Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Sháním štěně NO
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Autor Zpráva
Amir
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 15:24
- Nahlásit

Co když jsem cyborg?
(to mi připomíná písničku od Zappy Sy borg a asociaci na další jeho písničku Why does it hurt when I pee?)

Mucholabka
sakra proč nemluvíš česky ?

ten ovčoun je opravdu úžásný
Anu
to jo na takovýhle já mám slabost, nemít mazlíka tak je můj !

Anu
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 15:25
- Nahlásit

Amir
já bych už měla psů nebýt toho zrzavce.Jako že na NO moc nejsem tak tenhle se mi fakt líbí

Amir
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 15:27 - Změnil/a: Amir
- Nahlásit

Mucholabka
myslíš jako tohle ? " Hladomorem zpustošeným světem putuje žena-cyborg nesoucí vakcínu proti epidemii ze zničeného New Yorku do vzdálené laboratoře v Atlantě. ..." ... nebo jsem ještě našla, že to je motorka

Amir
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 15:28
- Nahlásit

Jako že na NO moc nejsem tak tenhle se mi fakt líbí
Anu
jo jo přesně tak, taky ovčáky nemusím, jsou na můj vkus moc uposlouchaní, já potřebuju psa, kterej bere vztah "na férovku"
... ale tenhle je nádhernej ...

Ebony
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 18:46
- Nahlásit

jo jo přesně tak, taky ovčáky nemusím, jsou na můj vkus moc uposlouchaní, já potřebuju psa, kterej bere vztah "na férovku"
A kolik jsi těch ovčáků měla
Ti nějakého půjčím, abys věděla o čem píšeš...

Amir
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 14:02
- Nahlásit

A kolik jsi těch ovčáků měla
Ebony
žádnýho a ani žádnýho nechci ... ani půjčit

Ebony
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 17:58
- Nahlásit

Amir
aha, no hlavně že tedy víš, jací jsou

Mel
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 19:20
- Nahlásit

suesie
hele a nechtěla bys překecat známé, ať si vezmou NO Britu? Vím, že chtějí štěně, ale dej jim to aspoň přečíst, třeba změní názor....

nels
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 20:49
- Nahlásit

anebo Rajsu ze Slovenska? URL

Amir
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 22:47
- Nahlásit

aha, no hlavně že tedy víš, jací jsou
Ebony
nechci se hádat a tušila jsem, že se nějakej ovčáčkář určitě chyt
ne, je mi jasný, že u každého plemene jsou povahově odlišní jedinci ale pokud beru NO jako celek tak si na svojem názoru trvám, je to prostě můj názor
hele třeba žádnýho cikána jsem taky neměla a tak nějak tuším jací jsou

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 23:03
- Nahlásit

Amir

Mar3
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 23:07
- Nahlásit

Amir
a tak trochu předpokládám,že toho taky nechceš ani pučit,co ?D

Amir
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 23:54
- Nahlásit

a tak trochu předpokládám,že toho taky nechceš ani pučit,co ?
Mar3sarax

ne, ne taky ho nechci ani půjčit

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Led 2007 23:56
- Nahlásit

Amir
to je fakt ale hodně divný
tady u nás na Žižkově by se něco našlo

Amir
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 00:21
- Nahlásit

sarax
Mar3
hele ... URL

Ebony
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 14:10
- Nahlásit

Amir
No očekávala bych od někoho, kdo se prezentuje jako znalec psů, trochu odbornější pohled, ale to je zase jen můj názor. Konstatování, že pes je uposlouchaný mi tedy absolutně nic neříká, ale asi jsi větší znalec....
Hlavně že pak tady majitelé těch "neuposlouchaných" pořád brečí jak jim se psem nic nejde, to mě fakt baví

Amir
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 14:40
- Nahlásit

kdo se prezentuje jako znalec psů
??????????????????????????????????????

Meny
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 14:51
- Nahlásit

Amir
To je jako sranda?Nebo jsi to myslela vážně.Mohu se zeptat co máš za psa?

Amir
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 14:59
- Nahlásit

Nebo jsi to myslela vážně.
Meny
co myslíš, jak jsem myslela?
mám VK P+S - psa

Meny
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 15:06
- Nahlásit

Amir
No tím jsem myslela jak můžeš říkat že NO je uposlouchané plemeno.Jestli poslouchají tak je to zásluhou mnoha hodin práce na cvičišti ale ještě jsem neviděla NO který nebyl nikdy cvičen a poslouchal.Shodou náhod knírače mám taky ,mám i NO rozdíl ve výcviku tam určitě je ale nedá se tomu říkat vrozené uposlouchání.

Amir
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 19:12
- Nahlásit

No tím jsem myslela jak můžeš říkat že NO je uposlouchané plemeno.
Meny
Jo tak to jsem myslela vážně, psala jsem to pro Anu a ta pokud to nepochopí tady na diskusi tak jí to můžu kdykoli osobně vysvětlit a nedojde tudíž k žádnému nedorozumění, což v Tvojem a Ebony případě asi došlo. Na diskusi to vysvětlovat nebudu, bylo by to na dlouho a psané slovo nikdy není přesné.
Ebony
pokud jsem napsala pro Anu svůj názor na NO tak z toho usuzuješ, že se prezentuju jako znalec psů nebo co tě k tomuto závěru vede? Nějakej ten pátek psa vlastním, cvičím a pohybuju se mezi pejskaři a tak si myslím, že o psech něco vím (například o slonech nevím nic) ale to neznamená, že se považuju za znalce! Mě osobně by třeba vůbec nevadilo kdyby někdo napsal, že VK jsou např. paličatí a proto nechápu proč je někdo tak chytlavej když napíšu, že podle mě jsou NO uposlouchaní ....

Meny
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 19:41
- Nahlásit

Amir
Prostě tím myslíš že jsou lépe cvičitelní že jo.V tom případě asi ano.Akorát se mě dotklo když jsi napsala že potřebuješ psa který bere vztah na férovku.V tom s tebou tedy nesouhlasím ,vůbec.To zní jako když NO je úplatnej a je s tebou z donucení.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 21:57
- Nahlásit

Za tenhle odvážný názor budu asi ukamenovaná-na mě jsou ovčáci taky moc uposlouchaní.

Essi
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 22:06
- Nahlásit

Myslím, že každý pes bere vztah na férovku, pokud mu to člověk umožní.
Co se týká toho ovčáka, který nebyl cvičen a poslouchá bez hodin na cvičišti - toho mám doma na gauči. Není to NO ale BŠO. Fakt poslouchá.
Trošku se vytratilo původní téma a trochu mě zaráží, že se tady nidko nezeptal, k čemu to štěně shání, jak bude žít, jak se o něj budou starat a co s ním zamýšlejí?

suesie
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 22:06
- Nahlásit

Mel
Budu s tou známou mluvit až zítra, tak nevím, jestli nemají už vybráno z toho co jsem jim dala na výběr v pátek, ale určitě se zeptám.
Oni chtěli štěně hlavně proto, že mají doma malou holčičku a tak mají strach si k ní vzít nějakého dospělého psa.

Mel
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 22:20
- Nahlásit

suesie
no, pokud ten starší pes bude mít děti rád a bude s nima mít dobré zkušenosti, tak je to lepší než malé štěně... Teda aspoň když já si vzpomenu na svýho malýho krokodýla, tak mě svrbí ruce ještě teď Ale naprosto to chápu, jen mě ten příběh chytil za srdce....

Amir
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 22:35
- Nahlásit

Essi
Trošku se vytratilo původní téma a trochu mě zaráží, že se tady nikdo nezeptal, k čemu to štěně shání, jak bude žít, jak se o něj budou starat a co s ním zamýšlejí?
Pokud si přečtu tohle tak ho asi nebudou chtít k obědu :
"Zrovna mi volala známá, že jim umřel NO a že by chtěli co nejdřív nového."

Myslím, že každý pes bere vztah na férovku, pokud mu to člověk umožní
vidím, že vůbec nevíš o čem jsem mluvila, zdaleka ne každej pes je toho schopnej a to, že pes neposlouchá neznamená, že bere vztah "na férovku" ... ale tohle je fakt zbytečná debata ...

Amir
Člen
# Zasláno: 14 Led 2007 22:44
- Nahlásit

Za tenhle odvážný názor budu asi ukamenovaná-na mě jsou ovčáci taky moc uposlouchaní.
Mucholabka
Že si odvážná to vím ale, že tolik?
Hele ale ty máš výhodu, ty do toho možná můžeš kecat když ovčáka máš

Eny
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 07:37
- Nahlásit

Ebony

mě vždycky pobaví, že tyhle názory o lehce cvičitelných ovčácích vždycky pocházejí od lidí, co je nikdy neměli a nikdy mít nebudou a v převážné většině mají neposlušné psy jiných plemen Upatlají ZOP a mě pak vykládají, že vědí víc než já, protože s ovčákem je to sranda... neříká to to něco došla jsme k názoru že nemá smysl na to reagovat. Kdo chce zůstat nevědomý, ten takový zůstane

Mucholabka
podle tvých příspěvků si myslím že zaměňuješ vděčnost s uposlouchaností. Je výborné podle jednoho nalezenýho psa ještě ke všemu bez PP posuzovat celé plemeno, to je přeci naprosto representativní vzorek

Amir
Člen
# Zasláno: 15 Led 2007 07:40
- Nahlásit

Kdo chce zůstat nevědomý
Eny
sladká nevědomost, celkem si jí užívám

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání