Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Gratuluju k promyšlené kombinaci
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Meta
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:51
- Nahlásit

žanda
Nebo pudlojez ? Pudlovčík?
Naše doktorka má čivakníra...

tosca
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:55
- Nahlásit

Mucholabka
Co si pamatuju psy které stříhám, jezevčík s pudlem je ta nejškaredější kombinace - hele nenarážíš náhodou na nějakého psa, kterého znám?

A Bucka coby kříženec dalmatina - podle mě by to prošlo, jenom ji budeš muset předtím dát dietu a moc ji nehonit, přece jen, tak moc dalmatin nasvalený nebývá ....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:57
- Nahlásit

tosca
Ne, myslím že ne. Já je vidím jako skupinu černých křivonohých hodně chlupatých psů, kteří byli jako štěně roztomilí a teď běhají na různých dvorcích kterého psa myslíš? Snad ne Jeana Gabena? Ten podle mě pudla nemá...

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 08:59
- Nahlásit

Mucholabka
Ale zase je potřeba to brát tak, že většina lidí se snaží z každýho vořecha udělat křížence "něčeho". Takže z hodně voříšků se dělají kříženci NO x jezevčík a nemusí z toho v sobě mít nic... A u těch kudrnatejch vořechů to bude asi hodně podobný... Většinou v sobě mají víc neý jen dvě plemena...

tosca
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:00
- Nahlásit

Mucholabka
No a po kom tipuješ, že zdědil tu kroucenou srst jako ovce. Až na to, že ji má řídkou, tak mě teda připomíná pudla, ale pokud tipuješ jinou rasu, tak budeš mít nejspíš pravdu Ty . Navíc ta kudrnatá srst nelíná. Jinak postavu má jak jozefčík, tam se moc jiná rasa nepodepsala, s tím souhlasím.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:01
- Nahlásit

Eimy
Oni křížením kudrnatost ztrácí a srst se rovná, spíš vlní. Ale vraťme se k původní otázce-dát pět hadrů za křížence, kterých můžu mít doma zadarmo třicet?

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:02
- Nahlásit

Mucholabka
No já už psala víc, že bych za křížence nedala ani ty 3 tisíce už čistě jenom z principu

tosca
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:02
- Nahlásit

Eimy
To tipování ras, které se ve vořechovi nacházejí, je jen zábava. Pokud máš psa z útulku a neznáš jeho původ (jako já), tak si můžeš tvrdit co chceš, stejně je to vořech.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:03
- Nahlásit

tosca

Já bych třeba hádala drsnosrstý s dlouhosrstým-jinak by ta postava byla trochu jinde. Se podívej kupříkladu na Janka.

Eimy
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:04
- Nahlásit

tosca
No však právě Já jen že konečný křížení dvou PP psů určitýho plemene může vypadat úplmě jinak Všichni tady víme, jaký rozdíly v exteriéru můžou být u psů bez PP... To je to, na co narážím, prostě těžko říct, že kříženec pudla a jezevčíka bude hnusnej, když křížence dvou PP zástupců těchhle plemen viděl jen málokdo ...

tosca
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:07
- Nahlásit

Mucholabka
Může být, kdo ví, jací vořeši byli rodiče Na dlouhostrstého jozefce mi připadá ta jeho horní srst moc kudrnatá. Ten drsňák tam bude na 95%, ale to ostatní je záhada. Ale v podstatě je mi to fuk, momentálně je z něj zase pes plyšový a "chovný"

Amir
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:08
- Nahlásit

je naprosto běžná věc připuštět např.dobrmany s vlčákem,že to je lepší pracovní pes. Nevím co na tom mi tady stále nechápeme
Anu
já myslím, že jsou kombinace rozumné a nerozumné, kříženci jsou zdravější a nemůžu tudíž říct, že jsem vyloženě proti

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:08
- Nahlásit

tosca
Co vlastně říkal dr. na tu jeho dírku?
A furt zdržuješ, chudák paní se mě nedočká

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:10
- Nahlásit

tosca
Třeba znám knírače s kudrnatou srstí-a jsou čistí...

tosca
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:17
- Nahlásit

Mucholabka
Pošlu Ti mejlík, padej ven

Tonda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:27
- Nahlásit

Anu
Amir
zrovna pred chvili jsem se koukl na stranky nedalekeho utulku a nasel tam krasneho krizence NO a rotvika.Kdybych mel vyresenou minulost nebo spis budoucnost tak bych si pro nej asi hned jel...

Amir
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:31
- Nahlásit

Kdybych mel vyresenou minulost nebo spis budoucnost
Tonda
jeď si pro něj, minulost vyřeš rychle a budoucnost stejně nikdy vyřešenou mít nebudeš a pes je krásnej !!!!!

Tonda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:34
- Nahlásit

Amir
kdyby to to bylo tak jednouduche...

Amir
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:38
- Nahlásit

Je to jednoduchý, na srazu ti to vysvětlím

Anu
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:40
- Nahlásit

Tonda
jako nevím co řešíš. S minulostí už to máš snad vyřešené a nikdy nevíš kde budeš bydlet v budoucnosti.Taky bych pro něj šla je fakt nádherný.

Amir
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:47
- Nahlásit

Tonda
akorát jsem koukala co máš vlastně za psa a našla jsem celkem mladýho HW, to bys měl oba? Já třeba bych to časově nezvládala cvičit dva pesany ... jinak hovík je nádhernej a fotka se stromem ožraným od bobra je moc pěkná a v pampeliškách taky

Tonda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 09:51
- Nahlásit

Amir
no prave a jsem,nebo byl bych na ne sam.A to pak staci onemocnet,nebo jet treba na skoleni a co potom.

hovík je nádhernej
diky,ale musim priznat ze ma do standartu daleko...

abby
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:01
- Nahlásit

Taky přidám trošku do mlýna,ale není to o křížení plemen.Minulej čtvrtek jsem se bavila s paní na cvičáku,která si chce založit chovnou stavici GR.Byla do toho dost za pálená,až jsem ji obdivovala.Pak jsme se nějak začali bavit o štěňatech a já jsem jí říkala,že my necháme asi kastrovat neb pes je bez PP a štěňátka by nebylo úplně to pravý ořechový.A ona že jo,že mám pravdu,že si nemůžu být jistá,jestli je čistokrevná .... Pak z ní vylezlo,že ona už štěňátka měla na svým předchozím psu. Sice měla PP,ale nemohla být uchovněná pro nějakou vadu.Hlavně,že je to čistokrevný.

Walda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:26
- Nahlásit

Když už jsme u toho křížení, znáte rotobula?
Kříženec rotwíka a pitbula, byl to služebák někde v Mělníce.
Jednou ho zavolali k drbanovi, co na ulici šel po lidech s nožem a nedal si to vymluvit. Psovod mu řekl, aby toho nechal a on šel rovnou po psovodovi. Rotobul provedl jeden čistý zákus do ruky a přesto, že chlapíka rychle převezli helikoptérou do Prahy do vojenský nemocnice, museli mu tu ruku vzít, už se nedala zachránit.

Amir
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:29
- Nahlásit

no prave a jsem,nebo byl bych na ne sam.A to pak staci onemocnet,nebo jet treba na skoleni a co potom.
Tonda
no a co uděláš v takovým případě s hovíkem, mimochodem já nevím jak mají vypadat a tak mě se moc líbí ))

Anu
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:29
- Nahlásit

Walda
jo to jsem četla. Ale viděla jsi ho? To byla hlava jak od mědvěda

Amir
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:32
- Nahlásit

no prave a jsem,nebo byl bych na ne sam
Tonda
a mám ještě jednu radu - nekoukej se na stránky útulků !!! já kdybych tam koukala, tak z toho budu mít za chvilku trauma a všechny pesany mít doma taky nemůžu

Anu
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:33
- Nahlásit

Tonda
koukám,že ty jsi pesimista.To si jako myslíš,že dokonce života budeš sám? Chápu že dva psi je starost,já mít druhého psa nemůžu,někdo by to nepřežil,buď já nebo psi,ale u tebe s tak neproblematickým psem jako Jake,zahradnou a barákám? To bych druhého psa vůbec neřešila a jela pro něj.

Walda
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:42
- Nahlásit

Anu

Viděl jsem ho. Fotka je třeba tady: http://www.cz-pes.cz/Dobrotice/Index.htm
vpravo dole.

Anu
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2006 10:49
- Nahlásit

Walda
Není se čemu divit s jeho výcvikem a povahou. Já mám 13 kilovovou žížalku ale je to rozený obranář.Naprosto nekompromisní i k členům rodiny,nikdo si ho nekoupí a obranu kvůli jeho plemenu nedělám.Kdyby byl velký jak Rotobul tak je na zbrojní průkaz. Ten pes za to nemohl a neodsuzuji ho ani psovoda. Neřikám,že bych takového psa chtěla ale nemyslím,že někde byla chyba

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání