Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Hračka pro AST
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
redhead
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 20:48
- Nahlásit

Nemáte tip na nějakou odolnou hračku pro staforda? Zatím všechno zlikvidoval

AOZ
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 20:53
- Nahlásit

redhead
Nemám taky potřebuju, ale vyzkouším ty kosti, jak psal Fík

želva
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 20:54
- Nahlásit

redhead
heled a co latexové hračky, ty prý ani vlčák nezlomí

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 20:55
- Nahlásit

redhead
mno nám zatím nejdýl vydržel míček od Gapaye se šňůrkou..teda šňůrka byla hnedka v trapu..ale balonek drží

redhead
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 20:57
- Nahlásit

želva
Já už zkusila kde co, ale zatím si se vším poradil. Na výstavě mi poradili Konga, že to prý testujou na jaguárech, tak jsem mu ho koupila a za hoďku byl na milión kouskú

brut
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 22:06
- Nahlásit

redhead
Taky hledáme nezničitelnou hračku...zatím to řešíme klackama ...jestliže u nás nějaká hračka přežije, tak se Brutovi buď nelíbí a nebo líbí občas
Ještě nám vydržel chvíli velký uzel....ale musí to být ten největší

Mel
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 22:07
- Nahlásit

redhead
já taky doporučuju míček od Gappay... jediný, co obstálo.
Gappay ty míčky nemá dutý, takže se daj blbějc rozkousat

Bela
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 22:12
- Nahlásit

redhead
testovali to sice na jaguaroch, ale bezzubých alebo plyšových

AOZ
nám sa kosti tiež veľmi osvedčili, vie sa s nimi perfektne zabaviť. A keď mu ich dám najprv vyhladať - tak to je šťastím bez seba. Navyše kosti sú dobrý prírodný zdroj kalcia a iných prvkov a doporučujú sa aj na zuby

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 22:14
- Nahlásit

Uz jsem to nekam psala, "vytahane" horolezecke lano, primerene delky, udelat na nem par uzlu, dotahnout ve sveraku, a je se na dlouhou dobu o co tahati.. Ikdyz si pes vezme "horolezecky" uzel na žvýkani, ma dost co delat..
Podotykam, mame v pribuzenstvu dost horskych maniaku, takze s prisunem lan nemame problem....

redhead
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 22:34
- Nahlásit

Uzly jsem zkoušela, ale vždycky to rozebere na tisíc vláken a dokud to nerozcupuje, tak se od toho nehne. Míčky to samé. Duté, plné, prostě všechno zničil. Jen pneumatika zatím odolala. Ale vemte si do paneláku pneumatiku

Mel
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 22:36
- Nahlásit

redhead
a fakt jsi zkoušela i od Gappay? Nechci to tady nijak propagovat, ale můj pes zničil taky vždycky všechno, ale Gappay míčky přežívají dodnes

redhead
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 22:55
- Nahlásit

Mel
Gappay míček jsme asi neměli. Dá se to normálně koupit? Měli jsme od nich peška, ale ten už je na cucky

Mel
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 23:05
- Nahlásit

redhead
no, myslím, že nedá, resp. já je neviděla nikde prodávat... buď objednat nebo mívají stánky na různých akcích... www.gappay.cz

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 23:11
- Nahlásit

redhead
mno fakt je rozdíl ve značce
my rozkousaly taky fše a na radu Mel máme 4 od Gapay a pohoda...bez provazu ale v kuse několik měsíců

redhead
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 23:23
- Nahlásit

sarax
Tak já to zkusím objednat, nebo někde splašit. Několik měsícú, no to by byl sen Já znám jen několik dní.

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 23:26
- Nahlásit

redhead
to my předtím taky...a tohle fakt vydrží

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 23:37
- Nahlásit

Mel a sarax
pls, kolikpak ty balonky tak kostujou? cenik jsem nenasla

sarax
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 23:41 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

StaHi
kolem 100,- ceník ti pošlu když napíšeš aspon myslím....
ale fakt se to vyplatí teda 100 ty co máme a pak mám mini s provázkem na obrany a ty byli po 50 kč na výstavě..ale počítej kolem kila

redhead
Člen
# Zasláno: 9 Led 2007 23:46
- Nahlásit

sarax
Tak to je v pohodě cena. Já kupuju kolem 100,- normálně a máme to na pár dní a to má jen na aport. Stejně to stačí požvýkat, než to přinese a míčky jeho brutální čelist nějak nezvládaj

StaHi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 00:22
- Nahlásit

sarax
houkla jsem ti do mailu.. cenicek se bude hodit .-) jen predem upozornuju, ze prijde nedorucenka..ber ji jako potvrzeni o doruceni ..mam lehce zakletou schranku .-)

younglady
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 00:39
- Nahlásit

redhead
no já sice nemám AST, mám teriéra, ale hračky, který jiným psům vydrží měsíc, dva, nám vydrží cca pět minut, plyšáky jsem vzdala, ty jsou vyoperovaný za dvě minuty, "nerozkousatelný" hračky od petstage jsou zlikvidovaný za pět minut, uzly, sice vydrží dýl, ale o ty se spíš přetahuje než by je cupovala. Jediný co nám vyrží jsou vrhací míčky z tvrdý gumy, ale jelikož jsou dutý se do nich taky umí dostat. Zatim jsem nepřišla na nic, co by nerozkousala

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 00:51
- Nahlásit

youngladya
pak zkus Gapay nejsou dutý;)

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 07:17
- Nahlásit

redhead
co zogoflex? mají i jakousi "záruku" pokud to pejsek popré zničí, vymění ti hračku...URL

Mel
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 08:24
- Nahlásit

blanulinka1
haha, tady mě pobavilo, že když to pes rozkouše, tak ti to jednou vymění Je přece logický, že když to pes rozkouše jednou, rozkouše to i podruhý, tudíž mi to nijak nepomůže..
A přijde mi divný, že je to poloměkká poddajná hmota, že by to pes nerozkousal... no, uvidím, až budu chtít vyhodit 450 kaček, tak to třeba někdy vyzkouším ale moc tomu stejně nevěřím

sarax
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 08:27
- Nahlásit

Mel
mno já se obávám že poloměkkou hmotu za 450 kaček zkoušet nebudeme....
a toho že to vracej jen při prvním rozkousání sem si nevšimla....jako mít jinýho psa si to koupím..ale pro ty naše to asi nemá cenu

Mel
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 08:43
- Nahlásit

sarax
jsem stejného názoru.... buď to zkusím, až to někde uvidím naživo a budu mít v kapse zbytečný pětikilo nebo by to musel někdo doporučit

žanda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 09:36
- Nahlásit

já koupila od paní Čápové z tagisek tu kost a balonek- kost v létě budeme mít dva roky a pořád drží-balonek máme chvíli.....a musím říct, že kost,nebo činka, nebo jak to nazvat je fakt víc než oblíbená.

žanda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 09:37
- Nahlásit

aha- viz text od blanulinky.......holky fakt to vydrží....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 09:38
- Nahlásit

Hm...ač ASTař, moje fenečka je utlumená a hračky neničí (samotnou mě to štve).

žanda
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 09:41
- Nahlásit

mucholabko štve? jejky proč)

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání