Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / si budu kvůli nějaký krá.. odsedat..
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
eva od jondy
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 20:38
- Nahlásit

nemyslela jsem, že někdy založím téma, ale už je to tady..pochopte že mám adrenalin na maximu, takže se ho musím nějak zbavit..jedu busem s unaveným, spícím psem v tašce a já sama jsem taky unavená..najednou vidím, že se kousek od zadních dveří se uvolnila obě sedadla..udělám tu blbost- jdu si sednout.psa v tašce-má nasazený košík, ale to nebylo moc vidět, protože jak spinkal, byl skoro schovanej, si položím na klín-zdůrazňuju, že sedadlo vedle mě bylo volné. najednou se otočí baba-pardon, paní, co sedí přede mnou:tady nemaj čoklové co dělat!!co prosím??kde??můžete s nima stát u zadních dveří, ale sedět teda ne, tak vypadněte!!!ale já mám toho psa v tašce a s košíkem a navíc ne na sedačce, ale na klíně!to je mi jedno, holčičko, asi ste nechodila do školy a neumíte číst řád.(mám za sebou pouze základku a střední a jsem na vejšce a jsem přesvědčená, že číst umím)..ale umím a tam to zakázáno není, to vy si ho přečtěte..Si kvůli nějaký krávě budu přesedat!!-uraženě...a nediv se, až ti někdo rozbije držku!!!jen jsem konstatovala, že slušnost u nás už opravdu neexistuje, ona madam se zvedla a až na konečnou demonstrativně stála-v autobuse bylo asi ještě 5 volných míst, ale dobře jí tak..
Tak to je celé..jen se mi asi po jejích dvou větách rozklepaly kolena, začalo bušit v hlavě a chtělo hned vystoupit..tu radost jsem jí naštěstí neudělala..nějaké dvě slečny na celý autobus poznamenaly že ta kr.. si asi dlouho nezapí..a že ať si vystoupí, když nesnáší psy..toť vše..ale mě to leží v hlavě dál..se svým prvním psem-NO jsem pár slovních útoků zažila, ale to spíš od lidí, co se psů bojí a někdy mi vynadali oprávněně, když jsem si neuvědomila, že jako lidumil poběží někomu čuchnout k ruce...s mým nynějším psem-šeltií to bylo zatím-něco přes rok OK..
a tak se vás ptám, jak byste na něco takového reagovali??je opravdu tak strašný sedět se psem v tašce v autobuse na klíně???je normální někomu sprostě nadávat jen proto, že mě dneska sprdnul šéf v práci, nebo nevim, co jí přelítlo přes nos??asi to nic není, ale dokázalo mě to rozhodit.. a to moooc...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 20:45
- Nahlásit

No téda...to my jsme v buse takový problém neměly, spíš naopak, lidi nám ještě dělají místo.
Akorát jednou jsem jela s Ašou na voříškiádu z Ostravy do Bruntálu dálkovou linkou, byla jsem se i zeptat na informacích, posichrovat si, že nás opravdu vezmou, říkali že v pohodě...no a přijel řidič, vystoupil, poněvadž šel asi na záchod a říkal že s tím psem nás nebere, bo by mohl někoho roztrhat. Vyloženě řekl ROZTRHAT. Naštěstí Aša byla v ráži a lehla na záda, a taky lidi říkali proč by pes nemohl jet? Dohadovala jsem se s ním, přepravní řády samozřejmě nastudované (co by měl člověk jiného dělat, když se v buse nusí)...Nakonec nás vzal, debilek jeden. Ale občas tím busem jezdím-na kratší vzdálenost, a ten blbec jezdí často a furt dělá lidem se psama problémy. A kldyž už psa vezme, má poznámky typu proč toho čokla taháte s sebou, kdysi tolik psů nebylo, beztak někoho pohryže...nakopat by potřeboval. A ta tvoje paní z autobusu taky.

evina
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 20:55
- Nahlásit

eva od jondy:mě to nijak nepřekvapuje...lidi jsou zlý a někteří nadávají jen tak ze sportu.Se mi jednou při vystupování stalo,že dědek nahlas pronesl "to je hrůza,kam se všude nenas.... s prašivým psem"!A to jsme jen v klidu vystupovali...
Ale jinak samozřejmě má být člověk se psem v autobuse na místech k tomu určených(tj.podle piktogramu na dveřích).

pigie
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 20:55
- Nahlásit

eva od jondy
silne mi to pripomina to, ako v amerike museli cernosi sedavat len vzadu

Nema vyznam sa vzrusovat. Ja som si tiez uzila svoje v autobuse. Doteraz nim nerada cestujem. Ibaze ja svojho psa nevopcham do tasky. Tu pani by z Huga asi rovno natiahlo a demonstrativne by nestala ale vypadla z toho autobusu

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 20:56
- Nahlásit

Mucholabka
No já právě měla děsnou radost, jak se na mýho hafa lidi usmívaj, chtěj ho hladit-že má psy přece jen rádo hodně lidí, taky už mě párkrát pustili sednout a teď tohle..to tě teda obdivuju, žes toho řidiče busu trumfla a jeli ste..to pro jeho ješitnost a zabedněnost muselo být drsný ...docela by mě zajímalo, proč tyhle lidi takhle vyváděj-dobře nemusí mít rádi psi-ikdyž to taky nechápu, ale když psi nedělaj problémy...opravdu už zbývá jedině nakopat..

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:00
- Nahlásit

evina
ráda bych šla se psem na místo k tomu určené, ale to bych odtamtud musela vyhodit paní s kočárkem..ale jinak je to pravda...lidi sou zlí, naštěsí, ne všichni..

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:02
- Nahlásit

eva od jondy
Však jsem dala prachy za přihlášku na vořískiádu a taky jsem se hrozně těšila...no řekni, v téhle vyhraněné situaci...
My máme bohužel takového člověka hned naproti baráku-strejda od přítele, úplně mě seřval za to, že můj pes skočil po jeho manželce-ač ona to chtěla, musela se jít umýt, převléct a já s ním od té doby nemluvila...

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:03
- Nahlásit

pigie
přála bych si, aby s ní v busu Hugo jel, protože po tom jejím výlevu bych její demonstrativní vypadnutí-klidně i z busu jedoucího, viděla ráda

moll
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:07
- Nahlásit

na plošince pro kočáry a jiné podobné věci stojí zeširoka baba, já se svým 50kg miláčkem s krčíme v uličce, všem zavazíme, poprosím paní, jestli by se nemohlav poloprázdném busu kousek posunout.....a dopadla jsem jako eva od jondy. tak jsme zavazeli dál, lidi přes nás přelízali a blbě koukali na babu. s blbem se nic nenadělá ....

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:09
- Nahlásit

Mucholabka
tak to chápu, to bych se i já-a to jsem zbabělec největší, asi vzchopila aspoň na chabej odpor..no mě taky v tom mhd dneska udrželo to, že byla venku mlha a zima.. ten strejda od přítele musí být taky případ..to by tak mohl zkusit mě říct-bejt jeho manželkou, ať se jdu převlíct a umýt, když na mě skočí hafan..to bych se myla furt....ale jeho manželku ze srdce lituju..a děláš dobře, že se s nim nebavíš..

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:14
- Nahlásit

moll
to si člověk fakt nevybere..naprosto tě chápu, když mám teď hafa,co se vejde do tašky, tak sem myslela, že keců ubyde..lidi jsou na velký psy vysazený ještě mnohem víc, taky mám ještě v hlavě živé vzpomínky, jaké je to cestovat přeplněnou dopravou s NO..to sem ještě mohla jít poprosit tu paní s kočárkem, ať jede na svoje místo a není na psím a dostat dalšího sprda

moll
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:20
- Nahlásit

eva od jondy
blbost je vcelku trvalá a nevymýtitelná - tak si z podobných spoluobčanů snaž nic nedělat....třeba zase příště potkáš někoho, kdo se potěší pohledem na pejsana a pochválí ti ho....člověk musí být vděčnej za drobínky pohody v moři svinstva....

younglady
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:24
- Nahlásit

eva od jondy
to te obdivuju zes to vzladla s takovym klidem, ja mam taky psa do tasky a takhle na me spustit nejaka baba tak s moji cholerickou povahou bych se tam s ni pohadala. Ja si taky vzdycky sedam a dam si tasku na klin a zatim sem nemela problem, obcas me lidi pusti si i sednout, casto moji fenuli hladi jak vykukuje z tasky a mazlej se s ni. Ale tohle, no rikam, vyjela bych na ni

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:28
- Nahlásit

Holky já zítra jedu s 8-měsíčním LR busem cca 120 km do Prahy na výstavu. Jedu busem schválně, protože doteď všude jezdil autem, myslím že mu neuškodí nasbírat nový zkušenosti-metro a tak.
Tak sem potom taky přispěju, co jsem si vyslechla.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:30
- Nahlásit

moll
člověk musí být vděčnej za drobínky pohody v moři svinstva....- to je pravda, dík všem za příspěvky ..člověka dost uklidní, když se mu potvrdí, že tohle se děje všude..už jsem se uklidnila a můj krevní tlak je na normálu

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:33
- Nahlásit

younglady
není co obdivovat, měla jsem chuť na ní ječet a popřípadě vytrhat pár vlasů naštěstí mi zadrhnuté hlasivky a rozklepaná lýtka nic nedovolila možná by jí neuškodilo, trochu na ní vyjet a usadit jí-popřípadě vyrazit dveřmi

kiwikik
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:36
- Nahlásit

dobrý! to my jsme naštěstí nic takového nezažili. když byl Belda malej jezdila jsem s ním mhd bez košíku a v pohodě poté co nás dvakrát řidič vyhodil nosíme košík a to se zas lidi ptají proč ten chudáček musí mít košík. Jinak psa beru snad všude byl xkrát v obchodě s potravinami - vždy jdu za prodavačkou že si jen pro něco skočím a pohodička akorát jednou když jsem měla fakt hlad pes malej neuměl ještě čekat tak jsem s ním vlítla do potravin domluvila jsem to s prodavačkou a rychle pro nějakou tyčinku no a taková metráková baba na mě začala řvát co si to dovoluju - psa jsem měla pod bundou nebyl skoro vidět. tak jsem čapla tyčinku a valila pryč ještě jsem slyšela jak nadává té prodavačce. a pak jsem s ní musela jet až na konečnou busem a házela na mě pěkný ksichty. Jinak Bellisek byl na poště, v lékárně, obchodě, v čakárně na gynekologii - tam si ho chtěli i nechat.

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:40
- Nahlásit

Ketrin
no tenhle "zážitek" se stal v Praze-holt tady je psů moooc a antipejskaři to blbě snášej...zajímavý je, že vždycky, když jedu s někým mimopražským třeba metrem, tak se všichni lidi na pejsky ptají a jsou příjemní..až je to dotyčnému divný..možná kdybych měla zas nějaké větší plemeno, tak si aspoň netroufne mi vyhrožovat rozbitím držky..jinak přeju šťastnou cestu k nám na výstavu bez incidentů!!!!!!!

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:42
- Nahlásit

kiwikik
kde jsou ke psům takhle tolerantní???!!-kromě té baby..že bych se přestěhovala

kiwikik
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:46
- Nahlásit

eva od jondy

v Brně! nebo máme štěstí!

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:51
- Nahlásit

kiwikik
tak to je ten hlavní rozdíl PRAHA-BRNO

kiwikik
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 21:57
- Nahlásit

no kdybyste tam měli šaliny tak ti nikdo nadávat nebude

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 22:02
- Nahlásit

kiwikik
zkusim to nesměle navrhnout na dopravnim podniku

kiwikik
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 22:07 - Změnil/a: kiwikik
- Nahlásit

musíš jim ale vysvětlit co to je - jako elektrické dopravní posunovátko. Jsem si myslela že šalina je už známá i v Praze když se z toho pořád dělá legrace no a nedávno jsem tam byla ptala jsem se na cestu jako kterou šalinou mám jet, pán na mě čuměl jak na fialový kuře já nechápala co je za problém až pak mi to došlo...
víč co jsou slovesa : čupni, a rožni?

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 22:19
- Nahlásit

no jako šalina je podle mě známá už I V PRAZE si narazila na nevzdělance...jako se určitě ztrapnim, hantec fakt neovládám ale čupni bych tipovala na sedni a rožni na rozsviť a nenapínej a napiš, jak to teda je

kiwikik
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2006 23:41 - Změnil/a: kiwikik
- Nahlásit

jo je to tak jak říkáš! jen čupni není tak úplně sedni ale dřepni! to jsem zjistila u dvou kamošek z Prahy kdy jsem chtěla aby rozsvítily a oni málem na pokoji udělaly táborák

eva od jondy
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 07:43
- Nahlásit

kiwikik
no tak to sem chytřejší, než jsem si mylela no ale to rožni, to je fakt hůza, to ste si tam u vás nemohli vymyslet něco jinýho??-kámoškám se nedivim, oni neměli čas zauvažovat jak já

Andita
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 09:11
- Nahlásit

Ketrin
Jezdim prazskou MHD se psem hoodne casto a nikdy jsem nemela zadnou potiz, spis se vsichni usmivaj, tak to urcite bude v poho .. A v nasem buse potkavam pani, co je asi od SBS, ma s sebou RTW, NO a pak malyho chlupace a nikdo s tim nemel problem.. Jen nezapomen, ze pes plati to nejdrazsi jizdne - 20Kc ..

kiwikik
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 11:05 - Změnil/a: kiwikik
- Nahlásit

eva od jondy
mně to příjde úplně normální málokdy řeknu rozsviť nebo dřepni, a tramvaj nebo dokonce tramvajenka? je to prostě divný! to není žádnej hantec kdyby na tebe někdo vybalil brněnským hantecem tak budeš přemýšlet jakou hatlapatlamajštinou to mluví to někdy nerozumím i já brňák

LeJa
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2006 11:35
- Nahlásit

eva od jondy
tak to je hustý, měla si tu babu z fleku poslat někam, ať se stará o své
mě taky prudila jedna baba z vedlejšího vchodu, kdykoliv jsme prošli po trávníku pod jejími okny(bydlí v přízemí) tak na mě spustila,ať s tím psem táhnu apod., vždycky jsem sklopila oči a běžela pryč, ale jednou už mi došla trpělivost nechat si nadávat, protože můj pes pod jejími okny nedělal nic za co bych se měla omlouvat, tak jsem jí řekla pěkně od plic(nedávajíc si pozor na svůj slovník)ať mi dá pokoj. No a od té doby mám klid, a pokud nás potká tak se nám z dálky vyhýbá.

. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání