| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 22:43
- Nahlásit
Fajka
tu kočéku musím nutně mít!!! to je lepčí jak EO! todle pséky vodnaučí žát kočky tím e dostanou dodéééržky
já mám jediný velký problém... měla bych kočky dvě a odnesla by to Sviníí, takže proto jí ještě nemám doma.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 22:45
- Nahlásit
Fajka
takže pes dostane do déržky to už je jednou jasný
dostane a pořádně
ale jako nechcu vidět tu cenu což?
cena je šílená.... 45 000,- za extra třídu, 20 000 -30 000,- za výstavní a pokud se náhodou vyskytneˇnějaká s "vadou", tak kolem 10 000,-
Bez papíráci se nedělaj...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 22:47
- Nahlásit
Tady máš moje oblíbené chovatelské stanice:
http://bohemiabengals.wz.cz/bengalska-kocka.htm
http://www.bengalska-plzen.cz/index.php
http://bengaalcattery.webnode.cz/
občas tam zbrousím a kochám se
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 22:53
- Nahlásit
brut
no tysou!!! fakt !
tadle vypadá nakrknutě tak že dyby se potkala s Fájou tak se snad i bojim ....vo Fáju
cena je šílená.... 45 000,- za extra třídu, 20 000 -30 000,- za výstavní a pokud se náhodou vyskytneˇnějaká s "vadou", tak kolem 10 000,-
no tak je teda ještě šílenější než sem si myslela
to snad nemůže nechat nikdo běhat povenčí?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 22:59
- Nahlásit
Fajka
no tysou!!! fakt !
tadle vypadá nakrknutě tak že dyby se potkala s Fájou tak se snad i bojim
....vo Fáju
furt říkám, že jsou nádherný a uměj se tvářit
no tak je teda ještě šílenější než sem si myslela
taky jsem byla v šoku, když jsem o nich četla poprve
to snad nemůže nechat nikdo běhat povenčí?
ale jo, vím o jedný, která normál chodí ven... ale oni se prý drží v okolí domu, nemají potřebu zdrhat
Jinak v tom prvním odkazu mají na prodej roční vykastrovanou kočičku ( za 8000,-)... ovšem je to truhlík a domácí mazlík
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 23:00
- Nahlásit
brut
já už musím jít bo usínám, záftra si ty micinky prohlídnu pořádně
brou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 23:01
- Nahlásit
Jinak v tom prvním odkazu mají na prodej roční vykastrovanou kočičku ( za 8000,-)... ovšem je to truhlík a domácí mazlík
néééé to u nás by měla šanci je agresívní kočéénka
dělaj se košíky na hubu i kočkám ?
no nic...du mám vo čem přemejšlet
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 23:04
- Nahlásit
Fajka
už musím jít bo usínám, záftra si ty micinky prohlídnu pořádně
dobrou, kočičí noc
néééé to u nás by měla šanci je agresívní kočéénka
je mi jasný, u nás taky, bohužel... Svinííí má silně vyvinutý pud sebezáchovy, tak ještě žije..
dělaj se košíky na hubu i kočkám
nevím o tom
budeš mít zajímavou noc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 08:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!
TAK DEM NA TO!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 08:27
- Nahlásit
denyk
Petr zabalil plyšové prasátečko do tríča a házel...pes ho vytahoval a tričko je celým vobýváku...ale bavili, se tak co
jo tohle je taky v oblibě, takhle jsem v pátek přišla o svou oblíbenou mikinu, páč sem jí měla na sobě a pod ní schovala krysu vasilisu (páč vono je to pak těžší hledat, když to kryje tvůj pach) no a když ju našel měl takovou radost,ž e jak se pod mikinu probojovával, rozerval mi zip , tak halt budou mít v útulku flísovej pelíšek
pak vyfoť něgdá ten óbr pelech jsem zvědavá
esi se mi vejde do záběru hošik z něj byl nejdřív nadšen a vyvaloval se v něm, pak mu vadilo, že to šustí jinak než normál, páč je magor na hlavu, no a v závěru si vykopal ten polštář ven a ležel jen na tej látce tak sem mu to tam zas nandala. Ráno polštář vykopanej ven a ležel aspoň na něm. Proč sem mu kupovala kanape já kráva, když může ležet evidentně na ručniku
brut
bych řekla, že by to bylo fifty fifty, páč tyhle kočky se umí mooooc dobře prát
šak vim, proto to taky řikám
Fajka
tu kočéku musím nutně mít!!!
a je to, bude pruhatá ganze Familí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 08:30
- Nahlásit
Fajka
dělaj se košíky na hubu i kočkám ?
ty si fakt blbá až to tříská dveřima
brut
Fajka
budeš mít zajímavou noc
to sem měla taky ač jsem si zakazovala jakoukoliv mozkovou činnosti směřující k Bréce, tak se mi to sakra nedařilo Ale jsem tu svjéééži jak jarní vánek (trochu přehánim to je fakt), ale hlavně v dobré náladě a bojovně naladěna. Přece mě nedostane na kolena obézní prvok
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 08:43
- Nahlásit
Ramštááááááááááááááááááááááááááááááááááájn
PetraK
ty si fakt blbá až to tříská dveřima
tobě taky krásné ráno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 09:16
- Nahlásit
Fajka
tobě taky krásné ráno
mám krásné ráno, usmívám se. A paní ředitelce své dočasné (neboli těhotné kolegyni normální, kterážto je teď do pátku zastupující šéfkou) sem ešče rozšafně řekla: Du bist einfach dumm páč během pěti vteřin zapomněla číslo parkovacího místa, kam si má dát auto, byla to padesát jednička. Vona mi řekla, že sem ňáká chytrá a jak se řekne teda německy 51, dyš uš umim nadávat sem řekla ajnundfinfcich a vona šla parkovat je dnes legrace. Brécu sem učininla neviditelnou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 09:29
- Nahlásit
PetraK
mám krásné ráno, usmívám se. A paní ředitelce své dočasné (neboli těhotné kolegyni normální, kterážto je teď do pátku zastupující šéfkou) sem ešče rozšafně řekla: Du bist einfach dumm
a nemělo tam bejt množný číslo ?
legrace. Brécu sem učininla neviditelnou
přeju ti aby se už nikdá nezhmotnila stejně tak jako ten můj hledanej pytlík
brut
http://www.youtube.com/watch?v=6r0dr_juOiI
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 09:35
- Nahlásit
Fajka
a nemělo tam bejt množný číslo ?
jako že wir sind einfach dumm?? Ale já vim že to byla padesát jednička, to vona to neví, páč je těhotná a hormony jí sežraly půlku mozk u se tomu vobě smějem, páč jí dítě asi sežralo krátkodobou pamět , vona řiká, ty jo kdybych se aspoň mohla vymlouvat, že mám mlíko na mozku, jako kojící, ale dyk já nemám ešče mlíko, co budu dělat, až budu mít mlíko? Na to sem jí řekla, že to už nebude mít mozek vůbec
přeju ti aby se už nikdá nezhmotnila stejně tak jako ten můj hledanej pytlík
no a kdyby to náhodou nevyšlo, mohla by ses tu stavit a nenápadně jí zašantročit co?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:07
- Nahlásit
PetraK
jako že wir sind einfach dumm
no já to spíš myslela na tu číífovou dyž je dva v jednom
Na to sem jí řekla, že to už nebude mít mozek vůbec
chceš mě snad naznačit že já sem těhotná a kojná prakticky vod narození ???
