| Autor |
Zpráva |
wami
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 16:30
- Nahlásit
U nas odjakziva vedla slepice. Je to taky jedina hracka, kterou ma doted. Stale piska - resp. vydava zvuk, jako kdyby ji skrtil...
Ale ted uz miluje i balonek na snurce...
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 17:53
- Nahlásit
Tak u nás je nejoblíbenější vždycky ta nejnovější hračka . A když píšká nebo vydává jiné zvuky, položil by za ní život. Ovšem nejdéle po týdnu pískacím hračkám chybí pískátko, kvákací žába měla rozkousaný kvákací stoječek a tím jejich obliba značně klesá...Ovšem jezevčátko hračky asi nebude demolovat takovou rychlostí jako mamuťátko . Momentálně máme velice oblíbené míče (čím větší tím lepší) a přetahovací kroužek, který je nový (koupila jsem ho minulý týden), nezničený
|
leila
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 18:37
- Nahlásit
blanulinka1
naši juzevčíci nejvíce zbožňují tenisáky do těch jsou blázni a pak všelijaké pískací a házecí balónky a uzly ale tenisák je na 1. místě
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 18:56
- Nahlásit
blanulinka1
u nás vedli plyšáci, a i teď si je rád vykuchá, nicméně teď mu to trvá asi tak zlomek pikosekundy...
Jinak jsme měli uzlíky, a všelijaké blbosti, pískací kačenka (ta jediná přežila doposud) a všechno, co šlo zničit. V současnosti používáme nezničitelné hračky - to se mi osvědčil míček na šňůře od Gappay - ty ostatní zničí...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 21:25
- Nahlásit
Jak jsem psala že Buca m nejraději Ašopsa, je to asi fakt. Dneska na cvičáku s mladýma psama byli všichni puštění. Buca je rasista, protože pořád běhala za miniašopejsou a pořád ji okousávala a měla radost, že se nechá
|
Tami
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2006 23:03
- Nahlásit
blanulinka1
vidím, že se připravuješ přímo zodpovědně
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 18:46
- Nahlásit
Tami
jj, to je potřeba , nenápadně se z vás snažím vydolovat cenné info...mě celkem zaujalo taky tohle, ale spíš pro velký URL to mi příjde zábavný...ale asi to taky brzo zničí...
|
Tami
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2006 22:00
- Nahlásit
blanulinka1
to je asi pro větší pejsky, jezevčíček by ti do toho otvoru vlezl asi celý
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 08:00
- Nahlásit
Tami
no právě...kdyby to tak dělali v menší velikosti...to by bylo něco pro "norníka" S tímhle by se mi mohlo stát, že budu ddvě hodiny hledat pesu a ona bude vlezláv kostce a bude chrnět
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 08:34
- Nahlásit
blanulinka1
Zas bude štěnidlo mít hračku i pelíšek v jednom! Ber největší velikost
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 08:37
- Nahlásit
Meta
jj a ještě ho vycvičím aby pěkně norovala možná by se to dalo použít i jako přepravka, nebo minimálně jako schovka v autě před policajtama...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 08:38
- Nahlásit
blanulinka1
ta kostka je zajímavá, ale nějak jsem nepochopila, jak by to mohlo pejsu zabavit....To jakože bude strkat ty míčky do kostky podle barev, nebo je naopak dolovat ven? To by u nás neuspělo...Akoušovi bych tam musela nacpat žrádlo, páč míčky by ho ven dolovat nebavilo, a pokud ano, dřív by tu kostku roztrhal, než by se zdržoval strkáním čumáku do otvorů
Jako hračka dobrý, ale asi spíš pro pejsky s nedemoličními sklony = nic pro jakékoli štěně (tedy pokud páníček nechce vyhodit peníze z okna:lol
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 08:51
- Nahlásit
Evik
nee, to není hračka, to je pelíšek pro jezevčičí štěně A pokud jako hračka, tak by musel kostičky dávat do čtveratejch, kulatý do kulatejch...jako děti
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 08:56
- Nahlásit
blanulinka1
jo a ještě hoodně miluje normální kopačák - trénuje asi na útok podle toho,co provádí..akorát to vždycky musím vzít ven,protože doma není polik prostoru aby ten balón čumákem vykopával a pak honil
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:01
- Nahlásit
Mar3
Na příští venčení vezmu ten balón a uvidíme, co nám Berry předvede..
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:02
- Nahlásit
Syska
šaks to viděla v tom parku,jak ty chudáky fotbalisty vo ten balón ve vteřině vobral
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:03
- Nahlásit
Syska
ty máš doma kopačák? ty joooo Tak co vy v tom listopadu? Tom nakonec nikam nejede, takže budeme doma oba, přesunulo se mu to o 14 dní dřív...že bysme ti zrovna popřáli k narozkám
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:06
- Nahlásit
blanulinka1
Teď ti můžu akorát říct ....nevím. Byt máme kompletně zdemolovanej po neděli, takže se uvidí... Kopačák to klasickej není, je to takovej gumovej balon pro děti, velikosti kopačáku..
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:11
- Nahlásit
Syska
ježíškůůůů to nesmíte ničit, to musíte opravovat! Pro děti jo...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:15
- Nahlásit
Syska
No, momentálně koupenej pro naše čtyřnohý dítě.. Napíšu mail...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:15
- Nahlásit
blanulinka1
ježíškůůůů to nesmíte ničit, to musíte opravovat!
cha cháááá
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:18
- Nahlásit
Mar3
řekni jí něco, normálně ji popadni za ramena a zatřes s ní...jinak ten byteček zboří!
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:24
- Nahlásit
blanulinka1
Máš maila..
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 09:26
- Nahlásit
blanulinka1
nevim,prej dou ještě bourat zdi a dělat díry až ven
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2006 10:37
- Nahlásit
Mar3
ty jo, vždyť z toho bude myší díra...
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 09:13
- Nahlásit
blanulinka1
tak sem se na tebe včera připravila
takže: jednoznačně nejoblíbenější hračka - která si to prvenství drží dlouhou dobu: plyš, vevnitř pískací míček, nohy a krk z lana na laně ještě balónky
druhej je latexovej míček - pískací, z měkké gumy,lehce ho zkousne takžesi ho nosí všude,aj do postele
tohle teď už nechává ale jako menší štěně si tu chobotnici nosil všude po bytě kam šel, a jak byl malinkej,tak o ni zakopával,padal,ale prostě ji nepustil....teďka,s věkem je spíš na tu plyš
prasátko je kitola sama pro sebe,toho se nevzdá nikdy a má oh už ode dne,kdy jsmesi Berryho přivezli...
jak vidí balón,okolní svět přestává existovat
tak tohle jso uhračky, se kterýma si Berry nejvíc hraje, pak má kupu takovejch těch ostatních,co vzal jednou,dvakrát do huby a nezaujaly ho....viz třeba gumový pískací hračky tohoto typu:
toť ode mně vše
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 09:18
- Nahlásit
Mar3
jo a málem bych zapomněla na hračku,kterou si miluje uplně nejvíc ze všeho,ale schovávám ji když přijdu domů,protože je větší než Berry a on s ní musí nutně spát,když je vytažená a když jde do postele a ještě si tam dá tu pandu,tak já už bych se tam asi nevešla
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 09:25
- Nahlásit
Mar3
Tyjo, tomu říkám pečlivě vypracovaný domácí úkol Dostáváš 1*
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 09:26
- Nahlásit
petra06
díky snažila sem se nafotila sem skorovšecko a asi padesát sem jich umazala aby toho nebylo tolik a to hračky,co má dole v 1.patře-tam sem vubec nebyla a zjistilasem zajímavou věc: můj pes má podstatně víc hraček, než jsem, coby dítě, měla já
|
petra06
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2006 09:40
- Nahlásit
Mar3
To tady klidně naflákej všecko ať máme inspiraci
|