| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:56
- Nahlásit
Fajka
no joo si tu hraje na ramštajny a pak je za vondráčkovou
to víš dovádivá Helča ve tvaru zvonku lučního je můj ideál
uklidní tě že já nejen vypadám ale i sem idiot???
kdyby to nebyla lež (máš krátký nohy ) tak jo, takhle ovšem ne
nevyspalááááá
já taky, já taky.
dneska večer du po večerníčku
to sem si říkala včera , že se budu povalovat u samotářů a klepnu nějakýho toho špačka, pak sem se chytla tady a vedle u pozitivní motivace, kterou ispidich a janika zdárně překopali do tématu o EO a skutek utek.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:01
- Nahlásit
brut
to víš, nemůžu pořád litovat jen Brtníka
si hodnáááá
, ještě by si an něj žárlila
a blbá, blbá si taky
se otoč na druhou stranu
hele stačí, že mi čokl chodí jako krap, nemusim tak chodit ešče já. Včera jsme si pozitivně na buřta "pilovali" přivolání k noze a chůzi u nohy v rušivých élementech sídliště a ten vůl prostě chodí jako krap, no a ešče navíc byl tak rozblbnutej, že na mě skákal a poslintal mi bombra vypadala sem jak olympijskej stadion pro šneky fuj, hnus,.
moc a moc držím palce, ať se ti to povede
dík , no prostě základ je ten, že s ní prostě už nepočítám jako s normálním člověkem, takže se nechci nechat vytočit a pokud zase začne dovádět, řeknu jí, že to její problém a mě ne nezajímá, já si práci budu dělat tak jak jsem zvyklá a hlavně jak mi řekne můj nadřízenej, což vona rozhodně není,t akže to co chce vona je mi volný jak tencle Berryho Whita
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:25
- Nahlásit
Rumštajnvespolek
PetraK
poslintal mi bombra
nemohla bys pro nás, kolemjdoucí čtenáře nosit něco jinýho. Samozřejmě, že jsem četla bobra. Pak jsem ti chtěla ještě navrhnout, že bys mohla psát příště bundu. Ale v zápětí mi došlo, že by to asi nebyl zásadní rozdíl
pardon
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:30
- Nahlásit
Fajka
joooo ale nevyspalááááá
když taky strašíš do půlnoci, tak se nediv
dneska večer du po večerníčku
dovolíš, když se budu smát a hodně nahlas?
Je mi totiž jasný, že po večerníčku chrupat nepůjdeš
PetraK
pak sem se chytla tady a vedle u pozitivní motivace, kterou ispidich a janika zdárně překopali do tématu o EO
raději tam ani nejdu, páč bych je musela klepnout, tohle je jim podobný ... od tý doby, co ispidich kámoší s Waldou je jak praštěnej Škoda, bývala s ním legrace a hlavně se s ním dobře kecalo...
si hodnáááá
a blbá, blbá si taky
takže zase nic novýho pod sluncem nebo spíš pod mrakem
stačí, že mi čokl chodí jako krap, nemusim tak chodit ešče já.
když se nechceš vidět v zrkadle, tak ti nic jinýho nezbude
Včera jsme si pozitivně na buřta "pilovali" přivolání k noze a chůzi u nohy v rušivých élementech sídliště a ten vůl prostě chodí jako krap, no a ešče navíc byl tak rozblbnutej, že na mě skákal a poslintal mi bombra
nesmím ani s jedním cvičit na buřta, páč nejen že sem jak prase, ale ještě většinou přijdu o prstíky
vypadala sem jak olympijskej stadion pro šneky
no prostě základ je ten, že s ní prostě už nepočítám jako s normálním člověkem, takže se nechci nechat vytočit a pokud zase začne dovádět, řeknu jí, že to její problém a mě ne nezajímá, já si práci budu dělat tak jak jsem zvyklá a hlavně jak mi řekne můj nadřízenej, což vona rozhodně není,t akže to co chce vona je mi volný jak tencle Berryho Whita
fakt jsem zvědavá, jestli ti to vyjde, páč lisdká blbost je neomezená
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:31
- Nahlásit
kachna_
Samozřejmě, že jsem četla bobra. Pak jsem ti chtěla ještě navrhnout, že bys mohla psát příště bundu. Ale v zápětí mi došlo, že by to asi nebyl zásadní rozdíl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:46
- Nahlásit
kachna_
nemohla bys pro nás, kolemjdoucí čtenáře nosit něco jinýho. Samozřejmě, že jsem četla bobra
a pak že kachna nemůže bejt kráááááááááááááááááváááááááááááááááááááááááááááááá áááá
já tu pláču, pláču, pláču
chtěla ještě navrhnout, že bys mohla psát příště bundu.
di do háje, sem myslela, že už to horší bejt nemůže. Může, dycky může :
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 10:51
- Nahlásit
brut
raději tam ani nejdu, páč bych je musela klepnout, tohle je jim podobn
ale jako fakt hustě oni prostě ničím jiným nežijou. Já jim to neberu, ale proč tim musej zasejřit i téma, kdy wami vyklidí pole u EO, aby se jim to tam nezacpávalo jiným tématem a oni se okamžitě dogestěj a rozjedou tam paralelu. Moc nepřemejšlej. vidí zmínku o EO a už jedou
takže zase nic novýho pod sluncem
překvapivé, že?
nesmím ani s jedním cvičit na buřta,
no já mám už taky prsty trochu kratší to je fakt, proto byl taky buřtik v puse a já ho plivala, ono to navíc fungá líp, než odměny z kapsy. jen to je kapek nepraktický, to ano a nejde to vždycky
fakt jsem zvědavá, jestli ti to vyjde
jo to já taky. a hlavně ta etna ve mě, ta je nejzvědavější
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:00
- Nahlásit
PetraK
ale jako fakt hustě
sem četla kousek a mám dost... ale zase, nepřekvapuje mě to...
Moc nepřemejšlej. vidí zmínku o EO a už jedou
nene, oni jsou tak přesvědčený o tom, že nic jinýho na světě neexistuje, že nepřijímají názory druhých.... jsem jednou v hospodě na tohle téma nechtěně narazila a skončila tím, že odcházím
překvapivé, že?
krapet
já mám už taky prsty trochu kratší to je fakt, proto byl taky buřtik v puse
taky dělám, přece jen používám většinou jen jednu ruku a tu mám na korekci
a hlavně ta etna ve mě, ta je nejzvědavější
právě proto jsem zvědavá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:04
- Nahlásit
Nestíhám
žádám jen o vysvětlení kdo poslintal bobra a komu?
děkuji!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:29
- Nahlásit
Fajka
Nestíhám
jako vždy
ále Ešus Ešusce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:50
- Nahlásit
brut
. ale zase, nepřekvapuje mě to...
no je to smutný ovšem, protože wami vytvořila to téma, aby se to tam netlouklo a nezacpávalo to těm, kteří o EO chtějí diskutovat, něčím jiným. A oni se okamžitě dostavěj a zas si melou to stejný co v EO, to je trochek už jako o tom, že v momentě kdy vidí dvě písmena EO jim přestává fungovat mozek a nejsou soudní. navíc je to sobecký a dost neslušný, jestli někdo vyklidí prostor a oni mu ten jeho přijdou zasejřit. dost sobecký a neslušný.
oni jsou tak přesvědčený o
no však zaslepený a nepřemejšlej a furt jak kolokolokolovrátci bez sebereflexe
krapet
to je hodně nadnesené
taky dělám, přece jen používám většinou jen jednu ruku
blbý je, že čék by rád měl tu ruku, kterou si do huby doplňuje buřta tak nějak čistou, ž ejo, jenže to se mi moc nedaří
ale byl boží hošíček včera. Šli jsme do takovýho malinkýho řeznictví pro pajšlík právě. Mají tam otevřené dveře, psa mám tak dva metry od sebe, když jsem u pultu a pořád na něj vidím, jinde bych to neudělala, procvičím si tak "odložení" no a tak jsem nakoupila a rovnou koupila aji ty buřtiky. Vyšla ven, bylo hopikyhopiky, odměna ukousnutým kusem buřta a šlo se..... a pánčička svině jedna hnusná si tak jde a toho buřta žere sama!!!!!!!! bože!!!!!! tak hošíček nejdřív střihnul poklonky, jestli ze mě jako něco nevydoluje.....nevydoloval...tak se hezyk sám a bez povelu přiřadil k noze a s ÍPO pohledem a slzou v oku, hleděl "láskyplně a oddaně " pánčičce do gezichtu
Fajka
důro!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:56
- Nahlásit
brut
ále Ešus Ešusce
Děkuji
PetraK
důro!
co se čílíš, já chtěla bejt jen infomovaná
až bude čas tak vám tu písnu , kterak sem učila Fajušu nosit něco fhubě...když už sem na sebe chtěla bejt hrd co sem jí naučila tak mě Fajuše vypálila rybník a bylo vymalováno
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 11:59
- Nahlásit
PetraK
no je to smutný ovšem, protože wami vytvořila to téma, aby se to tam netlouklo a nezacpávalo to těm, kteří o EO chtějí diskutovat, něčím jiným. A oni se okamžitě dostavěj a zas si melou to stejný co v EO, to je trochek už jako o tom, že v momentě kdy vidí dvě písmena EO jim přestává fungovat mozek a nejsou soudní.
tohle téma je stejně blbý jako papáráci versus nepapíráci .... vím, co chtěla wami, ale už při pohledu na první stránku bylo jasný, jak to dopadne...
zaslepený a nepřemejšlej a furt jak kolokolokolovrátci bez sebereflexe
bohužel.... jenže to bylo i dřív v jiných tématech, proto jsem vzdala někde o něčem diskutovat, nebaví mě tyhle neustálý spory a ještě hůř vydejchávám naprosto sobecký zaslepence...
to je hodně nadnesené
blbý je, že čék by rád měl tu ruku, kterou si do huby doplňuje buřta tak nějak čistou, ž ejo, jenže to se mi moc nedaří
já v ní držím berličku, takže relativně čistá bývá...alespoň zpočátku
Vyšla ven, bylo hopikyhopiky, odměna ukousnutým kusem buřta a šlo se..... a pánčička svině jedna hnusná si tak jde a toho buřta žere sama!!!!!!!! bože!!!!!! tak hošíček nejdřív střihnul poklonky, jestli ze mě jako něco nevydoluje.....nevydoloval...tak se hezyk sám a bez povelu přiřadil k noze a s ÍPO pohledem a slzou v oku, hleděl "láskyplně a oddaně " pánčičce do gezichtu
ještě štěstí, že nejím buřty, by plesnifci měli o dobrotu míň
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:00
- Nahlásit
Fajka
Děkuji
vůbec nemáš zač, ráda posloužím, když můžu
sem učila Fajušu nosit něco fhubě...když už sem na sebe chtěla bejt hrd co sem jí naučila tak mě Fajuše vypálila rybník a bylo vymalováno
tak koukej pracovat, ať se dočkááááám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:30
- Nahlásit
Fajka
kterak sem učila Fajušu nosit něco fhubě.
joooooooooooooo!!
hrd co sem jí naučila tak mě Fajuše vypálila rybník a bylo vymalováno
jak? vdechla ti tu rukavici?
to je klasika, nesmíš bejt hrt, páč pak následuje okamžitě vypálenej rybnik to je známej zákon už. ale vydrž prťka vydrž.
co se čílíš, já chtěla bejt jen infomovaná
jistě, jistě, jasně, já ti věřim
brut
tohle téma je stejně blbý jako papáráci versus nepapíráci
ano, ale kachna to teď udělala velmi šikovně a přiznám se, že se pokusím vymést každýho, kdo to bude hatit.
nebaví mě tyhle neustálý spory
to víc lidí tu, proto už se moc o věcech nediskutuje , v tom má Psékus pravdu.
já v ní držím berličku
zkusim teda
že nejím buřty,
von byl táák dobrej a hošik když viděl, jak ve mě mizí..... panika, panika
ůbec nemáš zač, ráda posloužím, když můžu
no jistě, další důra
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:37
- Nahlásit
PetraK
ano, ale kachna to teď udělala velmi šikovně a přiznám se, že se pokusím vymést každýho, kdo to bude hatit.
že bych tam přece jen nakoukla ... ale trošku nestíhám, musím toho dodělat moooc
to víc lidí tu, proto už se moc o věcech nediskutuje , v tom má Psékus pravdu
jj, ani se jim nedivím...
zkusim teda
ceš pučit? Mám dvoje v zásobě..
von byl táák dobrej a hošik když viděl, jak ve mě mizí..... panika, panika
se mu nedivím, má prázdnej břuch a pánčička mu baští sváču
no jistě, další důra
čekala si snad něco jinýho?
Sem dodělala další mix do mp3 a začíná mě bolet hlava .... asi všeho nechám a půjdu si číst , však práce neuteče a do zítřejšího večera je času dost
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 12:57
- Nahlásit
ježiší já sem asi tatar a píšu tatarsky nobo co
Pošlu firmě POPTAVKU na přepravu a přirozeně očekávám že odpovědí bude nabídka, kde bude uvedena cena a podmínky přepravy na jejímž základě já bud objednám nebo neobjednám dopravu.
Mě ale příjde odpověd v mailu, že zboží naloží zítra
za cenu 845 Kč..v zápětí příjde druhý mail od jiného pípla a tam je v příloze cenová nabídka a cena 1.120 ???????????
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 13:16
- Nahlásit
Fajka
Pošlu firmě POPTAVKU na přepravu a přirozeně očekávám že odpovědí bude nabídka, kde bude uvedena cena a podmínky přepravy na jejímž základě já bud objednám nebo neobjednám dopravu.
až sem to zní logicky
Mě ale příjde odpověd v mailu, že zboží naloží zítra
za cenu 845 Kč..v zápětí příjde druhý mail od jiného pípla a tam je v příloze cenová nabídka a cena 1.120 ???????????
tady už vůbec logiku nevidím
Ale co by si chtěla.... klasickej českej Kocourkov
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 13:21 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
brut
tady už vůbec logiku nevidím
Ale co by si chtěla.... klasickej českej Kocourkov
sem se zeptala jak můžou chtít zítra vyzvednou a přepravit něco co sem si vůbec neobjednala a co ještě vůůbec není hotový
Odpověď:
to se moc omlouvám, to jsem vám poslala omylem Jako bych nic nepsala...
sem tu nedopsala to hlavní , nabídka je vystavená uplně na jinou firmu což už jsme reklamovali x-krát a bylo nám řečeno že do poptávky /objednávky musím uvést názef firmy a ičo dič....
no jako bych to nedělala že jo... a příjde vod nich tohle..
to je zase dneska den
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 13:29 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Fajka
sem se zeptala jak můžou chtít zítra vyzvednou a přepravit něco co sem si vůbec neobjednala a co ještě vůůbec není hotový
sisi dovolila trochu moc, nemyslíš?
to se moc omlouvám, to jsem vám poslala omylem
čekala si něco jinýho?
nabídka je vystavená uplně na jinou firmu
ještě ke všemu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 13:34
- Nahlásit
brut
sisi dovolila trochu moc, nemyslíš
ANO
čekala si něco jinýho
NE
Asi dám výpověď
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 13:41
- Nahlásit
Fajka
ANO
NE
Asi dám výpověď
to bude mít Číííf radost, už o tom ví?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 13:47
- Nahlásit
brut
to bude mít Číííf radost, už o tom ví
no toho sem dneska nakrkla tak že mě jí dá sám a rád
ty*vogo já už nemůůůžuuuuuuu!!!!
už mám třetí nabídku ! opakuju třetí a ještě stále není uvedená správná adresa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co je nepochopitelnýho na tom že jsme se přestěhovali z Podhorský 20 na Podhorskou 48???????????????!!!!!!!!!
Může mě to prosím někdo vysvětlit co ja na tom nepochopitelnýho?
Já nevím..ta pani buď něco hulí a nebo se hádá na diskuzi vo EO jináč si to nedovedu vysvětlit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 14:14
- Nahlásit
Fajka
no toho sem dneska nakrkla tak že mě jí dá sám a rád
a jéééjej
už mám třetí nabídku ! opakuju třetí a ještě stále není uvedená správná adresa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co je nepochopitelnýho na tom že jsme se přestěhovali z Podhorský 20 na Podhorskou 48???????????????!!!!!!!!!
je to nepochopitelný, zvlášť, když nečteš, co ti kdo píše .... klíííííííííííídek
ta pani buď něco hulí a nebo se hádá na diskuzi vo EO jináč si to nedovedu vysvětlit
spíš bych to viděla na zaběhlou rutinu bez toho, aby přemejšlela...
Nemáš po ruce čokošku, že by si si zatím, než madam dojde, co má dělat,zaobalila nervíky?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 14:21 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
brut
Nemáš po ruce čokošku, že by si si zatím, než madam dojde, co má dělat,zaobalila nervíky?
ne už ji mám v sobě
jako ale štvou mě bo když na mě házej vinu že kuli mě je tam uvedená špatně firma a adresa, já jim do poptávky uvedu správnou a kompletní a voni zase vyploděj 3x po sobě lejstro s chybou to huž vařim teda jak ta Fukušima
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 14:37
- Nahlásit
PetraK
kachna to teď udělala velmi šikovně
hlavní zásluhu má wami
Mě jen naštval ispidich s tím, že on si z toho jejího témátka nic nevzal.
By se mi líbilo i téma obecně o pozitivní motivaci, ale to bude muset někdo šikovnější než já
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 14:49
- Nahlásit
Fajka
ne už ji mám v sobě
aspoň že tak
štvou mě bo když na mě házej vinu že kuli mě je tam uvedená špatně firma a adresa, já jim do poptávky uvedu správnou a kompletní a voni zase vyploděj 3x po sobě lejstro s chybou to huž vařim teda jak ta Fukušima
dej bacha, aby tě Číííf nemusel polejvat vodou, až budeš moc prskat
kachna_
Mě jen naštval ispidich s tím, že on si z toho jejího témátka nic nevzal.
tebe to ještě překvapuje?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 14:49
- Nahlásit
brut
tebe to ještě překvapuje?
ne, štve
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 14:52
- Nahlásit
Avoj, jéje, koukm, že jste kvůli elektrárně nespaly
k tomu nezbývá než napsat jediné...uvidíme je zbytečný se rozčilovat, bo si stejně nepomůžem
jó a modrý mobíl je skvělý aj Crocsy já mám voranžový ale BAYA....pardón měla jsem, než mi je rozkousal péf, bo jeho ta guma hódně baví a teď (zatím ješče:smirk mám takový ckoro červený ále ešče nějaký cí, bo mám i zimní s kožíškem a jsem mocinky spokojená
Já prostě (narozdíl od paní Ramštajnový asik miluju prostě barvy, no)
PetraK
chytla tady a vedle u pozitivní motivace
fšécko to tam pozorně čtu....a nestačím se kolikrát jako divít
a jdu číst dál......
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2011 14:59
- Nahlásit
kachna_
ne, štve
proto tam nelezu, i když jsem rychle prolítla, co se tam objevilo a mé znechucení jsem vyjádřila jednou větou , na to, abych se s někým dohadovala nemám ani čas a ani chuť. Kor, když vím, že by to bylo zbytečný...
denyk
koukm, že jste kvůli elektrárně nespa
ale spaly, jen předtím jsme si udělaly pár "zkoušek" z fyziky
jó a modrý mobíl je skvělý aj Crocsy
viď?
|