Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1188 . 1189 . 1190 . 1191 . 1192 . 1193 . 1194 . 1195 . 1196 . 1197 . 1198 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 22:48
- Nahlásit

Fajka
jj to taky říkala to sem zapoměla napsat
to už v tomhle zařízení prý není

takže si pamtuju dobře, oni to později museli předělávat a byly s tím dost potíže, páč ještě jedna elktrárna byla dost dlouho v provozu...

že nebyl extra že jo i kdyby to bylo pár stovek lidí tak i tak to jejich život ovlivnilo fatalním způsobem
jenže, to takhle brát nemůžeš, protože by jsi třeba nemohla nic jíst, z půdy a chemie, co se do ní dostala práškováním,se projevil výskyt daleko víc... takových příkladů je ale daleko víc..

Co jako nemůžu pobrat že moc dobře vědí co radiace dokáže a stejně si ty elektrárny neposichrovali tak aby se něco takovýho stát nemohlo
jenže oni mohli mít pocit, že je všechno dostatečně zabezpečený .... tohle je prostě riziko, který se rozhodli podstoupit už ve chvíli, kdy je na tomhle kousku země stavěli.... oni moc dobře vědí, na jak moc rizikovým kusu žijou.

za těch 5 let se něco proti vodě u těch elektráren udělat dalo si myslím ...
a na to jak jsou na všechno akurátní si myslím že tohle docela prokaučovali

nemyslím, že by prokaučovali... oni sice můžou spoustu věcí vypočítat, pojistit, zajistit, ale pořád je to jen a jen teorie ane praxe.... Navíc si vem, že teď dělaj všechno proto, aby škody zmenšili, i za cenu, že elektrárny totálně zničej ( což se stane, protože slaná voda není to pravý ořechový), ale zachráněj lidi

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 22:49
- Nahlásit

PetraK
a ty seš fakt regulerní kráva
koukám že tvoje pochvala z rána graduje dííííííííííík

ne to nemůže, protože každej kdo dělá noviny, zprávodajství, chce být vidět, takže musí přemazat toho druhýho, těch co to budou dělat pro tu novinařinu a pro informace jako takový je minimum. Proto jsem se od zpráv, novin and spol. ostřihla. \mimo jiné/
jo to taky a pak právě čék vůbec netuchá jaká je skutečnost
no já se vodstřihuju taky ale když je nejaká podobná katastrooofa tak mě to nedá nooo ....

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 22:50
- Nahlásit

Fajka
nee já tude nejdu ani nepudu, jen mě to prostě nutí najít tu jedinou mozkovou buňuku co dřepí fkoutě a nutí mě ji provětrat trošku

tak ji dejte jinou práci. Prosím je to totiž v cajku, víme?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 22:53
- Nahlásit

Fajka
no já se vodstřihuju taky ale když je nejaká podobná katastrooofa tak mě to nedá nooo
jo to je jasný, ale......... pani změníme něco na tej situaci??? no my už ne. bohužel.
Stejně jako vy nechápu, jak nějakej kretén postaví atom. el. na desce která se 100000000x do roka klepe, nechápu. A nemůžu se proti tomu ani bránit

brut
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 22:55
- Nahlásit

:PetraK
noo nevim, když si vzpomenu na papírny v ružomberoku....
raději nevzpomínám

kecám-jen svátečně. páč jen ve svátek- což je víkend si ke kafi tu buchtu dám

no vopravdu jen náhdoou
jak jinak než náhodou

to by měl každej
jenže to ovlivňuje celkový myšlení a zkresluje pohled na věc.... a to je dost blbý

nevěděla uš
to je topšééé

zas už ho lituje
musím, když pořád chceš abych byla Brtník II

sem zvídavá
spíš zvědavá

tak vzhledem ke stavu našeho zdravotnictví a zdrav. pomůcek se nemám čeho bát
mám kvalitní berličky, se můžeš začít bát

páč ste drzý krafky
tsss, ty naděláš

to si myslíš ty
šak jo, přece nebudu vykřikovat, že nejsme

Fajka
dá se bezzubý chrup ještě nazývati chrupem ??????
čistě z lékařského hlediska nedá, ale z pohledu dětí samozřejmě dá

Fajka
nee já tude nejdu ani nepudu, jen mě to prostě nutí najít tu jedinou mozkovou buňuku co dřepí fkoutě a nutí mě ji provětrat trošku
a máš jistotu, že existuje něco jako kout?

