Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1170 . 1171 . 1172 . 1173 . 1174 . 1175 . 1176 . 1177 . 1178 . 1179 . 1180 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 22:21
- Nahlásit

PetraK
ech, to aby sis šla dát sodu bikarbonu teda
to sem nevědíla.

f poho tak záftra znooováááá

ale za andílka dííík pro většinu lidí je to vlkodlak tak aspon někde jsme za hodný

brut

tak o tom žádná a možná letos zkusíme i něco v Kralupech
tam jsme taky dlouho nebyli tak třá dorazíme zase někdy

ode mě tam ďáblíka máš... sem jinak ani nemohla
dííííííííííííííííííííííííííííííííík

Hola hola, peřina mě volá.
takže du dělat lééhni a ani se nééhni

dobrou lidijové zlatí.

dobrou dobrou fšem ..já muším konečně dodělat ty překlady ...

brut
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2011 22:26
- Nahlásit

Fajka
tam jsme taky dlouho nebyli tak třá dorazíme zase někdy
my taky ne

ííííííííííííííííííííííííííííííííík
není vůbec zač

dobrou dobrou fšem ..já muším konečně dodělat ty překlady ...
dobrou.... a ať se s nima nemoříš moc dlouho

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 08:55
- Nahlásit

inu
ne nedám tam tu výzvu. Nepříjde mě důležité jestli na mejch stránkách ta výzva je nebo není. Důležité podle mě je, aby byla na stránkách KCHMPP a nejnavštěvovanějších akitářskejch stránkách. Krom toho už to visí všude takže jestli to na mejch stránkách je nebo není už není vůbec podstatný.

I když připouštím, že kdyby mě požádal kdokoliv jiný tak to tam asi dám, ale protože si to byla právě ty tak NE. Po tom co si vyplodila toto:

K mýtu o unikátnosti se váže ještě jeden jev a ten se týká akitího potenciálu něco vykonávat. Zejména se to promítá do pole aktivit a psích sportů. Oč jde? Nezřídka se můžete setkat s postojem: moje akita dělá agility-flybal-cousing-frisbee-dosaďte si sem cokoliv - hurá, to je důkaz, že akity mohou dělat psí sporty. Ehm. Přiznám se, že zezačátku jsem kráčela s chlupáčem po boku ve stejném duchu. Hurá - ušli jsme dvacet kilometrů, akita může dělat dogtrek! Hurá, běžel mi za návnadou - akita může dělat coursing! Hurá, dvakrát mi přinesl balonek - můžeme aportovat. Hurá, přeskočil klacek - šup na agility! Hurá, reaguje na klikr - akity mohou cvičit s klikrem... Ale ruku na srdce.. když si to přečtete.. vidíte, jak hloupě to zní?
Poslední dobou o tom dost přemýšlím a to nejen pro to, co nám říkala Petra na tréninku. Už jsem to zmínila ve článku o klikru - mnohdy nám cokoliv slouží jako "omluva"-výmluva, proč pes něco nedělá. Nehraje si? Tak ho nemůžu namotivovat. Není na žrádlo - nemůžu ho odměňovat. A nakonec, když všechno ostatní selže - není to borderka/ovčák/... Ostatně kdykoliv jsem dosud vzpomínala na svého prvního psa Bondyho, vždy jsem tvrdila, že to byl výjimečný ovčák, protože nikdy neaportoval a neměl aport rád. Nepřipomíná vám tohle náhodou něco? Ano, správně. Často maskujeme svoji vlastní neschopnost a ještě se nestydíme dát jí punc výjimečnosti.
ALE - jaký je objektivní důvod k tomu, prohlašovat, že když akita něco dělá, tak je to unikátní? Vezměme si třeba takový coursing. Někde jsem četla, že veškerá psí plemena v sobě mají lovecký pud, jen různě silný. Coursing je sport založený na loveckém pudu. Překvapuje proto někoho, že akita, původně lovecké plemeno, valí ochotně po poli a honí střapec??? V čem tedy spočívá ta výjimečnost? A nebo agility. Pokud vím, akita má čtyři nohy. Ty nohy mají sice jiné úhlení než u většiny plemen, ale jinak jsou schopny vykonávat totéž, co nohy každého jiného psa, tedy skákat a běhat. Takže proč by akita nemohla dělat agility? To stejné platí pro jakýkoliv sport. Akita může dělat prakticky všechny, jediné, čeho si musíte být vědomi je, že má mnohem menší potřebu pracovat než výše zmíněná plemena. ALE to neznamená, že vhodnou motivací nemůžete dosáhnout toho, že budete se svým psem provozovat zvolenou aktivitu závodně. Jediné omezení, které je, je ve vašem myšlení a ve způsobu, jakým se psem zacházíte. To, že většina akit v ČR nesportuje, je hlavně proto, že to s nimi kolikrát nikdo ani nezkusil.

...a tím veřejně naplivala do xichtu třeba Růžence co začínala agility a dodnes ho dělá, mě která jsem začínala u akit s dogtrekingem a coursingem a VŠEM co se s akitou snaží něco dělat proto, aby je život bavil, aby si se svým psem vybudovali hezkej vztah a pes znuděně nehnil celej život na dvorku tak tím si pro mě klesla hluboko přehluboko na úroveň Hamplové pro kterou taky byla delší procházka s akitou tejrání.
Já sem ten kdo začínal coursing s akitou zkoušet a to hlavně proto, že sem hledala způsob jak najít cestu k Fejkyniný agresivní, dominantní a naprosto nezávislý povaze v dobách kdy akitáři ani netušili co coursing je a že se toho mnozí chytli a jezdí na coursing s akitama dneska taky, mě hřeje na duši, né protože sem byla první, ale protože největší radost z toho mají ty psiska a díky nám můžou dělat něco co je opravdu baví. Kdo zná rezervovanou Fejkynu a viděl někdy tu její radost a štěstí který předvádí u coursingu, jí naprosto nepoznával a nechápal že je takové radosti při své rezervované povaze vůbec schopná.

Naprosto si nepochopila a nechápeš proč někteří lidí se svejma akitama snaží dělat cokoliv ne proto, aby se páníček zviditelnil ale hlavně, proto aby si vybudovali se svým psem hezkej vzájemnej vztah a pouto. To o čem ty píšeš, že Oris nemá ...ale měla by ses sama zamyslet nad tím jestli je to chyba JEN toho psa !
Jen díky tomu všemu čím sem Fejkynu protáhla od výstav přes coursing dogtreking, stofky kilometrů procházek, cvičákový tábory a co já vím co ještě je Fejkyna taková jaká je a kdybych to všechno sní neabsolvovala tak si bud jistá že hnije zavřená v kotci a strkám jí žrádlo lopatou!!!
A to že si dovolím to co děláme zveřejnit na svejch webovkách není proto abych byla první, abych se zviditelnila, ale proto aby ten kdo bude mít tu smůlu (a nebo štěstí ) a narazí na stejnou povahu jako já aby se měl kde inspirovat že to jde zvládnou, že jde se s tím poprat a nemusí to skončit pro toho psa blbě...

A pokud si klesla tak hluboko, že nás budeš veřejně očerňovat, že si vůbec dovolíme s těma psama něco dělat (cokoliv) čímž vlastně podporuješ všechny ty co na svýho psa serou, tak pro to u mě si fakt skončila....

PS: Omlouvám se holkám, že tady kazím vzduch a dávám to sem, proto že nechci aby byla možnost překrucovat co sem napsala nebo nenapsala.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 09:44
- Nahlásit

Zdravím milé dámy a Čííífe

Sem se opět moc nevyspala, ale svítí sluníčko a hned je člověku líp
Za chvíli odjíždím do Práglu za Ešuskou,tak tu moc nezlobte, nepište, ať pak nemusím dočítat litánie

Fajka
inu
holky, nechci a nebudu se vám do toho plést, ale musím reagovat na jednu věc, která ve Fajčině příspěvku zazněla. MOžná se to jedné z vás dotkne,tak promiňte:

jaký je objektivní důvod k tomu, prohlašovat, že když akita něco dělá, tak je to unikátní? Vezměme si třeba takový coursing. Někde jsem četla, že veškerá psí plemena v sobě mají lovecký pud, jen různě silný. Coursing je sport založený na loveckém pudu. Překvapuje proto někoho, že akita, původně lovecké plemeno, valí ochotně po poli a honí střapec??? V čem tedy spočívá ta výjimečnost? A nebo agility. Pokud vím, akita má čtyři nohy. Ty nohy mají sice jiné úhlení než u většiny plemen, ale jinak jsou schopny vykonávat totéž, co nohy každého jiného psa, tedy skákat a běhat. Takže proč by akita nemohla dělat agility? To stejné platí pro jakýkoliv sport. Akita může dělat prakticky všechny, jediné, čeho si musíte být vědomi je, že má mnohem menší potřebu pracovat než výše zmíněná plemena. ALE to neznamená, že vhodnou motivací nemůžete dosáhnout toho, že budete se svým psem provozovat zvolenou aktivitu závodně. Jediné omezení, které je, je ve vašem myšlení a ve způsobu, jakým se psem zacházíte. To, že většina akit v ČR nesportuje, je hlavně proto, že to s nimi kolikrát nikdo ani nezkusil.

tohle je naprosto nesmyslný blábol.... převedu to na své plemeno. Australák má v sobě mimo dinga ještě kolii, dalmatina a bulíka .... vidíte tam někdo nějakého lovečáka? Ne každé plemeno má potenciál lovců.. to že jedinec loví třeba kočky nebo všeobecně zdrhá neznamená, že má lovecký pud. Z mnoha australáků, které znám coursing dělá jen 5 psů a to tak, že je opravdu baví a "loví", ostatní buď odběhnou kousek nebo prostě jen tak běží bez přímého zaměření na střapec. I přesto všechno se snažím již několik let, lidi s australákama nalákat i na tento sport. A proč? Protože málokdo dělá alespoň tohle. U nás je problém i v dalších sportech... jediná trochu "lepší" situace je v agilitách.. tam je těch psů 8. Prošla jsem hlavně s Brutem kde čím ( bohužel, zastavilo nás mé zdraví, ale stejně s oběma zkouším další a další sporty .. od treku - chodí s Martinem, přes fresbee až po tanec), ale jsem jedna z mála..

Ano, proto můžu říct, že pokud někdo dělá coursing, agility či jiný sport s australákem, tak je to unikátní a já osobně jsem za to strašně ráda. Nejde o to, že pes bude reprezentovat, ale o to pouto mezi psem a pánem, o možnosti dopřát psovi něco vyjímečného, naučit ho se radovat i z jiných "věcí" než je nahánění dobytka, který zde téměř vůbec není...

A proč to píšu? Protože bych neřekla, že akita má menší potřebu pracovat než ostatní plemena, ale je to o tom, že lidi nejsou schopní jí nabídnout to, co by jí přinášelo radost a v čem by se ona cítila dobře. Není to o psech, ale o lidech... a bohužel valná většina si psa pořídí pro "okrasu" nebo proto,že se jim líbí, ale nedomýšlí další aspekty soužití...

Snad jsem to napsala dostatečně jasně...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 09:52
- Nahlásit

R+
R+
R+

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Nechce se mi pracovat, nechce se mi pracovat, chce se mi bejt venku.

Brůůtice - zatim to vypadá, že to platí, takže tak kolem 12:15, jo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 09:57
- Nahlásit

PetraK
zduř,pani))) četla ste emyla plís?
a že zdravíme apokalyptyckýho jesce)))

brut
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:01
- Nahlásit

PetraK
Brůůtice - zatim to vypadá, že to platí, takže tak kolem 12:15, jo?
počítám s tím

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:06
- Nahlásit

davidkova renata
emila sem ešče nečetla prosim, jdu tam

a že zdravíme apokalyptyckýho jesc

já jí to vyřídim, dneska je do fyjalkova . V pátek vyřídila vona mě. Vona tu spala

brut
počítám s

gůt, gůt, supr gůt.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:08
- Nahlásit

davidkova renata

vona je tu naše milená??? No tak to musim něco spáchat, nevim esli stíhám tendle týden- jak tu bude dlouho?

brut
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:13
- Nahlásit

PetraK
gůt, gůt, supr gůt.
jdu se připravit k odjezdu..

Číííííf
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:27 - Změnil/a: Číííííf
- Nahlásit

denyk

Ahoj Denyku, hele - moc hezký pozadí a supr voranžový gaťky, mno trochu to tam kazí ta vižla, ale zasejc je do barvy s těma gaťkama...

P.S.: Aš budeš házet talíře, tak né na hlavu - Díííík...

inu
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:30 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

brut
Snad jsem to napsala dostatečně jasně.

Tady ale jde o něco jinýho. Mě strašně vadí, že se akita pořád "démonizuje" (a vidím to z toho, jak mě lidi na ulici zastavují a co mi říkají). Jednou z těch věcí je (podle mě naprosto stupído exkluzívo), že je přímo "zázrak", když akita dělá nějakou aktivitu.

To není antireklama tomu, že by se se psem nic nemělo dělat, NAOPAK, je to text, kterej říká, že neexistuje objektivní důvod, proč by akita nemohla sportovat. Že často je ten důvod pouze v hlavě majitele.
Akita je čokl. Má na to, na co ostatní čokli. Tak není důvod myslet si, že když jsem si koupila akitu, tak s ní nemůžu dělat to, co s ostatníma čoklama. Verstanden?

Větu o loveckém pudu jsem vyčetla v nějaké kynologické literatuře. O zdrhání to vůbec není. A ano, jsou i psi, kteří na nějaký lovecký pud kašlou (naše NOčko Miky: tomu může srna vyskakovat před čumákem, ale jeho stejně zajímá akorát klacek na aport), ALE to, čím se zaobírám v poslední době je: dá se při vhodném vedení pes namotivovat na vykonávání aktivity, ke které sám neinklinuje nebo nedá?
Zatím nevím, hodlám to ale zjistit. Opravdu si myslím, že omezení je v mé hlavě a v tom, jak se psem zacházím.

Nevím, jak jinak říct, že to má akita jinak. Akita se mi prostě do práce nehrne tak, jako to dělá Miky, jako to vidím na tréninku u border nebo u některých kříženců. To jsem tím chtěla říct. Jestli máš pro to výstižnější vyjádření, klidně ho napiš, já to přepíšu.

Zbytek, co píšeš, jsem v podstatě myslela stejně.

Fajka

Mám na ni reagovat.. nemám.. hm..

I když připouštím, že kdyby mě požádal kdokoliv jiný tak to tam asi dám, ale protože si to byla právě ty tak NE

ano, doufám, že zase uslyším, jak tu jde všem o zdraví psů. Pro mě to neděláš. Já to pro sebe nedělám

A pokud si klesla tak hluboko, že nás budeš veřejně očerňovat, že si vůbec dovolíme s těma psama něco dělat (cokoliv) čímž vlastně podporuješ všechny ty co na svýho psa serou, tak pro to u mě si fakt skončila....

To už jsem stejně skončila tak co. Vy už díky té propagandě, cokoliv napíšu, tak považujete za útok na sebe a na akity.

Jinak bys možná byla schopná číst, co tam doopravdy stojí.

Ale zjevně vás víc sere, že někdo se snaží něco se psem dělat a POVAŽUJE TO ZA NORMÁLNÍ věc, aniž by měl potřebu to rozmazávat, jak je to unikátní, srát to do každýho rohu, že je to jedinečné, neopakovatelné a nejlepší.
Každej, kdo se psem sportuje, by měl být příkadem toho, že to jde KDYŽ se chce a ne z toho vyvařovat nějakou exkluzivitu.

PS: Já tak určitě budu lobbovat za to, aby se s čoklama nic nedělalo, když s nima sama něco dělám... dej si placku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:37
- Nahlásit

PetraK
dneska je do fyjalkova
ježyšmarjá... nevim proč mi okajděte napat fyjalovej hnus..
V pátek vyřídila vona mě. Vona tu spala
s tim řiditelem co furt před ní zdrhá? ))) asi nebyl dost rychlej při pátku)))
jak dlouho tu bé milená,nigdo ani netuší,mušíme se jí voptat co jí řeknou..

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:51
- Nahlásit

davidkova renata
okajděte napat fyjalovej hnus.

páč vono to asi jako sedí

s tim řiditelem co furt před ní zdrhá

ne, ten stačil utýct, tak si tu spala sama j

ak dlouho tu bé milená,nigdo ani netuší,mušíme se jí voptat co jí řeknou

gůt, cinknu jí odpolko, až se usalaší a voptám se, ešivá mě chce vidět.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 10:52
- Nahlásit

Číííííf

supr voranžový gaťky,

jako nechápu, jak rrrrramštajn Frojlajn může mít voranžový gatě. Asi kvůlivá tej vižle?

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:04
- Nahlásit

PetraK
jako já myslela že leží vižla na polštáři a až ted sem zjistila že Deníík na nás vystrkuje zadel!!!

brut

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:05
- Nahlásit

Fajka

leží vižla na polštář

no vidiš, kdybys byla chlap, zistíš to hned z první

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:14
- Nahlásit

Rrrrumstajn preju,
vitam enyky denyky a blahopreju k uspesne operaci!! Hlavne se neprepinat a setrit, minimalne 3 mesice a ne jak ja, koza pitoma, uz frajersky po dvou mesicich lezt pres Acko na cvicaku (ale co by clovek pro vycvik teriera neudelal.). Mate krasne pozadi (ceho vseho si chlap nevsimne ) a este hezciho zrzavohupce.

inu
Pani, nerozumim pozadi cely situace (neplest s pozadim denyka ). Snad se neurazis, kdyz reknu, ze si to sepsala drobek nestastne, protoze NAOPAK, je to text, kterej říká, že neexistuje objektivní důvod, proč by akita nemohla sportovat. Že často je ten důvod pouze v hlavě majitele. mi z toho po prvnim precteni fakt nevyplyva. Mozna si to tak myslela, ale nezni to tak, aspon mne.
Každej, kdo se psem sportuje, by měl být příkadem toho, že to jde KDYŽ se chce a ne z toho vyvařovat nějakou exkluzivitu.
Zase si dovolim nesouhlasit. Proc "nevyvarit exkluzivitu" pravem z neceho, co vetsina lidi s danym plemenem nedela? Proc se tim nepochlubit a nemotivovat tim dalsi panicky??
Kdyz to vezmu u mych plemen, tezko se nekdo bude u rtw exkluzivnit se zkouskama z vykonu, kdyz je maji predepsany k uchovneni. Ale proc neupozornit na zcela jine pouziti plemene? Proc by se nemohla zviditelnit pani s fenkou, ktera ma dar od panaboha a predpovida jeji zachvaty - je coby asistencni fenka kardiaka, dalsi pes, co dela canisku - to jsou veci u rtw skutecne ne zcela typicke.
Nebo erdelka coby vodici a asistencni pes - taky unikat.

Sice mnou zminene pripady nejsou ze sportovni oblasti, ale je to unikatni pouziti plemene a stoji za zminku.
Stejne jako dle myho stoji za zminku a zviditelneni to, ze akita beha na agi, coursingu atp.. - neb jsou to veci pro plemeno unikatni. Az bude takovych akit mnoho desitek, bude to jiz mene unikatni. Snad jsem to napsala dostatecne pochopitelne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
Snad jsem to napsala dostatecne pochopitelne.

jo napsala, já se nechtěla moc vyjadřovat, protože pro nedostatek času bych asi nedokázala vysmolit něco co by dávalo hlavu a patu a z toho textu jsem byla kapek jako i zmatená. Tys to napsala úplně smysluplně, tak se pod to s dovolením přilípnu.

Rotvindu občas vídám je úžasná. A erdelice - smekám, páč si toho hopíka nedovedu představit jako ukázněného asistenčního tvora - paráda, fakt.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:24
- Nahlásit

PetraK
voptám se, ešivá mě chce vidět
nevim teda gdo by chtěl.. ale zkuste to,no..třá bude voslabená a kejvne

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:26
- Nahlásit

davidkova renata

ale zkuste to,no..třá bude voslabená a kejvn

ste naprosto blbá pani. Víte co?? Pošlu na vás apokalyptyckýho jesce ! a ste vyřízená!

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:32
- Nahlásit

inu
čím se zaobírám v poslední době je: dá se při vhodném vedení pes namotivovat na vykonávání aktivity, ke které sám neinklinuje nebo nedá?
Zatím nevím, hodlám to ale zjistit. Opravdu si myslím, že omezení je v mé hlavě a v tom, jak se psem zacházím.

Jeste snad k tomuhle... Nechci ti brat nadseni, ale NEDA. Akorat se bude trapit panicek a pes taky. Nerikam, ze se nedaji udelat nejaky maly krucky, to dle píle majitele, ale psa nepreprogramujes. Co ma jednou v povaze (zvlaste vzhledem k plemeni) dany, s tim se tezko bojuje. Muzete se maximalne vzajemne prispusobit, tedy ty psovi a tomu, ze se s nim budes venovat tomu, co ho bavi. Tezko budes s akitou ocekavat kontrolaky na 100m, ale takovej coursing si jiste hodi s velkou radosti.

Fajka
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:35
- Nahlásit

Fifi
Mluvíte mě z duše pani...moc Vám za to děkuju....

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:35
- Nahlásit

davidkova renata
PetraK
Esli si tu milenou osubku prirazuju spravne, tak ji mocki mocinky moc pozdravujte, az ji prepadnete!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 11:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi

.. Nechci ti brat nadseni, ale NEDA

jo to je jako kdyby někdo chtěl namotivovat třá mě, aby ze mě byl psychopat pedant. taky se mu to dozajista nepodaří. Brtnik by moch vyprávět a moje máma psát eseje. Max. se pochopitelně přizpůsobím tomu, že si na ten bordel budu dávat kapek pozor ale od srdce mi to nepůjde, ani kdyby mi mávali před hubou biftekem, nebo Ramštajníma hošíkama. Kvůli hošikům bych to asi aji vydržela, ale radostná činnost by z toho teda nebyla

Esli si tu milenou osubku prirazuju spravne,

přiřazuješ velmi správně. vyřídim.

inu
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:09
- Nahlásit

Fifi
Snad se neurazis

co s tím furt všichni máte

neexistuje objektivní důvod, proč by akita nemohla sportovat

no.. tak asi mluvím čínsky, ale mě z tohohle vyplývá akita = klidně může sportovat.

Snad jsem to napsala dostatecne pochopitelne.
já myslím, že asi opravdu mluvím čínsky. A nedělá to proč? Protože na to to plemeno nemá nebo protože většina majitelů je líná jak veš?
Já si stejně myslím, že to, co píšeš, se nevylučuje s tím, co píšu já, to jest: Akita klidně může sportovat. Tečka.

zviditelneni to, ze akita beha na agi,
Jenže jde o zviditelnění a zviditelnění. Ukázat, že to jde: fajn. Dělat z toho něco rovno zázraku před kterým bychom všichni měli padnout na prdel už mi tak fajn nepříjde.

Jeste snad k tomuhle... Nechci ti brat nadseni, ale NEDA.

Iluze mi nebereš, zjistím si to sama.

budes s akitou ocekavat kontrolaky na 100m,

já jsem ale nikde neřekla, že půjdu proti čoklově přirozenosti. To ostatně nejdu ani teď. Možná mě tu máte sborově za magora, ale i já kupodivu občas vím, co dělám.

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:18
- Nahlásit

Hecké poledníčko,
vy si ze mě nédělejte prdél, jo? krásnej domácí vohoz jsem měla tepláčky nó...teď je tedyk kvůli nafouklému břichu nosím zase
Číííííf
Aš budeš házet talíře, tak né na hlavu - Díííík...
tak já myslím, že už si trefenej a za tódlecto ti možná uštědří i Fajka a je to fotka asik z léta teď už jsem se vo 10kg někam ztratila se mi trochen prdél

Fifi
blahopreju k uspesne operaci!
kujú vy jste tady tak fšici hódní

ale přijela jsem z vyšetření a zánětlivý ooperační infitrát

jó šetřit se mám a dijétovat....aš ze mě bude Ramštajní modélka s tím rozpáraným břuchem. Ale dost uš.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:20
- Nahlásit

PetraK
Pošlu na vás apokalyptyckýho jesce ! a ste vyřízená!
no hlavně aby tu nechtěla spát!!!
jinak se to vyřešilo,ted psala,že jede domů,nechápu ničehož,jako dycky,pak třá vysvjetlim aš budu vjedět víc

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:24
- Nahlásit

inu
To ostatně nejdu ani teď. Možná mě tu máte sborově za magora, ale i já kupodivu občas vím, co dělám.

Ty se programove prednasiras, kdyz ti nekdo napise ne zcela souhlasny nazor, misto, abys o tom v klidu popremyslela. Ne jeden clovek ti tu napsal, ze tak asi mluvím čínsky, ale mě z tohohle vyplývá akita = klidně může sportovat. tohle z tvyho clanku nevyplyva. Cinsky nebo japonsky, to mas sumak.
Ale precetla sem si ten clanek u tebe cely a proc ne, snazis se upozornit na nesvary plemene, o kterych se malo mluvi. Jde o Tvou zkusenost a jiste je nekteri budouci majitele oceni!

Jenže jde o zviditelnění a zviditelnění. Ukázat, že to jde: fajn. Dělat z toho něco rovno zázraku před kterým bychom všichni měli padnout na prdel už mi tak fajn nepříjde.
Se v akiti komunite nepohybuju, muzes mi hodit link, kde se takto ti majitele agi akity prezentuji?

dá se při vhodném vedení pes namotivovat na vykonávání aktivity, ke které sám neinklinuje nebo nedá?
Nedefinujes, jakou cinnost, proto jsem si dovolila pouzit priklad ad abstraktum s kontrolakem. Tak napis konkretne, co mas na mysli za neinklinacni aktivitu.

denyk
ale přijela jsem z vyšetření a zánětlivý ooperační infitrát
co ti tam infiltrovali do pupku? ti meli spis hnusiky vyndat, ne? tak tfuj tfuj tfuj, plivu do rany, at se dobre hoji!! a zadny komplikace. Btw - ty lazne te fakt neminou.

inu
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2011 12:46 - Změnil/a: inu
- Nahlásit

Fifi
Ty se programove prednasiras, kdyz ti nekdo napise ne zcela souhlasny nazor, misto, abys o tom v klidu popremyslela.

to není tak úplně pravda, ale budiž.

tohle z tvyho clanku nevyplyva.

mě jo.. roztrháme si občanky?

kde se takto ti majitele agi akity prezentuji?
to byl jen příklad a vysvětlení toho, co řeším. Majitelé akit dělající agi nikde, pokud vím.

co mas na mysli za neinklinacni aktivitu.

možností bude samozřejmě více, ale momentálně mě konkrétně u mého čokla napadá jeho vztah k vodě. Není zrovna dvakrát pozitivní. Uvidím, jestli se to dá změnit. Ale to neznamená, že ho hodlám házet doprostřed řeky a juchat, jak hezky plave..

<< 1 ... 1170 . 1171 . 1172 . 1173 . 1174 . 1175 . 1176 . 1177 . 1178 . 1179 . 1180 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání