| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 16:18
- Nahlásit
inu
protože z těch, co znám a co skutečně sporty dělají, není nikdo, o kom bych s klidným svědomím mohla prohlásit, že to provozuje "nezištně" (to zas bude řev). Možná teď někomu křivdím, ale neplacenou reklamu já podporovat nebudu.
opravdu o nikom nevíš?, řev to nebude , ale trošku mě to zaráží
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 16:20
- Nahlásit
PetraK
. nemám tohle ale ráda. a byli jsme i vychovávaný v tom, že vyčuhovat se nevypláci
víš, co je na tom všem strašný? Že se to netýká jen naší generace, ale přechází to i v další
já zas si myslim, že vyčuhovat se má!
taky si myslím a od malička to dětem omýlám
Nicméně obdivuju každýho kdo něčeho v něčem dosáhne a to vlastním přičiněním.
když vím, že to bude fuška a i to chápu, páč je to- bez debaty- na přesdržku, to jako ne že ne.
jí to přetlumočím
ona si tak úplně sama tu cestu nevybrala a asi jedinej, kdo jí může pomoct seš ty. Ten odstup potřebuješ a já ti ho hroooooooooooozně moc přeju.
máš pravdu, potřebujem ho obě dvě .. dííík
inu
To je ale právě ono. Informace prakticky nejsou. A objektivní informace už vůbec nejsou.
ale to máš všude...
objektivním informacím se dohrabeš právě až tou praxí. Pak začneš zjišťovat, že jsou to všechno (nebo aspoň povětšinou kydy)
nebo máš možnost začít dopředu vše zjišťovat... sice to bude trvat třá pár let, ale zjistíš. Jenže kdo tohle dělá nebo spíš kdo tohle je ochoten podstoupit?
No a po tom, cos potkala Ořecha si to pořád ještě myslíš?
nemám problém si myslet něco jiného, než Ešuska... i po setkání s Orískem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 16:23
- Nahlásit
Dámy, musím končit, v pět mám jedno moooc důležité jednání, tak odcházím. Ale objevím se tu večer
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 16:23
- Nahlásit
brut
sem někde zahlídala, jak se ti omlouvají a ty se divíš proč... tak proto jsem tuhle větu napsala
ještě, žes mi to vysvětlila, pá pak by hrozilo, že už bych se vážně nasrala
píš se utvrdí v tom, že nemusí dělat nic
on ten text chápe každej úplně jinak.
vidíš a mě ne...
no a co teď?
Neříkej, že jsi až tak najivní?
Jsem velice naivní. Mám to nastavené jinak. Nepotřebuju, aby to věděl celej svět a zbožňoval mě za to.
co je v tom za neplacenou reklamu?
po tomhhle nepátrej
zkrátka musíš jít s kůží na trh a to velmi, velmi veřejně, což ti sebere soukromí a hlavně si musíš uvědomit, že do tvého "já" polezou lidi, co nemusíš ustát...
Před několika lety jsem plácla do velkých sraček. Málem jsem to neustála a loni v prosinci jsem si ještě myslela, že to vůbec nestálo za to. Dneska se ale ukázalo, že stálo, že věc, která měla vyšumět do ztracena, se bude řešit. A já budu dělat všechno proto, aby to dopadlo dobře ve prospěch budoucnosti plemene. Jestli mě bude někdo nenávidět nebo ne, to je mi podružné.
Vem si i tento článek. Opět nadzvedl spoustu lidí, možná jich ještě dvacet nadzvedne, ale třeba taky způsobí něco podobnýho jako v tom prvním případě: kdo ví? Třeba se stránky a blogísky zaplní článkama o tom, že to není pravda. Ale pak přesně ten článek splnil účel. Je to naprosto záměrná provokace. A přitom je tam poměrně dost pravdy.
vždyť nikdy nikde není nic jen černý a bílý
no a vo tom to ale je
ale zase může a nemusí to být kus od kusu...
no bať, ale předpoklady k tomu jsou
nikdo tě nekamenuje a nikdo ti nechce ublížit.. jen ukázat i jiné pohledy na věc
v klidu, sarkasmus a sarkasmus je můj druhej táta.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 16:30
- Nahlásit
PetraK
erý kdysi měla, měla být sebevědomým, vyrovnaným a rezervovaným psem.
jenže třeba za tohle se dneska schovává hrozně moc věcí - třeba blbá povaha. Prostě se to omluví standardem a jede se dál.
opravdu o nikom nevíš?, řev to nebude , ale trošku mě to zaráží
no, z tvé strany možná řev nebude Upřímně? Nevím. Respektive stala se spousta věcí, které mě o tom nutí pochybovat.
brut
ale to máš všude...
To já přece vím. Ale do všech plemen fakt dělat nemůžu
nebo máš možnost začít dopředu vše zjišťovat... sice to bude trvat třá pár let, ale zjistíš. Jenže kdo tohle dělá nebo spíš kdo tohle je ochoten podstoupit?
to je ono. Já chci donutit lidi, aby to dělali. Aspoň já když mám na talíři černou a bílou, tak mě to nedá a snažím se se to nějak roztřídit.
nemám problém si myslet něco jiného, než Ešuska... i po setkání s Orískem
No, tak že by Ořech byl rezervovanej No, vlastně je, máma si ho zamlouvá na spaní
musím končit, v pět mám jedno moooc důležité jednání, tak odcházím. Ale objevím se tu večer
taky jdu. A jestli to tu zakecáte, tak už to dohledávat nebudu, vrátím se až v noci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 18:06
- Nahlásit
KU*VA KU*VA RU*VA
ZASE SEM SE PODŘÍZLA!!
I'LL BE BÉK!! JAK ŘIKÁ STREJDA ARNOLD
Aš mě sešijou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 18:09
- Nahlásit
brut
Že se to netýká jen naší generace, ale přechází to i v další
a co se divíš? je to zakořeněný, než se to změní, bude to trvat.
a od malička to dětem omýlám
ešče jim taky ale vomýlej, ať počitaj s tim, že s tim vyčuhovánim dostanou i přes držku v týhle zemi
jí to přetlumočím
jej, to mě příště ráda uvidí, což?
máš pravdu, potřebujem ho obě dvě .. dííík
není zač, vidím to zvenčí, tak se mi líp kouká ,narozdíl od mé sestry si nemyslíš, že plácám bludy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 18:19
- Nahlásit
inu
jenže třeba za tohle se dneska schovává hrozně moc věcí - třeba blbá povaha
víš co český chov a chov zvířat obecně jde bohužel špatným směrem. je to vidě u všech plemen- nebo abych nepřeháněla, třeba se pletu, u většiny z nich. Nicméně to už jsme dál od toho co jsem psala , že kdo bude mít opravdu zájem si zjistit, co si to pořizuje, bude hledat. a důkladně, podívá se třeba do diskuzí, protože tam se nejvíc najde co kdo a jak se psem řeší. Nepůjde po vzhledu, výjímečnosti, bude si pořizovat psa pro to jakou má povahu a tu akita opravdu nebude mít nikdy jako pekinéz. A ani by neměla mít.
Nevím
nevíš?? Opravdu, opravdu to uvnitř sama sebe nevíš?
. Respektive stala se spousta věcí, které mě o tom nutí pochybovat.
promiň?
Tak teď už můžem přestat mluvit jakoby obecně a můžem mluvit otevřeně. To že jste se spolu nedohodli tě nutí napsat něco takovýho? Málo jsi je poznala?
a když už teda, jsi dospěla k tomuhle názoru- můžu se zeptat a pak už budu radši asi zticha - jak by se na tom, že Fejkina jako první akita začla běhat a Fajkýšovi s ní jezdí na spoustu akcí, vč. treků a dejme tomu podle Tebe se tím zviditelňují (což opět zopakuji nevidím důvod, proč to nedělat, fakt nevidím), ale jak by to mohli dělat ze zištných důvodů?? To si nějak neumím představit, jak by na tom mohli něce vytřísknout.
Musím říct, že tohle co jsi napsala, je trochek silná kávička i na mě a že já jsem zvyklá od Ričrda, dělat si lomcováky a šplíchnout si tam ruma.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 19:21
- Nahlásit
PetraK
tak kolem druhý to na ňu určitě zas příde
to bé rychlofka bo fstávám f půl 4
co to bylo za výlet?
se to posunulo na kolem 24.3. krs nepřítomnost primči.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 20:32
- Nahlásit
inu
žes mi to vysvětlila, pá pak by hrozilo, že už bych se vážně nasrala
on ten text chápe každej úplně jinak.
nemyslím... spíš záleží na tom, jestli vůbec někdo chce něco chápat
no a co teď?
to záleží jen a jen na tobě...
Jsem velice naivní. Mám to nastavené jinak. Nepotřebuju, aby to věděl celej svět a zbožňoval mě za to.
teď ti nějak nerozumím... i když na určitém druhu naivity není nic špatného
po tomhhle nepátrej
proč?
Opět nadzvedl spoustu lidí, možná jich ještě dvacet nadzvedne, ale třeba taky způsobí něco podobnýho jako v tom prvním případě: kdo ví? T
jenže tady ti nikdo vaz nesrazí, což se jinde dost dobře může stát
Je to naprosto záměrná provokace. A přitom je tam poměrně dost pravdy.
nemyslím, že by jsi psala jakýkoliv článek s tím, že je provokací ... píšeš ho s tím, že chceš něco říct, ale nevíš jak jinak
no a vo tom to ale je
jenže ty jedním vrzem hodíš bílou a pak hned černou... no a ty další barvy tam nejsou
no bať, ale předpoklady k tomu jsou
u koho?
sarkasmus a sarkasmus je můj druhej táta.
nepoužívám sarkasmus
|
inu
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 20:39
- Nahlásit
PetraK
Opravdu, opravdu to uvnitř sama sebe nevíš?
vnitřek do toho nepleť, ten s tím nemá nic společnýho.
že tohle co jsi napsala
promiň, ale myslím, že jsi to napsala ty.
To že jste se spolu nedohodli tě nutí napsat něco takovýho? Málo jsi je poznala?
Ehm a ty jsi snad stejnou otázku položila Fajce ohledně mě?
Jestli tohle je jen další pokračovaná gamesky Zlá Inu vs. chudák zbytek, tak já ji odmítám hrát.
brut
Pani, když víš všechno líp, než já sama, tak k čemu se mám ještě vyjadřovat?
A jdu. Přestávám tady na to mít žaludek.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 20:48
- Nahlásit
inu
A jdu. Přestávám tady na to mít žaludek.
Ja tomu nevim hlavu patu, ale fakt ti musim zkopirovat svuj drivejsi prispevek.
Ty se programove prednasiras, kdyz ti nekdo napise ne zcela souhlasny nazor, misto, abys o tom v klidu popremyslela.
PetraK
KU*VA KU*VA RU*VA
ZASE SEM SE PODŘÍZLA!!
Aš mě sešijou
Co sis podrizla tentokrat? Cely polstarek palce ci jen cast nehtu nebo snad, nedejboze - kloub?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 20:51
- Nahlásit
inu
jenže třeba za tohle se dneska schovává hrozně moc věcí - třeba blbá povaha. Prostě se to omluví standardem a jede se dál.
ale tak to bylo vždycky... vždyť nikdo nikoho nenutí, aby si kupoval psa od prvního chovatele, co potká
To já přece vím. Ale do všech plemen fakt dělat nemůžu
nemyslím, že by jsi to zvládla
Já chci donutit lidi, aby to dělali. Aspoň já když mám na talíři černou a bílou, tak mě to nedá a snažím se se to nějak roztřídit.
a jseš přesvědčená, že jdeš na to správným směrem?
že by Ořech byl rezervovanej
co si představuješ pod pojmem rezervovanost?
PetraK
ZASE SEM SE PODŘÍZLA!!
ty jsi fakt "šikulka"
a co se divíš? je to zakořeněný, než se to změní, bude to trvat.
ešče jim taky ale vomýlej, ať počitaj s tim, že s tim vyčuhovánim dostanou i přes držku v týhle zemi
jo, tohle už mladej zažil a ví svý... naštěstí zůstal stále stejný, i když ho to na chvíli srazilo dost dolů ... jen mladá je trochu jiná
jej, to mě příště ráda uvidí, což?
si myslím, že to stejně přetočí na mě a ne na tebe, tak se nemusíš bát
není zač, vidím to zvenčí, tak se mi líp kouká
a proč myslíš, že se o tom s tebou bavím?
narozdíl od mé sestry si nemyslíš, že plácám bludy
tvá sestra je naštěstí úplně jiná než já
Respektive stala se spousta věcí, které mě o tom nutí pochybovat.
promiň?
Tak teď už můžem přestat mluvit jakoby obecně a můžem mluvit otevřeně. To že jste se spolu nedohodli tě nutí napsat něco takovýho? Málo jsi je poznala?
a když už teda, jsi dospěla k tomuhle názoru- můžu se zeptat a pak už budu radši asi zticha - jak by se na tom, že Fejkina jako první akita začla běhat a Fajkýšovi s ní jezdí na spoustu akcí, vč. treků a dejme tomu podle Tebe se tím zviditelňují (což opět zopakuji nevidím důvod, proč to nedělat, fakt nevidím), ale jak by to mohli dělat ze zištných důvodů?? To si nějak neumím představit, jak by na tom mohli něce vytřísknout.
uffff, tohle jsem přehlídla
inu
Upřímně? Nevím. Respektive stala se spousta věcí, které mě o tom nutí pochybovat.
holka, holka, nehrotíš všechno trochu moc? Tohle není fér a myslím, že to mooc dobře víš....
Možná jsem naivní i já, ale věřím, že tohle nemyslíš vážně a i přes různý rozpory, co spolu máte, tak si zachováš mimo nadhledu i zdravý rozum. Ale nepřijde mi, že by jsi ho zrovna na Fajku použila, což mě mrzí, protože si to od tebe nezaslouží
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 20:54
- Nahlásit
inu
nemusíš, protože přesně stejně se chová moje dcera, když neví kudy kam.... taky okolo sebe kope a myslí si něco o pérdeli a o tom, že všichni okolo ní, jsou proti ní a tluče hlavou do zdi.
Doufám, že se ti to rozleží a budeš zase ta inu, která sem za náma chodila a bavila se bez nasírání, navíc byla ochotná diskutovat a i uznat něčí jiný názor
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 21:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
inu
promiň, ale myslím, že jsi to napsala ty.
napsala jsem to jako reakci na tohle, co jsi napsala ty:
protože z těch, co znám a co skutečně sporty dělají, není nikdo, o kom bych s klidným svědomím mohla prohlásit, že to provozuje "nezištně" (to zas bude řev). Možná teď někomu křivdím, ale neplacenou reklamu já podporovat nebudu.
takže buď to znamená, že Fajkýšovi neznáš a nebo o nich nemůžeš s klidným svědomím prohlásit, že to provozují nezištně.
Můžeš mi tedy napsat, která varianta z toho platí?
vnitřek do toho nepleť, ten s tím nemá nic společnýho.
pletla jsem ho do toho proto, že jsem si ještě pořád myslela, že si to sama uvnitř nemyslíš.
Fifi
Co sis podrizla tentokrat? Cely polstarek palce ci jen cast nehtu nebo snad, nedejboze - kloub?
nic moc, jen kousek malíčku vo plechofku pitomou blbou, blbou.
brut
ty jsi fakt "šikulka"
a nebo profi sebepoškozovač?
... jen mladá je trochu jiná
dej jí čas dozrát. A nebo... dosrat, to se ukáže
si myslím, že to stejně přetočí na mě a ne na tebe, tak se nemusíš bát
, ne neříkej jí, že jsme se o tom bavily, nebylo by jí to příjemný. Kvůli mě je to fučik, ale jí by to vadilo
a proč myslíš, že se o tom s tebou bavím?
, tak jo, já jen že čék aby nebyl za chytrýho, vono se mi to mluví, když to nemusím řešit. A třeba a ni nemám pravdu, jen mi to tak přišlo.
tvá sestra je naštěstí úplně jiná než já
no dost.
sem v tom víru zapomněla napsat díííky za Rrrramštajn-depeš Murphyho. Huš spolu s růžofkou hověj na gauči
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 21:27
- Nahlásit
davidkova renata
to bé rychlofka bo fstávám f půl 4
jo to akurát chodí domů
se to posunulo na kolem 24.3.
aha, tak mi, prosím, dáte avízo, že se tam mám nakýblovat? jo? Díkuju. budu jí vyprávět vo apokalyptistických jescích - vše v jednom
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 21:38
- Nahlásit
PetraK
nebo profi sebepoškozovač
asi oboje
dej jí čas dozrát. A nebo... dosrat,
momentálně platí varianta č.2
ne neříkej jí, že jsme se o tom bavily, nebylo by jí to příjemný
neboj, mám pud sebezáchovy
tak jo, já jen že čék aby nebyl za chytrýho, vono se mi to mluví, když to nemusím řešit
právě proto, že nemusíš nic takovýho řešit, tak máš jiný pohled na věc
no dost.
šak sem originál
díííky za Rrrramštajn-depeš Murphyho
důležitý je, jestli se líbí Brtníkovi.. je jeho
Huš spolu s růžofkou hověj na gauči
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 21:42
- Nahlásit
PetraK
OT - ad ta nezistnost Fajkysovic (voni teda jiste maj strasnej vejvar z ty zly a povahove netypicky feny), a presto ten jejich krok vuci Skrivankum a prouhaty babofce Sinduli... myslim, ze neni,co dodavat. (tim dekuji opet vsem dalsim, co se na ty akci Orinka + Sindy podileli!! )
A hlavneee, pls, zkus rozhodit nekam a vnutit kraaasnou slecnu Babetku. Gerda ma strach, ze ji dostane coby krizovatku entlebucha a kratandy k narozkam v lete.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 21:50
- Nahlásit
Fifi
ad ta nezistnost Fajkysovic (voni teda jiste maj strasnej vejvar z ty zly a povahove netypicky feny), a presto ten jejich krok vuci Skrivankum a prouhaty babofce Sinduli... myslim, ze neni,co dodavat.
jenže tohle jsou věci, které se jaksi moc nepočítají a navíc netýkají se přímo akit
Gerda ma strach, ze ji dostane coby krizovatku entlebucha a kratandy k narozkam v lete.
ta je krásná ... a k Mařence by pasovala, jen ať Gerda bere
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 21:51
- Nahlásit
Fifi
presto ten jejich krok vuci Skrivankum a prouhaty babofce Sinduli
jo, přesně na tohle jsem si taky vzpomněla, ale nechtěla sem to sem záměrně dávat, páč můžu bejt braná jako zaujatá, jsem ráda, že to přihodil někdo z venku, takže objektivní.
slecnu Babetku.3
do háje!!!!!! sakra ta je!! Já nevim ale jak to dělám, ale nemám kolem sebe lidi, kterým můžu vecpat psa. No vono taky já se moc nedružim to je pravda.... .
|Je fakt boží, kruci, kdyby byla s Brtnikem řeč , i když já mám furt v hlavě, že bych brala něco staršího, co se tak snadno neudá.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 21:54
- Nahlásit
brut
asi oboje
takže prostě kretén, no
momentálně platí varianta č.2
jo já vim, proto sem to takhle hezky spárovala.
neboj, mám pud sebezáchovy
tak fajn
právě proto, že nemusíš nic takovýho řešit, tak máš jiný pohled na věc
si jen říkám, aby jako že když jsem bez těch zkušeností. ale já doufám, že se to usadí.
šak sem originál
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 21:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
já se na to vykašlu!! Víte co mi na to řek?? "pěkné! moc pěkné!" a šel spát. cynyk
ovšem je pravdou, že jsem zjistila, že zde v Prahé by možná druhý pes byl tak trochu finančně tudleto. Víte kolik chtěj za druhýho psa?? Přes dva a půl tisíce to mě dost zarazilo. Za prvního litr a půl a za druhýho už dva a půl. Vím, že za druhýho je vždycky víc, ale o tolik?
Nutně musím mít ten domek, musim.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 21:58
- Nahlásit
PetraK
takže prostě kretén, no
by mi strach nedovolil něco v tom smyslu napsat
jo já vim, proto sem to takhle hezky spárovala.
ale tentokrát je čerstváááá ( rande asi neproběhlo k úplné spokojenosti či co... se raději neptám)
tak fajn
si jen říkám, aby jako že když jsem bez těch zkušeností. ale já doufám, že se to usadí.
to není úplně o zkušenostech nebo nezkušenostech, ale o různým pohledu, páč člověk zvenku většinou vidí vše jinak, než ten točící se uvnitř Navíc, já raději desetkrát popřemýšlím, než jednou rozetnu, páč v tu chvíli si zavřu cestu zpět
čemu se chechtáš?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:01
- Nahlásit
PetraK
já se na to vykašlu!! Víte co mi na to řek?? "pěkné! moc pěkné!"
co si čekala?
ovšem je pravdou, že jsem zjistila, že zde v Prahé by možná druhý pes byl tak trochu finančně tudleto.
Prágl je na poplatky děsnej ... proč myslíš, že spousta lidí hlásí psy k rodičům, babičkám?
Za prvního litr a půl a za druhýho už dva a půl. Vím, že za druhýho je vždycky víc, ale o tolik?
u nás je tisíc za prvního a patnáct stovek za druhýho... ale Praha chce počet psů snížit, tak to řešej tímhle způsobem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:05
- Nahlásit
brut
čemu se chechtáš?
ptáš se špatně, ne čemu, ale komu
avíc, já raději desetkrát popřemýšlím, než jednou rozetnu, páč v tu chvíli si zavřu cestu zpět
,
rande asi neproběhlo k úplné spokojenosti či co... se raději neptám)
se radši neptám, na co se neptáš
by mi strach nedovolil něco v tom smyslu napsat
n o proto!!
co si čekala?
že ho třebas vokouzlíme, no. Jednou to příde. doufám teda.
Prágl je na poplatky děsnej
no to jako bez debaty,
ale Praha chce počet psů snížit, tak to řešej tímhle způsobem
já to chápu no, ale nevim, proč by pes z útulku nemohl být třeba bez poplatku úplně a nafurt.
... proč myslíš, že spousta lidí hlásí psy k rodičům, babičkám?
no já vim, jenže to nechci dělat, páč to je podvádění. Ta výše poplatku je asi nová, fakt mi to dost vyrazilo dech.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:14
- Nahlásit
PetraK
ptáš se špatně, ne čemu, ale komu
tsss, raději budu dělat nechápavou
se radši neptám, na co se neptáš
blbáááá
n o proto!!
že bych si to ještě rozmyslela
že ho třebas vokouzlíme, no. Jednou to příde. doufám teda.
kdyby si mu před nosem mávala kotletou, tak ho okouzlíš, ale psem ..?
no to jako bez debaty,
já vím, ségra taky brblá
já to chápu no, ale nevim, proč by pes z útulku nemohl být třeba bez poplatku úplně a nafurt.
protože neodpovídá politice, navíc mají jiné starosti než poplatky za psy ( třá opencard )
no já vim, jenže to nechci dělat, páč to je podvádění.
rozumím, ale jiným tohle "maskování" divný nepřijde
Ta výše poplatku je asi nová, fakt mi to dost vyrazilo dech.
myslíš? Řekla bych, že se platí dýl...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:18
- Nahlásit
PetraK
sakra ta je!! Já nevim ale jak to dělám, ale nemám kolem sebe lidi, kterým můžu vecpat psa. No vono taky já se moc nedružim to je pravda....
Sme na tom stejne. Ale treba se postaci o ni nekde zminit, az se nekdo zmini, ze hleda potrhlo flekaty hladkosrsty.. dyk to znas, nahoda je blbec.
brut
jenže tohle jsou věci, které se jaksi moc nepočítají a navíc netýkají se přímo akit
Jak to, ze se nepocitaji? Mozna se to netyka primo akit,, jen jejich zistnych majitelu? .. ale tykalo se to psu a i Inu pomohla. Jako se snazi pomahat svym vlastnim kontroverznim zpusobem akitam - ale rikam , nerozumim tomu zakulisi. Verim, ze si pisla na web clanek v nejlepsi vire. Verim, ze clanek zaujal, jak vidno, ja netusila, ze se to tyka osobne nekoho zde, to jsem si v tom neprelustila.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:22
- Nahlásit
PetraK
já se na to vykašlu!! Víte co mi na to řek?? "pěkné! moc pěkné!" a šel spát. cynyk
No co by mel delat jinyho, kdyz prchat v pole s esusem jiz nemuze..
Víte kolik chtěj za druhýho psa?? Přes dva a půl tisíce to mě dost zarazilo. Za prvního litr a půl a za druhýho už dva a půl. Vím, že za druhýho je vždycky víc, ale o tolik?
Todle ja nikdy nepochopila, jako ze druhej pes vic zere a tim padem vic sere?? Ano, omezit pocet psu u majitele, presne jak to vymyslela Dejavu aspol, ale takovy palky za cokle sou desny.
Aneb PETICEEE
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:25
- Nahlásit
Fifi
Ale treba se postaci o ni nekde zminit, az se nekdo zmini, ze hleda potrhlo flekaty hladkosrsty.. dyk to znas, nahoda je blbec.
zkusím zítra večer švagříky... chtějí pejska z útulku, tak by mohli vzít i čubinku. Drž palce
Jak to, ze se nepocitaji? Mozna se to netyka primo akit,, jen jejich zistnych majitelu? .. ale tykalo se to psu a i Inu pomohla.
právě proto
Jako se snazi pomahat svym vlastnim kontroverznim zpusobem akitam - ale rikam , nerozumim tomu zakulisi. Verim, ze si pisla na web clanek v nejlepsi vire.
taky věřím, že článek byl psán v dobré víře a vím, že se snaží pomáhat
ja netusila, ze se to tyka osobne nekoho zde, to jsem si v tom neprelustila.
já jo, ale odmítám se zapojovat do půtek a bojůvek. Jen jsem napsala reakci na část článku, která se mi nelíbila a proč se mi nelíbila...ten zbytek byl jen reakcí na reakci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2011 22:26
- Nahlásit
brut
tsss, raději budu dělat nechápavou
jo mimikry sou fajn
blbáááá
no co, taky radši dělám nechápavou
že bych si to ještě rozmyslela
zkus to , uvidíš, co to udělá
tak ho okouzlíš, ale psem ..?
ne jááá, ale jako že spolu ho s tim psem vokouzlíme natolik, že zcela obluzen řekne: "A tak Koláče jo!" no zatim to evidentně asi nehrozí
protože neodpovídá politice, navíc mají jiné starosti než poplatky za psy ( třá opencard
no jistě, páč nad tim přemejšlej degeni.
o oupnkárd mi nemluf, nebo mi prdne céfka a budu tahat vobě nohy!!
Řekla bych, že se platí dýl...
ono hrozně dlouho bylo že litr a půl. no nic, stejně nenadělám nic.
Fifi
az se nekdo zmini, ze hleda potrhlo flekaty hladkosrsty.. dyk to znas, nahoda je blbec
jasně, jasně, to je sámoška
Lidijové drazí, lidijové předražení, lidijové zdarma, lidijové se slevou, lidijové dva v ceně jednoho...... /ta vado mi fakt jako zdatně hrabe /
PROSTĚ DU SPÁT!! chtěla jsem dopsat Jizerky a prt,zas sem se tim perem tak rozmáchla, že jsem teprve na Špičáku. Nesmim zapomenout Fajfkatejm poslat pohled bez adresy
|