| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 16:46
- Nahlásit
Lexa
Dát mu těch pár facek. Ale nenápadně, beze svědků a pak pochopitelně všechno popřít.
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2006 16:53
- Nahlásit
Biluška
no prave,beze svedku.A zrovna se nekdo podiva z okna.Proste branit se nesmis,at se ti deje cokoli,protoze sebeobrana je vzdy neprimerena
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2007 17:57
- Nahlásit
Chjo...
Tak zas - rozkopany blinkr,plivance na skle,a dnes odpoledne jeste nam ukradl SPZ.A to byl rano manzel na MP a na urade - vsude byli velmi vstricni,udelat ale bohuzel nemuzou nic.Tak sel podat trestni oznameni,protoze ta SPZ uz je trochu moc,tohle by uz mohli povazovat aspon za prestupek...snad...Ale myslim,ze to bude zase k nicemu.
A dodnes nevim,proc si takhle zasedl zrovna na nas.
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 17:21
- Nahlásit
No,tak vzhledem k tomu,ze trestni oznameni bylo prijato (mimochodem,SPZ se nasla pohozena v kerich asi 20 metru od auta) a neco se snad zacne dit,predpokladam,ze se soused zacne ohanet tim,ze mame pejsky,dokonce dva - a zacne si vymyslet,ze stekaji (nestekaji,ted se nam zrovna nekdo stehuje do baraku,na chodbe je ramus,a oba klidne spi).Mam potom dokazovat ja,ze to je lez,nebo nekdo to musi prokazat nam?Chci jen vedet,co v pripade,kdyby si stezoval?Resil uz tady nekdo obdobny problem?
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2007 23:51
- Nahlásit
Lexa
Jo, řešíme obdobný problém. A nejsme sami. Bylo to tady už dostkrát řešeno. Přesvěč na svou stranu co nejdřív, co nejvíc svědků. Já jsem v tomto byla zdrženlivá, protože je mi nepříjemné zatahovat lidi do problémů, ale protistraně ne, takže ona má teď navrch, protože při ní jakoby stojí zdánlivě většina lidí. Viz "pes a paragrafy" a tam "Právníci a moudré hlavy pomozte prosím"
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 08:17
- Nahlásit
Sylva
no,mohla bych argumentovat treba i tim,ze za 9 let se na nas nikdo nikdy nestezoval.Opravdu ani jeden z nasich psu doma nesteka,v podstate ani na chodbe ne,stalo se to jen parkrat,kdyz jsme tam treba potkali jineho pejska.Ale obcas bafne kazdy pes,ne?Treba kdyz nekdo klepe na dvere...
On se ten magor bavi tim,ze nas sleduje z okna,a jakmile uvidi,ze jdu se psem do baraku,tak leti do predsine a macka cudlik,ktery otevira dvere dole - zvuk je hrozne neprijemny,a on u toho vydrzi i 15 minut .Asi doufa,ze zacnou stekat na chodbe...nebo je v tom neco jineho,co ja vim,co se v tom jeho chorem mozku deje...
Jinak asi zastani v baraku mit nebude,mel tady konflikt skoro s kazdym.Jen mi hrozne vadi ta zabomysi valka,fakt nemam cas ani chut se tomu venovat,mam rodinu,praci,dva pejsky,takze i kafe s kamoskou si musim planovat dlouho dopredu,ale on je sam,casu ma spoustu,zajmy zadne - tak si vymyslel prima zabavu...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 10:54
- Nahlásit
Lexa
On se ten magor bavi tim,ze nas sleduje z okna,a jakmile uvidi,ze jdu se psem do baraku,tak leti do predsine a macka cudlik,ktery otevira dvere dole - zvuk je hrozne neprijemny,a on u toho vydrzi i 15 minut
hele to ten náš "debilní"soused si taky stěžuije na psy..a zjistili jsme že na ně chodí bušit holí do dveří když nejsme doma...starýmu to už neva,je dost hluchej,ale čubina se může přeskočit...a taky nám mydlí do podlahy-stropu....je to hezky poznat,když sem doma sama a potichu,ozve se bouchání a psina mi začne šílet nikdy to nedělala,ale on si našel způsob...
|
Sylva
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2007 19:33
- Nahlásit
Lexa
To je dobrej argument. Že doposud si nikdo nestěžoval. Taky ho použiju. Dík. Ten váš soused je plný nenávisti, stejně jak ta moje sousedka s kamarádkama. A nikdy nic tak hroznýho jsme neprovedli. Snažím e jí vyhýbat a ona naopak tvrdí, že jivyhledávám. Jen jde o jejich narušenou psychiku. Já jsem taky počítala, že přece každý v domě ví, že její pes vyjíždí, že vzorná s vodítkem, je až teď, po tom, co jsem na to upozornila. Jenže, ejhle. Navykládala těm "milým" důchodcům nevím co, a oni jak sršni po mě dou.
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2007 07:45
- Nahlásit
sarax
tak aspon vam nenici majetek...
|