Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / vánoční pozdrav
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 14:11
- Nahlásit

Mel
tak to nejde...nabizi mi to jen gif, jpeg, png, tiff nebo emf

fromeli
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 14:30
- Nahlásit

nika00
já to teď nemám na PC, musím se kdyžtak kouknout až doma, abych poznala, kde dělají soudruzi chybu

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 14:33
- Nahlásit

uz to maaam uz to maaam
kdyz se to ulozi jako jmenovite powerpoint..tak se to samo prepise do pps a uz to jdee
diky diky soudruzky

Tami
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 22:15
- Nahlásit

Maya
tak jsem si ten Photo filter stáhla, je to dobrý program, má fakt hodně funkcí ¨- takže dík.
Jediné na co jsem nepřišla, jak propojit dvě fotky, nebo dva obrázky

kiwikik
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 22:19
- Nahlásit

ahojky! jelikož sníh se fláká kdovíkde potřebuju strčit psa do zimního pozadí! jak to udělám?

Misery
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 22:32
- Nahlásit

Je jedno jak se to v tom powerpointu ulozi (jestli ppt nebo pps), kdyz z toho budes chtit udelat slideshow, tak staci jenom prepsat tu koncovku treba ve Windows Commanderu

Misery
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 22:36
- Nahlásit

kiwikik No....jestli umis dobre pracovat s lasem (nastroj v jakymkoliv pokrocilejsim bitmapovym grafickym programu), retusovat, stinovat, umis zachovat spravne proporce a mas dobry oko na kompozici + alespon 2 dobry fotky, ktery se k tomuto ucelu budou hodit a znova - umis dobre pracovat s lasem a retusovat, tak vcelku snadno

kiwikik
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 22:46
- Nahlásit

Misery
dobře jak se pracuje s lasem? dnes jsem si stáhla Photo Filtre je fakt super dost jsem si vyhrála jen zrovna do laso mi nešlo

Misery
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 22:55
- Nahlásit

kiwikik No proste musis mit dost presnou ruku, abys to spravne "vyrizla" Ale treba jestli mas fotku, kde jsou videt velky detaily chlupu, tak to pujde dost tezko...a nevim jak v to photo filteru, ale este uzitecny nastroj je kouzelna hulka, tech las je pak taky nekolik, treba magneticky se samo vaze ke konturam, ale stejne to pak musis este "dovybrat" klasickym lasem....no...to se asi takhle vysvetlit neda, nebo alespon ja neumim moc vysvetlovat, bych to musela ukazat....ale treba na photoshop je na netu hodne pruvodcu, jak delat to ci ono (ve vetsine pripadu teda v anglictine)....kdyztak na Photoshop jsem sem hazela torrent nekde na zacatku diskuze (ale bacha, legalni to neni, kdyz si ho stahnete, stanou se z vas zli pirati )

kiwikik
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 23:00
- Nahlásit

Misery
fakt???
no už jsem si něco vyřízla tedy psa jenže mám problém protože jsem si představovala že to přesunu na jiné pozadí - to mi nejde, nebo že prostě nějak změním to původní - to mi tady nejde. jakmile jsem to vyřízla tak asi můžu pracovat jen s tím vyřízlým tedy se psem jenže ten je ok.
help! já jsem takovej antitalent

Tami
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 23:12
- Nahlásit

kiwikik
mám stejný problém - jsme asi matláci

kiwikik
Člen
- Nahlásit

Misery
dobroš tak už jsem na to přišla, nějak mě nenapadlo že by to mohlo být jednoduché ctrl+c chjo! no nechám to na zítra dnes už na to nevidím!

Misery
Člen
- Nahlásit

kiwikik
Nevim jak v tom tvym programu, v Photoshopu musis pri pretahavani vyriznuteho objektu CTRL a nebo jednoduse pouzit copy & paste (ctrl+C a ctrl+V)

Misery
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2006 23:14
- Nahlásit

fromeli
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 06:21
- Nahlásit

LucieS
tak jsem to poslala, tedy až dneska ráno, než jsem šla do práce, nějak se mi to večír vykouřilo z hlavy

kiwikik
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 16:20
- Nahlásit

takže náš první pokus :

večer si s tím jdu ještě hrát!

Mar3
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:19
- Nahlásit

tak už máme taky aspoň vánoční (ale sem s nervama v koncích, fakt na to nemám trpělivost a na "péefko" se už asi vykašlu)

fromeli
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:24
- Nahlásit

Mar3
já ho tam na první kuk ani neviděla
Je to hezký

Stejně ten hladkosrstej pes se líp ořezává. Já se s těma trčícíma chlupama mořím a vždy mi někde vyjede kus pozadí

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:26
- Nahlásit

kiwikik
fromeli
Dámy, jste dobrý.

fromeli
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:57 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

Řekne mi někdo, kde dělají soudruzi chybu?

Zkouším místo lasa kouzelnou hůlku páčto sem líná, jde mi to krásně ale když už to mám hotový a chci si zkopčit ten ohůlkovanej objekt, tak se mi zkopčí to okolí místo toho psa???
Jo, dělala sem to v Corelu, ale to je asi obdobný jako Photoshop.

Mar3
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2006 07:17
- Nahlásit

fromeli
já ho tam na první kuk ani neviděla

no já chtěla,aby to bylo takový nenápadný

wensday
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2006 08:13
- Nahlásit

pigie
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2006 09:20
- Nahlásit

Ja budem robit pozdravy z minulorocnych fotiek, uz to tak vidim. Ale keby ste chceli "doplnky", tak mrknite sem, je tu toho dost

wensday
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2006 09:24
- Nahlásit

pigie
jééé, krásnýýýý, díky

joli
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:06
- Nahlásit

pigie

díky, je to super !

Prozraďte mi někdo, jak se pracuje s tou kouzelnou hůlkou....nějak mi to nejde......

fromeli
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:12
- Nahlásit

joli
a v čem ji používáš?

Lola1
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:31
- Nahlásit

pigie

sněhule
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:35
- Nahlásit

Maya
Mayo prosím tě poraď mi, jak jsi udělala ty hvězdičky?
Já se s tím trápím, dumám a už jsem na nervy. Nakonec jsem pozdrav vyrobila, ale pro příště... Moc se mi to líbí.

pigie
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:38
- Nahlásit

som rada, ze sa paci

StaHi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2006 15:05
- Nahlásit

fromeli
nevim jak v corelu, ale ve fotosopu pravym mysitkem a "select inverse"... nebo Ctrl+X (to ti to pozadi orizne)...snad teda neco z totho bude slapat i v corelu..

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání