Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Nejmilejší a nejoblíbenější hračka
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Mar3
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 09:43
- Nahlásit

petra06
my ale máme doma celej zverák dybych si vyfotia i všecky pamlsky, buvolí věci, čistící věci na zuby a dásně, krmení a doplňky stravy - tak si můžu z fleku otevřít e-shop

petra06
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 09:57
- Nahlásit

Mar3
Takový psí second hand

Mar3
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 10:10
- Nahlásit

petra06
prosimtě,v úterý deme od veta do zveráče,říkám si - tak něco mu koupím,udělám mu radost - chodím tam půl hodiny jak blbec a kroutím hlavou - že my tamto všecko co tam maj už vlastně doma máme!

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:33
- Nahlásit

Mar3
ty joooo ty jsi vzorňas!...že jsi byla na škole pěknej šprt? hehe, no, až budeme mít fční foťák, tak taky vyfotím to, co mám zatím nakoupeno

Mar3
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 12:39
- Nahlásit

blanulinka1
no třeba máte něco,co my zas nmáme a tk to pak taky koupím
šprt? já byla víc za školou než ve škole

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 15:14
- Nahlásit

Mar3
URL
URLURL
URL
URL

a ještě pelíšek (ten sice není na hraní, ale počítám s tím, že asi podlehne zkáze ), látkovej, klasickej, ale ten mám z výstavy z Liťáku, tam byly levný...

Mar3
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 15:16
- Nahlásit

blanulinka1
tyjo,tak všecko krom toho "teplýho kamaráda" máme a krom těch buvolích kostí teda si s tím moc nehraje buvolí kupujem ale balónky protože se kutálej a von je honí :-D

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 15:27
- Nahlásit

Mar3
"teplej kamarád" no to je pro štěnda, jsem zvědavá, jak to bude fungovat...no miminálně to bude mít na hraní, místo na zahřátí a tulení...Ono to má na bříšku suchej zip, a vevnitř je pytlík s nějkým ovsem, ten strčíš do mikrovlnky na 30 vteřin ono se to zahřeje a pak to tak 45 minut vydrží teplé...

slony
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 16:11
- Nahlásit

wami
U nas odjakziva vedla slepice. Je to taky jedina hracka, kterou ma doted.
zajimave, jedina hracka (je fakt ze okrem lopticky so snurkou ich vela nema) ktora bavi a nerozkusal ju je obdoba slepice - latexove prasa doteraz neviem pochopit preco psi ten matros "setria"

inak jednoznacne najoblubenejsia hracka ktora ho nikdy neomrzi a vzdy je ochotny na hru s nou je ... figurant v pracovnom

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 16:54
- Nahlásit

slonyMar3
a já si říkala, že právě tohle moc nevydrží, že to hned rozkouše, tak jsem to nekupovala...tak díky moc za radu!

radek
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 16:57
- Nahlásit

slony

Tak mi dneska poridili taky slepici resp. kachnu .... a Aron se muze stestim zblaznit.

petra06
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2006 18:13
- Nahlásit

radek
slony
To prase měla Gabča ještě u chovatelky, tak jí to snad budu muset taky koupit, když to tak chválíte

Mar3
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2006 07:40
- Nahlásit

petra06
my nemáme prase,ale takovej balónek - z toho samýho mtroša - píská, a dá se uplně vyfouknout - jakože ho zkousne,nosí a vypadá jak prokouslej,pak to položí,vono se to zas narovná do kupatýho tvaru,pes je z něhu uplně vyřízenej a zase po něm skáče (je to ta 2.nejoblíbenější hračka z máho žebříčku )

blanulinka1
jako štěně jezevčíka ti určitě nic nerozkouše - Berry první věc co ukousl-oko u plyšáka - udělal až při druhejch zubech ale je pravda,že od té doby máme všecky plyšáky bez očí a čumáků - teď už kupuju jenom ty,co maj oči a čumák Vyšitý,nikoliv Našitý

CASKRMENIcz
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2013 16:35 - Změnil/a: CASKRMENIcz
- Nahlásit

terapeut

Moje řeč, je to velmi odolný míček.

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání