| Autor |
Zpráva |
Essi
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 08:03
- Nahlásit
Amir
Opravdu, je zbytečná. Naprosto souhlasím. To, že pes neposlouchá, neznamená, že bere vztah na férovku, ale že ho to nikdo nenaučil nebo že na pes na pána kašle. Pes, co se týká vztahu, je obrázkem toho, co do něj člověk vložil.
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 08:13
- Nahlásit
Pes, co se týká vztahu, je obrázkem toho, co do něj člověk vložil.
Essi
ámen ... jdu pracovat, neboť práce šlechtí
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 08:57
- Nahlásit
Eny
Hele-dva, jo? Dva. A na cvičáku jsem jich viděla dost, myslím, že už ovčáka nechci.
Mi ten vztah prostě přijde příliš jednostranný, ten ovčák prostě čeká na příkazy a bez přemýšlení se do toho vrhá. Žádná zpětná vazba, jenom potřeba poslouchat. Žádná oboustraná interakce. Teď mám konečně psa, který každé moje slovo třikrát přebere a fakt je to o něčem jiném.
|
Eny
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 09:06
- Nahlásit
Mucholabka
Hlavní je že jsme obě spokojený ne Já jsem teda ráda, když mi pes, který běží pod vlak třikrát moje "ke mně" nepřebírá, ale poslechne na to první
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 09:21
- Nahlásit
Já jsem teda ráda, když mi pes, který běží pod vlak
Eny
no a to je právě to co mi na těch NO vadí, že běhají pod vlak
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 11:19
- Nahlásit
Amir
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 14:29
- Nahlásit
Amir
Mucholabka
teda holky to se mi líbí
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 18:09
- Nahlásit
Eny
Že se na to...
nemůžeme se tady přece přít s největšími odborníky na NO. Hlavně Mucholabka, ta má na ovčáky přeci patent. Ale hlavně, že její přemýšlivý, temperamentní stafordík, jež bere vztah na férovku, již jistě štěká pěkně na povel
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 19:35
- Nahlásit
nemůžeme se tady přece přít s největšími odborníky na NOEbony
Počkej,copak já něco píšu?
Hele co bys řekla že mi brácha našel?Pracáka nebo výstaváka?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 19:39
- Nahlásit
Smečka
no ještě ty se přidej
jakej brácha? a co hledal? ale asi ne ovčáka
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 19:49
- Nahlásit
Smečka
to je jasnej shiloh, ne...?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 19:59 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit
Ebony
No to si piš že se přidám ,posledněs ten exteriér(ve kterém máš silně zvrhlý vkus ) chytře přehrála do povah a já blbec ti na to skočila
Můj brácha mi jí našel,sloužila jako živý terč jisté nejmenované národnostní menšině v Kladně),byla tehdá štěňátko....
A schaferhund der deutsche to je,vo tom žádná,s tím jsem si jí také brala
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 20:04
- Nahlásit
to je jasnej shiloh, ne...?wami
Hele a víš že jo
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 20:06
- Nahlásit
Smečka
a tak já ti to neberu, jako kolem ovčáka to jistě prošlo, jen nevím, kdo je na tom s tím vkusem hůř
tys mi na něco skočila? No to nebudu dnes samou radostí spát
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 20:10
- Nahlásit
Smečka
Je moc pěkná ale asi to nebude NO, protože má divně rovnej hřbet ... skoro jako knírač ... jo proto se mi asi líbí
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 20:28
- Nahlásit
Amir
... protože má divně rovnej hřbet ... skoro jako knírač ... jo proto se mi asi líbí
Ebonyčteš to jo?
Ona je vychovaná čévéčkama,tak že se zrovněla
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 20:32
- Nahlásit
Ona je vychovaná čévéčkama,tak že se zrovněla
Smečka
jo je fakt pěkná (to myslím vážně) ale asi se jí chudince musí špatně klusat stejně jako vlkům, oni taky mají ty špatný rovný hřbety a pořádní vytrvalí klusáci jsou přece NO moderního typu co si při výstavním postoji pěkně položí pinďourky po zem
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 20:36
- Nahlásit
postoji pěkně položí pinďourky po zem
hele, jsi si jistá, žes byla na výstavě NO
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 20:37
- Nahlásit
hele, jsi si jistá, žes byla na výstavě NO
Ebony
bohužel ano
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 20:37
- Nahlásit
Ebony
Já se počůrám
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 20:38
- Nahlásit
Já se počůrám
Smečka
no a přitom je to k pláči ... ach jo
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 20:41
- Nahlásit
Amir
Ale no tak
Proti gustu ..... a když se jim to líbí
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 20:41
- Nahlásit
Amir
Já nevím, ale ti moji jsou tedy dost vysmátí.
k pláči? děvče, nejsi ty náhodou pesimista? proč jsou ti k pláči ovčouni, když jsou vlastně tak uposlouchaní, že je nikdy doma mít nebudeš.
ach jo, trpím s tebou
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 20:44
- Nahlásit
Proti gustu ..... a když se jim to líbí
Smečka
oni na to jednou taky přijdou ale bude pozdě ...
děvče, nejsi ty náhodou pesimista?
Ebony
zkus něco jinýho, pesimista určitě ne ... a děvče už asi taky ne
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 20:46
- Nahlásit
Amir
hele, me tenhle postoj boxera prijde taky nenormalni:
- Ale vetsina boxeru je pritom normalnich...
Netvrdim, ze NO maji hrbet jak pravitko, ale do tech vystavnich postoju se taky museji "nalamat" , ale jinak jsou to normalni psi... (Vetsinou, vsechno ma sve extremy... )
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 20:52
- Nahlásit
ale do tech vystavnich postoju se taky museji "nalamat"wami
Čoveče já do toho čévéčko nenalámu bych se na hlavu stavěla ,asi nemáme ty správné dispozice nebo co ?
|
Amir
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 20:54
- Nahlásit
Netvrdim, ze NO maji hrbet jak pravitko
wami
no a právě o těch extrémech já mluvím,hele ale ti ovčouni i potom hrozně " lezou " ... já pro to nemám jinej název tak se omlouvám už dopředu těm co se jich to opět nějak dotkne. Já mám výhrady ale i proti VK tzv. amerického typu, bohužel nejenom tím, že jsou chlupatí jako bobtailové (teď myslím VK P+S) ale i ty povahy jdou kamsi do pryč ... je mi to jenom trošku líto, mám pocit, že se nepoužívá zdravej rozum ... no a třeba čévéčko do takovýho nenormálního postoje snad ani nalámat nejde nebo jo?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 20:54
- Nahlásit
..ale umíme zas třeba tohle
|
Meny
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 20:56
- Nahlásit
Amir
Nechápu proč se každej otírá o položení zádě u NO.srovnejte si NO ve výstavním postoji a srovnejte si toho samého psa v klidu v normálním postoji.K tomu když se dá v tahu do běhu je logické že se mu zád stáhne dozadu a amatér si s tím neporadí a roznáší ,možná i nevědomky nesmysle.Když na to příjde tak dokážu udělat i s VK výstavní postoj takovým stylem až si opravdu toho pindourka bude otírat o zem a možná s ním udělá i oranici pro setbu ranních brambor.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 20:56
- Nahlásit
Smečka
dispozice neni extrem...
hele, ja mam ty proneseny rovny hrbety taky radsi, jenze taky koukam kolem sebe a vidim, ze ty vystavaci NO uz nejsou jak treba pred peti lety, kdy jsem z nich sla do kolen, uz vidim i v podstate normalni psy s jen lehce skoplou zadi...
proste mam pocit, ze i zaryti "exterierovi" ovcackari ustupuji od extremu a myslim, ze je dobry, aby si to uvedomil pomalu i zbytek neovcackeho sveta...
(A skoda, ze je tu my psisko tak proflakly, to by byly diskuze na tema pracak X vystavak, on ma tu prdelku taky kulatejsi a kdybych ho ukecala, aby pridrepl, mel by vystavni postoj NO jako vysitej... )
|