Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pes a sousedi v dome
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Lexa
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:10
- Nahlásit

Misery
no,souhlasim,ze kdyz ma clovek volno,chce si poradne odpocinout,a v sousednim byte 10 hodin v kuse vyje a steka pes,je to o nervy.Jenze on ten majitel neni vzdy na vine...Ja mam teda docela ustekanou fenu,a snazila jsem se ji to odnaucit,ale... Ne,nesteka furt a uz vubec nevyje.Ale treba zrovna dnes nekdo ve 4 rano se dost nahlas bavil na chodbe,maly Maxik zastekal,fenula se pridala...Jsou na vine moje psy nebo lide,co delaji na chodbe ramus ve 4 hodiny rano?
A take je mi strasne neprijemne,ze Max venku steka na kazdeho,kdo projde kolem.Ale je to stene a dnes je to zrovna tyden,co je u nas.Jenze nemuzu mu povesit na krk velkou ceduli s napisem:"Utulkove stene - prosim,tolerujte ponekud nevhodne chovani!".Sice se za nej porad omlouvam,ale i tak jsem se nevyhnula poznamkam o "debilovi"...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 19:48 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Lexa
Na druhou stranu za to někdy lidi můžou a hodně. Když jsem bydlla u našich, měli sousedi kříženou kokřici s jezevčíkem. Docela vražedná kombinace. Měli ji venku. Byla schopná štěkat 24 hodin denně a taky to dělala. Nedokážeš si to představit. Ještě zpočátku ti sousedi poklepali zevnitř na okno, aby se pes zklidnil. Aša měla zakázáno na toho psa jenom pohledět, a ani to neměla svým způsobem zapotřebí, pěkně potichu hlídala svoje.
Občas mi došla trpělivost, třeba když jsem chtěla spát po noční, chtěla spát po čtyřech dvanáctkách po sobě nebo se učit na zkoušky, šla jsem jim to většinou slušně říct, a asi tak na půl hodiny bylo vzácné ticho. No, a asi ve třech letech milého pejska někdo otrávil.
Pořídili si štěně miniaturjezevčíka a jak to asi dopadlo? Sotva mu narostla pusa, běhá křížem krážem a neustále štěká. Už jsem ho párkrát "nechtěně" polila hadicí Oni prostě nejsou schopni s tím něco dělat, i když jsou věřící, chodí do kostela každou neděli, s nikým se moc nebaví a doma mají vzorný pořádek. Můžeme jim stokrát vysvětlit, jak na to, ale oni prostě nemyslí.

Jo, a jednu dbu měli s tou kokřicí ještě její štěně-snad se k tomu přikřížil ještě špic, bylo to takové bílé něco. Ten malý hajzlík řval ještě víc, než fena, to bylo teprve něco. Naštěstí ho dali svým rodičům.
Sestra té otrávené psice žije, dokonce ji stříháme, a nijak zvláštně se neprojevuje. Znám i matku kokřici, občas jí taky střihnem, a nema problema.

Lexa
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 20:05
- Nahlásit

Mucholabka
jo,to verim a take jsem neco takoveho uz zazila (neustale rvouci jezevcik v sousednim byte).A to jsem mela za sebou mimoradne tezky tyden a tesila se,ze se poradne vyspim.Jen chci rict,ze i kdyz se clovek snazi jak jen muze,tak jsou situace,kdyz to proste neovlivni...Ja take pokazde zasahnu,a to moje zlaticka rozhodne nervou jen tak pro zabavu,ale jen kdyz je na chodbe hluk,nekdo klepe na dvere a tak... Je to proste o snaze majitelu psa a toleranci sousedu.
Jinak maly Maxik zatim skoro vubec nesteka.Tak uvitam kazdou radu,jak tento stav zachovat.A jak ho naucit nervat venku - jakmile se dostane ven a je na voditku,rve jak blazen

radek
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2006 20:49
- Nahlásit

Tak u nas neni problem se stekanim, Aron skoro nesteka a zvuky z chodby mu nevadi. Ale jak je doma sam, tak zrejme knoura, skuci, dela bordel a nevim co jeste. Myslim si, ze jsme ze zacatku pochybily a meli to trenovat hned, ted je mu skoro pul roku. Pronajali jsme si byt v cervenci a prvni stiznost az ted. Samozrejme listek bez podpisu me docela zarazil, takze netusim komu to tak vadi.

Eimy
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 05:28
- Nahlásit

Lexa
Já psici od mala zakazovala jakejkoliv projev podobnej štěkání v bytě... Tady je prostě štěkání "fuj"...

A kt omu psovi jako hlídai na rpvním místě... Myslim si, že pokud bude chtít zloděj ten byt fakt vykrást, tak pro něj pes nebude překážkou... Obzvlášť, pokud si ten byt předem vytipuje a bude vědět, že tam pes je...
A osobně nevim, jestli je horší tu dobu, kdy tam ten zloděj je a krade prospat nebo se vzbudit, když už je vevnitř...

Evik
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 07:12
- Nahlásit

Eimy
souhlasím s Tebou ohledně toho psího hlídání.....Málokdo má psa natolik vycvičeného a specializovaného přímo na střežení objektu.....Troufám si říci, že z těch "panelákových psů" to není nikdo. Tudíž i když se ti psi třeba i sami od sebe hlídat snaží a po zloději by šli....šikovný zloděj si s nimi snadno poradí, protože ti psi běžných majitelů nejsou školeni k tomu, aby útočníka zadrželi na "tom správném místě", aby se nedali vyhnat atd. atd. Takže pokud někdo chce, aby jeho pes skutečně plnil hlídací funkci, musí mu k tomu poskytnout odpovídající výcvik.
Třeba k nám (jako k přítelově domku) by se nikdo neodvážil sám přelézt plot nebo vejít otevřenou brankou bez naší přítomnosti. Griffča dělá za plotem takový bugr, když se tam "dobývá někdo cizí", že se každý bojí. Griffča působí opravdu přesvědčivě jako skutečný hlídač, ale já vím, že ve skutečnosti je to trochu jinak a že jde víc o strach než o teritoriální agresi (i když taky ta tam taky je). Prostě, kdyby se někdo tvářil ještě sebevědoměji a naprosto "nad věcí", tak by si po něm Griffča netroufl jít...
No a o Akoušovi ani nemluvím....ten na cizí kolemjdoucí řve jak blázen, ale kdokoli by mu přelezl přes plot, ještě by se nechal podrbat za ušima

pigie
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 07:31
- Nahlásit

Ja len tym, co si myslia, ze ak pes steka cez den je to v pohode... Asi ste nikdy nerobili nocne, co?

Lexa
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2006 08:51
- Nahlásit

Eimy
no,to ja take zakazuji.Snad to pochopi.Stekani rozhodne neni "v pohode" ani v noci,ani pres den,to,myslim,nikdo netvrdi.
A k tomu hlidani bytu - cetla jsem uz nekolikrat,ze skoro zadny zlodej si nevybere byt,ve kterem je treba i nejaky mrnavy pejsek - uz kvuli hluku,ktery ten pes muze nadelat.A zrovna nam nase fenula zlodeje takhle odradila,kdyz se k nam pokousel v noci dostat - stacilo stekani...

Lexa
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:13
- Nahlásit

No,neni to uplne "pejskarsky" zazitek,ale...
Pred par mesici nam zacali chodit anonymni dopisy - urazky,vyhruzky,pasaze o propichnutych pneumatikych apod.Kazde rano jsme tohle svinstvo nasli za steracem auta (pokud nebyl ulomeny).
Porad se to stupnovalo.Ten clovek nam treba psal,ze nas sleduje,a detailne popisoval,co jsme delali napriklad v nedeli.A zase - nadavky,vyhruzky,ulomene sterace,plivance na celnim skle...Preparkovavali jsme auto na ruzna mista - ale vzdy ho nasel a nechal tam dalsi dopis.To se uz opravdu nedalo vydrzet.
Nahlasili jsme to policii - jenze tam nam bylo receno,ze to vlastne zadny trest.cin neni,snad prestupek,ale ani to neni jiste...Ale dali nam alespon cislo a rekli,ze kdyz toho "Fantomase" chytime,tak mame zavolat,ze hned prijedou.
A tak sel manzel predevcirem spat do auta.A nemrznul tam zbytecne
Kolem 5 hodiny rano mi volal,at se prijdu podivat,koho ze to chytil za ruku,kdyz strkal za sterac dalsi dopis.Bezela jsem ven,byla jsem pripravena,ze to hovado aspon servu...ale hned,jak jsem ho videla,ztratila jsem rec.
Vedle manzela stal nas soused - mily,hodny,velmi sarmantni stary pan.Vzdy mi tak trochu pripominal Oldriha Noveho.Ac duchodce,vzdy perfektne obleceny,nikdy jsem ho snad ani nevidela bez kravaty.A tak jsem se zmohla jen na :"Jezisi Kriste!!!"
Chvili pote prijela policejni hlidka.Rekl jim,ze to delal proto,ze se mu proste nelibi ze tady parkujeme (pod znackou parkovani pred vlastnimi okny!)a vubec,meli by se zajimat spis o nas,protoze mame "takoveho divneho,neprijemneho psa"
Tak nevim,jak a jestli vubec to bude policie resit.Nejvic me ale mrzi,ze jsem prisla o iluze.Nikdy by mne nenapadlo,ze tak mily a prijemny clovek je ve skutecnosti ... ani to nebudu rikat.Ale jsem rada,ze konecne vim,kdo ze sousedu nas cela ta leta mel v takove oblibe.
Takze asi tolik k tematu "...sousedi v dome".

Margaret
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 08:39
- Nahlásit

Lexa
Běhá mi mráz po zádech. Nemám slov, je to fakt strašné, o iluze jsi skoro připravila i mě

Lexa
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2006 09:06
- Nahlásit

Margaret
nejhorsi je,ze se vlastne nemuzes ani branit.Pry kdyz se nic nestalo,tak neni co resit.Asi jsme meli pockat,az nam to auto opravdu poskodi...

wikyp
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 09:37
- Nahlásit

radek
Milá Radku, Vážený paní
Z toho si nic nedělej, nějak si zvykám a snažím se podobné anonyma ignorovat. Psy mám přes 10 let a z toho za 8 jsem neměl sebenší problémy. Pak si přítelkyně přivedla malého kříženečka, který občas štěkne, když něco slyší na chodbě. NO řve v podobném případě. Můžeš být rád, že to jsou jen lístečky za dveřmi. Mě se ne jednou stalo, že si stěžovali ne jen anonymně na úřad a ososbně na MP. Během 5 minut, co si sousedka stěžovala, měl jsem telefon... Když jsem viděl z okna, že se sousedka vrací, šel jsem schválně ven a jelikož ji pár let znám, vím, že se bude chtít bavit. Samozřejmě, drbny, ale když ti vykradou auto, tak to raději nevidí. Pozdravil jsem a hned se chtěla bavit, jako by se nic nedělo. Říká mi. Víte, oni tam ve strojovně od výtahu přespávají bezdomovci, nebo co to je. Víte, jestli by jste nemohl, když máte toho velkého psa, kdyby jste se tam mohl takle večer zajít podívat. Že manžel tam byl je vyhnat jen tak s holýma rukama. Tak jsem odvětil, že mi bezdomovci nevadí, dokud mi nebudou rozebírat výtah a já se s ním neshroutím ze 7 patra. A není vaše povinnost někoho vyhánět, zavolejte si, nebo si dojděte na MP, když tam tak ráda chodíte a posíláte dopisy. Já ne, to já bych... Nakonec se prokecla. Říká mi, my bychom se podepsali, ale tohle podepsané nebylo. Tak už jsem jen řekl, ale já jsem říkal, že jste poslali dopis a o tom, že nebyl podepsaný jsem nemluvil.
A jiný tenhle národ nebude. Bohužel
Pokud ti pes neštěká soustavně (což jsi neupřesnil), nijak se nevzrušuj. Pokud by měl někdo i tak připomínky. Řekni, ať ti přinesou zprávu o měření hladiny hluku z hygienické stanice, že pes překročil stanovenou hladinu hluku stanovenou na den či noc.

sarax
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 09:48
- Nahlásit

wikyp
Řekni, ať ti přinesou zprávu o měření hladiny hluku z hygienické stanice, že pes překročil stanovenou hladinu hluku stanovenou na den či noc.
hele to mě napadlo taky...je to proveditelný???mi pes štěká když jde někdo cizí do baráku..ale jen blafne..prostě to ani není moc slyšet..a prej když jsme pryč tak štěká furt...to je maximálně 3-5 hodin....takže se moc nevzrušuju...neb sem zjistila že štěká když jí sousedi kteří si stěžují mlátí holí do dlažby

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 15:27
- Nahlásit

Lexa
Jen chci rict,ze i kdyz se clovek snazi jak jen muze,tak jsou situace,kdyz to proste neovlivni..
Ovšem pokud se člověk snaží. Rozhodně nelze nazvat snažením to, že občas zevnitř zaklepou na okno.
Naší sousedce naproti štěkávala ovčanda. V zimě ji nechávala venku, moc dobře krmená nebyla a když jednou pokousala Ašu, měla z toho Aša zánět kůže. Takže když začalo kolem druhé ráno kouzelné štěkání, vždycky jsme sousedce zavolali na pevnou linku, a když to zvedla, řekli jsme, že jí řve pes, ať mu dá nažrat a dá ho do tepla. Časem na to přišla.

Lexa
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 17:33
- Nahlásit

Mucholabka
tak to s tou ovcandou uz je extrem...Samozrejme,ze za to sousedka muze.A souhlasim s tim,ze Rozhodně nelze nazvat snažením to, že občas zevnitř zaklepou na okno.
Ja myslela spis pripady,jako kdyz pes neni zvykly byt sam,a tak kdyz panicek odejde,tak vyje.Treba se snazi ho to odnaucit,ale nejakou dobu to trva - v tom pripade to toleranci sousedu chce...
Proste mi po udalostech posledni doby pripada,ze nevhodnejsi terc je pes,treba co popisuje wikyp - i kdyz nebyl v podstate zadny problem,tak se pani stezovala,a hned "mel telefon".Mozna se to resilo i dal,nevim.Ale neco se delo.A ja par mesicu nespim,protoze dostavam anonymy s vyhruzkami a k tomu vim,ze nas ten clovek sleduje - a co?Musime ho dopadnout sami,policie sice prijede,ale pry to neni ani prestupek,tak se nic nedeje a ten hajzl je vysmaty.Tak to bych radsi mela v baraku urvanou ovcandu,nez takoveho souseda.Nastesti ostatni jsou v pohode

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 19:43
- Nahlásit

Lexa
Ona docela uřvaná byla i majitelka ovčandy, zas tak jednoduché to nebylo
Jooo, cajti, zvlášť ti naši obecní..to je kapitola pro sebe. Jednou jsme si vzali k sobě psa, který lítal po vesnici-a pak už nelítal, ale zůstal vysílením ležet před obchodem, a cajti k nám přišli, že máme zaplatit pokutu, protože ten pes někomu sežral bažanty
To víš, na hysterky a neschopné lidi narazíme vždycky, ne jenom kolem psů...zase mi hárá fena, bohužel zase máme obšourníky...tak jsem byla jednomu vynadat-tohle nejde snášet čtyřikrát do roka. Poněvadž je majitel věčně v lihu, radši jsem mu to řekla s oběma psama za zádama a udělala jsem moc dobře-byl sprostý, hnusný a drzý, očividně by chtěl, ale bál se přiblížit. Prý "taky jsem chodil se psama na cvičák, nemysli si že nevím". Sice nechápu, co tím básník myslel, každopádně jsem zvědavá, jestli čokl zítra zase všechno pochčí a jestli zase vleze vrchem do kotce.

Lexa
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 20:47
- Nahlásit

Mucholabka
no teda,koukam,ze se nenudis.Ale s haranim to chapu,ja si take s fenou uzila a ted si gratuluju,ze uz nikdy tohle nebudu muset resit.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Pro 2006 23:02
- Nahlásit

Lexa
Ty máš doma toho mladého ufounka z útulku? Jak se mu vede a jak teď vypadá?

Lexa
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 17:00
- Nahlásit

Mucholabka
no teda - ufounka...Takhle urazit takoveho krasneho a dokonce vzacneho (uz mne nebavily otazky "A co je to za rasu?",tak rikam,ze je to himalajsky terier - no musis uznat,ze je to velmi vzacne plemeno) psa!
Vypada super,jen jedno ucho mu pada,a uz i docela pribral,obcas uz je i hodny.A vsichni ho lituj a priserne rozmazluji,chudacka uboheho (perfektne se naucil takhle se tvarit) - takze na sedacku se milostive nechava odnest v naruci,misticku podrzet,aby neklouzala...Proste moc dobre vi,ze mu vsechno projde.Ale jo,at si ten blby zacatek vynahradi.
Jinak zelva vkladala jeho fotky do "Mate take voriska?",tak se zkus podivat - jsou tam takove dlooooouhe kody,snad se nekam proklikas,ja to neumim

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 17:07
- Nahlásit

Lexa
Podívám se a když už jsme se bavily o tom hárání, tak dneska po několika měsících jsem konečně vynadala majitelce psa, který nám na podzim vyřvával pod oknama, všechno pochcal, podrápal dveře a málem nakryl fenu v kotci(zato mi nakryl bundu). Byl zas u nás a normálně mi to udělalo úplně dobře, neb jsem kvůli nim měla několik bezesných nocí. Už jsem věděla, čí je. Baba slušná, kupodivu žádní ožralci jako obvykle, ale LIDI. Tak se mě zeptala, co má se psem dělat, když ho nechce vázat. Povyprávěla jsem jí něco o temperamentu teriéra (je to kříženec foxe), o poslušnosti, o vybití energie,o zodpovědnosti, ale hlavně o poplatcích za umístění psa v útulku a veterinární ošetření mé feny. Nad těma dvěma posledníma věcma se pozastavila a nehledala na ně výmluvy.

Lexa
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 17:19
- Nahlásit

Mucholabka
ja jen nechapu - a to jako se ten jeji pes venci SAM?Co znamena
Byl zas u nás ?
A majitelka byla jako kde?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 17:29
- Nahlásit

Lexa
Jo, venčí se sám. Majitelka byla u sebe doma. Já byla za ní, bo už toho mám po krk. Říkala, že počká, až pes přijde zase za dva dny domů a že výprask to snad spraví. Mluvila jsem s ní o tom asi 15 minut, ale nevím nevím.
Byl zas u nás znamená, že se dostal ze zahrady, křivolakými uličkami se dostal k hlavní cestě, bezpečně přešel, po naší soukromé cestě přišel na naši soukromou zahradu, obechcal okrasné stromky a naštval celou rodinu, čímž hněv samozřejmě padl na mě jako na toho, kdo do baráku přitáhl psy.
A na zahradě majitelky byly psí stopy vedoucí od domovního vchodu přímo ven na cestu.
UÁÁÁ.

Lexa
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 17:45
- Nahlásit

Mucholabka
Říkala, že počká, až pes přijde zase za dva dny domů
no...tak to nemam slov...Fakt,to se neda komentovat...Ale vis,kdyz jsme shaneli pejska po utulcich,tak jsme objevili jedno stene,manzel pro nej hned jel,a rekli mu,ze neni k adopci,protoze volal majitel,ze se mu ztratil a ze pro nej za par dni (!!!) prijede.Proste to asi nekomu nevadi,jit vecer spat a nemit "celou rodinu" pod strechou - asi vis,jak to myslim.
Jinak vzdy jsem prisere zavidela lidem,co bydli na vesnici nebo aspon v rodinnem domku ve meste,protoze jsem si byla jista,ze maji absolutni klid a naproste soukromi.Takze vrele dekuji za vyvedeni z omylu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 17:51
- Nahlásit

Lexa
To jsi fakt na omylu
Tady je to asi folklorem, pred tim jsem bydlela jinde, meli jsme psu vic a meli jsme pokoj.

Lexa
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 17:54
- Nahlásit

Mucholabka
To jsi fakt na omylu
ne,uz asi 20 minut nejsem

jitka HS
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2006 18:17
- Nahlásit

Tak náš Jimmík štěká taky jenom když přijde někdo cizí k sousedům,nebo hlasitě vítá návštěvy.Zatím si nikdo nestěžoval u nás ve vchodu nás bydlí 6 rodin.Z toho 2 mají malé děti,které jsou také dost hlučné, a bydlí tu ještě jeden pes,který je na tom podobně jako náš,ale štěká hlasitěji.Problém bude,pokud u nás bude bydlet i Akimek,ten štěká na všechno.Bude mu už 9 let a tak nevím jak ho to odnaučit.Psi zůstávají doma sami minimálně.Jinak jsou pořád se mnou.Bohužel i Jimmík asi tak před měsícem,když musíme odjet začal kňourat a někdy i kňučí.Nikdy to nedělal,a po každé to taky nedělá,tak nevím .Bude mu deset let.Naštěstí si zatím nikdo nestěžoval.

Fík
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 08:34
- Nahlásit

radek
Ahojky, vzaala jsem si psa z útulku, který se hlasově projrvuje neustále(štěká, kňučí, povrkává si, vyje apod.) Hlas má asi jako bígl(zvučný silný hlas)Nikdy jsem se nesetkala se psem, který by se tak projevoval.Když jsme ho přivedli, neustále za námi chodil(logicky)z místnosti do místnosti a tak. nedej bože, když jsem se zavřela na záchodě, ten pes tak ječel jako, když ho přivřete do dveří, já vylítla co se děje a on chtěl jen ke mně.Chodím do práce a děti do školy, čili minimálně 6hod je pes sám, teď už to zvládá, ale řeknu vám, že se dost často dívám na jeho krk a říkám si, že ho snad zaškrtím.
Chodíme ráno na prochajdu a pak jde do boudičky dostane zůstaň a hovězí kost, kterou mu plním sýrem apod. Vydrží být zticha a teď už štěká jen když někdo zazvoní, ale musím říci, že já jsem třeba věděla jak pejskovi říci, že štěkat ne, ne, ale jsou majitelé, kteří se s tím, že pes štěká stále prostě smíří a už to ani nevnímají viz. má teta má kavalírku a ta pokud tam jsme nezavře tlamu, teta má díky ní docela slušnej hlasovej fond.
Tímto bych chtěla poděkovat našim sousedům za trpělivost, protože náš Falco je fakt dáreček.

Lexa
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 10:09
- Nahlásit

jj,take touto cesto dekuji sousedum,kterym nevadi obcasne knuceni a stekani na chodbe,kdyz odemykam
Ale furt mam strach z toho magora-Fantomase,dneska prisel manzel s fenulou z prochazky,a zvykala rohlik,pry ho nasla pred nasima dverma.Tak jsem ji to hned sebrala a ted myslim na to,ze by ten h---l mohl klidne hodit na chodbe nejake svinstvo otraveneA ja mam dve chodici popelnce nenazrany...

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 12:14
- Nahlásit

Mucholabka
Řešila jsem stejný problém. Háravka v kotci na zahradě, jeden až tři psi pravidelně obléhající kotec. Slepice vyplašené (žádný z nich neodolal aby je trochu neprohnal), zahrada zničená. Majitelé nad tím krčili rameny, že je to jako můj problém. Oni přece nebudou své broučky omezovat ve vycházkách. A nakonec, proč by ta moje skvělá čuba nemohla mít štěňata,ne? Všechny čuby je přece mívají. Městská policie odmítla psy odvézt do útulku když znám jejich majitele. Tak jsem to vyřešila po svém. Psy jsem pochytala a všechny tři je uvázala u nás na zahradě. Žádný komfort teda neměli. Byli pod verandou, nepršelo na ně, dostali deku pod sebe a jednou denně granule (Propesko, aby bylo jasno, nebyli u mě na výkrm, ale za trest). První majitel se přihnal už ten den večer. Jestli prý Beneček není u nás. Zapřela jsem to. Jo, byl tady, ale už někam vypadl. Po dvou dnech už se sháněli všichni. Jedna baba dokonce vlezla k nám na zahradu, protože slyšela svého psa štěkat u nás. Třetí den jsem jim je dala. S tím, že se tady objeví ještě jednou a už je nedám. Dalších pět let co tam Cassinka žila se žádný z nich neobjevil. Je to drastické, ale účinné. Vřele doporučuju.

Lexa
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2006 15:09
- Nahlásit

Tak dneska zas plivance na celnim skle a ulomene sterace...Policie to resit nebude,a kdyz mu manzel da par facek,tak jeste budou vysetrovat jehoNema nekdo nejaky spasny napad,jak z toho ven?

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání