| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 09:42
- Nahlásit
žanda
No hrůza, čekala jsem, že mě temperamentem umlátí a utahá, ale je to spíš naopak
Příště půjdu radši do pořádného piťáka
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 09:44
- Nahlásit
Mucholabko, jestli chceš trochu umlátit, si řekni )) jestli to není tou holkou ) kdybys měla psa, třeba by ses nenudila-nebo seš prostě jedinec s velkou výdrží )
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 09:48
- Nahlásit
žanda
Né, ona je fakt taková mírnější. Až bude míň bahna a až koupím pumpičku na kolo, budeme více trénovat, snad se to zlepší i tím. Normálně lidi štve že jejich pes tahá na vodítku, ale já ji v tom spíš podporuju (neb netahá).
Půjčíš mi krakena ? Odkud vlastně jsi, pražanda?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 09:50
- Nahlásit
Mucholabko, jo z Prahy- já bych mu zase na temperamentu malinko klidně ubrala ) i když taky umí dát pokoj a lehnout,ale když je v nějaké akci-tak mám pocit,že do toho vrazí veškerou energii- někdy je to na škodu...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 09:51
- Nahlásit
žanda
Já zas myslím, že ona by mohla energie vydat víc, akorát se jí nechce. Vždycky byla takové tlusťoučké štěňátko, pohodlnější. I když třeba něco dělám venku, tak nelítá, ale sedí a dívá se. Je taková přemýšlivá
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 09:52
- Nahlásit
Mucholabko tak to se máš, kraken nejdřív jedná,pak přemýšlí-mám někdy ten pocit (( Ale když něco dělám taky vydrží ležet-třeba ted jsem tapetovala a hlídal role tapety )
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 09:55
- Nahlásit
žanda
Uděláme výměnný obchod?
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 09:57
- Nahlásit
Mucholabko- hihi- jo a ty mě ho do týdne vrátíš vid ) kdepak, mám sice pošuka,ale je to moje láska.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 10:00
- Nahlásit
žanda
Však ty bys mi ji taky vrátila, připadla by ti málo akční a nudila by ses
K tématu-jako nezničitelná hračka mi přijde opatření si druhého psa
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 10:36
- Nahlásit
Mucholabko já se fakt moc nenudím ) a znáš to mít trpaslíka mě vyroste, dva akční ASt je na mě až až )
|
pospa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 11:52
- Nahlásit
redhead
Já mám od zogoflexu Zisc-létací talíř,taky od paní Čápové z tagisek a nemůžu si ho vynachválit.
Taky máme Kong ten černej největší co měli a ten nám taky vydržel,ale s tím si teda moc nehraje,neb když tam nemá žádnou dobrůtku,tak je to pro něj na nošení dost těžký.Taky máme ty míčky od Gappay,ale ty používám jen při výcviku a taky super.Jinak teda když potřebuje něco kousat,tak má pořád k dispozici bůvolí kosti.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 11:55
- Nahlásit
pospa
žanda
si říkám, že každej měsíc kilo za obyč hračku, kterou hned zničí, taky není zrovna nejlevnější investice...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 11:59
- Nahlásit
blanulinka1
mno já teda kilo dalla za balonek..jeden v létě a druhej v říjnu a oba máme....jen na okraj ale stejně bych ten Zogoflex radši viděla v akci
Mucholabka
hele ti půjčím chvíli Trinču..
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 12:10
- Nahlásit
sarax
to leda zjistit, jestli nemají stánek někde na výstavě a zkusit to... Tak to není zas taková ničitelka, když jí to vydrží tak dlouho... Jednou jsem Bassimu (ten RR kámoščin) koupila k nám na hraní spletenej špagát na konci s dvěma tenisákama...jeden teniskák vydržel deset minut, další dalších 10...teď už má jen špagát a navíc ten mu krade i z tlamky náš jezevec
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 12:24
- Nahlásit
pospa
Toho černýho Konga jsem taky chtěla zkusit, ale odrazuje mě ta cena Tak zkusíme ty míče od Gappay a doma bude holt hryzat morkové kosti, ty ho baví hodně a stojí pár šupú..
|
pospa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 12:59
- Nahlásit
redhead
Já toho Konga kupovala ještě,jak měl internetový obchod jeden známej ze stafordi.com,ale zrušil ho právě pak kvůli tomu,že distributoři neúměrně zvášili cenu.Takže jsem ho měla ještě za dobrou cenu a pes ho dostal k Vánocům,k těmto Vánocům dostal právě ten létací talíř.
|
pospa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 13:04
- Nahlásit
blanulinka1
No právě,když si člověk spočítá,kolik vyhodí za hračky,který pesák zničí během chvíle,tak se investice do těch hraček zogoflex určitě vyplatí.
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 13:28
- Nahlásit
pospa
No a dneska za toho Konga chtěj všude přes 500,- což je dost. Měli jsme i kost od Rogz for dogz a ta nám vydržela asi nejdýl, což byly asi tři týdny. On k tomu prostě zalehne, a dokud to nezruší, tak se od toho nehne.
|
pospa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 13:41
- Nahlásit
redhead
Fíha tolik peněz?Já bych nerada kecala už je to víc jak rok co jsem ho objednávala ale stál mě něco kolem 300,-Kč a to se dalo.Teď už bych to za ty prachy nekoupila.A co mu místo hraček dávat na kousání ty bůvolí kosti?Jak máš starého hafa?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 13:49
- Nahlásit
No, já kdybych měla zaručený, že pesana ta hračka bude bavit a nezničí je během pikosekundy, tak klidně to pětikilo dám... ono je jedno, jestli budu neustále kupovat míčky (jak s oblibou píšou z tvrdé gumy nebo už jsme měli i pár zaručeně nezničitelných hraček) za kilo nebo dám jednou pětikilo a to vydrží...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 13:53
- Nahlásit
blanulinka1
pletenej špagát na konci s dvěma tenisákama...jeden teniskák vydržel deset minut, další dalších 10...
no, tak u nás by zlikvidoval oba včerně té šňůry tak za dvě minuty odhaduju.... když dostával takové ty pletené uzle, tak to vzal do huby a skousnul a už byl napůl (i ten snad nejtlustší), takže asi tak.... ale tohle asi člověk, co nemá doma psa tohodle typu nepochopí, oni maj v tý držce fakt hroznou sílu
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 14:13
- Nahlásit
pospa
V únoru mu budou tři a má fakt brutální čelist. Kdysi jsem mu koupila toho červenýho Konga a ten šel během púl hoďky do háje. Prostě to dole načnul a pomalu ukusoval, až zbyla jen hromada gumy. Búvolí kosti dostává taky, ale ty ho moc nebaví. To už se musí extra nudit
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 14:24
- Nahlásit
No, dobrý poměr cena x výdrž mají zahradní hadice
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 14:44
- Nahlásit
Trotelchen
No, dobrý poměr cena x výdrž mají zahradní hadice
jsem slysel, ze ani lesenarska trubka neni v tomto pripade, zvlaste pri porovnani cena x vydrz, uplne k zahozeni ....
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 14:59
- Nahlásit
Jirikovo
em slysel, ze ani lesenarska trubka neni v tomto pripade, zvlaste pri porovnani cena x vydrz, uplne k zahozeni ....
Tak nyní nevím, jestli jen tak žertuješ nebo jestli máš vůči gumové hadici nějaké výhrady jakože fakt? ...
|
pospa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 15:04
- Nahlásit
redhead
Já mám ještě toho oranžovýho házecího Konga se žlutou šňůrkou a ten je teda relativně taky ještě v pohodě.Ale máme ho vyloženě na aportování venku a nenechám ho,aby to tahal za šňůrku či aby si k tomu lehl a okusoval to,to by z toho taky za chvíli nic nezbylo,protože to je vyloženě házecí,ne na okusování.
Můj pesák,teď v lednu 21měsíců teda doma moc aktivity nevyvíjí,protože se snažím,aby se dostatečně vyřádil venku a asi mu to stačí,že doma si rád odpočívá na pelíšku či žužle nějakou tu dentální pochoutku či bůvolí kostičky.A sem tam se potaháme o ten bavlněný uzel,ale po hře ho taky uklízím,protože to taky cupuje......
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 15:15
- Nahlásit
Trotelchen
neboj, jen tak pri strede zertuji ..... proti gumove hadici fakt nic nemam. vlastne proti nicemu, s cim si pes vyhraje a cehoz zniceni panicka financne ani nijak jinak neboli ....
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 15:17
- Nahlásit
pospa
Tak ten házecí Kong se mi taky líbil. To by mohlo vydržet. Já mu ani ty míčky doma nedávám na kousání, on to stačí rozžvýkat při aportování Doma taky nijak extra nevyvádí, spíš se povaluje, ale potřebuju ho zabavit venku. Dneska se mi rozpadl další míček, ulítla ta vrhací šňúra a míček se rozpadl na dva kusy.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 15:24
- Nahlásit
No když budu trochu OT, spousta lidí si tu na fóru stěžuje, že je pes např. na poslušnosti nevnímá, nemá o ně zájem apod. A pak se tu dočtu, že většina z vás nechává psům hračky napospas. Já mám tedy opravdu velkého psa se silným skusem, a nikdy mu kongy ani jiné hračky nenechávám na kousání. Nejen kvůli tomu, že by je zničil, ale hračky jsou od toho, abych si pes hrál se mnou. Protože pokud si s nimi bude hrát sám, asi mě už k tomu těžko bude potřebovat.
Takže já mám doma několik let nezničitelný kong a spoustu jiných míčků, protože je používám jen venku se mnou na hraní a cvičení. Tím pádem psa nejen unavím, ale hlavně si stavím na tom, že zábava je jen a jen se mnou, a tím pádem nemám problémy se sledováním a pozorností u psa. A pokud má náhodou ještě nějakou energii, tak ideální je velká morková kost, ta nejde rozkousat a dolováním morku zvnitřku se dá zabavit opravdu nadlouho.
Mimochodem uzel se dvěma tenisáky zničí za půl hodiny můj jezevčík, když mu ho nechám.
Ale to jen na okraj.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 15:24
- Nahlásit
blanulinka1
hele to je špatnej názor..moje psice je piraňa..ale ty míčky od Gapaye fakt držej takový ty jiný věci sou fakt na 5 minut max
|