Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Gratuluju k promyšlené kombinaci
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Tonda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 06:52
- Nahlásit

Toto je vazne perla.Fakt nevim jestli se mam smat nebo brecet.

Prodam stenata,pejsky promyslene kombinace sampionu stribrneho pudla a jezevcika.Maly vzrust,libezny vzhled,inteligence a pohoda.TEL. 519 354 210

viky
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 06:54
- Nahlásit

Tonda
jezis to bych chtela videt toho inteligenta, ktery tu kombinaci promyslel a na zaklade ceho. Ty lidi jsou fakt tupy.

Tonda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 06:56
- Nahlásit

viky
ktery tu kombinaci promyslel a na zaklade ceho
pravdepodobne nejaky geneticky ing...

sarax
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 07:00
- Nahlásit

Tonda
to je celkem drsný..kdes to našel???já že bych tam zavolala....
nejaky geneticky ing..
minimálně ing. fakt jsou lidi hovada...

Evik
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 07:02 - Změnil/a: Evik
- Nahlásit

panebože to je teda kombinace.....
U nás teď mají lidi z ulice nové štěňátko a když jsem se ptala, co to je za plemeno....nádherné, roztomilé štěně (myslela jsem, že to bude nějaký barvář, či co), tak mi řekli, že táta je hladkosrstý jezevčík hnědý a matka plavá labradorka Štěne skutečně vypadá jako labík na krátkých nohách a s trošku delším čumákem... Když už jsem se s těmi "skorosousedy" bavila, jak ke štěndu přišli, říkali, že ho dostali od známých, kteří spojili svou labinu s jezevcem kamarádů, a to taky zcela záměrně...

Já už se ničemu nedivím....lidi jsou a budou hloupí...

viky
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 07:03
- Nahlásit

Tonda
sarax
taky premyslim, ze tam brnknu. By me fakt zajimalo, z jakyho duvodu nekdo krizi jezevcika s pudlem. Co z toho vyleze, kudrnatej jezevcik ? A to nechci videt tu milou povahu..........

Tonda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 07:04
- Nahlásit

sarax
tady v nasich mistnich novinach...
to cislo jsem tam dal schvalne,nech si uzijou...

Mar3
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 07:10
- Nahlásit

Tonda
tak to je dobrý tak to já si taky někdy "promyslím kombinaci" třeba můj buldoček x irskej vlkodav hlavně,že to budu dělat "promyšleně,ne?"

Tonda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 07:13
- Nahlásit

Mar3
můj buldoček x irskej vlkodav
toz to nebudes mit po technicke strance vubec jednoduche...

petl
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 07:17
- Nahlásit

Tonda
Hehe moje kólie se chtěla při hárání mocí mermo kombinovat s čivavou a já osel jim to zatrhla

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 07:18
- Nahlásit

Co si pamatuju psy které stříhám, jezevčík s pudlem je ta nejškaredější kombinace-teda žádný pes není škaredý, samozřejmě, ale hypoteticky...

Když jsme u křížení, mám dotaz. Příští rok chceme jet na dovolenou po Evropě, nevyjímaje Rakousko, Francii a nazpátek Německo, a chceme vzít psy-no, ve Francii Ašu jako NO asi neobkecáme, ale myslíte, že by mi k Buce vet napsal do pasu jako rasu kříženec dalmatina? Jinak si asi můžem na nějaké cestování nechat zajít chuť.

Mar3
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 07:18
- Nahlásit

no ale "promyslela" sem to ,neboj

Amir
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:10
- Nahlásit

Tonda
já tam snad zavolám a vsadím se, že se pán představí jako Ing.

Anu
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:12
- Nahlásit

asi jak já četla inzerát.Prodám štěnata po šampionech-neplánové krytí-každé jiné plemeno.Cena 5000,-tisíc.

Anu
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:13
- Nahlásit

Mucholabka
v klidu,když nova udělala z Německého ohaře dalmatina,tak proč né ze AST

žanda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:15
- Nahlásit

Mucholabko, cestovat bys mohla i s prckem,ale pokud si pamatuju tak na stafordech najdeš dokonce jak na to,jaký potvrzení a v kolika jazycích to máš mít. Nejdůlěžijetší tam bude lejstro,že nikoho nesežrala a to minimálně co zem, to jazyk)

Meta
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:16
- Nahlásit

Mucholabka
No netvrď, že voříšci nesmějí cestovat kvůli rase? To by byl čistý rasizmus! Pokud je to opravdu tak, pak si rasu vymysli - ono je jich tolik, že ani znalec nemá kolikrát šanci

Tonda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:23
- Nahlásit

Ty vole,to stoji za to si tam zavolat.Pan se rozpliva jak se mu to krizeni povedlo.Stenatka jsou pry nadherna,inteligentni ted cerna,ale budou pry az vyrostou stribrna.Snazil se pry o skloubeni inteligence jeho pudla a prekrasneho jezevcika.Oba rodice jsou s PP.Jsou za 3 000kc.

Tonda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:27
- Nahlásit

Anu
neplanovane kryti bych jeste pochopil,ale on me ted do telefonu vypravel jak pozoroval oba psi a jak ho napadlo skoubit jejich vynikajici vlastnosti a jak se mu to narame povedlo.To ze jsou to stenata a ze je asi tezke ted poznat co z nich bude ho asi nenapadlo.

petl
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:28
- Nahlásit

chce se mi plakat...

monika
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:30
- Nahlásit

Naše dogina si taky teď při hárání nabrnka jezevce. Byl sice malej, ale naštěstí ne šikovnej. To by taky nebyla špatná promyšlená kombinace.

Amir
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:30
- Nahlásit

Ty vole,to stoji za to si tam zavolat
Tonda
no a zeptal ses jestli je Ing. ?????

žanda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:32
- Nahlásit

ten pán bude nejen ing,ale i kandidát věd(

Amir
Člen
- Nahlásit

Tonda
no hele a nebo je to američan z Vysočan, v Americe teď je největší bomba křížení plemen, není tam vůbec nic divnýho kokrpudl nebo černobílej knírač

Eimy
Člen
- Nahlásit

Tonda
Ale prodavat štěnata z nechtenyho kryti za 5 000? Nevim nevim

No a pokud se pán řídil tím, co se všeobecně tvrdí, že když se zkříží dvě plemena do hromady, štěnda si vezmou z každýho z rodičů to nejlepší, mohl to "zkusit". Osobně by mě zajimalo, co z toho vyleze Ale dat 3 tisice za vořecha, to bych asi nedala

Tonda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:39
- Nahlásit

Amir
no a zeptal ses jestli je Ing.
nezeptal,ale mluvil neco o panu profesorovi od toho jezevcika...

žanda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:45
- Nahlásit

tak že báječná kompinace páníčků) co jinýho by z toho pak vylezlo než jezopudl)

Amir
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:45
- Nahlásit

Tonda

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:49
- Nahlásit

Meta
PRÁVĚ že voříšci můžou rozepisujem to jinde.

Anu
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:50
- Nahlásit

Tonda
koukám ty seš taky taková ústředna....mě už nic neudivuje. Včera jsem se bavila s ženskou co odchovala Anuba,rozhodla se chovat nepapírové basenji neb papíry jsou na hovno,všechny paramatry jsou na hovno.Takhle je prý lépe prodá.Navíc má už druhý vrh štěnat po dobrmance,kterou vyločili z chovu,protože chodí jak když ji nakopnec prdel a nejhorší je že otec je opravdu chovný dobrman,štěnata prodává i cigánům a no a teď přišla řady na basenji. Takže mi pán přijde v porovnání s ní rozumný,že mu jde o "blaho" a né o prachy.

PS: a na cvičáku mě utřeli,že je naprosto běžná věc připuštět např.dobrmany s vlčákem,že to je lepší pracovní pes. Nevím co na tom mi tady stále nechápeme

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání