| Autor |
Zpráva |
slony
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:50
- Nahlásit
Inkscape - open source (zadarmo) obdoba Adobe Illustratora ci CorelDraw
http://www.inkscape.org/
GIMP - open source obdoba Adobe PhotoShopu ci CorelPaint
http://www.gimp.org/index.html
.. je ich ale hodne, treba googlit "open source" & "bitmap / vector editor" ... ceske mutace su tiez
|
labra
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:52
- Nahlásit
nevím jak ostatní, ale místo 2 obrázků které jste ukázali výše, mám jen červené křížky, které nejde otevřít. Vysvětlí mi někdo proč ?
|
Markét
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 12:59
- Nahlásit
Tonda
Jů, můžu taky poprosit o "návod na PhotoShop"? Jsem na: anouchka@seznam.cz
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 13:09
- Nahlásit
Ten PhotoShop mi nešel stáhnout, prý nejsem zaregistrovaná a nemám bla, bla, nevím co. S irfanem to jde také, není tam samozřejmě tolik možností.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:21
- Nahlásit
Já pracuju s programem Photo Filtre, je zadarmo ke stažení, má rámečky, výseky, laso, razítko atd.
Dělala jsem s ním například toto
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 14:29
- Nahlásit
Dělala jsem s ním například toto
Maya
pěkné
|
Kamca
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 15:49 - Změnil/a: Kamca
- Nahlásit
labra
nevím jak ostatní, ale místo 2 obrázků které jste ukázali výše, mám jen červené křížky, které nejde otevřít. Vysvětlí mi někdo proč ?
možná máš v prohlížeči nebo ve Firewallu (či v antiviráku) zakázané zobrazovat obrázky...
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 22:18
- Nahlásit
fromeli
Mohla bys mi prosím přeposlat tu uživatelkou příručku k Photoshopu od Tondy? Dííííky moc.
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2006 22:30
- Nahlásit
Ono naucit se s Photoshopem opravdu neni na jedno odpoledne, ba dokonce ani na jeden tyden, mesic a ani na rok. Ja delam v Photoshopu uz nekolik let, (nejsem zadnej profesionalni grafik) zdaleka neumim a nikdy nebudu umet vsechno, co ten program nabizi, ale co jsem chtela udelat, to jsem na tom udelala.
A jinak clovek si nejprve musi rict, jak to vlastne chce a pak si vybrat prave bud bitmapy a nebo vektory.
Jinak kdo neveri, ze Photoshop je fakt na urovni, tak at se mrkne tady na ty stranky URL
Vsechny obrazky ktery tam najde jsou KRESLENY v Photoshopu
|
slony
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 00:17
- Nahlásit
tak tak ... aj ked je pravda ze nepoznam nikoho kdo by realne vyuzival aspon 90% moznosti profesionalnych SW nastrojov ako je PhotoShop .. nakoniec, dakde som cital ze v priemere je aj taky Word vyuzivany na menej ako 40% ...
ine www s tym, co Photoshop dokaze - www.worth1000.com
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 06:22
- Nahlásit
suesie
klidně přepošlu, ale až odpoledne z domova, protože ji mám na emajlu na domácím PC.
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 08:57
- Nahlásit
fromeli
Díky
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 09:00
- Nahlásit
joli
tak se pochlub
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 17:14
- Nahlásit
suesie
jakej máš emajl?
|
suesie
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 17:18
- Nahlásit
fromeli
suesie@seznam.cz
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2006 17:24
- Nahlásit
suesie
tak už se souká ven. Má to asi 7mega
|
Anka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2006 20:47
- Nahlásit
Neviem, či to tu už niekto spomenul, ak áno, tak sa ospravedlňujem a ak nie, tak budem prvá hihi
Na stránke http://www.utulekmalyjenikov.estranky.cz/ je súťaž o najkrajšiu vianočnú pohľadnicu, skúste sa zapojiť, ak Vám tvorba pohľadníc nerobí problém a nezabudnite napísať, ak sa prihlásite do súťaže
|
joli
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2006 15:48
- Nahlásit
dejavu
ja se stydím .........
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2006 18:39
- Nahlásit
fromeli
Prosím prosím taky bych ráda tu příručku (lusp@seznam.cz) - děkuju!
Jo já byla kdysi na týdenním školení Corelu, pak jsem fakt válela, ale moc dlouho mi to nevydrželo . Teď když ho otevřu, tak na to už taky koukám jako Goro před Tokijem.
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2006 18:45
- Nahlásit
Jo a s tím využitím programů - to máte jako s elektronikou. Nevím jak vy, ale mně na ovladači k televizi stačí ten velký červený čudlík nahoře, pak 1,2,3,4 a plus a mínus na hlasitost a je to .
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2006 22:56
- Nahlásit
Nemohl by mi prosím někdo poradit, jak přehodit fotku do "sépie" ve Photoshopu...? Dám Image/Adjustmenst/Hue-saturation, zatrhnu colorize, ale je to nejak do cervena... Díky.
|
Misery
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 04:47
- Nahlásit
LucieS
urcite se na to da sehnat nekde filtr, ale IMHO lepsi sepie efekt dosahnes tim, kdyz das v adjustments - match color a snizis color intensity na minimum...je tam pak este cosi jako photo filter, kde se da primo vybrat i sepia filter, ale i kdyz se to nastavi na 100%, tak to moc "sepiove" nevypada...ale mozna, ze jako dovylepseni by se to dalo pouzit...a nebo to preved do CB a pak pridej bezovou barvu, ale ten prvni postup se mi zda nejjednodussi
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 06:42 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
LucieS
jéé, já si toho všimla až teď Pošlu večer z domova
|
LucieS
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:03
- Nahlásit
fromeli
Díky!!
Misery
Díky za tipy, až mi večer začne padat net a nebude nic jiného na práci (marodím doma), tak to vyzkouším .
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 10:46
- Nahlásit
a tady přáníčko od nás
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 11:26
- Nahlásit
Vcelka
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:39
- Nahlásit
ahoj, neco taky zkousim...dealm prezentaqci v power pointu....uz ji mam hotovou..ale nevim jak ji mam dokoncit tak, aby fungovala kdyz ji poslu mejlem...
zatim funguje jen pod nahledem...a kdyz ji odeslu tak se to otevre jako soubor a ne jako prezentace...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:49
- Nahlásit
nika00
no a když ji máš uloženou má to jakou příponu?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 13:53
- Nahlásit
fromeli
mam ji ulozenou 2x..jednou jako .ppt a jednou jako web takze to ma .htm ale ani jedno se nespusti
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2006 14:04
- Nahlásit
nika00
ulož ji jako pps...
|