| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 22:06
- Nahlásit
mu píchali vočkování,
tak to můj vůbec neprožívá...za to každodenní mytí tlapek a vobčas i podvozku, to je drama
myslím pozná, jestli to funguje,
tak dej vědět, j ty polystyréne kdysi jedla preventivně.
etě roztomilej??
to je snad fotomontáž
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 22:08
- Nahlásit
denyk
tak to můj vůbec neprožívá...za
no jo, no, copak hošíček a veterinář , můžem psát eseje
j ty polystyréne kdysi jedla preventivně.
přesně tuto? a fungalo to?
to je snad fotomontáž
nikolivěk, to je hošik vostrej jako břitva
místo potravy dostává naše synofce. Tohle je ten poslední
co bude papat teď, když synofci došli, to nevim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 22:13
- Nahlásit
brut
Fajka
kuli mě nééé ale Ešusku to určo zajímat bude
ok, pozeptám se, aby měla Ešuska klid
co tu na mě zas šijete??
brut
rávnička říkala, že je to nějaký podvod,
takže klídek? nic s neděje?
právě v tom jsou mimikry dobrý
no to mi ale právě nejde
ti to hodím zítra do mejlu
budu moct říkat, že je to ta, co furt lítá
mno, jen abych nevylítla z prasé,
chceš tam, co jezdím s plesnifcema?
kde to je? je to dobrej ortoped? přemýšlím tu nad Stodůlkama a Duchkem a nebo jestli nejdřív nezajít za naší vetkou, nevím.
to jí určitě klepne
vzhledem k tomu jak slepičila dneska, tak možná i jo a přitom vůbec, vůbec o nic nejde, to je ta největší sranda
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 22:17
- Nahlásit
Chroupala jsem totok http://www.prozdravi.cz/colafit-cisty-kolagen.html je to asi 6 let, kámoška mi to doporučila, preventivně, tákže nefim, esli to funguje, mně nic nebylo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 22:21
- Nahlásit
PetraK
co tu na mě zas šijete??
sem psala, že lidi z coursingu mají ty ovčí pelíšky, tak jestli se mám ptát, jak moc vydržej a co údržba.... vím, že dva má přímo Barča a budu s ní mluvit v sobotu na závodech v Písku
takže klídek? nic s neděje?
pevně doufám, tyhle infarktový situace nenávidím ( hlavně jsem v první chvíli myslela, že je to objednávka harantů, jenže vevnitř byla moje křestní jméno)... nechala jsem jí tam vše a říkala, že se o to postará...
no to mi ale právě nejde
ale de... když letíš, tak stejně není vidět nic než čmouha
mno, jen abych nevylítla z prasé,
si nic neudělala, tak nemáš důvod
kde to je? je to dobrej ortoped? přemýšlím tu nad Stodůlkama a Duchkem a nebo jestli nejdřív nezajít za naší vetkou, nevím.
jezdím na Spořilov ... vet spolupracuje s vet. klinikou v Brodu, kde jsou snad nejlepší ortopedi
vzhledem k tomu jak slepičila dneska, tak možná i jo a přitom vůbec, vůbec o nic nejde, to je ta největší sranda
nevadí, že o nic nejde, ale ona u toho nebyla a nic nemohla se vnutit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 22:21
- Nahlásit
denyk
jo to je vono. Nu uvidíme co to s naším organizmem udělá. Maximálně budu skřípat jak polystyrénová deska
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 22:22
- Nahlásit
denyk
hroupala jsem totok http://www.prozdravi.cz/colafit-cisty-kolagen.html je to asi 6 let, kámoška mi to doporučila, preventivně, tákže nefim, esli to funguje, mně nic nebylo
proč si to chroupala, když ti nic nebylo a navíc ti není přes čtyřicet ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 22:24
- Nahlásit
Nenávidím fotbal.. a co mi řve za zády? Fotbal... navíc mladší harantě u toho nervozně poposedá, sice tlumeně, ale slyšitelně komentuje... děs, běs
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 22:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
sem psala, že lidi z coursingu mají ty ovčí pelíšky, tak jestli se mám ptát, jak moc vydržej a co údržba.... vím, že dva má přímo Barča a budu s ní mluvit v sobotu na závodech v Písku
jojojo, sim tě zeptej se. mi to přijde jako dobrý, ale zkušenostě, sou zkušenostě
nechala jsem jí tam vše a říkala, že se o to postará...
tak dobrý, huf.
ale de... když letíš, tak stejně není vidět nic než čmouha
aha, jo takhle ty to myslíš no pravda, šmouha se moc identifikovat asi nedá
si nic neudělala, tak nemáš důvod
ne, si z toho jen děláme v práci srandu. páč sem tetkon ta "důležitá" a víš jak to bejvá s důležitejma... jednou nahoře, jednou dole.
jezdím na Spořilov ... vet spolupracuje s vet. klinikou v Brodu, kde jsou snad nejlepší ortopedi
ti zejtra zavolám, ju?
nevadí, že o nic nejde, ale ona u toho nebyla a nic nemohla se vnutit
no přesně. jak volal ten novinář odkázala jsem ho, že jaksi musí písemně a když jsem šla na oběd, poprosila jsem jí, že ať o tom inforumuje p. náměstka, ať ten dotaz čeká. No, si měla vidět, jak se toho ujala já mám pocit, že až jí jednou nenajdem, vim, že jí najdem v něčí řiti .
Nenávidím fotbal.. a co mi řve za zády?
sluchajda na uši nemůžeš?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 22:29
- Nahlásit
PetraK
jojojo, sim tě zeptej se. mi to přijde jako dobrý, ale zkušenostě, sou zkušen
noooo apak že na ní neco šijem
Bruutofka vod tebe dostane pičkůůůtek
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 22:32
- Nahlásit
PetraK
jojojo, sim tě zeptej se. mi to přijde jako dobrý, ale zkušenostě, sou zkušenostě
ok, pozeptám se a nejpozději o víkendu budeš mít nějaké info
tak dobrý, huf.
dokud nebudu mít jistotu, že je vše vyřešeno, tak se raději držím při zemi...
aha, jo takhle ty to myslíš
a co si jako myslela?
pravda, šmouha se moc identifikovat asi nedá
sem ráda, že to uznáš
si z toho jen děláme v práci srandu. páč sem tetkon ta "důležitá" a víš jak to bejvá s důležitejma
vííím, chvíli se houpou a pak si natlučou hubku
ti zejtra zavolám, ju?
klííďo, jen ne prosím mezi 10.30 - 11.30 to budu na pohřbu
jak volal ten novinář odkázala jsem ho, že jaksi musí písemně a když jsem šla na oběd, poprosila jsem jí, že ať o tom inforumuje p. náměstka, ať ten dotaz čeká.
nevypadly jí náhodou voči a nespadla brada
já mám pocit, že až jí jednou nenajdem, vim, že jí najdem v něčí řiti
a seš si jistá, že jí někdo bude hledat
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 22:33
- Nahlásit
brutkdyž ti nic nebylo a navíc ti není přes čtyřicet ?
mi to poradila kámoška dochtorka, nó tak jsem vyžrala jedno balení, uškodit to asi neuškodí...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 22:36
- Nahlásit
PetraK
sluchajda na uši nemůžeš?
můžu, ale stejně přes ně slyším, jak řvou a synek kecá ... z moc hlasitý hudby bych měla akorát bolehlav
Fajka
noooo apak že na ní neco šijem
klasika, přečte jednu větu a dělá závěry
si počkám na tu slíbenou buchtu
Jo a synek dneska opět pekl... hádejte, co? Mufíínky, asi je přestanu mít ráda, sou nějak často
Ale néé, tentokrát je dělal s ovocem a sou mooooc dobroučký
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 22:38
- Nahlásit
denyk
mi to poradila kámoška dochtorka, nó
jako preventivně?
tak jsem vyžrala jedno balení, uškodit to asi neuškodí...
neuškodí, ale ani nepomůže... zbytečně vyhozený korunky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 22:40
- Nahlásit
Fajka
prt! Brůtofka bude ráda, že jí nerozlámu berle, za fšecko to příkoří, co tu na mě kolikrát páchá!
brut
pozeptám se a nejpozději o víkendu budeš mít nějaké info
díkec, ale nespěchá to , tetkon sem objednala to kanape sem zvědavá ofšem, kam ho jako dám. je obří
tak se raději držím při zemi...
ty se drž při zemi, já budu držet palce
a co si jako myslela
nic právě. sem tomu nerozumíla
sem ráda, že to uznáš
ale jo, já už si zvykla,že fšichni řikaj, že lítám jak blázen. Přitom je to tak, že vostatní choděj hrozně pomalu
chvíli se houpou a pak si natlučou hubku
no! Pan řiditel to taky řikal
to budu na pohřbu
jasně, tak to zvládni
nespadla brada
nespadly brady, musíš v množným čísle, páč vona jich má několik
že jí někdo bude hledat
Ajo! to mi nenapadlo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 22:41
- Nahlásit
brut
si počkám na tu slíbenou buchtu
bože, co sem zas slíbila a germán vodnesl?
moc hlasitý hudby bych měla akorát bolehlav
jo no jo, to mi nedošlo
asi je přestanu mít ráda,
a copak potřeboval tentokrát
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 22:46
- Nahlásit
Děcka du spát, mám už hranatý voči z toho pičítače
Broooou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2011 23:03
- Nahlásit
PetraK
Brůtofka bude ráda, že jí nerozlámu berle, za fšecko to příkoří, co tu na mě kolikrát páchá!
tsss, bych se nedala
díkec, ale nespěchá to , tetkon sem objednala to kanape
ale já na to jinak zapomenu
ty se drž při zemi, já budu držet palce
budeš hodnáá
nic právě. sem tomu nerozumíla
ahááááá,
ale jo, já už si zvykla,že fšichni řikaj, že lítám jak blázen. Přitom je to tak, že vostatní choděj hrozně pomalu
lítááááááááš, jak pošuk
no! Pan řiditel to taky řikal
pan řiditel je šikulka
jasně, tak to zvládni
bojííím, bojííím, tohle vůbec nedávám
nespadly brady, musíš v množným čísle, páč vona jich má několik
sem nevěděla, že je tak moc oplácaná
Ajo! to mi nenapadlo
bože, co sem zas slíbila a germán vodnesl?
buchtu
jo no jo, to mi nedošlo
, už skončil, naštěstííí
a copak potřeboval tentokrát
co jinýho než volno na páteční večer na oslavu
Fajka
Broooou
dobrou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:12
- Nahlásit
je frišno
přitopim
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!
Sem očíhané, zapomněla sem se vám fčera pochlubit, páč sem byla taková ponaštvaná kapek. Mám to ešče kratší , než minule. Brzo to bude nejkratčí na celym světě , budu Skinhed ou Konor asi
Cestou do prasé sem si podřízla už podříznutej prst Přesně do toho řezu od plechovky jsem se o něco v trambaji řízla, asi o kabelku, nebo papír. Nefšimla jsem si toho a pilně studovala jak se germánsky řeknou dámský plafky, pánský plafky, sukňa, kalhoty a jiná slovíčka. Nefšimla sem si, že kurvácim. Až když mi bylo teplo na malíček . Na kabelce kalužka krve, sešit jak po porážce Brtnik bude mít zas komentáře, že mám místo sešitu prasárnu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:21
- Nahlásit
Brýýýý tro...
Lidijové dobří...co je to zase za tejden..já už mám zase průůůser a velkej...řekla bych že až mezinárodní
Bejt na hranicích celní kontroly tak mě daj do pasu nežádoucí a do Germánu už se nikdá v životě nepodívám
PetraK
Sem očíhané, zapomněla sem se vám fčera pochlubit,
jáááá taky počebuju očíháááát, ale nechu bej skinheo o conor
Cestou do prasé sem si podřízla už podříznutej prst
auuuuuu
Já zapoměla nahlásit že mě ani jeden z těch spálenech prstůch neupad takže nuda nuda šeď šeď
Až když mi bylo teplo na malíček
Brtnik bude mít zas komentáře, že mám místo sešitu prasárnu
nesmíš si tam malovat kosočtverce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
bych se nedala
by se vidělo
ale já na to jinak zapomenu
dobře, dobře, předem dík, jsem zvědavá na reference, hlavně esli to de relativně odchlupit a esli to fakt řeší ten smrádek
udeš hodnáá
jiná ani bejt neumim
lítááááááááš, jak pošuk
houby, normoš temp
pan řiditel je šikulka
ešivá bych mu neměla dát pičkůtek?
tohle vůbec nedávám
Jo toznám
sem nevěděla, že je tak moc oplácaná
ale tak... kapek přeháním, růžicková z ní ešče nejni, ale našlápnuto má slušně, pupek v podstatě tak jako v osmým měcíci, jenže ho nemá pevnej, ale složenej do pjoumatik. Ale tak víš co, já normoš vzhled lidí vůbec neřeším,protože o tom to není, jak kdo vypadá. A sama mám taky pjoumatiku, takže máslo na hlavě, ale tady mám jednak averzi a jednak, když vidíš, jak se s tim baroknim malíčkem vytrčeným do prostoru furt něčim cpe. K snínadi dvě koblihy, protože... " já, jáá, prostě to slatký mít musim, jááá sem bez něj úplně vyřízená... začnu se klepat...je mi zle....blábláblá... " a pak si ufuněně stěžuje, jak je tlustá, že skorem nejí... a praví: "ty se máš, ty seš tak štíhlá!" (což teda proti ní možná i sem, ač jinak teda nejsem), tak nevim, to mi vadí. Prostě buď tlustá bejt nechci a pak s tim něco dělám a aspoň kapek se krotim a nebo mi je to tak trochu fučik a nestěžuju si furt. Já bych se taky ráda narvala k prasknutí (viz ty tři guláše , co mi neprošly ) a taky to někdy i udělám, ale nemůžu si pak stěžovat na nic jinýho než na sebe, že áno. A nebo to neřešit.
buchtu
no dobře, dobře, dobře. Buchtu ALE JAKOU A KAM JÍ MÁM VZÍT!! víš, že si nepamatuju vůbec nic
co jinýho než volno na páteční večer na oslavu
no kvůli tomu, že von si chce zničit játro mejdanama ty si asi musíš vybudovat závislost na mufinách
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:28
- Nahlásit
Fajka
já už mám zase průůůser
delikventka, delikventka, delikventka!!! was is denn los??
Bejt na hranicích celní kontroly tak mě daj do pasu nežádoucí a do Germánu už se nikdá v životě nepodívám
panebože! Vona se jich určitě ptala na pytliky!!
jáááá taky počebuju očíháááát, ale nechu bej skinheo o conor
tak řekneme Brtnikovi, miluje dlouhý vlasty, takže ti nad hlavou proběhne nůžkama, uďá šmik šmik do vzduchu a bude tvrdit, žes ostřihaná
Já zapoměla nahlásit že mě ani jeden z těch spálenech prstůch neupad
gůůt, takže už zahojeno?? a že se to pak zahojilo rychle, jak to bylo dlouho pod tou nálepkou?
nesmíš si tam malovat kosočtverce
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:36
- Nahlásit
PetraK
was is denn los??
aaaaaale..... dodělám tady jednu nabídku a pak se vám pochlubim jaké su trotl
panebože! Vona se jich určitě ptala na pytliky
no to jediný tam asi chybělo
tak řekneme Brtnikovi, miluje dlouhý vlasty, takže ti nad hlavou proběhne nůžkama, uďá šmik šmik do vzduchu a bude tvrdit, žes ostřihaná
noooo ale já to fakt potřebuju zkrátít a né si na to jen hrááát
gůůt, takže už zahojeno?? a že se to pak zahojilo rychle, jak to bylo dlouho pod tou nálepkou?
jo skoro, ještě trochu to vidět je ale to už než se vdááám ...
no ten jeden prst sem měla zalepenej tři dny v kuse jak to nedejchalo a ještě sem to namáčela kokot do vody tak dyž sem to sundala vypadalo to jak dyž ten kust prstu pod náplastí je umřitej ale neumřel
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:37
- Nahlásit
Dobré ránko milé dámy a Čííífe
Sem tu na skok, páč za chvíli se du odít do černýho a budu vyrážet na pohřeb. Mám z toho veliké šimrání v břiše, hlavu jak pátrací balon a navíc se mi dělají mžitky před očima.... nenávidím pohřby, tohle je snad jediná "věc", kterou nejsem schopná vůbec ustát ( a nedej bože, jestli začnou hrát něco, co hráli mamce na pohřbu...)
PetraK
Mám to ešče kratší , než minule. Brzo to bude nejkratčí na celym světě, budu Skinhed ou Konor asi
... náhodou Šiníít ou Konor to sluší
Cestou do prasé sem si podřízla už podříznutej prst
Na kabelce kalužka krve, sešit jak po porážce Brtnik bude mít zas komentáře, že mám místo sešitu prasárnu
myslím, že ho už nic nepřekvapí a ty si prstík alespoň zalep nebo si pan řídící řekne, že už si se rozhodla zapracovat na výbuchu a napoprve ti nevyšel
Fajka
co je to zase za tejden..já už mám zase průůůser a velkej...řekla bych že až mezinárodní
copak se stalo tentokrát?
tak jezdi na občanku, tam ti nic nedaj
Já zapoměla nahlásit že mě ani jeden z těch spálenech prstůch neupad takže nuda nuda šeď šeď
to buď ráda, kdyby upad, tak by jsi si musela upravovat rukavice
Jen tak mimochodem....víte, kolik se platí při ztrátě pasu? Pokud to byl ještě obyč, tak pětikilo, pokud už nový, tak od patnácti stovek do dvou tisíc. Se asi nedoplatím, páč pasy ztrácím jak na běžícím páse...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:48
- Nahlásit
brut
du odít do černýho a budu vyrážet na pohřeb. Mám z toho veliké šimrání v břiše, hlavu jak pátrací balon a navíc se mi dělají mžitky před očima.... nenávidím pohřby, tohle je snad jediná "věc", kterou nejsem schopná vůbec ustát
to ti nezávidím, já byla před měsícem na třetím v životě a su z toho hotová doteď...nějak mám smůluů že se to je pohřeb mladejch lidí který ještě dávno odcházet neměli
tak jezdi na občanku, tam ti nic nedaj
by jí po dnešku asi roztrhali
upad, tak by jsi si musela upravovat rukavice
tak od patnácti stovek do dvou tisíc
ty vadooo to je nářes teda
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:50
- Nahlásit
PetraK
by se vidělo
nevidělo, bych byla rychláááá
dobře, dobře, předem dík, jsem zvědavá na reference, hlavně esli to de relativně odchlupit a esli to fakt řeší ten smrádek
ok, zapsáno
jiná ani bejt neumim
hahahahaha.... to říkal čert taky, než stáhl lidičky do pekla
houby, normoš temp
jo, ale jen pro zdatný běžce
ešivá bych mu neměla dát pičkůtek?
pičktůtek ano, ale prosím, raději ne nějakou hnátu, asi by si ho moc nepotěšila
kapek přeháním, růžicková z ní ešče nejni, ale našlápnuto má slušně, pupek v podstatě tak jako v osmým měcíci, jenže ho nemá pevnej, ale složenej do pjoumatik.
takže budoucí mišelínek
K snínadi dvě koblihy, protože... " já, jáá, prostě to slatký mít musim, jááá sem bez něj úplně vyřízená... začnu se klepat...je mi zle....blábláblá... " a pak si ufuněně stěžuje, jak je tlustá, že skorem nejí...
svým způsobem jí chápu ... já taky ráno snídám sladký, protože jinak je mi půl dne blbě, ale snídám doma v klidu ( a to i v době, kdy jsem chodila do práce), dám si toho tolik, abych "usadila cukr", pak s přehledem přejdu k něčemu zdravějšímu.
Když nesmím snídat, tak se mi dělá hrozně blbě a pokud vůbec nesmím nic sladkýho, tak sem jak ubitá a nemám ani ždibec energie...ale zase na druhou stranu, tohle mám od malička a asi už se s tím tělo umí porovnat.
Ale nikde si nestěžuju na to, že bych byla tlustá, páč konečně po letech totální vyhublosti mám na sobě trochu tuku a snažím se ho udržet v mezích
Já bych se taky ráda narvala k prasknutí (viz ty tři guláše , co mi neprošly ) a taky to někdy i udělám, ale nemůžu si pak stěžovat na nic jinýho než na sebe, že áno. A nebo to neřešit.
faktem je, že tvé "tři guláše" se staly v hospodě legendou a asi jen tak nezmizí Ale po třech by si musela s hošíčkem hoooodně běhat, aby si zmenšila svůj objem
no dobře, dobře, dobře. Buchtu ALE JAKOU A KAM JÍ MÁM VZÍT!! víš, že si nepamatuju vůbec nic
nějakou výbornou, co děláš a máš jí vzít tam, kde se sejdeme...takže nejspíš na apaluchu, ať z ní mají něco i ti ostatní
no kvůli tomu, že von si chce zničit játro mejdanama ty si asi musíš vybudovat závislost na mufinách
nejlepší na tom je, že mi na snídani zbyly dva z 36 kousků
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:52
- Nahlásit
Fajka
pak se vám pochlubim jaké su trotl
budu mít evidentně hezkej den
no to jediný tam asi chybělo
ježíš vona na to zapomněla!! na co myslíš? na co ty myslíš??
noooo ale já to fakt potřebuju zkrátí
no tak bychom ho přinutily, no. Hele to co nosí si střihá sám a má to rovný, jak když střelí. když jsem měla dlouhý vlasy, tak to semo tamo číhnul von
jo skoro,
vono to nějak jako chytne potom rychlej drajf jak je to takový zmokvalý a vůbec hnusný, tak se tam třá podaří v tom prostředí vypěstovat nějaký batérie-dochtory, co to pak rychle vyléčej.
ještě trochu to vidět je ale to už než se vdááám .
vypadalo to jak dyž ten kust prstu pod náplastí je umřite
jo vypadá to hnusně,ale pak to bere obrátky no.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 08:55
- Nahlásit
Fajka
to ti nezávidím, já byla před měsícem na třetím v životě a su z toho hotová doteď
já právě už předem... od tý doby co sem byla v rozmezí necelého třičtvrtě roku na třech ( děda, babi, mamka), tak se s tím nemůžu srovnat. Navíc všude hrajou podobnou hudbu a vrací mě to dost rychle zpátky
nějak mám smůluů že se to je pohřeb mladejch lidí který ještě dávno odcházet neměli
tohle je teta, která byla nemocná, takže jsme tušili, jak dopadne, ale nic to na tom nemění, bohužel
by jí po dnešku asi roztrhali
cos to provedla?
ty vadooo to je nářes teda
jo, taky jsem byla překvapená... prý kvůli těm biometrickým údajům ... odpolko ti pošlu mejlík, něco ti potřebuju říct
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 09:01
- Nahlásit
PetraK
no tak bychom ho přinutily, no. Hele to co nosí si střihá sám a má to rovný, jak když střelí. když jsem měla dlouhý vlasy, tak to semo tamo číhnul von
si k němu půjdu na zastříhnutí, ju? za nějakou pečenou dobrůtku, ušetřím za kadeřníka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Bře 2011 09:07
- Nahlásit
brut
nejlepší na tom je, že mi na snídani zbyly dva z 36 kousků
tyjo vy ste taky velkopekárníci
ježíš vona na to zapomněla!! na co myslíš? na co ty myslíš??
no ..abyste měli co jíííst.......ne ..tady ne..tady nééééé
budu mít evidentně hezkej den
no hele jo..fčera mělo dorazit to zboží, nedorazilo. Tak sem volala přepravku kde to jako je když němci to posílali v pátek a přepravka garantuje 48 hodin takže by to včera muselo natuty dorazit. Přepravka se vymlouvala na kde co (já vytočená bo to je fakt skoro u každý zásilky) vrchol všeho byl dyž sem se dozvěděla že co já si co stěžuju , dyž přepravu neplatim (oni neví že mě to němci přeúčtujou takže platim ale pro ně sem nikdo) a druhej vrchol když házeli vinu na mýho dodavatele že jim balík v pátek nedal ...
Dal jelikož na internetu pod číslem balíku si vyjedu když ho přepravka převzala ...
grrrrrrrrrrrrrrrrr...sem se děsně rozezlila ale děsně a napsala našemu dodavateli zboží... for je v tom že máme řekla bych po 15 letech co s nima spolupracuju nadstandardní vztahy, řekla bych až velmi kamarádský a hlavně si tykáme a vše si říkáme jak nám zobák narost..
no takže sem poslala velmi naštvanej mail kde bylo napsáno že vím že za to oni nemůžou ale že už mě přepravce se*re atd adt.....a kdybych tu měla červený smailíky tam sem jich tam naházela asi dvacet...
v domnění že oni mojí řeč převedou do spisovný němčiny a pošlou stížnost německý pobočce přepravky... no což o to to oni udělali ale pod jejich šroubovaným slohem byla naprostá přesná citace mého mailu...
|