Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1188 . 1189 . 1190 . 1191 . 1192 . 1193 . 1194 . 1195 . 1196 . 1197 . 1198 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:12
- Nahlásit

PetraK
Tak a tetkon utikej za Máňou!"
Máňa je jako myš, jó?

jíst musíš
jo byla rýže a pičkůtky....akort ten můj milovanej fúrt něco vaří a mně ty smrady nedělaj dobřé

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:35
- Nahlásit

denyk
Máňa je jako myš, jó?

ano prosím, Máňa je myš, jakákoliv myš, která bydlí v jakýkoliv díře nad kterou se dá stát celej den a vyřvávat ať vyleze ven

něco vaří a mně ty smrady nedělaj dobřé

ejch, to chápu. No tak ať drží basu a taky si dá dyjétu. A nebo aspoň ať pořádně větrá.

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:49
- Nahlásit

Ramštajn
čífová po dokončení daňové uzávěrky a příznání za rok 2010

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:54
- Nahlásit

PetraK
vyřvávat ať vyleze ven
jako fákt řve??

to můj řve až v krajní situaci, když mu říkám, kde je myšičká? tak skáče, hrabe,rve drny hubou a pak řve. A že je za bytofkou na poli fakt co dělat
Pak se snaží dostat ven tu hlínu co má mezi zubama

drží basu a taky si dá dyjétu.
já jsem ráda, že si uvaří, že tam nemusím stát já...
Má toho teď dost, ráno večer s pefém, do večera f práci, ešče vařit

denyk
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:55
- Nahlásit

Fajka

blpka plbáááááá a ta vysoká na kraji jsem já jo? no bůhví na co to holky čučí

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 21:01
- Nahlásit

denyk
blpka plbáááááá a ta vysoká na kraji jsem já jo? no bůhví na co to holky čučí

si vyber kerá chceš bejt, dyž ses přihlásila jako první

no nevím jak ty ale jáááááá čučím na učetnictví

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 21:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
čífová po dokončení daňové uzávěrky

no a to k tomu měla ešče tři zdatný konzultantky

denyk
jako fákt řve??

jistě, nejdřív tam tak štyry hodiny trpělivě stojí a pobíhá mezi ďurkou č. 1 a ďurkou č. 2, aby náhodou Máňa nevopustila vytyčenej prostor. Po čtyrech hodinách mu dojde trpezlivost a začne řvát jak hladová jordánská kráva (ale můžu za to já, páč jsem ho kdysi naučila, když tu bydlel synovec, že když chce, aby Petr vylezl z pokoje, že si ho musí zavolat no a pak stačilo jednou říct: "vona ta Máňa nejde ven viď?? No tak jí zavolej, zavolej jí a vona určitě vyleze!" a von na to skočil ) no takže pak řve a tak do dvaceti minut dojde Brtnikoj trpělivost a začne řvát von: "Hergot, drž hubu Ashi, kdo to má poslouchat??? " a tak řvou jeden přes druhýho..... a takovej to bejval klidnej kout osamocený přírody

ven tu hlínu co má mezi zubama
to Ešís je primitiv hlínu neřeší, ale trávu co mu trčí z huby, to nesnáší

Má toho teď dost, ráno večer s pefém, do večera f práci, ešče vařit

ale dity, nelitovat, nelitovat, však dělá jen to stejný, co obvykle ty, ne?

brut
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 22:11
- Nahlásit

Jsem zase na chvíli tu... sice s founem na uchu,ale musím se juknout, co tu drásáte, páč ráno zase budu pápá

denyk
tak u nás je ten problém, že tomu mýmu se se psem ani nechce vylízt
tohle by u nás neprošlo, protože Bruta chtěl mužíček ( já měla vybranou čubinu) a když jsem se ho ptala, jestli s ním bude chodit ven, pokud nebudu moct, tak souhlasil.... takže má smůlu

jemu se moc nechtělo ale nakonec, nic jiného nezbývalo
důležitý je, že šel

Brtníky, i Jeskyně víl od nás, co by kamenem dohodil
něco jsem při povlíkání zaregistrovala

Janiii
muzikál celkově, nářez
kde jste byli? Jak se sedělo?

PetraK
Vymazal se mi i pozdraf:
Vymazal se mi aji vobrázek
vodpovědi FŠECKO, FŠECKO JE TO SEŽRATÝ
krásný večer, vinšuju ...a nedif se, i ten servr se lekl tolika štajnů

to znám, to je moc, moc "bezva"
přesně tak

Máňa je myš, jakákoliv myš, která bydlí v jakýkoliv díře nad kterou se dá stát celej den a vyřvávat ať vyleze ven
ahááá, to u nás stačí říct "myšičkááááááá" a Brut hned hloubí metro

Fajka
takže už máš hotovo, že ses rozdělila na čtyři stařenky?

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 22:31
- Nahlásit

brut
a nedif se, i ten servr se lekl tolika štajnů

JEDEN JEDINKATEJ PRSTÝNEČEK!!! tim to nebylo, šmejd nějakej hnusnej.

Nahrávám na rajče Čííífový fotky, huž sem tam dostala celou neděli, a že to byla fuška. Sem si zas u toho prohlížela Fejkýnu kotrmelínu

ahááá, to u nás stačí říct "myšičkááááááá" a Brut hned hloubí metro

no my jsme hloubení metra eliminovali na povolený prostory, takže hraboší občas a hlavně vyvolává

jdu dělat hají, jsem po řádění mezi hroudama kapek.... tohleto.... mrtvá

tak dobrou bez kobrou

brut
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2011 22:35
- Nahlásit

PetraK
JEDEN JEDINKATEJ PRSTÝNEČEK!!! tim to nebylo, šmejd nějakej hnusnej.
prstýnek je šmejd? Ešusko, to snad néééé?

huž sem tam dostala celou neděli, a že to byla fuška
při tom počtu se nedivím

my jsme hloubení metra eliminovali na povolený prostory
to my taky, páč jinak bych si třeba před chatou zlámala nohy

jdu dělat hají, jsem po řádění mezi hroudama kapek.... tohleto.... mrtvá
dobrou... zítra tu budu až okolo poledního nebo odpolko, jedu na ko a krev

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 08:12
- Nahlásit

Rááááááááááááááááááááááámštáááááááááááááááááááájn,
díííky za každé nové ránoooo,
díky za každý nový den,
díky za každé nové ráno,
díky za každý nový den !

brut
takže už máš hotovo, že ses rozdělila na čtyři stařenky
nemáááááááám jen sem chtěla naznačit jak dopadnu...a že z toho než to dodělám ne jen zešedivím ale zestárnu vo 150 let

jo a já sem jen ta s nojbůkem vostatní jsou konzultantky z Ešusinýho fooora tak si vyberte kerá ste kerá. Denííík už se zařadila

PetraK
Nahrávám na rajče Čííífový fotky, huž sem tam dostala celou neděli, a že to byla fuška. Sem si zas u toho prohlížela Fejkýnu kotrmelínu
přesně proto sem dávala já na rajče jen pár foteček

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 09:17
- Nahlásit

Rumštajnvespolek
http://chov.plivnik.cz/pohadky/zabak.html

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 09:20 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

ještě je vymyšlená jedna, vlastně možná dvě , měla jsem minulý týden nějakou jarní únavu, tak jsem nepsala a jedna na dnešek.

brut
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 10:41
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Čííífe

Jsem tu jen na skok... ráno sem musela jet hladová, páč sem šla na krev ( mám krásné, souměrné modřiny na obou rokou, ty neumí ani Brut ). No a protože si musím vyzvednout léky a ještě něco vyřídit, tak první cesta z nádraží vedla domů na snídani

Fajka
díky za každý nový den,

ti nevím, jak se na tohle tvářit ... nebacila tě Fája něčím po ránu do hlavinky?

emáááááááám
sem myslela, že už jo ..

že z toho než to dodělám ne jen zešedivím ale zestárnu vo 150 let
pokud jen o 150, tak ještě dopadneš dobře

já sem jen ta s nojbůkem vostatní jsou konzultantky z Ešusinýho fooora tak si vyberte kerá ste kerá.
bych řekla, že ta s bílým šátkem a hůlkou mi je podobná
Na Ešusku zbývá nejmenší

kachna_
další pohádka... skvělééé, si počtu, ale až se vrátím

je vymyšlená jedna, vlastně možná dvě
to je dobře

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 11:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRR RÁÁÁÁÁÁÁ RRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!

Dneska sem dělala

Tildu, heč!! taky sem dštila oheň a síru

díky za každý nový den,
díky za každé nové ráno,
díky za každý nový den !

tohle jsem si řikala, do tý doby, než jsem přišla do práce. Bréca vyprovokovala kvůli novinám takovou scénu, že jsem řvala jak prorvaný Slapy . Nikdy mě nepřestane udivovat lidská hloupost. Prej sem dravá a ambicijouzní. A to jen proto, že když pan ředitel chce abych něco udělala hned, tak to taky hned udělám a nečekám, až bude poledne či co. No pro někoho, kdo spí v pracovn době za stolem, takovýhle chování pak nutně musí vyznívat jako ambicijouzní a dravý , bože bože, do čehos to půlku duše dal.

Fajka
přesně proto sem dávala já na rajče jen pár foteček

no je jich tam požehnaně, a to jsem ešče filtrovala. Dneska zkusim po germánštině zmáknout středu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:01
- Nahlásit

kachna_

pohádku si přečtu abych se uklidnila.

Jo a moc se líbily mámě, tvoje pohádky, moc. říkala, že škoda, že takový pohádky nebyly, když jsme byly malý . si moc šikovná.

brut

prstýnek je šmejd? Ešusko, to snad néééé?
ne ne, nee, šmejd je to, co mi sežralo všecko co sem vytvořila a že toho bylo!!

to my taky, páč jinak bych si třeba před chatou zlámala nohy
no, přesně, a taky bych chtěla mít vzhledný záhonky. Takže hrabe se na poli, na louce to taky moc nepovoluju, tam občas dělám, že to nevidím... a soused pak, když sekaj...... zmizí zničehož nic do půl těla z povrchu zemskýho

první cesta z nádraží vedla domů na snídani

znám, to je čéku úplně zle. A ty navíc to máš ešče víc , já třeba jím až později.

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:04 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

kachna_
pochádku si nechám na dobrooo noc, ted nestíhám číst ale huž sa těším

brut
nevím, jak se na tohle tvářit ... nebacila tě Fája něčím po ránu do hlavinky
to jako měla bejt radost že sem se probudila a že žiju noooo
dycky po ránu bejvám nejradostnější a jak přibejvá dne přibejvá i toho jak mě někdo nakrkne a pak už to není vono

PetraK
Prej sem dravá a ambicijouzní. A to jen proto, že když pan ředitel chce abych něco udělala hned, tak to taky hned udělám a nečekám, až bude poledne či co.
ježiši kriste Ešusová!!!!!!! vy ste fakt totálně neponaučitelná!!! já se vám divim že se takhle ještě zviditelňujete dyž víte jak to přece u nás chodí

kdo spí v pracovn době za stolem, takovýhle chování pak nutně musí vyznívat jako ambicijouzní a dravý

pani už brzo už brzo se přiřadím k vám... už se na to mooc těším, budem se zviditelňovat až budem nejviditelnějš na celém světě
no tak rači konec ftipkování ... du makat

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:07
- Nahlásit

PetraK
tu máte! to kdyby ste měla pocit že je to furt ještě málo

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:11
- Nahlásit

Fajka

já se vám divim že se takhle ještě zviditelňujete dyž víte jak to přece u nás chodí

sem jí řekla, že teda příště panu řediteli řeknu, že si to paní š. nepřeje, abych to dělala, když si to teda nepřeje ... ty vole to je kvůlivá těm blbejm novinám fšecko, vona to nemůže vydejchat, ale mě je to fučik, páč z toho mám srandu, stejně tak jako vostatní kolegové

ani už brzo už brzo se přiřadím k vám.
jakože brzooo??!! už??? no aspoň tady nebudu sama.

Víš co je čurina, že jsem všechno jen ne dravá a ambicijouzní, páč to bych jaksi byla někde jinde .

ach jo, proč musim sedět s hloupou Brécou? Proč nemůžu sedět s někym chytrym od koho bych mohla čerpat, místo toho, abych se dohodovala kvůlivá debilnostem někoho, kdo si přes pupek nevidí na špičku svýho nosu, i kdyby ho měla jako cyrano??

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:12
- Nahlásit

Fajka

u máte!

radši deštnik prostim tě. narvu jí ho do prdele a vodevřu. Jo a ať je růžovej, ať jí to ladí s tim usmolenym svetřikem, co je jí tak po prsa a má díru v podpaždí.

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 12:26
- Nahlásit

PetraK
že teda příště panu řediteli řeknu, že si to paní š. nepřeje, abych to dělala, když si to teda nepřeje
to bé říďa valit bulvy teda

ty vole to je kvůlivá těm blbejm novinám fšecko, vona to nemůže vydejchat
vidíš vidíš, to je přesně vono

čurina, že jsem všechno jen ne dravá a ambicijouzní, páč to bych jaksi byla někde jinde
já vím kde ale rači to ani nebudu řikat

radši deštnik prostim tě. narvu jí ho do prdele a vodevřu. Jo a ať je růžovej, ať jí to ladí s tim usmolenym svetřikem, co je jí tak po prsa a má díru v podpaždí.
týjo sadistka

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:06
- Nahlásit

Hecké vodpůledne....
jsem se nějak zažrala do vedlejší diskúze.....a zežralo mi to hafo času aniž bych se něco dověděla

PetraK
Prej sem dravá a ambicijouzní.
tákže piraňa 2, hele vyfoť to obtloustlý růžový lízátko a pošli ho do Blesku, že to fšecko ONÁ možná kdyby neměla plnou hubu žrádla když volali, tak to mohla být ONA!!!

bych ti taky záviděla jak si slavná

ále já byla i v televízi, na spartakijádě v roce 85 héč?

Kachní mrknu na pohádku večír.....a uš musím

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 13:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

to bé říďa valit bulvy teda

jestli mě nasere ešče víc, ví nadbůch že toudělám!! Já jí ignoruju, vůbec si jí nevšímám, proč kurnik vona nemůže dělat to samý?

vidíš vidíš, to je přesně vono

si blbá, kdyby aspoň fakt vo něco šlo, jenže tohle je naprostá konina, všichni z toho máme srandu, jen vona ne.

já vím kde ale rači to ani nebudu řikat

myslela si Hradčana viď? Minimálně Hradčana

týjo sadistka

vona viď?

denyk

možná kdyby neměla plnou hubu žrádla když volali, tak to mohla být ONA

a to jí možná taky řeknu

bych ti taky záviděla jak si slavná

hehe, kdybych aspoň byla, tak to bude mít nějakej důvod a jaksi to snad i pochopím, ale takle??

ále já byla i v televízi,
ooooooo a mělas trenérky, šivhadlo a míč, že?

pcháááááááá já byla aji ve filmu, heč v slovenskym nějakým, už si ani nepamatuju, jak se to jmenovalo, hráli jsme komparz v cirkuse - jako diváky, ne ty zvířata a dostali jsme za to aji hovnorář celejch 95,- Káčé a Brtnik hrál taky ve filmu - Proč? - hrál tam sparťanskýho výrostka nějakýho v davu taky. Tak sme slavná filmová rodina.
Možná bych jí to měla říct, třá by pukla rovnou a měla bych klid

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:05
- Nahlásit

PetraK mít nějakej důvod
blb si bohužel ten důvod najde.....bys nevěřila, čéhofšeho jsou schopní

mělas trenérky, šivhadlo a míč, že
né žádný pópata ale dzelený minisukně a stužky vorandžový barevně si to musíš domyslet teda tohle není z naší školy.....jako diváky, ne ty zvířata

nemám rád cirkusy

toš jste filmové hvjezdy celá rodina

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:19
- Nahlásit

denyk

blb si bohužel ten důvod najde..

no to bohužel. a já si myslela, že už jsme to tehdá urovnaly, že jsem jí řekla, že se rozhodně nemusí obávat toho, že bych se jí do něčeho gestila, že je mi její lajna naprosto fučik, mám svou práci a to že jsem tam, není moje, ale pana ředitele rozhodnutí. já bych si mnohem radši sedělat tu- ve své malé kancelářičce, kam sem se na tenhle týden zas nastěhovala, když tu pan ř. nejni, sem se nikam nedrala. kruci proč tam nemůže sedět někdo normální a přátelskej, byla by sranda a klid. takhle je tam sranda jen, když tam vona neni

né žádný pópata ale dzelený minisukně a stužky vorandžový

teda tohle není z naší školy.

kecáš, kecáš, udej se, která ty si

nemám rád cirkusy

já taky ne. naščestí tam tehdá ani žádný nebyly

toš jste filmové hvjezdy celá rodina

jo hotová paródyje na Breda Pírů a Angelínu Džolí , ešče toho čokla prorvat do médijí

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:30
- Nahlásit

PetraK
že už jsme to tehdá urovnaly
asik měla holka perný víkenda a o ničém jiném nepřemýšlela....fakt to je děs mít takovou krafku denně na vočích nejhorší je, že se to věkem stupňuje...to víš, taky se těším, až se ta "má" intrikánka vrátí, vím, že bude dělat naschvály, bo ona tu práci uměla vždy prodat a okecat, u ní byly vždy fšechny kolem krafky (i ženský fakt rozumný, s titulem, několikanásobně starší-tím nechci říct, že člověk starší a s titulem musí bejt zrovna ajnštajn :lol ale za ten rok jsem měla možnost je poznat a jsou to prima ženský, samy někdy prohodí když něco potřebují opravit, "to už by ta krafka bloňďatá" vyváděla já to řeším v klidu, bo nikdo nejsme neomylnej, naopak, když mám průser sypu si popel na hlavu a ona to uměla šikovně vždy hodit na někoho jinýho

ešče toho čokla prorvat do médijí
ták ten už hvězda je

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:48
- Nahlásit

denyk
PetraK
ešče toho čokla prorvat do médijí
vy si teda koledujete vobje dvje

to jé hnet viděěět na co toho čoklida máte

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:55
- Nahlásit

Fajka
to jé hnet viděěět na co toho čoklida máte

jojo na zviditelnění samozřejmě..... a já navíc na to aby mi nosil srnky z lesa, ale on furt jen nahání
a co ten maják k temu???? tos namalovala

brut
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:56
- Nahlásit

Jsem zpět....

PetraK
sem dštila oheň a síru
něco novýho tam nemáš?

Bréca vyprovokovala kvůli novinám takovou scénu, že jsem řvala jak prorvaný Slapy . Nikdy mě nepřestane udivovat lidská hloupost. Prej sem dravá a ambicijouzní.
bréca je evidentně mimo mísu

ne ne, nee, šmejd je to, co mi sežralo všecko co sem vytvořila a že toho bylo!!
no proto!!!

přesně, a taky bych chtěla mít vzhledný záhonky.
ty naštěstí v lese nemáme

znám, to je čéku úplně zle. A ty navíc to máš ešče víc , já třeba jím až později
tohle bylo tipťop

Fajka
to jako měla bejt radost že sem se probudila a že žiju noooo
ahááá, sem nějako nepochopila... si snad čekala, že přes noc zaklepeš bačkorama?

dycky po ránu bejvám nejradostnější a jak přibejvá dne přibejvá i toho jak mě někdo nakrkne a pak už to není vono
možná by si měla vstávat nakrknutá a postupně celý systém obrátit

denyk
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2011 14:59
- Nahlásit

brut
bréca je evidentně mimo mísu
a gdo to po ní uklízí???

<< 1 ... 1188 . 1189 . 1190 . 1191 . 1192 . 1193 . 1194 . 1195 . 1196 . 1197 . 1198 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání