| Autor |
Zpráva |
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 19:48
- Nahlásit
jaké máte osvědčené mňamky po kterých vaše příšerka udělá cokoliv?
u nás byly vždycky piškoty ale dělají nám zubní kaz takže jsme zkusili takový ty dropsíky - lososový jogurtový a jakýsi zelený, nej byly ty lososový, no a teď učíme na salámek - poličan ale jen malinko.
jo a může psovi nějak ublížit kysané zelí?dokáže ho strávit?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 19:51
- Nahlásit
kiwikik
uzena strivka...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 19:54
- Nahlásit
kiwikik
mám takovej pocit, že kysané zelí se dává pesanům, když zbaštěj něco, s čím by měli problém to vyloučit. Takže myslím, že zelí je neškodné...
Jinak jako nej pamlsek se mi osvědčila syrová ryba (rozmrzlé filety - ty pěkně smrděj), syrová kuřecí srdíčka, žaludky a pak je taky pošušňáníčko sušené plíce (ale taky extra smrad)
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Led 2007 19:54
- Nahlásit
sušený plíce
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:04
- Nahlásit
U nás jednoznačně vedou játrové pamlsky vlastní výroby. Na ty nemaj fakt žádný kupovaný
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:05
- Nahlásit
my teda používame klasický smakosky a různý pamlsky od puriny, ale ted mi mlada sili po jablku, tak pouzivam nakrajeny jablko a moc ji to chutna
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:08
- Nahlásit
MelTinta76
jéé to je hezký to my taky máme štašně rádi uši pařátky a další smrady.. jenže mě spíš zajímaly pamlsky který můžu nosit po kapsách a nebudou vedle mě lidi omdlívat, jako když jdem cvičit atd..
suesie
můžu se zeptat jak ty pamlsky děláš? a jestli jsou relativně v netekutým a nemazlavým stavu?
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:08
- Nahlásit
suesie
jak je děláš?Nestyď se a dej nám recept, ju?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:10
- Nahlásit
kiwikik
tak to mívám normálka po kapsách piškoty... tyhle spešl pochutinky dávám na stopu.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:12 - Změnil/a: suesie
- Nahlásit
Určitě:
1/2 kg jater
1/2 kg ovesných vloček
2 celá vejce
majoránka
česnek
všechno nahážu do mixéru, rozemelu, naliju na plech (na kterém mám pečící papír) a šoupnu na cca 10 min. do 160°C vyhřáté trouby.
Pejsa už když se pečou chodí kolem trouby a nasává.
Pak to vyndám, nechám vychladnout a nakrájím na kousíčky.
Není to vůbec mazlavý, daj se lámat na potřebou velikost, bezvadně voní a viditelně i chutnají.
Taky jsou rozhodně zdravější než piškoty.
Uchovávám je v lednici. Měli by se spotřebovat do týdne. Jinak zmrazit do zásoby.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:15
- Nahlásit
Na cvičáku si pro ně chodili i ostatní hafani a když jsem paničkám poradila recept, tak na další výcvik měli už všichni upečený vlastní
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:17
- Nahlásit
kiwikik
náš považuje za pamlsok čokoľvek, čo sa nepodobá na granule - piškóty sú v stabilnej obľube, ale v pohode je dobrý aj obyčajný suchý rohlík nalámaný na kúsky.
Kysané zelí by nemalo nijako uškodiť, náš prvý sa za ním išiel potrhať a nikdy mi nič nebolo. Najprv som si myslela, že sa z neho pos..., ale nie.
Tesák dáva zase prednosť surovému
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:22
- Nahlásit
U nás vedou lososové mňamky od Kronche....za tyhle udělají psi cokoliv....všichni tři
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:24
- Nahlásit
Jo a ještě jsem chěla dodat, že pesan od kámošky poté co zkusil "naše" játrové pamlsky už nechce ani piškoty
|
Tinta76
|
# Zasláno: 9 Led 2007 20:25
- Nahlásit
kiwikikjéé to je hezký to my taky máme štašně rádi uši pařátky a další smrady.. jenže mě spíš zajímaly pamlsky který můžu nosit po kapsách a nebudou vedle mě lidi omdlívat, jako když jdem cvičit atd..
Kdybych měla brát ohled na lidi, tak nemám ani blbý přivolání ... za plíce by položili život
|
želva
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:25
- Nahlásit
suesie
tédy, tak to musím taky udělat
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:35
- Nahlásit
Bela
no právě se po tom zelí mohl potrhat ale taky jsem se bála aby z toho neměl třeba srajdu. tak kuji. aspoň bude mít přísun vit.C
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 20:58
- Nahlásit
u nás vede to, co mám zrovna s sebou ...kousky jablka, kousky sýru, kousky masa , kousky opečené slaniny..... užírám i já , piškoty, teď jedou vanilkové rohlíčky
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 21:02
- Nahlásit
Na cvičák či procházku piškoty, Froliky, sýr na kostičky nebo točeňák, záleží jakého máš pažravce a čím ho namotivuješ
|
Barunka
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 22:00
- Nahlásit
Dalsi recept na jatrove pamlsky - http://clicker.glenalbyn.org/view.php?cisloclanku= 2006090001
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 22:02
- Nahlásit
Nejsem si jistá, jestli sem už psal zástupce LR=psích popelnic. Kdyby ne, tak u nás vede absolutně VŠECHNO, co se dá jenom trochu sníst. Všechno je nejoblíbenější, když toho je hodně a pořád!
|
Gina
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 22:03
- Nahlásit
haha, naši psi milují zázvorky , teda, mají je jenom týden před vánocema a 14 dní po nich, pak je snědí a pak dáváme piškotky nebo "pacičky"
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 22:22
- Nahlásit
Eda
hm jenže já mám vybíravca. jeho tradice je že první odměnu odmítne a pak jakože jo ale když je napapán tak taky nee. takže hledáme nějakou tu motivačku.
zkusíme ty játrovky. jak to je s trávením jater? myslím že Belda ještě játra neměl a je taková citlivka na zažívání .
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 22:27
- Nahlásit
kiwikik
Myslím si, že když nemá problémy s poličanem, tak s těmihle pamlsky je mít 100% taky nebude
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 22:30
- Nahlásit
suesie
jenže u něho nikdy nevíš několikrát měl průjem i z kuřete než jsme zjistili že tam byl asi kousíček tučné kůže, na mrkev je alergik, ale třeba po sendviči kterej ležel na ulici kdoví jak dlouho s majonézou salátem a buhvíčím ještě mu nic nebylo. no zkusíme. zítra skočím pro játýrka.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 22:54
- Nahlásit
kiwikik
tak potom s tými játrami opatrne - radšej len kuracie a skús najprv len nejakú testovaciu várku.
Keby sa ti náhodou zos..., aby si nemusela veľa vyhadzovať, prípadne sama skrmovať
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 23:03
- Nahlásit
kiwikik
Jj, určitě vem kuřecí!
A pak dej vědět, jak mu to chutnalo.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2007 23:06
- Nahlásit
suesieBela
ok určitě, říkala jsem si že toho udělám míň jestli mu to nebude chutnat nebo se z toho pos.. dám to kamoščiné popelnici .
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 06:38
- Nahlásit
Do těch játrovek dávám i čerstvou petrželku - nať, taky má vitamínky
Jinak zelí dávám do jídla běžně, jen ho pokrájím a vždy to bylo v pohodě.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 07:14
- Nahlásit
suesie
ty jo, to vypadá dobře...hnedka to vyzkouším, koupím u řezníka ještě dneska játra Díky za inspiraci
|