| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 12:13
- Nahlásit
brut
Vypadaly podobně jako "maki shusi" v tomhle odkazu
jo tak jsem si to představovala
ale já chci zase alpine pro ..
jo tam jsem vybrala, ale psali, že v té velikosti nemaj, vybrala jem další, je to cca.5 dní a nikdo mi neodpověděl
tak jsem vybrala jinde, jelikož jet někam 50km pro boty teď nemůžu ani mě to nebaví já prostě fše nakupuju v e-shopech od pánvičky až po žrádlo pro psa
a na mimibazáru riflíky od NEXT-u bo mi dobře seděj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 12:20
- Nahlásit
brut.
. většinou slušný chování, páč věčně mokrý, politý gatě se těžko vysvětlujou
totok na mě laskavě neházej, páč za povolený svěrače fakt nemůžu
když žádný obrázek nevidím?
tam neni, tam se enem skládajou písmenka do nápisu ramštááájn
a co teprve, kdyby si měla dva a vlastní?
ne hlavně tady nestíhačka sem tu dneska 3x už mě vůbec neidentifikujou, páč je ze mě šmoha a křičim do telefonu, volejte za chvílí, za chvíli, za chvílííííííííííí
že částečně sis tam ještě něco přidala během život
tak za to ale taky nemůžu, to se tak prostě uďálo samo
zas ten džíponec jménem Voseto Samo
zřejmě se inspirovali u nás doma... já v poledne uvařím a rodinka "obědvá" od dvou do půl šestý
: jak u nás. No hlavně že chutnalo
denyk
u mě si f nemocnici museli myslet, že mě něgdo mlátí,
si měla vidět fčera masérku, když mi masíroala nohy - vypadaj totižk jak po boji se šavlozubým tygrem
Fajka
jen aby baby
no mi ho právě kradou taky, přece si nebudu krást sobě sama
tady je krááásně, chcu aby to vydrželo do odpolka, mám v plánu jít do parku na Fijalku. budem s Ešusem skákat na trampolíně. Minulě mě blbec málem shodil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 12:22
- Nahlásit
kachna_
přistižená při činu
chudera děcko, najíst mu nedaj, tak se musí vobsloužit samo
Fajka
ale mám radost boje páááátečééééék (sice máme pracovní sobotu ) ale dorazili peníze (docela dost) vot zákazníka co nám je dlužil skorem dva roky a já už je vduchu už skoro vo
jooooooooo ano ano ano, je pátek je pátek, je pátek. krása. Ešče aby vydrželo to slunko do odpolka teda.
prachýý přišly? Tak to je ten nejkrásnější pátek co vůbec může bejt
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 12:40
- Nahlásit
denyk
jo tak jsem si to představovala
jo tam jsem vybrala, ale psali, že v té velikosti nemaj,
ty moje vybraný taky ne , ale nevadí, zase nějaký objevím, až půjdu koupit úplně něco jinýho
jsem vybrala jinde, jelikož jet někam 50km pro boty teď nemůžu ani mě to nebaví
mě taky ne...ale občas holt do těch krámů musím.
prostě fše nakupuju v e-shopech od pánvičky až po žrádlo pro psa
vzhledem k tomu, že na určité věci potřebuju víc info, než nabízejí e-shopy, tak já ne
mimibazáru riflíky od NEXT-u bo mi dobře seděj
dobrej výběr
PetraK
totok na mě laskavě neházej, páč za povolený svěrače fakt nemůžu
tsss, čůrám snad do růžova nebo do zrzava?
tam neni, tam se enem skládajou písmenka do nápisu ramštááájn
a co ten pod tím?
ne hlavně tady nestíhačka sem tu dneska 3x
to pak jooooo ... hlavě pozor, ať zase něco neprovedeš, znáš se
za to ale taky nemůžu, to se tak prostě uďálo samo
aháááá, sám, sám, všechno sááám...
jak u nás. No hlavně že chutnalo
jj, bylo to fakt moc dobrý...ani sem nečekala, jak moc si pochutnám. Naštěstí mám ryby a jiné potfory ráda, jinak sem koukala, že moc jinýho na výběr nebylo ...
tady je krááásně, chcu aby to vydrželo do odpolka, mám v plánu jít do parku na Fijalku. budem s Ešusem skákat na trampolíně. Minulě mě blbec málem shodil
neříkej, že v Práglu nefučí... tady chvílema tak moc, že se klepou okna , ale je 12 stupňů
Jo a jsem ti zapomněla dát vědět, že se teta vrátila domůůů a hned volala, abych prý neměla starost Jen škoda, že se k ní teď nedostanu, páč má dneska narozky...ale poslala jsem jí gratulaci a hned brzo ráno volala, byla překvapená a radostná
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 13:11
- Nahlásit
brut
neříkej, že v Práglu nefučí... tady chvílema tak moc, že se klepou okna
nic zvláštního nepozorouju
dát vědět, že se teta vrátila domůůů a hned volala, abych prý neměla starost
tak prima , narozky oslavíte pozdějš, myslím, že gratulace a telefon jí udělaly stejně větší radost
aháááá, sám, sám, všechno sááám...
jistě že.
a co ten pod tím?
pod tim už neni nic, pokud teda nemyslíš obrázek srnce vod denyka.
sss, čůrám snad do růžova nebo do zrzava?
čkej, jak to s tim souvisí??
Lidijove drazí
PŘIŠEL MI TEN PELECH. Měl teda přijít fčera, ne dneska, když jsem tu sama a nemůžu se skorem dojít ani vyčůrat, natož si běhat vyzvednou počtu, takže blbý. No ale ............ je krrrraaapííítek rozměrjnější. Není těžkej, ale velkej. Krom toho, že teda nevim jak se s nim potáhnu dom - musim vyrobit ucho nějaký, tak ale hlavně jako nevim... kam ...... ho.......... dáááám domáááá jejda jejda jejda manééééééééé
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 13:38
- Nahlásit
PetraK
hele šoupni do tématu od wami ten svůj skvělej postup jak učit chování ke zvěři, ať tam na to není sama
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 13:44
- Nahlásit
PetraK
nic zvláštního nepozorouju
a byla si venku mimo budovu?
tak prima
narozky oslavíte pozdějš, myslím, že gratulace a telefon jí udělaly stejně větší radost
stopro, alespoň podle hlasu
čkej, jak to s tim souvisí??
no, protože piju většinou ovocný nebo bylinný čaje a ty nechávaj barevné skvrny
PŘIŠEL MI TEN PELECH
je krrrraaapííítek rozměrjnější. Není těžkej, ale velkej. Krom toho, že teda nevim jak se s nim potáhnu dom - musim vyrobit ucho nějaký, tak ale hlavně jako nevim... kam ...... ho.......... dáááám domáááá
škoda, že nejsem v Práglu dneska, abych se šla podívat, jak ho stěhuješ dom
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 13:52
- Nahlásit
kachna_
hele šoupni do tématu od wami ten svůj skvělej postup jak učit chování ke zvěři, ať tam na to není sama
pani aš večír asi, tetkon běhám, běhám, a to chce psát trochu s hlavou na svým místě .
brut
a byla si venku mimo budovu?
ne, ale mám celej den otevřitý vokno, koukám na smrk a nic, nehejbe se, koukám na velkej dup a jasan a taky žádný komihání
škoda, že nejsem v Práglu dneska, abych se šla podívat, jak ho stěhuješ dom
budeš trpět za svou škodolibost, ešče nevim jak, ale budeš, třá ti vyroustou na hlavě fijalový čtyrlístky nebo tak něco
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 14:32
- Nahlásit
jehehééé, muehehééé, pan řiditel si právě vyslechl, že
ICH BRAAAAAAAAAUCH BENCÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝN!!
GIB MYYYYR BENCÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝN!!
ešče , že už půjdem v brzku dooom
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 14:56
- Nahlásit
PetraK
ale mám celej den otevřitý vokno, koukám na smrk a nic, nehejbe se, koukám na velkej dup a jasan a taky žádný komihání
mě při venčení málem odfouklo ... ještě že je Brut těžkej
budeš trpět za svou škodolibost, ešče nevim jak, ale budeš, třá ti vyroustou na hlavě fijalový čtyrlístky
praštěnááá, seš zkrátka praštěnááá bych se všude vyjímala
ICH BRAAAAAAAAAUCH BENCÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝN!!
GIB MYYYYR BENCÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝN!!
chudááák, má eště sluch nebo už je hluchej?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 15:15
- Nahlásit
brut
mě při venčení málem odfouklo
tady fakt cajk žádnej urágoš nevidim
bych se všude vyjímala
viď?
chudááák, má eště sluch nebo už je hluchej?
utek, tak nevim
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 15:34
- Nahlásit
PetraK
tady fakt cajk žádnej urágoš nevidim
nééé? Ale moje zprávy z Práglu jsou podobné těm od nás... fouká a funí
viď?
že by Brtník zapojil svojí kreativitu, až bude provádět sestřih?
utek, tak nevim
se mu ani nedivím
Mám puštěnou angličtinu a jediné, co ovládám je abeceda, číslovky do dvaceti a pak pozdravy ... hmm, se obávm, že tímhle tempem se ke složitějším větám dostanu ve chvíli, kdy budu šedivá, stará babka
Ale třeba důležitou větu typu: "Kde je záchod" jsem ještě neobjevila
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:09 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Brého večera vinšuju...sem nějak nestíhala
bo toho je nějak moc
kachna_
ježíš dejte tomu díťátku aspon vobčas najíst !
a co pá to papá že se tak směle dotazuju...stehýnko z kachýnky
PetraK
prachýý přišly? Tak to je ten nejkrásnější pátek co vůbec může bejt
no to jako přišly ale pozor pani ne ta částka vo který jsme se bavili jak jste tu byli to už nikdá nepříjde..tohle je jinej zákazník a ta částka je tak 4% tamdý velký ale i tak to člověk nenajde na ulici a hlavně už sem ani nedoufala a ono to přišlo
tak mě to potěšilo
Jo a jak dělám to daňový tak sem ted vlastně zjistila že za loňskej rok se mě podařilo to ohlídat tak že z loňskýho roku nemáme jedinou nezaplacenou fakturu
brut
máte sovu pani, máte sovu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:12
- Nahlásit
Fajka
sem nějak nestíhala
bo toho je nějak moc
hlavně že už máš klid...teda u daňovýho přiznání ...sem ti někde vejš psala, jak je to s tou stovkou. Přesný znění ještě dodám
jak dělám to daňový tak sem ted vlastně zjistila že za loňskej rok se mě podařilo to ohlídat tak že z loňskýho roku nemáme jedinou nezaplacenou fakturu
šikovnááááá, moooc šikovnáá
máte sovu pani, máte sovu
jdu se juknout
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:13
- Nahlásit
PetraK
PŘIŠEL MI TEN PELECH. Měl teda přijít fčera, ne dneska, když jsem tu sama a nemůžu se skorem dojít ani vyčůrat, natož si běhat vyzvednou počtu, takže blbý. No ale ............ je krrrraaapííítek rozměrjnější. Není těžkej, ale velkej. Krom toho, že teda nevim jak se s nim potáhnu dom - musim vyrobit ucho nějaký, tak ale hlavně jako nevim... kam ...... ho.......... dáááám domáááá jejda jejda jejda manééééééééé
jeeeeeeeeeeeeeeeee, jááááá se nesmějuuuuuuuuuuuuuuu
tak jak pani jak ste ho dovalila dom? což?
U nás teda dneska taky nefunělo
brut
a jediné, co ovládám je abeceda, číslovky do dvaceti a pak pozdravy
hmmm to na tom budem dost podobně
třeba důležitou větu typu: "Kde je záchod" jsem ještě neobjevila
hmmm to mě nenapadlo se pídit po týhle větě, já dycky první zjišťovala:
Mám hlad. Kde je co zadarmo. Mohu to po vás dojíst
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:17 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
brut
hlavně že už máš klid...teda u daňovýho přiznání
no moc nééé dokud to daňový nedokopám tak klid nebude
a krom toho dybych nebyla trotl tak bych ted nelítala jako pako
ti někde vejš psala, jak je to s tou stovkou. Přesný znění ještě dodám
jo jo zapoměla sem reagovat . Díííky takže je to ok bo je to až příští rok a nemusím se v podstatě o nic starat bo to je udělaný tak že na to nikdo nezapomene jo takovýhle změny měa ani nevaděj, ty jsou vpoho.
Tak ještě jednou díky
šikovnááááá, moooc šikovnáá
díky díky, sem se musela před čífem trochek zviditelnit aby si nemyslel že se snad v práci flákám na nějakejch diskuzích...žáno..to jááááá bych si nikdy nedovolila
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:22
- Nahlásit
tak jsme měli dneska další kolo soutěžního klání o Českém filmu s kolegy. lepším se, byla jsem 4. ze 6
nutně si musim pustit asi milijónkrát Černý barony, protože je prostě neznám protože je nemam ráda a ztrácim body
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:25
- Nahlásit
Janiii
tak jsme měli dneska další kolo soutěžního klání o Českém filmu s kolegy
samozřejmně po práci! jak jinak že jo
lepším se, byla jsem 4. ze 6
a jéééje to nic moc teda
milijónkrát Černý barony, protože je prostě neznám protože je nemam ráda a ztrácim body
hmmm to na tom budu asi stejně
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:25
- Nahlásit
Smutny Rumstajn vespolek, sem plačka... Japan a ten zemetres, temer zadnej barak jim nespadne, zadny rabovani, naopak v ramci mentality pomoc druhym... a ... a pak je splouchne tsunami a sou v riti. strasny, hrozny, smutny.. Ble.
brut
Mám puštěnou angličtinu a jediné, co ovládám je abeceda, číslovky do dvaceti a pak pozdravy... hmm, se obávm, že tímhle tempem se ke složitějším větám dostanu ve chvíli, kdy budu šedivá, stará babka
Ale třeba důležitou větu typu: "Kde je záchod" jsem ještě neobjevila
Esli muzu poradit, sezen si nakou studentku VS ci babcu v duchodu, ktera ti indivindi preda znalosti nazivo, takhle v pc je to k prdu.
Preju hezkej vikend fsem.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:26
- Nahlásit
Fajka
hmmm to na tom budem dost podobně
asi nemá cenu říkat, že s tím nikde moc nevystačíme
hmmm to mě nenapadlo se pídit po týhle větě, já dycky první zjišťovala:
vzhledem k tomu, že většinou nikde kadibutky nevídám, tak je to moooc důležitá věta
Mám hlad. Kde je co zadarmo. Mohu to po vás dojíst
taky si blbáááá
moc nééé dokud to daňový nedokopám tak klid nebude
nezávidím, fakt ne... ještě že máme bývalou sousedku, která ráda peče a miluje moje dobroty
Díííky
vůbec není zač... zvlášť, když sem tě pěkně vyděsila
díky díky, sem se musela před čífem trochek zviditelnit aby si nemyslel že se snad v práci flákám na nějakejch diskuzích.
až tááák?
to jááááá bych si nikdy nedovolila
vůbec néééé, nikdy
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:27
- Nahlásit
Fifi
Esli muzu poradit, sezen si nakou studentku VS ci babcu v duchodu, ktera ti indivindi preda znalosti nazivo, takhle v pc je to k prdu.
taky sem zjistila...bohužel... dneska mi tu hraje do ouška Smetanova Vltava
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:29
- Nahlásit
samozřejmně po práci! jak jinak že jo
bohužel a trapně jo
jdu připravit taťuldovi večeři, je na cestě k nám, a zítra zase pracovní sobotěnka ...
a v neděli muzikááááááááááááál
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:35
- Nahlásit
Fifi
Smutny Rumstajn vespolek, sem plačka... Japan a ten zemetres, temer zadnej barak jim nespadne, zadny rabovani, naopak v ramci mentality pomoc druhym... a ... a pak je splouchne tsunami a sou v riti. strasny, hrozny, smutny..
týjo sem nějak nestihla za celej den postřehnou že se něco takovýho stalo,
to je teda strašný
Moře je krásný ale co dokáže je až neuvěřitelný
Janiii
jdu připravit taťuldovi večeři, je na cestě k nám, a zítra zase pracovní sobotěnka ...
že pozdravujuuuu
my máme pracovní jak sobotu ...tak sem ted zjistil aže i nedělu aaaachjooooooo
brut
asi nemá cenu říkat, že s tím nikde moc nevystačíme
nemá
vzhledem k tomu, že většinou nikde kadibutky nevídám, tak je to moooc důležitá věta
dobrá, zahrnu ji do repertoáru
vůbec není zač... zvlášť, když sem tě pěkně vyděsila
no ale to jo teda, sem se šokla co že to už zase nevím
vůbec néééé, nikdy
no právě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:50
- Nahlásit
Prdí mi tu péééééééf prdí mi tu pééééééééééf. pomoct
a ešče se tváří že von nic
a sem tu samaaa-samotinkáá holčinkááá, Brtnik kalí v hopsodě, já si špuntla Cvajgltrébra a hrajeme s hošíčkem na pikanou.
Fajka
...sem nějak nestíhala
pátky by se měly zrušit si tak myslim. sem taky celkem slušně poletovala. Ale venku sem si to užila hrozně moc, přišli jsme dom až po půl sedmýýýýýýý juchajdyjajuchajdááá, a nebyla ešče tmáááaaaaaááá
nepříjde..tohle je jinej zákazník a ta částka je tak 4% tamdý velký ale i tak to člověk nenajde na ulici a hlavně už sem ani nedoufala a ono to přišlo
ne to já sem nemyslela asi ani tak tu obří sumu - podle toho cos vyprávěla. SEm to myslela tak jako obecně, když přijdou větší prachy, v který už čék nedoufá.... je to krása, moc obří krása
jeeeeeeeeeeeeeeeee, jááááá se nesmějuuuuuuuuuuuuuuu
Hm asi si nemyslíte, že vám to budu věřit, že ne? ?
dovalila sem to celkem v cajku, není to těžký ani. ale tak jak rozměrnější. a to to vypadá, že to složený . Ešče sem to nerozbalila, páč chci nejdříf hošíčka okópati, aby to hnedle nezasmradil - což teda stejně udělá během tří dní, ale tak furt líp, než aby to smrdělo hned z první. Takže je to zabalený a von si to rozbalí až záftra, až přijedem z chalupy a projde procesem kópelky.
loňskýho roku nemáme jedinou nezaplacenou fakturu
Jo tak todle, to je mnohem víc než gůůt, to je dokonalý!! Máš radost viď?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:53
- Nahlásit
Fajka
nemá
sem si to myslela
dobrá, zahrnu ji do repertoáru
uděláš dobře... víš, jakej byl problém sehnat kadibutku ve Španělsku u pláže? Hroznej, buď byly zavřený nebo obsazený sem raději chodila do hotelu...
no ale to jo teda, sem se šokla co že to už zase nevím
pardoooon
no právě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:56
- Nahlásit
brut
... fouká a funí
no nevim, mi to prostě nepřišlo a nepřijde, kapek fouká, ale žádná trága
že by Brtník zapojil svojí kreativitu, až bude provádět sestřih?
No hele stačí říct, když si vybavím ty kreace, co vyráběl na hlavě sobě, mně, Ričrdovi.. fajn.
se mu ani nedivím 3
já jo, páč GIBMIRBENCÝN je velmi dobrá hudební skladba
: "Kde je záchod" jsem ještě neobjevila
Where is the toilet please? Unfortunately I do not have a Pampers. (kde je prosím toaleta? Bohužel nemám Pemprzy )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:58
- Nahlásit
PetraK
Brtnik kalí v hopsodě, já si špuntla Cvajgltrébra a hrajeme s hošíčkem na pikanou.
mám skleničku modrýho portugala
Ale venku sem si to užila hrozně moc, přišli jsme dom až po půl sedmýýýýýýý juchajdyjajuchajdááá, a nebyla ešče tmáááaaaaaááá
tě to neodneslo nebo se uklidnil vítr?
asi si nemyslíte, že vám to budu věřit, že ne?
nevěřííííš?
Ešče sem to nerozbalila, páč chci nejdříf hošíčka okópati,
Takže je to zabalený a von si to rozbalí až záftra, až přijedem z chalupy a projde procesem kópelky.
tomu rozumím, taky bych nedávala pelech, když bude jak čuník
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:59
- Nahlásit
Janiii
nutně si musim pustit asi milijónkrát Černý barony, protože je prostě neznám protože je nemam ráda a ztrácim body
no a já pomalu pudu, protože mi co?.. protože ti jede vlak vole... protože mi jede vlak vole!
Fifi
, temer zadnej barak jim nespadne, zadny rabovani, naopak v ramci mentality pomoc druhym... a ... a pak je splouchne tsunami a sou v riti
jo, tohle je .... v háji,
O.T. zkusila jsem nabídnout Skřivánkovou krásku, páč se mi naskytla příležitost, ale pak jsem zjistila, že by to nebylo úpa vono, páč to chce aby měla hybný pániky a tohle by byla taková jen střední třída, žádná atomofka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 21:01
- Nahlásit
PetraK
hele stačí říct, když si vybavím ty kreace, co vyráběl na hlavě sobě, mně, Ričrdovi.. fajn.
zase nemusím mít všechno ...a na ježka už jsem byla a moc se mi tahle varianta nelíbila
páč GIBMIRBENCÝN je velmi dobrá hudební skladba
šak říkám, že pan řiditel bude trpět nedoslýchavostí
Where is the toilet please? Unfortunately I do not have a Pampers
ty si fakt blbáááá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 21:02
- Nahlásit
GOULAGE HOTOF
KOLÁČ HOTOF
a KOLÁČE TAKY HOTOF