Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Gratuluju k promyšlené kombinaci
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:51
- Nahlásit

Já mám doma křížence jezevčíka s kníračem a musím říct, že si babča vzala do života s obou ty horší vlastnosti.

Walda
Jinak já znám křížence boxera s rotvíkem...fenku a je to zlatíčko ( taky cílené spojení)

Anu
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:58
- Nahlásit

brut
u toho rotobula to je něčím jiným.On byl přímo vycvičen na obranu a výcvik.věřím být doma na gauči je to taky mazel

brut
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:00
- Nahlásit

Anu
Já vím, jen jsem psala, že kombinace boxer s rotvíkem byla cílená.....a naštěstí je feňulka zlato

Walda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:05 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit

Anu

Já to taky nepsal jako odstrašující příklad a vina určitě nebyla na straně psa a psovoda. Mě se jen zdálo, že to tady stojí za zmínku.
On rotwík už sám o sobě má nejsilnější stisk ze všech....

Anu
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:10
- Nahlásit

Walda
no když vidím hubu Rity (rotvajlera)tak se ani nedivím.To je držka mě se moc líbí,je to mazlík ale odstrašuje mě jejich zdraví a výdrž.na mě je to moc zavalitý a málo pohyblivý pes. Ale nádherný mazel a jako polštář.

Walda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:16
- Nahlásit

Anu

To je držka
Teď máme na cvičáku dva 6-ti měsíční, kluka a holku, to jsou teprve čumáčci!

Tonda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:25
- Nahlásit

Amir
a co uděláš v takovým případě s hovíkem
toho od mala ucim a zvykam na matku,obcas ho i necham prespat u ni na byte.Pes je zlaticko a zvlada to.Zatim.

Anu
u tebe s tak neproblematickým psem jako Jake,zahradnou a barákám
no to je prave ono,kdyby byl ten barak jenom muj,tak se nemame o cem bavit...

Anu
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:30
- Nahlásit

Walda

zde je vidět poměr tlam

ale né všechno znamená velká huba..

Walda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:36
- Nahlásit

Anu

Hezký fotky chlupáčů, a "poměr tlam" je pěkný výraz a měřítko.

brut
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 11:37
- Nahlásit

Walda
On rotwík už sám o sobě má nejsilnější stisk ze všech....
teda nevím, ale měla jsem za to, že nejsilnější stisk má bulík....že bych se spletla,

Orry
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 12:17
- Nahlásit

krizenci jsou fajn, ale bohuzel i Orry si ze svych rodicu vzal nejvic to spatne co se tyce povahy ale se zdravim to ma cely zivot na jednicku

Sterkule
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2006 08:09
- Nahlásit

No, znám křížence goldena se stafordem. Cílené spojení, oba rodiče s PP,narodili se tři bráchové.Teď by jim měli být 3 roky. Jeden utracen pro agresivitu, druhej zastřelenej sousedama, po rozthání králíků, slepic a kočky. To vše během půl hodiny,když nebyli doma páníci a nechali psa na zahradě odkud utekl k sousedům a soused to psychicky nevydržel. Třetí pes ještě žije, ale majitel moc nezvládá. Ven vycházejí jedině s košíkem a na pevnym vodítku. Pokud pes nemá košík a majitel by s nim chtěl chtěl nějak víc manipulovat, tak pujde i proti němu. O výchovu se snažil, ale pes jakoby uplně nevnímal. Od půl roku začal tohle a od té doby s nim neni řeš. Majitel bydlí sám-pes nikoho jiného ve své blízkosti bez košíku nesnese. Už se taky rozhoduje,že ho dá pryč. Takže další povedené spojení.

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání