| Autor |
Zpráva |
Mar
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 08:58
- Nahlásit
blanulinka1
no,já toho vyplodím to máš recht
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:07
- Nahlásit
Mar
sem tě zas tolikrát "plodit" neviděla, ale když už, tak to stálo za to... Za co? ani se neptej... Doufám, že něco vyplodím teď v pátek.. Ségra, co s tou vašou vizitó?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:07
- Nahlásit
blanulinka1
ne bratránek, bylo tam eško, myslím že štaflík (říkaj mu kryštůfek)
mejl jsem dostala a psala jsem ti na ICQ ať to neřešíš a doarazíš
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:18
- Nahlásit
younglady
facht jooo? tedááá toho jsem ještě neviděla ségra, Čokí, teda Wendy, teda Špagetka, by měla jít během měsíce na operaci s těma očičkama... asi do Pardubic, k Beránkovi... Tak snad to dopadne dobře...
Díky moc, v neděli se teda uvidíme !!!
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:20
- Nahlásit
blanulinka1
no držím palce
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 09:20
- Nahlásit
blanulinka1
se an ineptám, bo vim
hele, tak s vizitó - eště nevim,vim jenom,že 27.10. ten víkend a 3.11. ten víkend - tuty nemůžu
gdy bude bedřich hárat?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:54
- Nahlásit
Mar
tak ty dva víkendy taky nemůžu jedno je klubovka, další jedu do Nitry...na výstavu,a pak 17. máme mezinárodku tady v Pze... to by jsi přijet nechtěla? ale paření bych viděla až na tu sobotu nebo 23 to mám volnej celej víkend, a tom by měl být v pátek pryč a měla by u mě spát kolegyně...takže pařba Kdy bude hárat? Její ségra už hárá... Já jsem jí to naplánovala na termín od 19.11. nejpozději do 1.12. Dřív nesmí kvůli výstavám a později kvůli Silvestru na horách... Ale netuším... zatím nevypadá, že by měla... Jenže... víš jak to s tím jejím háráním je
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 10:59
- Nahlásit
blanulinka1
aha,tzn toho 23. bude hárat
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:07
- Nahlásit
Mar
pokud mě poslechne... Jenže se vsadím, že začně před tou Slovenskou výstavou nebo si to nechá na toho Silvestra a společnost cca 5ti jezevčičích flájbojů...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:07
- Nahlásit
blanulinka1
hele no nejdřív určitě po 10.11. a kdy? to se uvidi dle toho hárání oki?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2007 11:46
- Nahlásit
Mar
ok
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 15:57 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
blanulinka1
zdarec! včera sme měli coursingový závody - tagle to vypadalo,když sme čekali an start: (sme tam vlevo v pozadí )
tidle kolem nás jezdili (byl oto na Panské Líše):
a tagle vypadali všichni "pánečci":
a jako,byli sme tam 5 hoděk
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 15:59
- Nahlásit
Mar
jůůůůůůů snííích... V Praze padal přes víkend jen mokrej, s deštěm, drželo to jen ráno...hnus.. A vám minule je zrušili pro nepřízeň počasí jo??? ftipné...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 16:01 - Změnil/a: Mar
- Nahlásit
blanulinka1
A vám minule je zrušili pro nepřízeň počasí jo???