, mohla by ses tu stavit a nenápadně jí zašantročit
jo sem na to machr
Hele hledala sem přání k narozeninám do dojčlandu a tam bylo mimo jiné tohle :
Wenn jemand auf die Idee kommt, Dich alt zu nennen: dann schlag ihn mit Deinem Stock und wirf ihm Dein Gebiss hinterher! Happy Birthday!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:24
- Nahlásit
Fajka
no já to spíš myslela na tu číífovou dyž je dva v jednom
ajoooooooooooooooooooo hned jí to pudu zavolat
naznačit že já sem těhotná a kojná prakticky vod narození
no hele........... my... nesmíme ani naznačovat :
Wenn jemand auf die Idee kommt, Dich alt zu nennen: dann schlag ihn mit Deinem Stock und wirf ihm Dein Gebiss hinterher!
kuš bábo, umim říct direktorin, že je dumm, ale tady sem skončila u Wenn jemand auf die idee kommt, zbytek mi nende, sem ešče teprf malej germán. HÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍLF MIR!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:28 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
hned jí to pudu za
bože
no hele........... my... nesmíme ani naznačovat
no práááávě!!!!
kuš bábo, umim říct direktorin, že je dumm, ale tady sem skončila u Wenn jemand auf die idee kommt, zbytek mi nende, sem ešče teprf malej germán. HÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍLF MIR!
šiš ty germáne...ti to tedá přeložím at můžeš machrovati před Brtníkem
Až někoho napadne nazývat tě starou, tak ho prašti svojí berlí a hoď po něm svoje zuby!! Hezké narozeniny!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:42
- Nahlásit
Fajka
bože
to řekla taky
no práááávě!!!!
no ale esli chceš, taky ti můžu napsat dass - Du bist einfach dumm
.ti to tedá přeložím at můžeš machrovati před Brtníkem
jo jojo, to potřebuju.
Až někoho napadne nazývat tě starou, tak ho prašti svojí berlí a hoď po něm svoje zuby!! Hezké narozeniny!
to mu řeknu, to mu řeknu, to mu řeknu hnedle za měsíc a půl
dneska jak sem nemohla spát objevila sem objef! že už v takovým tom tázacím slově (teď nevim tu gramatickou kategorii), který je spojený s každým tím pádem, už je daný (přes mužskej rod, kterej germánštinou vládne), jakej pád k tomu patří. Hele
WeR - 1 pád = deR
WeSsen - 2. pad deS
Wem - 3. pád - deM
jak je to u čtvrtýho pádu ešče nevim, tam bude za další lekci. ale to sem to pěkně vykoumala, že jo? Tak to zas tak od těch čtyřech nebyl úplně ztracenej čas .
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:55
- Nahlásit
Zdravím milé dámy a Čííífe
Sem zpět... měla jsem akční ráno. Svinííí zalezla pod postel a odmítala vylézt, no a já spěchala, abych byla na osmou u doktorky. Bylo to jak v nějaké blbé komedii,kdy kočka popolezla o deset cenťáků dopředu a o patnáct se vrátila Musela jsem jít otevřít konzervičku s lososem, aby milostivá opustila své útočiště ... stíhala jsem taktak...
PetraK
šak vim, proto to taky řikám
to sem měla taky ač jsem si zakazovala jakoukoliv mozkovou činnosti směřující k Bréce, tak se mi to sakra nedařilo
nesmíš zakazovat.... musíš myšlenky postupně převést na příjemnější věci.. ... tsss, taková základní věc a nikdo to neumí ... ne, si dělám srandu, ale vážně nikdy nesmíš zakazovat, je to kontraproduktivní. Myšlenky se postupně převádějí na příjemnější až příjemné
Ale jsem tu svjéééži jak jarní vánek (trochu přehánim to je fakt), ale hlavně v dobré náladě a bojovně naladěna. Přece mě nedostane na kolena obézní prvok
a růůůůžovej k tomu, co?
Brécu sem učininla neviditelnou
doufej, že to tak zůstane hodně dlouho
Fajka
Mr. Bean ... tohle je skvělá scéna a myslím, že odpovídá víc, než se může zdát
Jaká byla noc s kočkama?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 10:57
- Nahlásit
Fajka
Wenn jemand auf die Idee kommt, Dich alt zu nennen: dann schlag ihn mit Deinem Stock und wirf ihm Dein Gebiss hinterher!
Nádherná hláška...sice jí jen tak neuplatním, ale moooc se mi líbí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 11:03
- Nahlásit
PetraK
spojený s každým tím pádem, už je daný (přes mužskej rod, kterej germánštinou vládne), jakej pád k tomu patří. Hele
WeR - 1 pád = deR
WeSsen - 2. pad deS
Wem - 3. pád - deM
si objevila podvědomou pomůcku na lepší učení ... výborný
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 11:08
- Nahlásit
PetraK
to mu řeknu, to mu řeknu, to mu řeknu hnedle za měsíc a půl
hlavně mu neříkej že to máš vodě mě
čtvrtýho pádu ešče nevim, tam bude za další lekci. ale to sem to pěkně vykoumala, že jo?
to je hezký já se teda učím jináč..prostě zapochodu...bez knížek bez pouček ...jen to co čtu a slyším
brut
Svinííí zalezla pod postel a odmítala vylézt, no a já spěchala, abych byla na osmou u doktorky. Bylo to jak v nějaké blbé komedii,kdy kočka popolezla o deset cenťáků dopředu a o patnáct se vrátila
a to si představ že bys měla tu bengálskou
Jaká byla noc s kočkama
žádná, humříla sem během vteřiny..číf mě něco důležitýho vyprávěl a uprostřed věty sem zaklapla víka a bylo..ještě podvědomě slyším..ajéééé nikdo mě neposlouchá ...votevřu na pikosekundu jedno víko a zablabolím ale joooo a bylo mrtvo
tohle je skvělá scéna a myslím, že odpovídá víc, než se může zdát
vid sem si na to vzpoměla tak sem si řikala že ti to určo udělá radost
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 11:20
- Nahlásit
Fajka
a to si představ že bys měla tu bengálskou
raději si nepředstavuju
žádná, humříla sem během vteřiny..
číf mě něco důležitýho vyprávěl a uprostřed věty sem zaklapla víka a bylo..ještě podvědomě slyším..ajéééé nikdo mě neposlouchá ...votevřu na pikosekundu jedno víko a zablabolím ale joooo a bylo mrtvo
chudáááák, vím jaký to je bavit se s mrtvolou
sem si na to vzpoměla tak sem si řikala že ti to určo udělá radost
udělalo a zároveň mě polilo horko, páč tohle je prostě neřešitelnej hlavolam
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 11:27
- Nahlásit
Dámy, sem byla dneska v Bio krámku a koupila si výbornej koláček s mákem ( opět jsem nesnídala, díky Svinííí). No a protože mi chutnal, sem se zeptala na složení. Představte si můj údiv, když mi řekli, že je z cizrnový mouky Sem netušila, že se dá péct i na sladko...
No a když jsem tam tak okukovala co mají a jestli by doma něco z toho jedli ( jedí, jim to míchám do různých klasických jídel a vědí houby), tak jsem zjistila, že všechny luštěniny a další podobné produkty i v nebiu půjdou s cenama nahoru, protože není dostatek ploch na pěstování ( skoro všechno je zabraný řepkou)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 11:38 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
brut
chudáááák, vím jaký to je bavit se s mrtvolou
todle jako nevidim
a zároveň mě polilo horko, páč tohle je prostě neřešitelnej hlavolam
ale zase takový inšpirace co tam čék najde
v nebiu půjdou s cenama nahoru, protože není dostatek ploch na pěstování ( skoro všechno je zabraný řepkou
řepkou a fotovoltajckejma elektrárnama
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 11:52
- Nahlásit
Fajka
todle jako nevidim
a nebyla si snad?
ale zase takový inšpirace co tam čék najde
to je fakt, ale nepoužitelný
řepkou a fotovoltajckejma elektrárnama
přesně tak .... sem dneska vyjímečně poslouchala zprávy a hlásili, že za 10 - 14 dní tu budeme mít radioaktivní spad z Japonska ... to zase bude letos hub
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 11:57
- Nahlásit
brut
a nebyla si snad
skoro nééééé
to je fakt, ale nepoužitelný
co kecáš!! náhodou praktický toje!
třá udělat z dlouhejch kalhot kratasy je hodně moooc praktickej nápad !!
.... sem dneska vyjímečně poslouchala zprávy a hlásili, že za 10 - 14 dní tu budeme mít radioaktivní spad z Japonska
já sleduju zprávy online a ted tam píšou že nad 4 reaktorem je ve zdech díra snad 8 m čtverečnejch což znamená podle mě teda že to de šecko ven pán bůch s náma všema...
černobil sem pěkně vodskákala takže mám pocit že nějaká otázka spoření na důchod pro mě bude asi bezpředmětná
CO ale nechápu , co nechápu jak někdo mohl povolit postavit jaderný elektrárny na samým břehu moře
po tom tsunami v roce 2005 muselo bejt jasný že je jen otázka času kdy dojde k těžkýmu průseru
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:17
- Nahlásit
Fajka
skoro nééééé
no, když myslíš... vymlouvat ti to nebudu, páč jsem tě neviděla, ale popis by odpovídal jedné docela slušné mrtvolce - neuleželé
co kecáš!! náhodou praktický toje!
myslíš?
třá udělat z dlouhejch kalhot kratasy je hodně moooc praktickej nápad !!
blbý je, když pak potřebuješ ty nohavice, co už nemáš
já sleduju zprávy online a ted tam píšou že nad 4 reaktorem je ve zdech díra snad 8 m čtverečnejch což znamená podle mě teda že to de šecko ven pán bůch s náma všema...
... díra ve zdech ještě neznamená, že něco uniká a kor ve větším množství. Táta se spolupodílel na projektech pro petrochemickej průmysl a pro jaderný elektrárny. Věřím, že to co mi vysvětloval opravdu funguje a japonci ještě za ty léta, co táta není, dotáhli spoustu věcí k větší dokonalosti...
černobil sem pěkně vodskákala takže mám pocit že nějaká otázka spoření na důchod pro mě bude asi bezpředmětná
neblázni, jsme od nich dost daleko... k nám se dostane sice něco, ale nejhůř na tom budou oni a pak Asie jako taková...
CO ale nechápu , co nechápu jak někdo mohl povolit postavit jaderný elektrárny na samým břehu moře
po tom tsunami v roce 2005 muselo bejt jasný že je jen otázka času kdy dojde k těžkýmu průseru
jenže oni jsou na pohyblivých deskách a nikdy se tam nic takovýho nepřihodilo, už se s tím rizikem naučili žít... takže udělali maximum pro ochranu. Holt příroda je furt ještě silnější než lidi a jejich výmysly...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2011 12:31
- Nahlásit
brut
díra ve zdech ještě neznamená, že něco uniká a kor ve větším množství
ale díra je díra...už tam tam možnost úniku je
léta, co táta není, dotáhli spoustu věcí k větší dokonalosti
doufám
neblázni, jsme od nich dost daleko... k nám se dostane sice něco, ale nejhůř na tom budou oni a pak Asie jako taková...
černobyl byl taky daleko a ty následky si lidi i příroda nesou bohužel dodnes. a že to bylo tenkrát citelný až u nás to u dokázaný je no
... takže udělali maximum pro ochranu
zrovna dneska mluvil nějakej expert vo tom že právě ne...že upozornoval na rizika tsunami a opatřní nebyli ani zdaleka takový jaký by měli bejt a to se ted vlastně ukázalo
no nic muším jít makat nebo že mě udělá číííf kuláš
|