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 22:58
- Nahlásit

brut
takže si pamtuju dobře, oni
jj dobře

jenže, to takhle brát nemůžeš, protože by jsi třeba nemohla nic jíst, z půdy a chemie, co se do ní dostala práškováním,se projevil výskyt daleko víc... takových příkladů je ale daleko víc..

jasně čék by nemohl vytáhnout paty z domu , jíst třá rajčata a hlevně by nemoch číst todle fooorum

jenže oni mohli mít pocit,
no na zemětřesení to maj prý posichrovaný velmi dobře ale proti tsunami minimálně což nechápu kor když to stojí na břehu moře, jsou v oblasti kdy se jim to klepe každou chvíli a ví se že se zemětřesením tsunami prostě přichází v celku pravidelně

Navíc si vem, že teď dělaj všechno proto, aby škody zmenšili, i za cenu, že elektrárny totálně zničej ( což se stane, protože slaná voda není to pravý ořechový), ale zachráněj lidi

jo to jo to je pravda. Nic méně taky bylo řečený že proč stavět zařízení který odolá obrovský živelný katastrofe když by bylo moc drahý a taková se stává jednou za třá let... stačí postavit zařízení které odolá jen vetší katastrofe a tím se šetřej náklady bo zařízení předimenzovaný by bylo strašně drahý...
ale dyt to co ušetřili na stavbě ted stejně budou muset mnohonásobně vydat....

brut
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 22:58
- Nahlásit

Fajka
no já se vodstřihuju taky ale když je nejaká podobná katastrooofa tak mě to nedá nooo ....
nejlepší, co můžeš pro svůj klid udělat, je přestat to sledovat... stejnak se pravdu nedozvíš a zbytečně nad tím bádáš

PetraK
Stejně jako vy nechápu, jak nějakej kretén postaví atom. el. na desce která se 100000000x do roka klepe, nechápu. A nemůžu se proti tomu ani bránit
já to chápu ... navíc jim elektrárnu nezničilo zemětřesení, ale jeho následek

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 23:00
- Nahlásit

PetraK
tak ji dejte jinou práci. Prosím je to totiž v cajku, víme
jestli mě chceš naznačit že bych rači měla makat na daňovým , tak to vim moc dobře i bez tebe

vy nechápu, jak nějakej kretén postaví atom. el. na desce která se 100000000x do roka klepe, nechápu.
tam právě ale nebyl problém to klepání to je posichrovaný dobře ale ta voda potom právě

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 23:02
- Nahlásit

brut
čistě z lékařského hlediska nedá, ale z pohledu dětí samozřejmě dá
vemu ten kerým to bude víc bolet

a máš jistotu, že existuje něco jako kout
vo*e sem se vyděsila než sem to stihla dočíst!
čekala sem že se zeptáš jestli existuje ta jedna mozková buňka

brut
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 23:04
- Nahlásit

Fajka
jj dobře
sem ráda, že mi v tom mozku alespoň něco zůstalo

jasně čék by nemohl vytáhnout paty z domu , jíst třá rajčata a hlevně by nemoch číst todle fooorum
správně, nemohla by si nic...tak to nech být a věnuj se jiné činnosti, třeba čtení tohodle fooora

na zemětřesení to maj prý posichrovaný velmi dobře ale proti tsunami minimálně
zřejmě jim někde něco selhalo, jestli teda neměli pořádný zabezpečení, což se přiznám, že mě k nim nesedí... spíš si myslím, že tentokrát příroda byla silnější než všechny výpočty...

jo to jo to je pravda.

Nic méně taky bylo řečený že proč stavět zařízení který odolá obrovský živelný katastrofe když by bylo moc drahý a taková se stává jednou za třá let...
jenže to se děje všude a se vším...

ale dyt to co ušetřili na stavbě ted stejně budou muset mnohonásobně vydat....
jenže když tyhle elektrárny stavěli, tak byly jiný možnosti než jsou teď... teda pokud jsem dobře slyšela, že nejhůř je na tom ta nejstarší...

brut
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 23:06
- Nahlásit

Fajka
vemu ten kerým to bude víc bolet
takže bezzubý, vypadaly dost ostře

vo*e sem se vyděsila než sem to stihla dočíst!

čekala sem že se zeptáš jestli existuje ta jedna mozková buňka
sem chtěla, ale přišlo mi to dost hnusný takhle večer

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 23:11
- Nahlásit

brut
navíc jim elektrárnu nezničilo zemětřesení, ale jeho následek

brůůůtice, to je přece fučik! ne?

Fajka
jestli mě chceš naznačit že bych rači měla makat na daňovým

klííííííd, my nesmíme ani naznačovat

tam právě ale nebyl problém to klepání to je posichrovaný dobře ale ta voda potom právě
hele to je fučik. prostě tam to nebezpečí je!! a fertich.

brůůůt napíšu až zíííta, páč jí toho musim napsat moc, páč se moc ptá, a já už du spááát

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 23:13 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

brut
tak to nech být a věnuj se jiné činnosti, třeba čtení tohodle fooora
jasně to mě klepne pepka rychlejš

jenže to se děje všude a se vším...
bno prááávě

jenže když tyhle elektrárny stavěli, tak byly jiný možnosti než jsou teď... teda pokud jsem dobře slyšela, že nejhůř je na tom ta nejstarší...
jasně ale třá postavit ochrannej val proti metrový vlně před elektrárnou ted dodatečně mohli

sem chtěla, ale přišlo mi to dost hnusný takhle večer
sem si to myslela že dotaz byl půůvodně jináč:

jako myslíš že po ráno by to hnusný nebylo jo ????
ale u mě je to fučík bo mě tady Ešusová tvrdila už dávno že su dutohlávka

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 23:16
- Nahlásit

PetraK
brůůůtice, to je přece fučik! ne
no ve výsledku jo ale proč když na jadnu věc sem přemocně akurátní tak proč se na druhou věc vykašlu ?

klííííííd, my nesmíme ani naznačovat
ježíííš už zase já zapoměla

brůůůt napíšu až zíííta, páč jí toho musim napsat moc, páč se moc ptá, a já už du spááát

nooo a já du makat se zabejvám nesmrtelností brouka a práce mě tu stojí

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 23:18
- Nahlásit

Fajka
a když ne pepka, tak čííííf

Fajka
brut
jasně ale třá postavit ochrannej val proti metrový vlně před elektrárnou ted dodatečně mohli

ne. neměli to tam stavě vůbec. člověk si furt myslí, jak přírodu očůrá, jenže vono prt milosti. prt. nikdo přece nemůže nikdy vyloučit možnost, že epicentrum n ebude tam, kde je elektrárna. nikdo. Jo ženu to až do krajnosti, ale nikdo doopravdy nemůže říct, že se to nestane a pak stavět takovouhle věc v oblasti, kde zemětřesení je k snídani, je prostě hazard s lidskými životy, s přírodou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 23:20
- Nahlásit

Fajka
no ve výsledku jo ale proč když na jadnu věc sem přemocně akurátní tak proč se na druhou věc vykašlu ?
ne, tím jsem měla na mysli to, že to tam neměli stavět vůbec. sem jako chtěla říct. páč to je jediný možný řešení. Nic nikdy nedokáže v týhle oblasti říct, že zabezpečí atom,. el.

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 23:24
- Nahlásit

PetraK
ne, tím jsem měla na mysli to, že to tam neměli stavět vůbec. sem jako chtěla říct. páč to je jediný možný řešení. Nic nikdy nedokáže v týhle oblasti říct, že zabezpečí atom,. el.

jako jasný to si myslím v podstatě taky ale je jasný že na ostrov nijak elektřinu nepřivedeš takže tam něco takovýho postavit asi bylo nutný ale Proč proboha na břehu moře?????
vyplý vá mě z toho že jen proto že nemusej potom stavět potrubí na přívod vody , vodu maj hned u frňáku.... no tak ted se jim to šetření fakt vyplatilo

brut
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 23:27
- Nahlásit

PetraK
brůůůtice, to je přece fučik! ne?
není .... kdyby spadla při zemětřesení, tak by následky byly nedozírný, takhle jsou škody veliký ( nebo budou), ale ne katastrofální..

ok, budu se těšit dobrou

Fajka
z náááás? To snad ani nejde

bno prááávě
nesmíš moc filozofovat, škodí to nervům

to asi mohli, ale metrovej by jim byl prd platnej...

sem si to myslela že dotaz byl půůvodně jináč

jako myslíš že po ráno by to hnusný nebylo jo ????
ráno přece býváš dobře naladěná

ale nevykašlali, jen bylo propočítáno vše na jinou váhu...

nooo a já du makat
teď?

se zabejvám nesmrtelností brouka a práce mě tu stojí
zase ty daně, viď?

brut
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 23:31
- Nahlásit

PetraK
Jo ženu to až do krajnosti, ale nikdo doopravdy nemůže říct, že se to nestane a pak stavět takovouhle věc v oblasti, kde zemětřesení je k snídani, je prostě hazard s lidskými životy, s přírodou.
jo, ženeš to do krajnosti.... ale vždyť takhle to funguje všude na světě...

tím jsem měla na mysli to, že to tam neměli stavět vůbec. sem jako chtěla říct. páč to je jediný možný řešení. Nic nikdy nedokáže v týhle oblasti říct, že zabezpečí atom,. el.
jenže to by si mohla říct o amících to samý, páč tam mají zase uragány a orkány... a holt lidi chtěj nejen jíst, ale i svítit, jezdit autem, chodit v oblečení a ne v kůžích... no a všechno něco "stojí" třá zrovna tu elektrárnu..

Fajka
Proč proboha na břehu moře?????
protože jim to přišlo jako nejbezpečnější místo.... všimni si, že většinu elektráren mají na tomhle pobřeží...

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 23:36
- Nahlásit

brut
asi mohli, ale metrovej by jim byl prd platnej...

ježíš tam mělo bej Xmetrovej...metr je málo to je jasný

ráno přece býváš dobře naladěná
ano jooooooooooooo

teď?
no jaá dělám furt ale moc mě to nejde dyž tu furt datlim

ne daně ne ty musej počtak dneska makáme růčo a já musím čífovi něco na ráno připravit bo mě fakt ubezduší

jenže to by si mohla říct o amících to samý, páč tam mají zase uragány a orkány... a holt lidi chtěj nejen jíst, ale i svítit, jezdit autem, chodit v oblečení a ne v kůžích... no a všechno něco "stojí" třá zrovna tu elektrárnu..

no jasný ..pokrok nezastavíš...noo

protože jim to přišlo jako nejbezpečnější místo.... všimni si, že většinu elektráren mají na tomhle pobřeží...
sem fakt zvědavá jak se stím vším poperou a hlavně jaký udělaj nápravný opatřeni .

brut
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 23:37
- Nahlásit

Fajka
vyplý vá mě z toho že jen proto že nemusej potom stavět potrubí na přívod vody , vodu maj hned u frňáku.... no tak ted se jim to šetření fakt vyplatilo
ale oni nepoužívali přímo mořskou vodu... tu až teď na ochlazování... tohle bude mít jinej důvod....

brut
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 23:42
- Nahlásit

Fajka
ježíš tam mělo bej Xmetrovej...metr je málo to je jasný

ano jooooooooooooo
už sem se lekla, že se něco změnilo a vstáváš naštvaná

jaá dělám furt ale moc mě to nejde dyž tu furt datlim
tak to pak jo

ne daně ne ty musej počtak
ale ne moc dlouho nebo budete mít na krku finančák

dneska makáme růčo

musím čífovi něco na ráno připravit bo mě fakt ubezduší
hlavně, když neusneš, než něco dovykládá, to by tě pak mohl ubezdušit aniž by si o tom věděla

no jasný ..pokrok nezastavíš...noo
přesně tak... a díky tomu se musí počítat i s těmahle hrůzama...

sem fakt zvědavá jak se stím vším poperou a hlavně jaký udělaj nápravný opatřeni .
ale to oni něco vymyslí... jen aby to netrvalo moc dlouho... jinak padne spousta na nich závislých firem a firmiček...

brut
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 23:45
- Nahlásit

Jdu venčit Al a pak se pokusím spát... dobrou

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2011 23:45
- Nahlásit

brut
ale oni nepoužívali přímo mořskou vodu... tu až teď na ochlazování... tohle bude mít jinej důvod....

no to jo to až ted ale právě Drábová to vysvětlovala že je to na pobřeží kuli vodě a chlazení...tak asi tu vodu nejdřív vodsolej asik..každopádně na chlazení je jí potřeba hodně moooooc...prej

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 01:19
- Nahlásit

brut
už sem se lekla, že se něco změnilo a vstáváš naštvaná
no zejtra ráno asi budu

ale ne moc dlouho nebo budete mít na krku finančák
ježíš no ještě ty mě hoň

hlavně, když neusneš, než něco dovykládá, to by tě pak mohl ubezdušit aniž by si o tom věděla
takže je to jedno jestli mě ubezduší za to že spím a nebo za to že sem něco nestihla ...výsledek je stejnej

ale to oni něco vymyslí... jen aby to netrvalo moc dlouho... to doufám

a du spát..stejnak sem to nestihla a už ani nestihnu musim to dodělat ráno bo huž sem káááoooo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 08:41
- Nahlásit

RRRRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!!

Noc byla blbá - páč sem se zase vzbudila, ale podařilo se mi už to omezit, takže sem jen jedenkrát hovořila k panu řediteli a půlkrát s Bréce - páč s ní se zdržovat už nebudu, tak sem to utla v půlce , pak bylo dobrý ráno, páč sem se vzbudila tím, že jsem se úplně hrozně něčemu smála. moc. až úplně sem plákala a třásly se mi ramínka, hrozná hovadina to byla ani to nemělo hlavu a patu pak ale bylo hodně blbý ráno, páč sem došla do kópelky a................ tam na mě zíralo ze zrcadla cosi co půlkou hlavy vypadalo jako vodredovanej anarchista páč se mi tam vlasy neuvěřitelně zacuchaly a to druhou jako Helča Vondráčků s tim svym zvonečkovym účesem , páč se mi vlasy neuvěřitelně zmačkaly . Anarchistu se mi podařilo přemluvit aby se odebral na demostraci nějakou, takže vpravo dobrý, ale s Helčou nebyla rozumná debata, takže prostě v levo mi trčej vlasy do prostoru a vypadám jak IDIOT!! nebo takhle vypadám jak idiot ešče víc než obvykle

mohl by mě někdo politovat?

brut
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:00
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Čííífe

Sem vstávala brzo, po těch nových práškách nemůžu spát ještě víc jak dřív ( ale nic mě nebolí...)

Fajka
no to jo to až ted ale právě Drábová to vysvětlovala že je to na pobřeží kuli vodě a chlazení...
logický to samozřejmě je

každopádně na chlazení je jí potřeba hodně moooooc...prej
nevím, to už jsou detaily, který si od táty nepamatuju...

no zejtra ráno asi budu
krááááásnéééé ráááánko a doufám, že s úsměvem

ježíš no ještě ty mě hoň
jáááá? By mi strach nedovolil

takže je to jedno jestli mě ubezduší za to že spím a nebo za to že sem něco nestihla ...výsledek je stejnej
tak nějak sem to myslela

stejnak sem to nestihla a už ani nestihnu musim to dodělat ráno bo huž sem káááoooo.
dobře si udělala

PetraK
mohl by mě někdo politovat?
tě lituju anarchisto šmrncnutej Helčou Vondráčkovou .... je ti líííp?

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:14
- Nahlásit

brut

tě lituju

díky moc
.. je ti líííp?

nesmim jít kolem zrcadla

ale jo líp mi je, stanovila jsem si jak se k tomu postavit a pokud se mi to podaří dodržet, neměla už by mě Bréca rozházet.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:26
- Nahlásit

PetraK
díky moc
to víš, nemůžu pořád litovat jen Brtníka, ještě by si an něj žárlila

nesmim jít kolem zrcadla
se otoč na druhou stranu

líp mi je, stanovila jsem si jak se k tomu postavit a pokud se mi to podaří dodržet, neměla už by mě Bréca rozházet
moc a moc držím palce, ať se ti to povede... znáš to, lidská hloupost a závist dokáže i nemožné

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2011 09:28 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

rááááááááááááááááááááááááááááááááááámštááááááááááá ááááááááááááááj
Petra K
no joo si tu hraje na ramštajny a pak je za vondráčkovou

takhle vypadám jak idiot ešče víc než obvykle

mohl by mě někdo politovat

uklidní tě že já nejen vypadám ale i sem idiot???

bruut
krááááásnéééé ráááánko a doufám, že s úsměvem
joooo ale nevyspalááááá dneska večer du po večerníčku

<< 1 ... 1188 . 1189 . 1190 . 1191 . 1192 . 1193 . 1194 . 1195 . 1196 . 1197 . 1198 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání