| Autor |
Zpráva |
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 14:11
- Nahlásit
Mel
tak to nejde...nabizi mi to jen gif, jpeg, png, tiff nebo emf
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 14:30
- Nahlásit
nika00
já to teď nemám na PC, musím se kdyžtak kouknout až doma, abych poznala, kde dělají soudruzi chybu
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 14:33
- Nahlásit
uz to maaam uz to maaam
kdyz se to ulozi jako jmenovite powerpoint..tak se to samo prepise do pps a uz to jdee
diky diky soudruzky
|
Tami
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 22:15
- Nahlásit
Maya
tak jsem si ten Photo filter stáhla, je to dobrý program, má fakt hodně funkcí ¨- takže dík.
Jediné na co jsem nepřišla, jak propojit dvě fotky, nebo dva obrázky
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 22:19
- Nahlásit
ahojky! jelikož sníh se fláká kdovíkde potřebuju strčit psa do zimního pozadí! jak to udělám?
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 22:32
- Nahlásit
Je jedno jak se to v tom powerpointu ulozi (jestli ppt nebo pps), kdyz z toho budes chtit udelat slideshow, tak staci jenom prepsat tu koncovku treba ve Windows Commanderu
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 22:36
- Nahlásit
kiwikik No....jestli umis dobre pracovat s lasem (nastroj v jakymkoliv pokrocilejsim bitmapovym grafickym programu), retusovat, stinovat, umis zachovat spravne proporce a mas dobry oko na kompozici + alespon 2 dobry fotky, ktery se k tomuto ucelu budou hodit a znova - umis dobre pracovat s lasem a retusovat, tak vcelku snadno
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 22:46
- Nahlásit
Misery
dobře jak se pracuje s lasem? dnes jsem si stáhla Photo Filtre je fakt super dost jsem si vyhrála jen zrovna do laso mi nešlo
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 22:55
- Nahlásit
kiwikik No proste musis mit dost presnou ruku, abys to spravne "vyrizla" Ale treba jestli mas fotku, kde jsou videt velky detaily chlupu, tak to pujde dost tezko...a nevim jak v to photo filteru, ale este uzitecny nastroj je kouzelna hulka, tech las je pak taky nekolik, treba magneticky se samo vaze ke konturam, ale stejne to pak musis este "dovybrat" klasickym lasem....no...to se asi takhle vysvetlit neda, nebo alespon ja neumim moc vysvetlovat, bych to musela ukazat....ale treba na photoshop je na netu hodne pruvodcu, jak delat to ci ono (ve vetsine pripadu teda v anglictine)....kdyztak na Photoshop jsem sem hazela torrent nekde na zacatku diskuze (ale bacha, legalni to neni, kdyz si ho stahnete, stanou se z vas zli pirati )
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 23:00
- Nahlásit
Misery
fakt???
no už jsem si něco vyřízla tedy psa jenže mám problém protože jsem si představovala že to přesunu na jiné pozadí - to mi nejde, nebo že prostě nějak změním to původní - to mi tady nejde. jakmile jsem to vyřízla tak asi můžu pracovat jen s tím vyřízlým tedy se psem jenže ten je ok.
help! já jsem takovej antitalent
|
Tami
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 23:12
- Nahlásit
kiwikik
mám stejný problém - jsme asi matláci
|
kiwikik
Člen |
- Nahlásit
Misery
dobroš tak už jsem na to přišla, nějak mě nenapadlo že by to mohlo být jednoduché ctrl+c chjo! no nechám to na zítra dnes už na to nevidím!
|
Misery
Člen |
- Nahlásit
kiwikik
Nevim jak v tom tvym programu, v Photoshopu musis pri pretahavani vyriznuteho objektu CTRL a nebo jednoduse pouzit copy & paste (ctrl+C a ctrl+V)
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 23:14
- Nahlásit
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 06:21
- Nahlásit
LucieS
tak jsem to poslala, tedy až dneska ráno, než jsem šla do práce, nějak se mi to večír vykouřilo z hlavy
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 16:20
- Nahlásit
takže náš první pokus :
večer si s tím jdu ještě hrát!
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:19
- Nahlásit
tak už máme taky aspoň vánoční (ale sem s nervama v koncích, fakt na to nemám trpělivost a na "péefko" se už asi vykašlu)
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:24
- Nahlásit
Mar3
já ho tam na první kuk ani neviděla
Je to hezký
Stejně ten hladkosrstej pes se líp ořezává. Já se s těma trčícíma chlupama mořím a vždy mi někde vyjede kus pozadí
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:26
- Nahlásit
kiwikik
fromeli
Dámy, jste dobrý.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2006 19:57 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
Řekne mi někdo, kde dělají soudruzi chybu?
Zkouším místo lasa kouzelnou hůlku páčto sem líná, jde mi to krásně ale když už to mám hotový a chci si zkopčit ten ohůlkovanej objekt, tak se mi zkopčí to okolí místo toho psa???
Jo, dělala sem to v Corelu, ale to je asi obdobný jako Photoshop.
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 07:17
- Nahlásit
fromeli
já ho tam na první kuk ani neviděla
no já chtěla,aby to bylo takový nenápadný
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 08:13
- Nahlásit
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 09:20
- Nahlásit
Ja budem robit pozdravy z minulorocnych fotiek, uz to tak vidim. Ale keby ste chceli "doplnky", tak mrknite sem, je tu toho dost
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 09:24
- Nahlásit
pigie
jééé, krásnýýýý, díky
|
joli
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:06
- Nahlásit
pigie
díky, je to super !
Prozraďte mi někdo, jak se pracuje s tou kouzelnou hůlkou....nějak mi to nejde......
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:12
- Nahlásit
joli
a v čem ji používáš?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:31
- Nahlásit
pigie
|
sněhule
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:35
- Nahlásit
Maya
Mayo prosím tě poraď mi, jak jsi udělala ty hvězdičky?
Já se s tím trápím, dumám a už jsem na nervy. Nakonec jsem pozdrav vyrobila, ale pro příště... Moc se mi to líbí.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 14:38
- Nahlásit
som rada, ze sa paci
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2006 15:05
- Nahlásit
fromeli
nevim jak v corelu, ale ve fotosopu pravym mysitkem a "select inverse"... nebo Ctrl+X (to ti to pozadi orizne)...snad teda neco z totho bude slapat i v corelu..
|