Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Vybíjení psů v číně (?!) :-((
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Tinta76
# Zasláno: 10 Led 2007 10:28
- Nahlásit

Dagmar Fišerová

nemáte někdo kontakt na Lenku Cábovou (Artera) a Míšu Androvou (Arnika)?
Artera a Arnika

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 10:34
- Nahlásit

Tinta76

dík

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 13:58
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Člen # Zasláno: 9 Led 2007 16:51
Citát

Jejda, omlouvám se za chyby v textu

o ty by tak ani nešlo, ale ty úvahy jsou opravdu skvostné.
Gratuluji Vám paní Fišerová, Vaši práce si nelze než vážit.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 14:01
- Nahlásit

dejavu
efektivnejsi by bylo asi takhle zaprotestovat proti zakonum o utraceni zvirat na Slovensku a jejich vyvozem do ciziny jako reseni jejich situace...

opět po delší době skoro souhlas, ale jak Dejavu mnohokrát sam psala, na netu se může vyřádit každý imbecil a tak je to třeba brát

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 14:07
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Tykání jsem Vám nenabídla a neuškodila jsem ohledně toho, co neproběhlo (o čem jste tady psala) - také jsem nemohla ublížit, vždyť se nic nekonalo. Tady přeci žádná kauza, která nějak někomu ublížila neproběhla - nikdo nic nečetl a neviděl. Ruzumíme si doufám. Klidně mi paní "Biluško" házejte hnůj na hlavu - Vy víte, já vím. A o tomto tématu bychom se myslím neměli už nikdy bavit a hlavně ne přes internet, který je veřejný a všichni si mohou vše přečíst. Jestli máte nějaké výhrady k mé osobě ohledně něčeho co nebylo, tak mi písněte na mail. Ono není ani co písnout že? Ono je všechno jasné! Doporučovala bych Vám některé věci nerozšiřovat ani po mailech dalším osobám - jeden to řekne jednomu - ten druhému - ten třem - a nakonec se ta informace dostane kam nemá, že? Doufám, že si paní "Biluško" rozumíme - na mail Vám nemohu psát - nepřejete si to. Tak se omlouvám, že to píši zde. Díky za pochopení.

A jéje, Vy už zase řešíte ty své psychické problémy, že ano?
Myslíte, že to semka patří?
Abyste náhodou za chvíli nevyplodila zase něco podobně zábavného jako minule tohle:

Přestaňte už propírat moje jméno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nikomu jsem nic neudělala!!!!!!!!!!!!!!!
Už mám všeho dost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Držte huby nebo to udělám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! J8 už nemůžu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co jsem z Vás co udělala? Celý život pomáhám lidem a psů za své nikdy na lidech nevydělávám jsem věřící a měla jsem ráda lidi!!!!!!!!!!! Lidé mne zklamali a ublížili a panu I.E. také děkuji, tomu jsem věřila a co on udělal!!!!!!!!!!!!! Je mi ze všeho na zvracení!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Končím se všemi, končím se vším, nikdo mne už nezajímáte a jste mi ukradení. Nenávidím tenhto zkuXvený svět.!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ti co mě meli rádi už mne nekontaktujte - nejsem!!!!!!!!!!!!!!!! Končím s celou komunikací a s tímto zasraným světem.!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co na to řekne vaše svědomí se podívám odjinut!!!!!!Polibte si prXele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Je mi opravdu upřímně líto, že takto narušení jedinci mohou vlastnit v tomto státě psa či pracovat s dětmi.....je to do nebe volající...

Misery
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 16:28
- Nahlásit

Hele stejne si myslim, ze to az tak horky stema psama nebude...preci jen to psali v bulvaru, na to nesmite zapominat, jasne, ty fotky nekde nekdo nafotil, ale nemusi to bejt samozrejmosti uplne vsude....si vzpomente, jaky bylo ve svete halo kvuli Maticni ulici, ale buh vi, co jim v televizi a ve zpravach napovidali. Ja jsem se tam byla podivat a nevim co bych za to dala, kdyby mi nekdo takovou krasnou zed postavil kolem domku, este bych se s ni chlubila. A pokud nekdo fakt chce pomahat pejskum, tak at zacne s tou pomoci tady doma v Cechach, projde se po vesnici a zkusi presvedcit nejakyho vidlaka, aby se choval lip ke svymu psu. Nemozne? Jestli ano, tak pak nema cenu zkouset presvedcovat o zmene chovani celej narod.

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 17:10
- Nahlásit

Misery
Souhlasím. Když jsem četla ten odkaz na čínský klub kynologů, tak to také už beru s rezervou. Počkám na to, jak zareaguje Greenpeace a pak zkusím něco vysondovat u chovatelek borderek, které mají odchov právě v Číně - tak si myslím, že by mohly zjistit, jak se věci opravdu mají. Myslím si, že tamnější kynologický klub učiní nějaké kroky - prý je situace v Číně ohledně politiky přístupnější názorům a přiblížení se "normálu". Myslím si, že podpora z ciziny by byla pozitivní. Nejde o to vytáhnout kritiku tamní politiky, ale o návrhy, lepší řešení, komunikaci a nějaký zlatý střed. Nějaké doporučení spolu s podporou mínění Čínského kyn. klubu je myslím schůdné.

Trotelchen
Člen
# Zasláno: 10 Led 2007 21:23 - Změnil/a: Trotelchen
- Nahlásit

Dagmar Fišerová
Měl bych dotaz:
A co hodláte udělat s tím, že cca miliarda lidí na této planetě chová psy jakožto užitková zvířata.....vzhledem k tomu, v jakých částech světa se tak děje, je nadevší pochybnost způsob zacházení s těmito zvířaty jako například zašlapávání štěňat do země nebo stahování zaživa z kůže a to třeba i přímo na tržištích .......tedy z našeho pohledu týrání jak vyšité.....co s tím?????

Co uděláte s tím, jakým způsobem se u nás hovají například lišky?

Dagmar, save the World !!!!!!!!!!!!!! Aneb na co si to stále hrajete?

Dagmar Fišerová
Člen
# Zasláno: 11 Led 2007 16:57
- Nahlásit

Děkuji moc všem za názory a návrhy. Jestliže se stane nějaký zázrak a nějak se to pohne, tak dám určitě vědět. Díky všem.

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání