility a dogdancingem, tak byly názory pejskařů stejný, jako teď u kaninhopu?
Existují i jakési "školičky králičího hopu", viděla jsem záznam z "tréninku" a té ženské - trenérce bych rovnou nafackovala za to týrání, co tam předváděla. Jinak u nás jednou takovou show viděl "páníček", z legrace se rozhodl to na naší "fifince" aplikovat - zkusil jednou a už radši nikdy více, tak naštvaného králíka zřejmě nikdo neviděl. A to jí jen udělal překážku a postavil ji k ní - ihned jí zlikvidovala a měl co dělat aby ho za to ještě nekousla (už to od ní jednou schytal a má na svém kontě také dva veterináře) .

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 21:23
- Nahlásit

Fifi
a treba neco kvapne
třá kopanec do zadku ještě taky vim že jeden náš jmenovec snad udělal ty sochy co běhaj v orloji či co

Měli jsme včera debatu s čífem...že prej do nové koopelky nemůže přijít stará pračka ...jako nechápu proč ..sice je již 10 let stará ale stále v dobré kondici, nezadýchává se a maká furt a krom toho su na ni zvyklé a mám k ní tedlecten fstach...
no a jak myslíte že to dopadlo???
Dohadovali jsme se v tom obchoďáku tak dlouho (já se konzervatívně zastávala svojí starý pračky) až pronesl větu:
Jak chceš... ale JÁ si kupuju novou !

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 21:28
- Nahlásit

Fajka
ale JÁ si kupuju novou !
Ideal, mit pracku psi a pracku lidskou!
A jinak ses teda trubka, jina by po novy pracce skocila hnedka!
I kdyz... kdyz v baraku zapojoval znamej pracku, ktera je taky zhruba deset? let stara, rikal, ty si vazte, krasnej stroj, opravitelnej. Cim min displeju, elektroniky, tim lip.
kachna_
že když se začínalo s agility a dogdancingem, tak byly názory pejskařů stejný, jako teď u kaninhopu?
Urcite, dyk i klikr si to tu schytaval docela slusne.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 21:33 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
Ideal, mit pracku psi a pracku lidskou!

ale no joo ale tak vzhledem k tomu že má pračku ještě dole babička tak kam by jsme tu třetí dali fakt nefim

A jinak ses teda trubka, jina by po novy pracce skocila hnedka
no to sem, to já vim, ale já si prostě nemůžu pomoct nooo

kdyz... kdyz v baraku zapojoval znamej pracku, ktera je taky zhruba deset? let stara, rikal, ty si vazte, krasnej stroj, opravitelnej. Cim min displeju, elektroniky, tim lip
no ona už ta moje má displej ale jednoduchoučkej a fakt s ní za 10 let nebyl jedinej problém a vypadá jak nová nooo...asi ju obrečím
Nepotřebujete někdo pračku?

brut
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 21:36
- Nahlásit

Fajka
Jak chceš... ale JÁ si kupuju novou
chlapeček!!!!!!! Vůbec nechápe, že máš k původní citovej vstach ..... navíc jsem zjistila, že ty nový jsou sice skvělý, ale když tam pereš moc psích hadrů atd, tak se většinou ucpávají hadice, což se mi u starý nikdy nestalo

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 21:40
- Nahlásit

Fajka
Ja se muzu zeptat Ksiltovky, jak je na tom ta jeji, psi, kde furt toci psi hadry kolem dokola - ale to by byl zase voser s dopravou, vid, pripadne.
A chapu, ja bych ji taky obulela - stejne jak astrenku nebozku, to sem fakt ronila slzy, kdyz ji nakladali - a ten chlapik se smal, ze nejsem prvni ani posledni.. a ze to je jen uz starej krap nepojizdnej... ale.. kdyz.. fnuk.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 21:43
- Nahlásit

brut
Vůbec nechápe, že máš k původní citovej vstach
no že joo!!!! ježíš ty mě chááápeš !!! dííííík

ale když tam pereš moc psích hadrů atd, tak se většinou ucpávají hadice
nestrááááš

Hele nevíte jak se hledá na český televizi něco v archivu?

potřebuju se proklikat na zprávy co jsou vždycky v 18:00 a nemůžu to najít

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 21:43
- Nahlásit

vlk
dopad....

dopad dobře. Ten kuláč teda myslim. Nespálila ho juché!!

ale přemluvit šibu aby podávala pracku je fuška....

ste jednotky nejlepčí.

Já jsem poslala Hošikusa terapeutit k sousedce Danušce, co jí umřel Kolumbus. Tak ať není tak úplně bez psí, tak na ní dycky pošlu našeho psa . Vlítnul tam zase, udělal bordelux maximus, zporážel všechno co šlo a vybrakoval lednici. Byl naprosto ščastnej

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 21:44
- Nahlásit

kachna_
kaninhopu?

Kachna? Kam na to sim Tě chodíš?

Fajka
máte pani zajímavý předkozadky.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 21:45
- Nahlásit

Fifi
Ja se muzu zeptat Ksiltovky, jak je na tom ta jeji, psi, kde furt toci psi hadry kolem dokola - ale to by byl zase voser s dopravou, vid, pripadne.

zeptej!
hele s dopravou by nebyl vůbec problém bo jezdíme do Jaroměře pro materiál...a tam jedem s prázdným vozejkem
takže by se to tam dalo až by jsme jeli hodit

A chapu, ja bych ji taky obulela
essi by šla do skřivan tak bulet nebudu !

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 21:46
- Nahlásit

PetraK
Byl naprosto ščastnej
A ona taky, vid, kdyz vodesel? Nebo se styska furt moc?

A heej, byly sme pochvaleny, Kremyl uz zacina bublat v misce, je to dobrej matros na uceni.

vlk
přemluvit šibu aby podávala pracku je fuška....
Sis, to sem prehlidla, velegratulace! Asopec pacicku jiz podava, samosebne a zpusobne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 21:46 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Fajka
Jdu ji brnk.
Tak nic, skoda.. Vloni se jim pokakala ta letita, museli poridit novou. A druhou nemaji, kam dat.
Tak se jiste jinej zajemce najde.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 21:47
- Nahlásit

Fajka
Jak chceš... ale JÁ si kupuju novou !

to je vůůůůl, vůůůůl, vůůůůl jak anjel, že mu to vzkazuju
Fifi
let stara, rikal, ty si vazte, krasnej stroj, opravitelnej.

no přesně, navíc čím novější stroj, tím víc je dělanej na to aby míň vydržel a musel se brzo koupit novej. Mi potvrdil i pan ledničkoprodejce

brut
tak se většinou ucpávají hadice,

a taky neperou tak dobře, jako ty starý

Fajka
Člen
- Nahlásit

Fifi
Jdu ji brnk
jo jo šup šup !!!

brut
Člen
- Nahlásit

vlk
jsem dosmažila placky asi z 10ti kil brambor a naučila jsem Kvijovou podávat pac...já vim, že to není nic moc, že to umí kdejakej pes, ale přemluvit šibu aby podávala pracku je fuška....
placky bych si dala, ale u nás bych je smažila z podobnýho množství a to teda ani náhodou .. z toho důvodu odmítám dělat bramboráky. Stojím u toho pravidelně tři hodiny a nezbyde nic
Kvijová je šikulkááá, páč vím, jak moc je těžký něco šibinku naučit... jsou to samostatné jednotky a hlavně svéhlavičky

Fifi
kdyz v baraku zapojoval znamej pracku, ktera je taky zhruba deset? let stara, rikal, ty si vazte, krasnej stroj, opravitelnej. Cim min displeju, elektroniky, tim lip.
měl pravdu, přecedo...

Fajka
no joo ale tak vzhledem k tomu že má pračku ještě dole babička tak kam by jsme tu třetí dali fakt nefim
do sklepa nebo Číííííífovi do dílny, aby jí měl neustále na očích

no to sem, to já vim, ale já si prostě nemůžu pomoct nooo
já pračku měnila až ve chvíli, kdy začala blbnout, protože se mi do tý nový moc nechtělo.... a ač pere výborně a má větší buben, než ta původní, tak tamta byla lepší....

se zeptám

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 21:49
- Nahlásit

PetraK
tak se většinou ucpávají hadice,

a taky neperou tak dobře, jako ty starý

no ale vysvětlete to tomu mýmu jelitu dvoujnohýmu doma ..idyž rači ne..stejnak už tu novou máme doma

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2012 21:50
- Nahlásit

Fifi
ale.. kdyz.. fnuk
tetkon sem takhle ofňukala naši dvacetdvalet starou jdoucí lednici. Jediný co bylo blbý, že moc žrala už.

No a dneska sem tý nový.... blbec idiotská, hned rozbila vozík na zeleninu trochu teda jenom.

Fifi
A ona taky, vid, kdyz vodesel?

byla. se smála /enem nevim esli štěstím, že už jde ten plašmošil domů páč von vždycky v místech kde je nedostatek prostoru vždycky sválně hrozně moc vyvádí ( u ségry v domečku taky, lítá tam /asi aby zaplnil zbylej volnej prostor/ jak atom sem a tam a u ségry ešče navíc po schodech nahoru a dolu, pase kočku, řve na srnčí paroh.......... magor. no. No myslim, že tam Danušce kapek vyvětral vzduch. Jo smutná je furt no. Já na to půjdu pomalu.

<< 1 ... 1998 . 1999 . 2000 . 2001 . 2002 . 2003 . 2004 . 2005 . 2006 . 2007 . 2008 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání