| Autor |
Zpráva |
archie
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 11:14
- Nahlásit
Ramštáááájn ve spolek , zdravím všechny U nás je omrz, všechno je jak zalitý ve skle a podle toho to taky klouže Ráno jsem málem klesla k zemi, ale zachránil mě strom, který jsem objala a chtěla tam zůstat, než to povolí, ale... nakonec jsem se dobruslila s klukama domů Ale jinak, je krásnej den, mladší mufínek má dneska 10 let, tak jsme včera uspořádali oslavu i se zákuskama Dočetla jsem vás celý, dala jsem si k tomu žaludeční čaj, a lehce jsem se pobavila.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 11:17
- Nahlásit
archie
dala jsem si k tomu žaludeční čaj, a lehce jsem se pobavila.
no, nečetla jsem "lehce jsem se pobavila", ale něco jinýho, co by také mohlo následovat po žaludečním čaji
|
archie
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 11:32
- Nahlásit
No to mě nenapadlo, ale naštěstí se tak nestalo Jinak ty Tvoje pohádky jsou fakt přenádherný
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 12:40
- Nahlásit
no jó to jsou furt zákusky a pak žaludeční čáj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 12:45
- Nahlásit
archie
Ráno jsem málem klesla k zemi, ale zachránil mě strom, který jsem objala a chtěla tam zůstat, než to povolí, ale...
krásnej den, mladší mufínek má dneska 10 let, tak jsme včera uspořádali oslavu i se zákuskama
tak že gratulírujeme a pusíláme pusinu na čumák! a přejeme další dlouhá a zdravá léta
kachna_
jsem vás celý, dala jsem si k tomu žaludeční čaj, a lehce jsem se pobavila
tyjo...taky sem musela číst třikrát bo mě tam naskakovala furt něco jinýho něco co by čék po žaludečním časi docela pochopil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 13:50
- Nahlásit
dělání, děláníí, vede dycky k na**ání, dělání, dělání, dělá jenom bék
toť má aktualizovaná verze
tyjo...taky sem musela číst třikrát bo mě tam naskakovala furt něco jinýho
co kde vidíte? Já nevidim nic. Dneska sem třá neviděla důležitej šanon, prohledali jsme štyry kanceláře a nenašli jsme štyry lidi nic. pak sem ho sviňáka našla, krčil se za jiným šanonem, nebyl vidět.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 14:07
- Nahlásit
PetraK
dělání, děláníí, vede dycky k na**ání, dělání, dělání, dělá jenom bék
nápodobně
co kde vidíte? Já nevidim nic
aaale tadyk paní archiii si dala žaludeční čaj a pak se lehce pobavila bo co
co kde vidíte? Já nevidim nic. Dneska sem třá neviděla důležitej šanon, prohledali jsme štyry kanceláře a nenašli jsme štyry lidi nic. pak sem ho sviňáka našla, krčil se za jiným šanonem, nebyl vidět.
a nenašli ste i ten můj pytlik? u mě totiž furt jako neni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 15:14
- Nahlásit
Fajka
si dala žaludeční čaj a pak se lehce pobavila bo co
jo, tetkon už mi to došlo
pytlik
hele přes pytliky je tu Brůtice, tak di za ní, je to profík přes pytliky .
u mě totiž furt jako nen
no z anatomickýho hlediská žádný překvapení
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 15:16
- Nahlásit
PetraK
Ahoj Lumpice!
eh, jdu se zahrábnout se svým trapným kompaktem už definitivně
No, myslím, že u této techniky zase tak moc na foťáku nezáleží, a dokonce bych řekl, že kompakt je možná vhodnější, má totiž obrovskou hloubku ostrosti (jedna z jeho mála výhod) a proto to s ním půjde asi o hodně líp. U zrcadlovky to je trochu problém, ale né zas neřešitelný.
Většina fotek pořízená zrcadlovkou jde dobře poznat podle rozostřeného pozadí. Kompakty mají většinou ostou celou fotku.
Ale neplatí to samozřjmě ve všech případech.
Fuj - to sem byl zas chytrej jak rádio...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 15:19
- Nahlásit
Číííííf
podle rozostřeného pozadí
takže ty asi zrcadlofky nerad
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 15:27
- Nahlásit
Číííííf
.Ale neplatí to samozřjmě ve všech případech.
ne to máš rozhodně pravdu, neplatí to ve všech případech a v mým určitě ne, protože když už se mi podaří objekt dostat na fotku, tak jí celou rozmažu hele:
jo a ešče jedna pro denyka - otomilej péf
|
Číííííf
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 16:44
- Nahlásit
denyk
takže ty asi zrcadlofky nerad
Vím na co narážíš, ale nechám to bez většího komentáře - nechci tady mít zase Simpsnovic rodinu - a navíc - přece sme vyhlásili příměří - že...
(jo a náhodou sem Tě moc pozdravoval do nemocnice, ale někde se to asi zaseklo - nebudem Ešusku menovat - tak se to k Tobě asi nedostalo).
PetraK
Hele, já moc dobře vím, jak je focení s kompaktem složitý (né z hlediska ovládání), ale donutit ho, udělat slušnou fotku ve špatných světelných podmínkách (který u kompaktu nastávají už když přijde mrak), je hrozně obtížný. Trochu pomůže optický stabilizátor (pokud tam je), ale zázraky nedělá.
Spousta lidí si myslí, že když mi vrazí do ruky svůj kompakt, udělám supr fotky, ale to je samo těžký omyl.
Spíš se mrknu, jak to má kdo nastavený a můžu třeba něco přenastavit (spousta lidí třeba fotí s vypnutým stabilizátorem, přesto, že ho tam mají a nevědí ani, kde se zapíná).
Kupodivu většina zrcadlovek optický stabilizátor nemá (uvnitř těla) a má ho ve výměnných objektivech (v těch lepších a dražších). Navíc se stabilizátor většinou dává do objektivů s ohniskem 70mm a víc (na kratší ohniska je téměř zbytečný).
Jinak neděle a středa byla focená bez stabil., sobota (odjezd) se stabil. (jiný objektiv), ale ve výsledku je to asi jedno, protože byly suprový podmínky na focení.
Musim si jít lehnout, nebo se mi zas rozletí hlava, tak zatím čauko...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 17:09
- Nahlásit
PetraK
jo a ešče jedna pro denyka - otomilej péf
tejranéj péf
Číííííf
přece sme vyhlásili příměří - že
dyk ešče nebyla ani dzakopaná válečná sekyrá
o a náhodou sem Tě moc pozdravoval do nemocnice, ale někde se to asi zaseklo - nebudem Ešusku menovat - tak se to k Tobě asi nedostalo).
čkoda, nedostalo, bylo by mi určitě líp
Ešusku vomlouv jen to, že tehdá bojovala o svůj vlastní život
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 19:34
- Nahlásit
když jsem byla v nemocnici....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 23:06
- Nahlásit
Zdravím milé dámy a Čííífe
Dneska byl tak moc náročný den, že si jdu lehnout. Ale předtím se ještě juknu, co jste napsali, protože ráno bych zase měla jet za lékařskou vědou, tak ať toho nemám na dočítání tolik...
Fajka
Co je to tu zase za bílý hnusy co padaj z nebe a ležej na silnici????
tohle jako si už ale vážně přehnala! Okamžitě s tím neco udělej !
neříkej, že vám tam sněží? U nás bylo pod mrakem, trochu lezavo, ale jinak dobrý...
už sem četla ... a sedim tu takhle
ježíííš a proč?
PetraK
ste tady zas teda dělaly/i bordel, já mám náftěvu, jest zde synovec
se alespoň nebudeš nudit
ejch no adrenalin při venčení
tak trochu Dneska byli za "odměnu" s páníčkem
todle ale neni film, nýbrž realita
tsss, to říkáš ty, skleroza?
no ! Já to řikám, já za nic nemůžu
jen si nemysli, za čerta můžeš
kachna_
PetraK
Fajka
Co s tou plánovanou srážkou (osob, ne automobilů)?
Páč Fajka písala, že mají moc práce, tže se neurvou a Brůtice tetkon asi taky hnedle nebude moct,
ted během 14 dní nutně dodělat to danový přiznání, pak máme 19.3 coursing a 26.3. trek a pak máme vpodstatě volno celej duben krom posledního víkendu
mnoooo, já do dubna vůbec nic a pak ... první víkend v dubnu je víkendovka, kam jedeme, páč je už zaplacená. Druhej má možná přijet wami ( tak spojit to s ní, co říkáte?), třetí mám volný, čtvrtý jsou velikonoce a to bývám v chatě ( i když letos možná bude vyjímka), no a poslední přelomový mám volný.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 23:15
- Nahlásit
Číííííf
u této techniky zase tak moc na foťáku nezáleží, a dokonce bych řekl, že kompakt je možná vhodnější, má totiž obrovskou hloubku ostrosti (jedna z jeho mála výhod) a proto to s ním půjde asi o hodně líp.
asi na Pecku nebo na sraz, pokud bude dřív, vezmu svůj foťák a pokusíš se s ním něco nafotit tak, aby jsi si pak doma mohl "hrát" a tvořit alespoň jednu HDR fotku....
Ale neplatí to samozřjmě ve všech případech.
aha, v tom nakonec bude zakopaný "pes"
Tak dámy a pane... přeji dobrou noc
Fifi
švagříci se nemůžou dohodnout... tak zatím ještě vydrž
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2011 23:25
- Nahlásit
Rumstajn,
sem si odskocila na chvili sem od prace a
brut
švagříci se nemůžou dohodnout
Nelamat pres koleno, jak to neni laska na prvni pohled, tak lepsi asi neresit.
denyk
Uchvancancujici foto!!! Smekam pred fotografem, ja mam dycky jen flek misto psa nebo kemr na objektivu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:07
- Nahlásit
to je co?
dělání, dělááání, je to vážně k pos**níííí
denyk
a hele čínská vižla!! tydle gezichty Ešus taky dělá
a to jak jde po předních tetkon nedávno vyfotil myslím Čííííf taky. Jo, jo , dělaj je pře kopírák
tejranéj péf
no von tak jo. jedinej kdo z bojů vždycky má modřiny a kousance jsme vždycky my boží jsou ty zvuky co u toho vyluzuje, zvláště takhle v paneláku v předsíni, když se to pak nese přes půlku baráku to vypadá, že ho trénujem na psí zápasy, páč řve hrozně hrdelním řevem - neštěká a řve jak medvěd - jo gůůtofka
Číííííf
Hele, já moc dobře vím, jak je focení s kompaktem složitý (né z hlediska ovládání), ale donutit h
šak já vim, ale taky je to trochu o rukou, oku a postřehu, protože někdy to i hezký fotky vydá
Musim si jít lehnout, nebo se mi zas rozletí hlava,
tak doufám, že dneska dobrý už.
Fifi
ja mam dycky jen flek misto psa nebo kemr na objektivu.
si chodila do stejnýho fotokroužku jako já, že jo?
brut
se alespoň nebudeš nudit
no kapek nestíhačka
jen si nemysli, za čerta může
hele, jakou si mě udělali taková sem, co já už s tim nadělám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:13
- Nahlásit
Nestíháááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááám ...
Bruuuttt, dlužím ti replay na mailíka ale dneska to bude určitě...vydrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrž
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:33
- Nahlásit
Fajka
Nestíhááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá á áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááá
někdo KRADE ČAS a já to výjimečně nésu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:53
- Nahlásit
Bré den,
Fifi
Uchvancancujici foto!!
je to asi spojení krásného pefá , kanóna kerý stál tolik co třetina bytu a vneposlední řadě panem fotografem kerý se naučil fotít
Díky paní
PetraK
hele čínská vižla!
svítí sluncé
vždycky má modřiny a kousance jsme vždycky m
u mě si f nemocnici museli myslet, že mě něgdo mlátí, nohy samá modřina...a z nemocnice jsem odcházela ruce samá modřiná
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 09:57
- Nahlásit
Zdravím milé dámy a Čííífe
Copak, copak? Jsem čekala záplavu textu a ono nic? Děláte mi radost
Včera jsem mimo doktora byla ještě po nákupech a s kamarádkou na obědě... v Sushi pointu. Musím říct, že mi mooooc chutnalo, ale ty šílený ceny za pár mini kousků, byly téměř nevydýchatelný ( naštěstí to byl pracovní oběd, který šel na firmu ). Nevím jak v Japonsku, ale tady si s přípravou dali řádně načas, takže se oběd protáhl skorem do večeře , zřejmě se inspirovali u nás doma... já v poledne uvařím a rodinka "obědvá" od dvou do půl šestý
Fifi
Nelamat pres koleno, jak to neni laska na prvni pohled, tak lepsi asi neresit
nelámu, nechávám být a čekám na rozhodnutí .... ona se jim moc líbí, v tom problém není, ale na stránkách je uvedena předpokládaná velikost a v tom je trochu problém.....
PetraK
to je co?
jak ti můžu odpovědět, když žádný obrázek nevidím? Teda přeskakující zlomek štajnů jo, ale pod ním mám prázdné okýnko..
no kapek nestíhačka
a co teprve, kdyby si měla dva a vlastní? To by si se nenudila nikdy .... na mejlík odpovím dneska
hele, jakou si mě udělali taková sem, co já už s tim nadělám
bych řekla, že částečně sis tam ještě něco přidala během života
Fajka
Nestíhááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá á áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááám ...
snad nedorazil další náklad
Bruuuttt, dlužím ti replay na mailíka ale dneska to bude určitě...vydrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrž
klíííídek, času dooost
PetraK
ty kradeš něco jinýho ... většinou slušný chování, páč věčně mokrý, politý gatě se těžko vysvětlujou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 10:15
- Nahlásit
PetraK
jen aby baby
denyk
to asi spojení krásného pefá , kanóna kerý stál tolik co třetina bytu a vneposlední řadě panem fotografem kerý se naučil fotít
tak ted už je to jasný nooo prostě máš doma číííífa nambrrr tuuuuu
brut
snad nedorazil další náklad
nééé to ne ale zákazníci chtěj furt něco a jeden mě leze na nervy extra...včera sem dělala 156 opravu jeho nabídky která má 7 stran, a uuuuž mě z toho hrabe bo šecko spěchááááá a šecko chce hnééééééét
klíííídek, času dooost
ok dííík
ale mám radost boje páááátečééééék (sice máme pracovní sobotu ) ale dorazili peníze (docela dost) vot zákazníka co nám je dlužil skorem dva roky a já už je vduchu už skoro vodepsalaaaa
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 10:43
- Nahlásit
Rumštajnvespolek
přistižená při činu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 10:49
- Nahlásit
brut
v Sushi pointu.
a syrová ryba té tam asik moc není, že? je to fakt dobrý?
Fajka
prostě máš doma číííífa
další indícije miluje plzeňský
kachna_
gdyš chutná, tak je to gut !
u nás chčijé a přišly mi boténky jsou pohodlný, uš se těším na procházky....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 10:57
- Nahlásit
Fajka
jeden mě leze na nervy extra...včera sem dělala 156 opravu jeho nabídky která má 7 stran, a uuuuž mě z toho hrabe bo šecko spěchááááá a šecko chce hnééééééét
netrpělivci jsou zkázou ... tě lituju
ok dííík
trupko , nemáš vůbec zač
boje páááátečééééék (sice máme pracovní sobotu
máte pracovní sobotu a ty se raduješ, že je páteček
ale dorazili peníze (docela dost) vot zákazníka co nám je dlužil skorem dva roky a já už je vduchu už skoro vodepsalaaaa
tak tohle už za radování opravdu stojí
kachna_
přistižená při činu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 11:00
- Nahlásit
denyk
syrová ryba té tam asik moc není, že? je to fakt dobrý?
byly to syrové ryby a další potfory jako třá krab a bylo to vynikající
u nás chčijé a
u nás je zataženo, ale strašně moc fouká .... hlavně nárazy jsou nepříjemný, drnčej okna a sousedům furt něco padá
přišly mi boténky jsou pohodlný, uš se těším na procházky....
jaký nakonec? Si musím taky nějaký koupit....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 11:04
- Nahlásit
brut
byly to syrové ryby a další potfory jako třá krab
esli jich tam nebylo moc ták to by šlo
u nás fókalo fčera, dnes je klid.
a boty tadyk no vybírala jsem v této situaci co nejlevnější a hlavně v mé velikosti, takže pánské vel.42,5 http://www.hudy.cz/obuv/panska-obuv/turisticka-obu v/92791,strive-men.html
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 11:16
- Nahlásit
denyk
esli jich tam nebylo moc ták to by šlo
my měli dva druhy.... jeden byl lososový s růžovým kaviárem a druhý právě s potforama a barevným kaviárem. Jsou to válečky cca 3cm v průměru, na výšku 2-4 cm a bylo jich pro dvě 16, samozřejmě ještě s oblohou a dalšíma serepetičkama okolo.
Vypadaly podobně jako "maki shusi" v tomhle odkazu
http://www.takahashi.cz/cz/sushibar/shusi-drink/in dex.html
u nás fókalo fčera, dnes je klid.
takže ste fukejř poslali sem k nám ... no, neděkuji
boty tadyk no vybírala jsem v této situaci co nejlevnější a hlavně v mé velikosti, takže pánské vel.42,5
nevypadají špatně ...ale já chci zase alpine pro ..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 11:40
- Nahlásit
Fajka
už víííím, jak je to s tou stovkou ..... netýká se letošního daňovýho přiznání, ale až toho na příští rok.
Prý je tam úprava, že místo odečitatelný položky něco přes dva tisíce to bude o stovku míň, právě kvůli povodním. Přesný znění, citaci či odkaz ještě zajistím, tohle je info po telefonu, aby jsi věděla, že jsem nezapomněla
|