Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Hračka pro AST
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
AOZ
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:25
- Nahlásit

redhead
Tak venku vedou "klacíky" ty může kousat jak chce a je jich pořád dost

žanda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:25
- Nahlásit

ještě k té čince, první den jí pesan fakt kousal hned co jí dostal a až do doby,než šel spát..........je na ní dneska vidět kousnutí od jednoho zubu,ale stále se nepůlí, jiná hračka už by za to odpoledne nebyla- a dát cca 400 a činku na rok a půl- a pořád je celá, mi zase jako blbá investice nepřišla- zahradní hadici jsme měli taky,ale tedy moc nevydržela. Konga nemám-takovýhle typ hraček ho moc nebere-raději delší )

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:30
- Nahlásit

sarax
se tak trosku pripominam s tim cenickem gappay (odhadnuta cena balonku je super, ale treba bych nasla jeste neco zajimavyho)..

..jinak gumovy hadice u nas naprosto vedou, co do oblibenosti i vydrze, to je fakt (a cena je vubec nejlepsi, pac je obvykle najdem v poli)

Mel
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:37
- Nahlásit

StaHi
hele, já nevím, jestli Gappay maj elektronický ceník... Já mám tištěný normál z výstavy a jestli sarax nějaký má, tak taky asi ten tištěný. Nicméně ti můžu doporučit jim zavolat, jsou tam ochotní a cenu ti řeknou. Já si jsem na 90% jistá, že ten míček, co kupujem my, je za stovku. Je to balóne průměr 6 cm s poutkem na obrázku je v levém horním rohu:

Mel
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:42
- Nahlásit

Ebony
já mám taky něco jenom na cvičení a hraní si se mnou, ale doma je třeba pesana taky na chvilku zabavit, jinak mě nenechá ani u toho kompu posedět - hajzlík jeden hyperaktivní
A hlavně, on mi ty hračky stíhá zničit i během hraní si se mnou... malýho koženýho peška mu hážu jenom jako aport a co myslíš, cestou ke mě už mu stihl ukousat jeden konec (ale zase je fakt, že ho máme už od dubna a pořád je použitelný )...

Ebony
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:50
- Nahlásit

Mel
jak ti může cestou k tobě zničit aport, když ho má zvednout a bez překusů donést

ale koženýho peška nepoužívám ani já, to nic nevydrží.
Mám míčky od gappay, ale pozor, oni vyrábějí i duté míčky, až si to budete objednávat, je to na tom obrázku ta největší velikost, ty rozkousnou naráz i ovčouni. Pak mám kongy, ale jen černej a ten obrovskej oranžovej,tu paličku od Rogz, ta je dobrá, a takovej červenej míček, prý plave, je z takový celkem pružný hmoty a má výkroje a ty zuby po něm sjíždí a nejde rozkousnout.
Jinak černej kong mně vyšel u volnýho na necelejch 350,-

pospa
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 15:53
- Nahlásit

redhead
Tak rychle něco pořiď z toho co jsme ti tady radili a zatím si venku musíte vystačit s klackama.Ty já mu ale často nenechávám,protože ty piluje do úplnýho rozdrcení a občas se z toho pořádně doblije a pak i to z něj leze jak ze stroje na zpracování dřeva

Mel
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 16:12
- Nahlásit

Ebony
když ho má zvednout a bez překusů donést
hele, tak to už je u nás na vysokou kynologickou
Můj pes až do letošního léta aport úplně nenáviděl, já byla vždycky akorát rudá vzteky, protože nezabíralo vůbec nic... různí lidé mi radili všechno možný, já lítala po louce, byla jsem celá splavená, ale přesvědčit psa, že aport je zábava, to bylo nad moje lidský síly... nakonec se to zvrhlo právě tím, že když se doma nudil, tak mi ze zoufalství začal nosit míček a skákat s ním přede mnou, takže pomalu začínám mluvit i o aportu... a že překusuje - já jsem z toho úplně nadšená, překusuje s radostí a o to mi jde... A koženýho peška používám, abysme se pak mohli spolu o něj potahat, s balónkem to jde hůř. Akorát, jak mu ukousal ten jeden konec, tak ho za něj samozřejmě nosí, takže na zkoušce mi ho přinesl tak, že mu visel na špičáku .
Konga jsem už taky plánovala koupit, ale teď jsou mým favoritem ty míčky, zrovna mám dva objednaný (sice je neničí, ale blbá panička dva někde ztratila i s batohem) a jsou levnější...

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 17:27
- Nahlásit

sarax
jeste jeden verejny dik za cenik
Mel
diky, uz jsem v obraze
Ebony
a tobe diky za tip, ja prave (ac mam maly hafy) pokukovala po tom nejvetsim..

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 17:34
- Nahlásit

bommerball? URL možná tady by se něco našlo...pneumatiky, bommerball...

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 18:40
- Nahlásit

Mel
mám elektronickej a novej celkem..teda platnej do 31.3.2007...chceš ho taky?.)

radek
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 20:29
- Nahlásit

Tak tenhle micek mame taky, na snurce a vysel me v chov.potrebach asi na 80 kacek, podle obr odpovida takze je to asi ten gappay ... ale nesmim mu ho dlouho nechat, jen jako odmenu ... jeho zajima hlavne ta snurka, taky sem ji uz dvakrat prostrkoval krz balonek.

Mel
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 20:41
- Nahlásit

sarax
jasne, pošli ho... sice myslím, že se nic nezměnilo, ale aspoň budu aktuální

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 07:14
- Nahlásit

radek
Ten od Gappay je trochu jiný než z bchodu, je plný a z jiné gumy a vydrží víc.
sarax
Prosím taky ceník

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 07:18
- Nahlásit

sarax
Ty vogo, to je rychlost.

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 07:31
- Nahlásit

Mucholabka
to zíráš?
aspon něco mi jde rychle

radek
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 07:50
- Nahlásit

Mucholabka

nechci se hadat, ale podle obr. od Mel mam naprosto stejnej ...

pro jistotu sem na nej kouknul a stoji tam gappay takze u nas neni problem ho koupit v obchode

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 11:56
- Nahlásit

radek
No tak jó, no máte asi dobrej zverák

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 14:16 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

tuhle si vyrobila z Bulletinu Spoříme s Liškou (je to norník no...)

a tady má Gappay s dlouhou šňůrou...a bedna je taky na hraní... jen aby nedošlo k omylu, že má nějakej socanskej pelech

Bela
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 14:55
- Nahlásit

blanulinka1
ale moje , tá je rozkošná. A šikovná!!! .
tá horná fotka mi niečo dôverne pripomína. ja mám tiež doma jedného papierofila a skartovača, u nás takto minule vyzeral záchod, keď tam vbehol a potrhal všetku toaletovú literatúru plus dve ruličky papiera. ale aký bol celý sám so sebou spokojný

Mel
blbá panička dva někde ztratila i s batohem

týmto štýlom sa ti tie hračky trochu predražujú

Mel
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 14:58
- Nahlásit

blanulinka1
jé, máme stejný povlečení... to zelenomodrý z Ikey

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 15:43 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Mel
no jo Ikea je krásný co a příjemný na omak jo museli jsme jí z polštářů udělat "nástupní plošinu" na postel, sama tam nevyleze

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 15:48
- Nahlásit

Bela
jo nejlepší je, že se jí v tom bordýlku co si tam vyrobila moc líbilo...a když jsme to uklidili, tak se málem urazila...všude má spoustu hraček, ale ten bulletin byl stejě lepší Jo, k toaleťáku se zatím nedostala, ale když ji na chvilku dáme roličku z hajzláku na hraní, tak s tou pěkně zatočí

StaHi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 16:35
- Nahlásit

radek
ha, ses to ty, radek plzenskej? esli jo, tak prozrad kterej zverak!

StaHi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 16:38
- Nahlásit

Bela
bozemuj všetku toaletovú literatúru ja nejdriv myslela, ze pises o takovym tom semtam pismenku na recyklovanym toaletaku

Bela
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 17:46
- Nahlásit

blanulinka1
a si predstav situáciu: ty sedíš na kadibudke a pes beží cez celý záhradu s rozevlátým hajzlákom vo vysmiatej papulke.
Autentická príhoda z minulého leta- aktréri: moja kamoška a jej hyperaktívny vyžliak.

StaHi
ee, pod týmto všeobecným termínom mám na mysli nastrádané staré noviny a časáky - takže teraz už nezistím, čo bolo nové vo svete pred 2ma mesiacmi

radek
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 20:32
- Nahlásit

StaHi

jo, hlavanova ulice ... je to ulice z jiraskova namesti, smer zastavka tramvaje

StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 00:28
- Nahlásit

radek
dik (eeku netreba..nezneme se vubec, jen sme uz drobet konverzovali zde a na mujpes)

radek
Člen
# Zasláno: 12 Led 2007 08:50
- Nahlásit

StaHi

neni zac...
vim, mas dva buldocky a bydlis u pikola, my na konecny 13tky ... u astry

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání