| Autor |
Zpráva |
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:16
- Nahlásit
Jaká je nejmilejší a nejoblíbenější hračka vašeho psího kámoše?Chci se nechat inspirovat při nákupu pro štěndo... , ale věřím že mezi těma nej... hračkama nejsou jen ty kupované...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:19
- Nahlásit
Tak u Berni jako u štěněte jednoznačně vyhrálo tohle http://www.allpet.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=1 105
a musím říct, že podobnou hračku už má asi 5. a baví ji i v jejích skoro dvou letech
|
radek
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:21
- Nahlásit
blanulinka1
Klasickej pretahovaci balonek na snurce.
Kdyz mu ho necham, capne ho za snurku a zacne poskakovat jak srna ... micek lita sem tam kolem jeho hlavy az ho prasti do kebule
|
venda
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:23
- Nahlásit
my tomu říkáme "řemdich" a je to míček na provázku, ale když byla menší, milovala ten provázkový uzel a pak taky zbožňuje míček no a z těch nekupovaných - plastová miska, s tou se teda taky vyřádí, pak starej ručník zastrčenej pod gaučem, už jí ho tam moc nezbejvá a budu muset vzít nějakej novej starej hadr, v poslední době (jsou jí 3 měsíce) jsem jí párkrát načapala s plyšákem, tak uvažuju, že jí nějakého psího koupím, jo a pak má ráda klacky, nejlíp hodně rozvětvenou větev
|
radek
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:25
- Nahlásit
venda
No tak klacky, vetve, travu, seno ... to povazuje za doplnek potravy ... taky pak ta stolice vypada.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:25
- Nahlásit
blanulinka1
my máme pro změnu několik uzlů....nej jsou ty nejvíc jetý, který může všude zahrabávat a po čase objevovat. Jinak Brut miluje dětskou chrastící látkovou kostku.....má stále jednu a chodí s ní spát
|
venda
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:27
- Nahlásit
tak tu chobotnici jsem viděla v carrefouru, když oni některý ty hračky dělaj tak nevkusný, že se mi to nechce kupovat, kdyby to byl míček se spoustou šňůrek, už to dávno má, ale něco takhle hnusnýho doma snad ani nechci...
když byla menší bavila jí ještě gumová činka ve které je rolnička
|
Břetislava
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:27
- Nahlásit
U našeho blázna už od štěňátka vítězí plyšáci. Nic jiného ho nebaví, hraje si jen s plyšákama, dokonce i aportuje plyšáky Za oběť už padlo několik plyšáků Miluje z nich vytahovat vatu, takže životnost jednoho plyšáka je cca týden
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:28
- Nahlásit
radek
no jo RR...to jsou srnky Bassin to dělá taky Jak jsem ho jednou hlídala, tak si na poli našel nějakej gumovej chráníč na obří pružinu...no to si hrál tak hodinu tím stylem že to pohazoval tam a zpátky a nadskakoval... to byl pohled...
|
radek
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:29
- Nahlásit
blanulinka1
Piskaci moc nedoporucuju, jednak to leze silene na nervy a to piskatko uvnitr vydrzi ten napor tak tejden.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:31
- Nahlásit
brut
jo jo, dovezla jsem z Portugalska dárek - míček z provázků, to samé jako kostička, ale míček...a Bassin, nechápu jak z toho vytahal konce...takže je to kulička se střapcema...to ho baví nejvíc...pak taky gumovej míček a latex tučňák, obojí pískací...nejlepší je, jak po chvilce pískání začne štěkat a "zpívat"...to jsou jeho hračky, když je u nás na návštěvě :-D
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:49
- Nahlásit
blanulinka1
my pískací máme taky, ale nějak se vždycky podaří Brutovi zničit během chvíle pískátko a pak už to není ono
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:52
- Nahlásit
brut
díky tomu, že to jsou hračky "jen občasné", jen když je u nás na návštěvě, tak to vydrží...zatím..., ale mám obavy, jak bude to štěndo, tak už to nevdrží Ale ona si zase na topení nedosáhne , Bassinek je to tiž má "odložené" na topení
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 11:58 - Změnil/a: wensday
- Nahlásit
Břetislava
hihi, ty máš taky labinu, že jo ? já se nechala ukolíbat, že už holky dlouho nic nezničily a po vytažení stehů Daise z tlapky jsem vyměkla a koupila plyšáka - životnost 1 den !!!!! ale je fajn, dá se znovu nacpat a zašít, takže už je operovanej,ale ještě ho mají......
alljá hračky, kerý chcu aby vydržely beru jen na ven - talíř, ten vrhací míš na šňůře, různý ty hračky do vody....
doma milujou uzel / než ho zase zničí a rozmotaj /, balónky a latexovou kachnu s terčem od Trixiny, ta docela i vydrží / máme TEPRVE druhou /-
|
abby
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 12:23
- Nahlásit
U nás taky vede plyšovej pejsek.Jen už vypadá jako králík a stává se pravidelným účastníkem mycího procesu naší pračky
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 12:35
- Nahlásit
tak u nás to jsou jednoznačně plyšáci - pískací a nejlíp s nějakejma lankama místo noh a podobně. Posl.dobou nevíc vede tento:
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 12:42 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
Tak plyšák vydrží pár minut, nejdřív se vypreparujou očička, čumáček, pak utrhnou ouška, nožičky, ručičky... a nakonec se rozebere na součástky. Takže to nee.
Dostává pouze tenisáky a hračky ze stejného materiálu ale jiných tvarů
a nebo pak uzle, ale velikosti pro labradory
|
radek
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 12:47
- Nahlásit
fromeli
A to na te fotce je co? nevyhrabal ti to pod polstarem?
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 12:58
- Nahlásit
radek
to je jako pešek aspoň to tvrdili na výstavě u stánku. Bylo to ze stejného matroše jako tenisák, ale už je to též na pravdě boží
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 13:49
- Nahlásit
fromeli
joo pešek....na baterky co?...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 14:23
- Nahlásit
Tak u nás jednoznače vedou plyšový hračky, sice se musí několikrát začít, ale jde to, nejlepší byl asi plyšovej ptakopysk, kterej měl vzadku chrastítko (už nechrastí), v hlavě pískátko (ještě píská ) a byl takovej natahovací (už není ), takže je z něj jen takový torzo, ale furt ho ma veverka ráda, potom máme housenku, tu taky miluje a na výstavě jsem jí koupila hračku, kterou veverka zná pod jmenem "hajzlík" je to taková příšernost, co píská, má to natahovací nožičky a místo ručiček uzlíky.
Pak se Veverce ještě líbila taková střapatá koule, ale tu má jen za odměnu, protože by ji hned zničila
|
Majla
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 14:35
- Nahlásit
Tak u nás žádná hračka nevydrží a ty co vydrží zase nechtěj. Jako malej našel muj husky pískací Teletabís (doufám, že se to tak píše). Tuhle hračku hrozně miloval a chodil s ní spinkat a ráno jí zase vyndal. Cca v jeho 5měsících jsem musela na 5hodin pryč, zavřela ho do kotce a on své mímo zabil (celé rozerval a vykousal mu ten růžek na hlavě.
Když jim chci udělat radost tak kupuju hračky co se dají sežrat jako uši, talíře z kůže....
Chobotnička, které je vyobrazena nahoře nám vydržela 5minut Už nemá šňurky!!!
A vůbec nej mají hračky, které jim nepatří
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 14:45 - Změnil/a: Evik
- Nahlásit
Tak pro mého hafušu je stopro nejoblíbenější hračkou toto
(pouze ilustrační foto...ten bulík není můj)
je to tzv. bommer ball - terapeutický míč a mají ho u Barona. Můj pes si s tím vyhraje jak sám, tak i spolu si s tím hrajeme jakýsi "fotbal"... Míč je z tvrzeného plastu, neskutečně odolný...i když s tím fláknete o beton, nepraskne to. Akouš to honí tlapkami i čumákem a šíleně u toho vřeští Vzít se to do tlamy nedá, správná velikost toho míče je taková, aby to pes právě do tlamy vzít nemohl a musel to kutálet.
Jedinou nevýhodu této hračky vidím v tom, že když se to psovi fakt zalíbí, nechce s tím přestat
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 15:01
- Nahlásit
Evik
ahóóój Dělají ho i ve velikosti "jezevčičí tlamička"? Mám obavy, že by to pro tu naši bylo móóc veliký...
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 15:20
- Nahlásit
Jooo vlastně, ještě je u nas oblibenej míček, do kterýho se nacpou granule, psice si ho čumákem posouvá a ty granule jí z toho vypadávaj, ten dávám taky je někdy, protože, nevim proč, ho vždycky ykutáůí do chodby a dělá to krom toho standardního "kvokání", který to dělat má, ještě randál jak se to kutálí
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 15:20
- Nahlásit
Pro Bucku je nejoblíbenější hračkou Aša. Nejradši má, když si Aša otevře tlamu až po típec a chytne ji za krk, pak se musí vykrucovat. Když se vykroutí, zase provokuje
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 15:29
- Nahlásit
blanulinka1
nazdárek koukni na www.baron.cz do sekce hračky - terapeutické míče.....myslím, že tu nejmenší velikost by jezeveček taky zvládnul.... ale určitě bych tuhle hračku nedoporučovala pro štěndo před výměnou zubů....Po zkušenostech s tím, jak si s míčem hraje Akouš, bych - pokud tuto hračku pořizovat - počkala až po plné výměně chrupu, protože jak má pes tendence to vzít do tlamy, rejdí po tom i zubama, měla bych u štěnda strach o to, aby si třeba přílišným tlakem se zoubky nehnul nebo nevylomil apod...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 15:31
- Nahlásit
Evik
super, díkec moc za odkaz i radu Nechystáte se v listopadu do Letňan?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 15:34
- Nahlásit
Evik
tak mají i průměr 11cm...což by bylo asi tak akorát...chci aby se zabavila, když ji pak necháme doma samotnou...Naštěstí si teď sousedi hned vedle nás pořídili taky štěndo, takže jedni sousedi "jsou v cajku" kdyby zlobila, ale chci tomu raději rovnou předejít tím, že ji zabavíme
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 16:11
- Nahlásit
blanulinka1
no já se přiznám, že musím Akoušovi hru s tím "bommerballem" dávkovat, páč si na tom už i docela obrousil drápy a hlavně u toho fakt nepředstavitelně vřeští...(asi jako když se zabíjí prase - toť hodnocení našich sousedů) Našim sousedům tedy Akiho vřeštění nijak zvlášť nevadí, pokud jim ovšem nespí doma malá vnučka....Bezpečně ale poznám, kdy můžu psovi míč dát a kdy ne---sousedovic vnučka je taky taková malá aktivistka, takže pokud nespí, zaručeně je všude slyšet
|