tak tak
a to eště rozlišovací návlek se Berymu nasák vodou a sněhem, vytáhl se a von si při běhu do teho zamotal přední nožku takže vlastně běžel de facto po třech
sněhu měl po krk, a stejně doběhl, buldozerek muj šikovnej, na 1. fleku
akurát je z toho asi nachcípanej
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2007 16:44
- Nahlásit
Mar
sportem ku zdraví...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 09:05
- Nahlásit
blanulinka1
tak jak u lidí,tak aj u zvířat ale aj dyž tam bylo na chcípnutí , tak prostě Berouš honit ten střapec tak miluje, že já mu to nemužu prostě odepřít,no...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:18
- Nahlásit
Mar
Máme nemocný ucho má tam zánět a navíc, aby toho nebylo málo, má i "ucpanej" slzní kanálek a udělal se jí pod vokem z toho pupínek Tak na ucho dostala kapky, 3x denně, masírovat, vytírat... a očičko prej "přejde" samo... Prej to ucho má divně zanícení, že obvykle ten zánět postupuje od zhora dolů a ona to má naopak... čumák malej Navíc jsem ji dneska, letos naposledy, strašně "ublížila" bo jsem ji dala poslední dávku ProMeris proti blechám...a hned při tom i nakapalo to ucho...Kdyby jsi viděla jak se ta chudina tvářila... Sedla si nejdřív na kraj postele, hlavu skloněnou až u tlapek , vyčítavej pohled, asi jako bych jí amputovala nohu... Pak si to rozmyslela a šla si sednout ke vchodovým dveřím, seděla tam stejným stylem jako na té posteli... Ale kufr si nesbalila, tak jsem to nebrala zatím tak vážně... Ani na párek nechtěla přijít...mrcha malá
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:32
- Nahlásit
blanulinka1
hérečka
hele, ten slznej kanálek máme ucpanej taky - už dlouho ,ale není to niajk akutí a taky to mám prostě "nechat" vet to kontroluje pokaždý,dž tam dem, a prostě prej leda vypoperovat,ale to je nahovno a nedoporučuje (leda dyby se to rapidně zhoršilo bo zanítilo,bo jánevímco) ale inak prostě nechat......
vy máte ucho, my zanícený oči (folikuly,zase )
inak deme huráá hurááá přiští tejden konečně čipovat (to bude taky ublíženejch výrazů )
hele,tak ji za mě pohlaď a ať u vás eště vydrží,dyby byla hodně nasraná,tak ať dojede na prázdniny k nám
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:40
- Nahlásit
Mar
no uvidím, třeba si teď už balí do tašky hračky, vodítko a vobleček a mizí nach Brno Vodpoledne ju čekej u Grandu když viděla, že ty kapky nevyhazuju, ale nechávám venku, tak už asi něco tuší... raději jsemje dala do obýváku, bo se jí posledně nelíbil ani můj noční krém od Vichy asi za šest kil... vokousla mi ten druhej konec, takže mi krém leze dvěma stranama
Jo...to je tááákovej chudááák malej, že bych se jednou chtěla mít jako ona, ale jen u nás doma Taky už jsem díky tomu nahlásila první pojistnou událost Dostanu sice asi jen dvě kila, bo to nebylo tak drahý ale...
Čipovat jo? Ježíšku chudáček Berroušek maličkatej
Jdete na "vyškrábnutí", nebo to zatím lečí lékama...?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:43
- Nahlásit
blanulinka1
hele,na vejškrabu sme byli před 4 metrama - už to má zase .... dokapali a domazali sme a te%dko 14 dní čekáme, estli se to vobjeví nebo ne....
no a ppo čipování honem honem do pojistky :d (bo sem za kapky a tak nechala zase litr u veta )
už se těším,až mi to jednou bude česká vracet
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:44
- Nahlásit
blanulinka1
joo, a Béďa akurát ať písne SMSku,kdy jí mám vyzvednout na hlaváku
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 11:52
- Nahlásit
Mar
dneska jsem ji nenechala mobil ale vona určite zavolá Berrymu z budky... Je tam problém s tím, že proplácejí "akutní záležitosti" chronický nee, ale pokud se znáš s vetem... (ověřují si to i u něj telefonicky...)
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:11
- Nahlásit
blanulinka1
no vono to není chronický - prostě na to víc trpí, a tak se mu to tak 3x do roka udělá (má vypoulený oči,tím to je ) a s vete to domluvit pude
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:16
- Nahlásit
Mar
tak nějak sem o tom přemýšlela...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:30
- Nahlásit
blanulinka1
no, mysim,že to bude f poho - jako to pojištění,....
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:46
- Nahlásit
Mar
blanulinka1
fajne, tak já 24. v sobotu dojedu proč ne f pátek???
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 12:50
- Nahlásit
blanulinka1
bo máme chlastačku.....
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 13:35
- Nahlásit
Mar
a jéééé tak to budeš v sobotu fturanu dead co? Bereš i drahého? vezmi, bude prdel, bráši by mohli položit podlahu u nás co?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 14:07
- Nahlásit
blanulinka1
drahej bude vovíkendu v hokně takže pojedu jenom s Batmanem ale byla by facht prdel se dívat, jak bráši spolu nco vyméšlijó a dělajó něco rukama
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2007 15:01
- Nahlásit
Mar
PAT A MAT
|