| Autor |
Zpráva |
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 09:43
- Nahlásit
petra06
my ale máme doma celej zverák dybych si vyfotia i všecky pamlsky, buvolí věci, čistící věci na zuby a dásně, krmení a doplňky stravy - tak si můžu z fleku otevřít e-shop
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 09:57
- Nahlásit
Mar3
Takový psí second hand
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:10
- Nahlásit
petra06
prosimtě,v úterý deme od veta do zveráče,říkám si - tak něco mu koupím,udělám mu radost - chodím tam půl hodiny jak blbec a kroutím hlavou - že my tamto všecko co tam maj už vlastně doma máme!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:33
- Nahlásit
Mar3
ty joooo ty jsi vzorňas!...že jsi byla na škole pěknej šprt? hehe, no, až budeme mít fční foťák, tak taky vyfotím to, co mám zatím nakoupeno
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:39
- Nahlásit
blanulinka1
no třeba máte něco,co my zas nmáme a tk to pak taky koupím
šprt? já byla víc za školou než ve škole
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 15:14
- Nahlásit
Mar3
URL
URLURL
URL
URL
a ještě pelíšek (ten sice není na hraní, ale počítám s tím, že asi podlehne zkáze ), látkovej, klasickej, ale ten mám z výstavy z Liťáku, tam byly levný...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 15:16
- Nahlásit
blanulinka1
tyjo,tak všecko krom toho "teplýho kamaráda" máme a krom těch buvolích kostí teda si s tím moc nehraje buvolí kupujem ale balónky protože se kutálej a von je honí :-D
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 15:27
- Nahlásit
Mar3
"teplej kamarád" no to je pro štěnda, jsem zvědavá, jak to bude fungovat...no miminálně to bude mít na hraní, místo na zahřátí a tulení...Ono to má na bříšku suchej zip, a vevnitř je pytlík s nějkým ovsem, ten strčíš do mikrovlnky na 30 vteřin ono se to zahřeje a pak to tak 45 minut vydrží teplé...
|
slony
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 16:11
- Nahlásit
wami
U nas odjakziva vedla slepice. Je to taky jedina hracka, kterou ma doted.
zajimave, jedina hracka (je fakt ze okrem lopticky so snurkou ich vela nema) ktora bavi a nerozkusal ju je obdoba slepice - latexove prasa doteraz neviem pochopit preco psi ten matros "setria"
inak jednoznacne najoblubenejsia hracka ktora ho nikdy neomrzi a vzdy je ochotny na hru s nou je ... figurant v pracovnom
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 16:54
- Nahlásit
slonyMar3
a já si říkala, že právě tohle moc nevydrží, že to hned rozkouše, tak jsem to nekupovala...tak díky moc za radu!
|
radek
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 16:57
- Nahlásit
slony
Tak mi dneska poridili taky slepici resp. kachnu .... a Aron se muze stestim zblaznit.
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 18:13
- Nahlásit
radek
slony
To prase měla Gabča ještě u chovatelky, tak jí to snad budu muset taky koupit, když to tak chválíte
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2006 07:40
- Nahlásit
petra06
my nemáme prase,ale takovej balónek - z toho samýho mtroša - píská, a dá se uplně vyfouknout - jakože ho zkousne,nosí a vypadá jak prokouslej,pak to položí,vono se to zas narovná do kupatýho tvaru,pes je z něhu uplně vyřízenej a zase po něm skáče (je to ta 2.nejoblíbenější hračka z máho žebříčku )
blanulinka1
jako štěně jezevčíka ti určitě nic nerozkouše - Berry první věc co ukousl-oko u plyšáka - udělal až při druhejch zubech ale je pravda,že od té doby máme všecky plyšáky bez očí a čumáků - teď už kupuju jenom ty,co maj oči a čumák Vyšitý,nikoliv Našitý
|
CASKRMENIcz
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2013 16:35 - Změnil/a: CASKRMENIcz
- Nahlásit
terapeut
Moje řeč, je to velmi odolný míček.
|