Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Sháním štěně NO
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Amir
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 20:57
- Nahlásit

Když na to příjde tak dokážu udělat i s VK výstavní postoj takovým stylem až si opravdu toho pindourka bude otírat o zem a možná s ním udělá i oranici pro setbu ranních brambor.

Meny
nekecej, to chci vidět, vždyď by tě sežral

Meny
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 20:59
- Nahlásit

Amir
To určitě ne.Já bych mu vysvětlila že s ním budu jednat na férovku.

wami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:01 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Amir
ano, extremy strasne lezou, jenze otrit se da o kazde plemeno, tenhle vystavni knir by me taky neuchvatil:

- ale to prece neznamena, ze budu silene zobecnovat...?

Stejne jako ma milovana cevecka - nektery z nich maji mozna rovnou zad, ale jsou to hydricky typu sakal, taky z nich nejsem nadsena, ale otirat bych se mohla, par bych jich nasla... ale proc? jsou to extremy a ideal je snad nekde jinde, ne?
(A at se name nikdo nezlobi, ale ad cevecko na fotce nize - to teda pro me rozhodne taky neni ideal... )

Vadi mi, kdyz se omilaji "stare zname obecne pravdy" bez ohledu na to, jestli stale jeste pravdami jsou...

Amir
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:03
- Nahlásit

Já bych mu vysvětlila že s ním budu jednat na férovku.

Meny
to jako tím, že bys ho nacpala do sochy NO ?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:05
- Nahlásit

wami
Tak ti dva jsou opravdu srandovní. Ten knír je snad stříhaný někde ve sklepě při svíčce nůžkama, ne? Něco mezi ruským teriérem a bišonkem. Ta fotka taky není moc kvalitní.
A to čévéčko je super, ta hlava k němu vůbec nepatří

Meny
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:05
- Nahlásit

Amir
Ne než ho tam nacpu ,samozřejmě.

Amir
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:06
- Nahlásit

wami
jsou to extremy a ideal je snad nekde jinde, ne?
jenže u NO se bohužel z extrému před několika lety udělal ideál a teď se to pracně vrací zpátky

wami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:10
- Nahlásit

Amir
jenže u NO se bohužel z extrému před několika lety udělal ideál
taky souhlas, ze bohuzel...

teď se to pracně vrací zpátky
no, ale vraci... tak co treba prestat odrbavat a vratit se do reality...? Ja teda nevim, ale co si treba projit, jak vypadaji ted psi v Nemecku - porad jsou takovi kapri? Neni to nahodou uz lepsi?
Treba to par generaci bude trvat, nez se to zas srovna, ale ten trend tu podle me je... Jeste pred par lety bych si tu s vama asi i notovala, ale ja na ovcounky koukam prubezne a docela mam pocit, ze uz se ten exterier srovnava tak nejak do normalu...

Amir
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:10
- Nahlásit

Ne než ho tam nacpu ,samozřejmě.
Meny
tak to jo

Vadi mi, kdyz se omilaji "stare zname obecne pravdy" bez ohledu na to, jestli stale jeste pravdami jsou...
wami
mě zase vadí, když někdo posere to co funguje a vytvoří hybrid a ještě si najde důvod proč to tak je teď lepší

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:11
- Nahlásit

Ebony
stafordík, jež bere vztah na férovku, již jistě štěká pěkně na povel
Divila by ses. Sice 8 měsíců, ale mimo štěkání už učíme i high jump a jde po počátečních nesnázích dobře.

Na druhou stranu, na co mi bude fena NO, která má 20 kg i s koženým postrojem a povahu strašnou, neustále hyperventilující, jazyk tahající po zemi. Batoh má málem špičatý a dala by se na ní učit anatomie kostry. Když se podíváš zezadu, je ten pes úplně placatý. Jakou pak takový pes může mít razanci nebo užitnou hodnotu?

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:13
- Nahlásit

wami

ale ad cevecko na fotce nize
to ti klidně postavím do výstaváckýho postoje ani nemrknu

ale ja na ovcounky koukam prubezne
no hlavně znáš moje "výstavácký" holky, tak nemáš potřebu mluvit o něčem, co jsi viděla z letadla

Smečka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:14
- Nahlásit

dispozice neni extrem...wami
Hm,mě třeba přeúhlení zadních končetin už skoro jako extrém přijde,ale je to můj soukromý názor.Bez přeúhlení by nebylo výstavního postoje.

wami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:14
- Nahlásit

Amir
vytvoří hybrid a ještě si najde důvod proč to tak je teď lepší
jooo, holka, to bychom se mohli ptat u pulky vsech plemen... Hadam, ze jemerycky trend kniracu taky neni best, ze stredaci uz nemakaji tolik, co makali... a proc...? kdo vi...?

Ja treba jsem rada, ze ovcackari "dostavaji rozum" a fandim jim - mnohem radsi, nez bych furt prudila... Ale to je mozna tim, ze ja proste nejsem typ na provokace...

Smečka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:15
- Nahlásit

to ti klidně postavím do výstaváckýho postoje ani nemrknu Ebony
hele to je fena mojí kamarádky,že já jí řeknu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:16
- Nahlásit

Amir
VK tzv. amerického typu, bohužel nejenom tím, že jsou chlupatí jako bobtailové (teď myslím VK P+S)

Já bych k tomu přidala i malé černostříbřité-někdy by to člověk nerozeznal od černobílého pudla. Tihle psi se často nedají ani trimovat, ani stříhat strojkem. Tam pomůže jenom kyselina. Ne, sorry, někdy to jde i nůžkama.

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:18
- Nahlásit

Mucholabka
hele, nesuď podle své "oblíbené" navíc bezpapírové čuby , když už nevěříš mně, tak se zeptej Wami, jak tě moje výstavácké holky srazí k zemi jen se o tebe otřou, a to radši nemluvím o Kimovi

nedávno jsi si stěžovala, že je stafordka málo temperamentní...? Že by to tedy nakonec nebylo plemenama?

Ale s tebou je to asi o ničem, podle jednoho vzorku soudit všechny...

wami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:18
- Nahlásit

Ebony
ale ad cevecko na fotce nize
to ti klidně postavím do výstaváckýho postoje ani nemrknu

by ale asi docela mrkalo to cevecko...

o hlavně znáš moje "výstavácký" holky
nejen je, ja fakt na ty ovcouny koukam i na trecich, po znamejch na cvicacich a tak... meni se to - pro me k normalu...

Smečka
mě třeba přeúhlení zadních končetin už skoro jako extrém přijde
ale o jakem procentu populace NO se tu bavime - kdyz jsme u tech extremu...?
Hele, ja fakt videla psy s klasickou zadi, ktery pak chytl do ruky clovek, co s nima ty vystavni postoje trenoval, a najednou klenuli kaprak, az jsem valila bulvy.

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:21
- Nahlásit

a najednou klenuli kaprak
jo, kapřáka umí i Meginka, a to je čestný skorovlk

Amir
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:23
- Nahlásit

jooo, holka, to bychom se mohli ptat u pulky vsech plemen... Hadam, ze jemerycky trend kniracu taky neni best, ze stredaci uz nemakaji tolik, co makali... a proc...? kdo vi...?
wami
když budeš pozorně číst tak jsem o tom před chvilkou psala a taky vím proč to tak je a děsně mě to štve, víš !

Ale to je mozna tim, ze ja proste nejsem typ na provokace... [/i]
já taky sama od sebe neprovokuju ale když už si někdo začne, tak proč si nepopovídat ... ten VK co si tam dala tu fotku tak nad tím bych se i rozbrečela a co teprve kdybych ho chtěla třeba otrimovat ... jo směřuje to všechno kamsi ... no ne všechno vlastně u NO se to už zlepšuje tak se třeba dožiju zlepšení do původního stavu i u mojich milých kníračů

Smečka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:23
- Nahlásit

ale o jakem procentu populace NO se tu bavime - kdyz jsme u tech extremu...wami
Já nevim,mě příjdou přeúhlení všichni a ti co ne, nemají většinou PP.

wami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:29 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Ebony
jo, kapřáka umí i Meginka, a to je čestný skorovlk
to mi nekdy budes muset ukazat...

Amir
no vidis, stve te to, ale prudit te s tim dal nebudu...
Jinak co se me tyka, tak mam pocit, ze i u tech kniru se to lepsi. Ale to je zas mozna tim, ze treba ted jsem fotila tohohle pidizvika na obranach a byl to "dabel"

(tak proste mam pocit, ze se to zlepsuje... )

Smečka
Já nevim,mě příjdou přeúhlení všichni
hele, to je o zvyku. Ses proste zvykla koukat na uplne rovny prdelky, tak ti ty kulaty prijdou divny. Me taky. Ale chapu to i naopak - nase rovny prdelky muzou pridat divny ovcackarum...

Amir
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:30
- Nahlásit

Já nevim,mě příjdou přeúhlení všichni a ti co ne, nemají většinou PP.
Smečka
jo a ti bez PP jsou pěkní

Meny
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:34
- Nahlásit

Jestli tomu dobře rozumím tak se vám libí starej typ NO.Tam byla zád srovnatelná s bernákem.Jinak co se týče velikosti má dnešní chov problém s nadprůměrnou velikostí psů a né s tím že by měli 20kg.

Amir
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:35
- Nahlásit

wami
Jinak co se me tyka, tak mam pocit, ze i u tech kniru se to lepsi. Ale to je zas mozna tim, ze treba ted jsem fotila tohohle pidizvika na obranach a byl to "dabel" ...
Dřív takhle kousali všichni a když náhodou ně tak to byla vyjímka jako je dneska tenhle co pořádně kouše

tak proste mam pocit, ze se to zlepsuje...
kdybys tak měla pravdu ale já s tebou bohužel nemohu souhlasit, v kníračích fakt ne, u těch NO bys mě ukecala, ty zase tolik nesleduju ale jinak mám takovej "dlouhodobější pohled"

Smečka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:40
- Nahlásit

nase rovny prdelky muzou pridat divny ovcackarum...wami
Jak můžou někomu připadat divný naše prdelky? to mi teda vysvětli

wami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:41 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Amir
kdybys tak měla pravdu ale já s tebou bohužel nemohu souhlasit, v kníračích fakt ne, u těch NO bys mě ukecala, ty zase tolik nesleduju ale jinak mám takovej "dlouhodobější pohled"
jj, tak zas ver lidem, co tak nejak pokukujou delsi dobu i po tech ovcounech...
jinak k tomu, ze kniri nejsou takovi trdylka, jsi me stejne docela presvecila i ty s Mazlikem, jak jsem vas na Zetoru tak okukovala... Patris k mym plusum pro knirace, tak treba vazne "jednou bude lip"...

Smečka
nj, treba tahle prdelka, ta je moje a je rovna, jak prkno!

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:41
- Nahlásit

Meny
to je fakt, já mám feny 27, 31, 35, 37 kg a psa 50kg, ale ten už je teda hooodně nadprůměrný

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:43
- Nahlásit

Smečka
no divný no, prověšený hřbety a přestavěný zádě mi fakt přijdou divný

wami
tak slušnýho kníra v povaze jsem zažila ve svém životě slovy dvakrát, před skoro dvaceti lety...

wami
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:46
- Nahlásit

Ebony
tak slušnýho kníra v povaze jsem zažila ve svém životě slovy dvakrát, před skoro dvaceti lety...
tak znas muj zkresleny pohled na svet... pohled kacatka s otresem mozku...
Ale mi se strasne libi Fancy od Lenky (povahou, ale kousat jsem ji nezazila), nebo i mazlik od Amira, kdybych nebyla lina, vyhrabnu ti nekde fotky, co jsem fotila jeste na Zetoru...

Meny
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 21:47
- Nahlásit

Ebony
Pane jo 50kg to je slušnej kousek.Čím ho krmíš?Ne vážně můj má 40kg,ale potřebuju aby ještě přibral.Je jak Zilvar z chudobince.ještě na mě pošlou Srstku.Mohutnej je ale nějak nechce nabírat.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání