Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Maďarský ohař - Vizsla
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2013 13:55
- Nahlásit

Kalliope
nechat to být, potrestat ?
podle mě nechat být, být nad věcí a přidat komentář ve stylu "co to kravíš ty blbečku?" Ale zkušenost mám naštěstí akorát s tím bububu

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2013 13:57
- Nahlásit

Kalliope

hm, no já si myslím, že řešit není co - protože ten pes prostě vyjel ze strachu, něco co v něm vzbuzuje strach spustilo tu reakci - takže stejný jako kdyby mě někdo trestal za to, že se bojím žubaže, nebo dítě injekce. Když bude vyvádět a tlouct kolem sebe a ty ho seřežeš - co to vyřeší? vůbec nic. Nebo asi takhle - vyrovnanej pes taky nezmasakruje druhýho psa, kterej vystartil ze strachu. A dokonce ani takovej trdloň jako Ešus, kterej má sám se sebou co dělat, to neudělá, když na něj bojavej pes udělá bububu, háfne na ně nech mě a jde od něj.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2013 14:52
- Nahlásit

PetraK
v životě bych psa neřezala, jen, šlo-li by mi o život, ale v tom případě jak říká birma: asi to přejít, nechat to být. Měla bych právě obavy, že by nabyl časem dojmu, že si on zavrčí a já ho tedy nechám být ... možná zase na druhou stranu tím, že si budeme jakoby budovat ten vztah a on si bude jistější a jistější, tyhle situace časem potom samy vymizí ...teda je to věda.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2013 14:57
- Nahlásit

Kalliope
v životě bych psa neřezala, j

to mi ani nenapadlo, to bylo jen takový přirovnání k tý situaci s dítětem, že ho člověk v takový moment taky nepacifikuje nějakým trestem.

že si on zavrčí a já ho tedy nechám být ...

ale to není o tom že on si zavrčí... on se bojí, když se bát přestane, pomine důvod k vrčení

a on si bude jistější a jistější, tyhle situace časem potom samy vymizí .

no přesně tak to myslím. On se teď bojí, neví jak má zareagovat. Veškeré komunikační prostředky, který použil předtím nikam nevedly. Stopro začínal někde na spodní hranici a když mu nerozumněli, zvyšoval levl až zjistil, že funguje až ten levl nejvyšší, bohužel. bylo to nedorozumnění ze strany lidí, ne ze strany jeho. Takže on se musí naučit, že stačí použít i ty výrazy na té spodní hranici, že hned nemusí jít na všechno rovnou s houfnicí . Má v hlavě bordel a zmatek.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2013 19:31
- Nahlásit

PetraK
Má v hlavě bordel a zmatek.

Přímo bordel, řekla bych ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2013 19:59
- Nahlásit

Kalliope
osobně bych mu nechala třá koš ,von se neposere a snažila se vyhýbat se situacím kdy by moh rafnout,pokud by to nastalo,trestat psa co kouše ze strachu nemá cenu,tim že by měl koš bych byla víceméně v klidu,nechala bych ho a ignorovala to..asi jak píše birma..klidně bych mu nechala aji couračku aby na něj čék nemusel šahat páč to by moh nastat zas třá konflikt.Dál asi to co píše petra.pomalu budovat důvěru a nastavovat pravidla..ale každej amatér,kterej se do toho nasere a nezvládne to,toho čokla posune zas vo další kroky zpět ,bohužel..
kouknu esi tam nemáme někoho známýho..že si ho nenechá chápu a ani s tim nepočítám,nemyslim,že by to bylo dobrý řešeníí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 18:47
- Nahlásit

no a je to..
kopčim z pižly v nouzi
Volala Veronika Mocová. Pláče, je úplně citově rozhozená. Poslala své kamarádky Lucku a Šárku pro svého pejska Adama ke Katce, kde byl s fenkou Carmen od minulé soboty. Ty ho vyzvedly a - nechtějí ho vydat zájemcům, kteří se nabídli, že mu poskytnou domov! Údajně se holky bojí, že bude na Slovensku pejsek utracený! Údajně mu bude lépe v psím útulku v Praze Libni! Chtějí ho umístit do výběhu k deseti jiným opuštěným psům. Veronika si to výslovně nepřeje, jasně jim to několikrát sdělila, jenomže fyzicky je v Chebu, kojí malého caparta a usedavě brečí, protože vůbec neví, co je s vižlákem Adamem. Do Prahy zatím přijeli Slováci, kteří se ohaře Adama chtějí ujmout a převézt ho do Nitry. Nikdo však neví, kde je pes? Holky, velké milovnice zvířat - Lucka se Šárkou -které si dnes psa od Katky odvedly, se zatím zpět neozvaly. Tuhle story by nevymyslil ani Dietl! Já neříkám, člověk musí být v životě opatrný. Ale když vidím, že někdo ohaře chová, že má rád zvířata, tak ho přeci nebudu podezírat, že jede pro vižláka ze Slovenska až do Prahy a zpět, aby si udělal psí guláš ?!? To by pro něj bylo mnohem jednodušší zajít do útulku v Nitře a vzít si nějakého urostlého a masitého labradora, nemyslíte? Adame, já ti řeknu, že máš tedy smůlu ... Ale není všem dnům konec.
Snad se vše v dobré ještě obrátí. „Ráno moudřejší večera.“
Přátelé, zatím si zazpíváme píseň Jarka Nohavici:

Kalliope
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 21:00 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit

to je v prdeli !!!!!!!!! Já se z toho pokakám. To je pomoc zvířeti v nouzi ?!!!

Já se hrozně omlouvám, ale mě se udělalo úplně zle od žaludku ... kriste pane, že já jsem se té Veronice neozvala dřív. Psala jsem jí dopoledne, že vezmu Adama a do té Nitry ho společně s kamarádkou vezmeme a podělíme se o náklady na cestu. Já se z toho pos.... - já jsem takovej vůl, že já nenapsala ještě večer... Verča sice psala, že sehnala odvoz, ale to nikdo nemohl tušit, že to takhle dopadne... já nevim co s tím ..

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 21:21
- Nahlásit

Kalliope
á nevim co s tím .
a co trestní oznámení pro krádež?
co třeba sepsat kupní smlouvu, žes psa včera koupila za 6000Kč?

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 21:37
- Nahlásit

co to je?? chápu to, že někdo tedy majitelce psa de-facto ukradl?
nebo jak je to? chudák pes.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 21:52
- Nahlásit

PetraK

uff....musel jsem svůj příspěvek pozměnit, jsem se nějak rozjela....ale už jsem trochu vychladla

Prý ho chce dát ta holčina do azyláku, to je zatím poslední info...údajně nad ním chce mít dohled a asi jistotu, že Adama někdo neutratí. Ale tohle se mi vůbec nelíbí, myslím, že tímhle přestřelily, holky. Adam měl dostat novou šanci v Nitře na Slovensku a sháněl se odvoz, kdo by ho tam odvezl z Prahy a ujaly se toho ty holčiny a s tím, že Adama nevydají nebo co, takže teď asi bude někde v azyláku. Já nevim...nějak už se v tom neorientuju, je to jeden velký chaoss a ten pes z toho musí být pěkně vystreslej

Kalliope
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 21:54
- Nahlásit

kachna_

uvidíme, jak se situace vyvine, já doufám, že to celé dobře dopadne, ale už je to jak ze špatného filmu ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 21:56
- Nahlásit

Kalliope
e už je to jak ze špatného filmu

no to dost teda. Chudák pes a chudák i jeho majitelka, která nemá nejmenší páku.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2013 23:49
- Nahlásit

Pro ty, kdo nemají facebook:

Petra Fleischmanová Slečna Kateřina si ho v sobotu vzala ke své fence Carmen od mladé paní Veroniky. Jenomže Adam tradičně chňapnul po ruce jejího přítele, který ho chtěl pohladit. Přítele to duševně rozhodilo a trvá na svém ultimátu: Buď já nebo pes. Takže psa Adama slečna Kateřina po třech dnech vrací zpět Veronice a my jsme tam, kde jsme byli. Na začátku Řešíme Nerudovský problém: KAM S NÍM? Hledá se NĚKDO KLIDNÝ VYROVNANÝ, KDO TO UMÍ S PEJSKY a nemění po pár dnech své rozhodnutí.

Kateřina Hudková dodnes jsem na různé vzkazy nereagovala...ale řešíte tu lidi,které ani jeden z Vás nezná osobně,když už zde paní Fleischmanová řešíte i mou osobu...tak si nejdřív počkejte také na mojí verzi a potom suďte...informace jsou jednostranné a nepravdivé,paní Veronika je velice labilní žena,která si nikdy neměla pořizovat psa a už vůbec né madara...který je velice citlivý...a už vůbec jej neměla zmlátit..jako to udělala před několika lety...poté pes jí přestal důvěřovat a bál se jí, ten pes žil minimálně přes dva roky v obrovském stresu,protože její manžel nemá rád psy a ten to cítil..proto vrčel a otázkou času bylo,kdy něco provede...jednoznačně ho tak vystresovala,že ten pes není "jen nešťastný" má velké psychické problémy. u nás je pes v klidu..dostatečně spí...pomalu s ním pracuji a nyní se se mnou mazlí a má radost...bohužel však z ničeho nic zareagoval...jak zareagoval,ale není pravdou co píšete,že můj muž na něj šáhnul..právě vůbec ne...tak aby si to tady někdo nevykládal po svém...tak to zde uvedu na pravou míru..můj muž se vrátil domů a psi jej vítali..oba ho olízli a vrtěli štastně ocásky...carmen k němu jako vždy přišla a Karel jí chtěl pohladit...chtěl pohladit Carmen...né Adama...ten byl v tu chvíli min.dva metry od něj..a najednou z ničeho nic..se usměvavý pes rozběhl a zakousnul se mu do ruky...důrazně jsem řekla fuj..pusť a Adam pustil a odešel do pelechu...když jsem za ním přišla...tak se celý klepal strachy...díval se směrem do stropu a po oku na mě a krčil se strachy...jestli ho zmlátím...já mu jen klidně řekla..ať se nebojí a lehne si a odpočine si...lehl si a usnul..po dvou hodinách se vzbudil...přišel ke mě..sedl si vedle mé židle a dal mě svou hlavu do klína a výrazem očí mě dal najevo..jak mu to je líto...já nemám problém si jej nechat...nezanevřela jsem na něho...ale můj muž má pět hlubokých děr v ruce a má obavy o to,že to klidně kdykoli zopakuje a on nechce být pokusný králík,který bude jen čekat na to..kdy se to stane znovu...jsem se svým mužem 7 let...Adam,ač ho mám opravdu ráda..5 dní..taky by jste volily mezi dětmi a psy?..já psy miluji...taky mám ohařku,která je naprosto úžasná...můj muž se ho nebál..rád ho venčil ,chodil s ním na procházky a pes se chodil za ním občas pomazlit...nevrčel na něj...a minutu předtím,než se zakousnul jej olíznul a šťastně jej vítal a vrtěl ocáskem..jak jsem se bavila s Markem..občas to prostě nemá příčinu..a tady opravdu nebyla...pořád nad tím přemýšlím...ale na nic jsem nepřišla...opravdu toto nemělo důvod..ted je Adam v pohodě..separovala jsem je každého do jiné místnosti a věnuji se mu jen já...hodně jsem to s mým chlapem probírala,ale on mu již nevěří a má obavu,že to zopakuje..můj muž je celé dny doma a více času s nimi tráví on. já chodím do práce..a on má strach tu s ním být sám...proto jsem se chtěla s Veronikou normálně domluvit a společně to řešit ..brala a beru to vážně..jinak bych narozdíl od většiny z Vás jí neoslovila s tím,že do toho jdu..rozebírala jsem to s mým mužem 14 dní..než jsme si ho vzali..dost jsem se o nej zajímala,abych o něm dostatek věděla..fotky má krásné a profesionální.. i textík..je napsaný romanticky..fotky,kde vypadá,jako by neublížil ani mouše..skutečnost je však jiná..není to agresor viditelný...je to "tichá voda břehy mele" nicméně né ke každému se hodí.. je jedno jestli to je muž či žena...i když k ženám se chová lépe neměl by být v bytě ,ale v domě se zahradou...at má pohyb a výběh..neměli by mít děti..hlavně to musí být silná osobnost,u které bude mít Adam pocit bezpečí a nelekne se,žádné situace...já se toho nezalekla...ale nebudu volit mezi mužem a Adamem..stejně jako vy by jste neodložily své děti...snad jsem to napsala výstižně a raději,,,než plkat o tom,zda jsem já či Veronika taková či maková...se snažme mu najít vhodný domov...byla jsem přesvědčená,že u nás to je pro něj perfektní...dostatek klidu a pohybu..lásky a bez dětí...já bych pokračovala,ale jsem zde v této domácnosti sama,která si to myslí...bohužel
Včera v 20:19 · Upraveno · To se mi líbí · 4

Peťa Rybářová a proč jste mu nepomohla??? A vrátila ho podle Vás k labilni Veronice, ktera tak psa zničila???
Včera v 19:54 · To se mi líbí

Helena Pirščová Myslim, ze by si zaslouzil druhou sanci...od Vaseho manzela...
Včera v 21:34 · Upraveno · To se mi líbí · 1

Kateřina Hudková já jí ho vrátit nechci...to mi věřte...mě šlo o to se s ní domluvit a pořešit jiné bydlení...né jí ho vrátit..domluvily jsme se,že si jej vezme její kamarádka..u které se Adam cítí taky dobře

Kateřina Hudková ode mě jednoznačně šanci má..i ted si tu hraje s carmen...ale manžel leží v ložnici již třetí den a není schopen vůbec fungovat...denně to s ním řeším...zda li názor nezmění a bohužel zatím stále ne...je tak otřesen a bojí se znovu ataku,že to pes může vycítit a udělat to znovu..proto jsou každý jiné místnosti a Karel nedokáže otevřít dveře...a zkusit to..i když jsem mu řekla,že dám Adamovi pro jistotu košík a budu ho držet za obojek,ale ani tato záruka mu nestačí...nedokáže se na něj ani podívat..je to pro mě fakt těžké

Veronika Mocová Přeji krásný večer všem. Myslím, že svého psa přeci jenom znám víc, než Vy a kdybyste respektovali rady, které jsem Vám dala já, i Marek Beneš (vychovatel psů), nic takového se nemuselo stát. Měl být od Vás pro začátek separovaný a ne s Vámi spát hned v posteli, jak jste mi hned druhý den posílala fotky... také mohl mít košík. Když Vám Marek Beneš říkal, abyste psa na pár dní zavřela a postupně mu dávala prostor (to neznamená, aby měl pelíšek u vás v ložnici), odvětila jste mu, že nezná maďaráky, že ti potřebují společnost. Myslím, že věděl, proč Vám to říkal, má jistě větší zkušenosti s výchovou psů, než Vy a také proto, jsem Vás na jeho konzultaci odvezla a také Vám ji zaplatila, abych mohla být klidná, že jste dostala informace, které jsou k prvotnímu kontaktu s Adámkem třeba. Vy jste ale cestou k autu na ni reagovala slovy, že Vám pan Beneš neřekl nic nového . Nakonec jste tu situaci ale nezvládla. Adam za celý život pokousal jedinkrát a to mého syna a určitě ne tak, že by něco promýšlel a měl čas se rozeběhnout... takhle reagují vážně vyšinutí psi a to Adam rozhodně není. Vrčel, štěkal, řval, ohnal se, ale nepokousal. Nedovedu si představit, že by se Adam "rozeběhl z ničeho nic a zakousl se mužskýmu do ruky" a pokud, tak u nás takto NIKDY nereagoval na nikoho. Musel být u Vás ve stresu (což je jasné - jste pro něho noví lidé, za dva dny vás nepozná), prakticky je to přirozená reakce psa na cizí prostředí, stres, změnu. Není vyšinutý. Nic Vám nevyčítám, ale stále trvám na tom, že Vám chybí notná dávka sebereflexe. A že jsem labilní, to je možné, Vy ale svým způsobem taky, jak jsme se stačily poznat, viz. oboustranné hysterické výlevy. Proto po těchto zkušenostech, bych byla ráda, kdyby s Adámkem pracoval někdo, kdo má své emoce pod kontrolou (resp. se mu nerozklepou kolena, když na něho pes zavrčí). Vy jste věděla, jak na tom Váš manžel je a přesto jste se rozhodla si Adama vzít, musíte proto stejně tak jako já, nést za své rozhodnutí zodpovědnost. Prostě to nebylo to pravé ořechové, nevyšlo to a nebyl to dobrý nápad k Vám Adámka vézt, což jsme, bohužel, brzy poznaly obě. Nyní věřím, že se Adámek konečně dostane do správných rukou a bude doufám konečně šťastný. Přestože to dopadlo tak, jak to dopadlo, i Vám Katko děkuji. Určitě jste se snažila, jenom to nevyšlo. A ještě jednou děkuji všem, kteří nás podporují. A manželovi přeji brzké uzdravení.
Včera v 22:59 · To se mi líbí · 5

Petra Fleischmanová KONEC DOBRÝ - VŠECHNO DOBRÉ.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2013 12:14
- Nahlásit

Petra Fleischmanová KONEC DOBRÝ - VŠECHNO DOBRÉ.
a kde teda je? už někde?
jinak tedle případ mne akorát ještě víc utvrdil v tom,že pokud bych se nemohla z nějakejch důvodů vo psa postarat dál,nechám ho uspat páč než tydle peripetie s psychopatickejma záchranářkama,tak to radši humánní konec! na to ho mám moc ráda!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2013 12:33
- Nahlásit

aha tak ted sem našla na Fb todle
Pes Adam dnes cestuje z Prahy do Nitry.
Opravdu co nejsrdečněji děkujeme naším slovenským přátelům za jejich pomoc s adopcí tohoto vižláka. SERVUS PRIATELIA !

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2013 12:56
- Nahlásit

davidkova renata
tak to radši humánní konec!
taky jen zírám, to by si ani psíček nevymyslel.

Michal by útok od osvojeného psa taky neustál a nevim, estli bychom byli ochotni dodržovat nějaká pravidla osvojování psa, kdybychom v nich neviděli význam

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2013 13:06
- Nahlásit

kachna_
Michal by útok od osvojeného psa taky neustál a nevim, estli bychom byli ochotni dodržovat nějaká pravidla osvojování psa, kdybychom v nich neviděli význam
jako to je jasný,ale zas když uvažuješ o osvojení psa s těmadle projevama,kvůli nimž vlastně hledá novej domov,tak s nima asi musíš počítat a bejt ochotná na tom pracovat..i s partnerem samosebou páč jinak nechápu potřebu osvojovat si takový psa?!Pokud nejsi kretén nezodpovědnej,tak prostě o osvojení takovýho psa nebudeš vůbec uvažovat!

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2013 18:34
- Nahlásit

davidkova renata
psa s těmadle projevama
no mně přijde, že zaměnili vážnější problém, za zkrat (že si třeba řekli, no, tak nemá rád děti, ty my nemáme, tak není co řešit)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2013 18:57
- Nahlásit

kachna_
no mně přijde, že zaměnili vážnější problém, za zkrat (že si třeba řekli, no, tak nemá rád děti, ty my nemáme, tak není co řešit
.od začátku padalo info,že je nejistý bázlivý zmatený labilní a nevim co ještě..dlouhodobě..tak je jasný že od takovýho psa můžeš čekat .že ty zuby použije..číhni na původní diskuzi,majitelka to tam popisuje
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=5068445927 13431&set=a.127083987356162.22798.100001636851283& type=3&theater

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2013 19:12
- Nahlásit

davidkova renata
to se mi nezobrazuje
od takovýho psa můžeš čekat .že ty zuby použije
no to jo, no

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2013 20:22
- Nahlásit

kachna_
aha tak tam asi nejsi,tak proto..jen úryvky,todle je úvod
Akutně hledám nového pána pro 5tiletého maďarského ohaře Adama. Má základní poslušnost, poslouchá každého, kdo jej venčí, s tímto nový majitel nebude mít problémy (přivolání, chůze na vodítku, k noze, ke mně, sedni, lehni, pusť, zůstaň, stůj). Je bázlivý, nejistý a zmatený. Nedokázala jsem jej dobře připravit na příchod nového člena do rodiny a on se s tím nesmířil. Už s ním nedokážu pracovat dál, nemůžu si jej nechat. Adam nepotřebuje majitele, který by se mu věnoval na 100%, ale stejně dobře, ne-li lépe to bude fungovat s člověkem, který to s ním bude umět, bude zcela přesně vědět, co dělá a vysvětlí mu, že Adam není středobod vesmíru, ale součást systému. Když tomu psovi správně a pro něj srozumitelně nastavíte pravidla, on se jim rád přizpůsobí a věřím, že bude bezproblémový. Jen zkušenému majiteli.
to píše majitelka
Byl u mě, u jednoho majitele. Minulost tedy známá. Určitě není agresivní, a určitě vyjíždí ze strachu, tím jsem si jistá. Problémy začaly před třemi roky, kdy jsem si přivedla domů manžela. Neunesl to psychicky. Když si zvykl, narodil se mi syn. Naprostá ignorace, když jsem přišla z porodnice. Díval se skrz mě, malého jako by nevnímal. Psychicky se zhroutil, už to nebyl ten Adam, kterého jsem znala... Začal vrčet, dával najevo, že ho malý ruší, chtěl mít klid. Nedávno jsem přišla konečně na nový způsob komunikace a skutečně jsem věřila, že je vše zlé za námi. Zapojil se do všeho, malého vítal, nosil mu hračky. Dnes malý lezl po čtyřech a on po něm skočil a zakousl se. Myslím, že byl unavený a malý ho rušil. On se na něj ale ani nepodíval, nešel k němu, mohl "nerušeně" ležet a přeci... Už jsem se opravdu vydala ze všeho a manžel ho chce utratit. Nemám argument. Je jisté, že si ho nechat už nemůžu, ale jsem si také jistá, že to není žádný krvelačný zvíře a pokud bude mít někdo trpělivost a zkušenost, bude to nejskvělejší pes na světě.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2013 21:42
- Nahlásit

Uff...tak Adam zdárně po všech peirpetiích docestoval do Nitry. Děkujeme všem kdo se celé akce účastnili, popř. ji sledovali. Občas to bylo opravdu psychopatické

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2013 16:42
- Nahlásit

Kalliope
tak Adam zdárně po všech peirpetiích docestoval do Nitry
tak doufejme ,že to bude jeho poslední cesta..ne teda v tom smyslu jakže poslední ,ale prostě poslední

dejavu
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2013 18:25
- Nahlásit

Zajímavý, takže útulek "nepomohl", akorát, že mi Marie kvůli ohařovi volala, dělala si starosti, sháněla jsem jí pro něj odvoz. Slečna jí řekla, že v žádném případě psa nechce dát do útulku, když jí Marie radila, tak jí údajně odvětila, že tomu nerozumí, že pes je perfektně vycvičený, i když tedy všichni z cvičáku tvrdili něco jiného... No, radši to nebudu komentovat.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2013 21:17
- Nahlásit

dejavu

a kdo všichni ze cvičáku ? Já tedy nevím, ale ze cvičáku jsem byla jediná ještě s jednou holčinou, která tam však moc často nechodí, kdo Adama hlídal. A byl velmi dobře odvolatelný jak od psů, tak i venku (v lese, na poli) měl slušnou poslušnost (tedy narodíl od mé Ejmule) - a s tou pomocí - jak jsem nakoupila, tak jsem i prodala, navíc jsem tu i napsala, že paní Lokingová má svých starostí dost se psy, kteří jsou v útulku aktuálně umístění.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 09:17
- Nahlásit

Kalliope

Uff...tak Adam zdárně po všech peirpetiích docestoval do Nitry.

tož snad už teď všechno pro něj půjde líp.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 11:10
- Nahlásit

Já myslím, Adam je už u nnové paničky v Nitře, co mi povídala teď už bývalá majitelka, tak paní ohařům rozumí (sama má dvě ohaří holky) a u Adama si stanovila přesný postup a ten dodržuje, Adam to prý sice zkouší, ale u ní prostě neproleze. Takže já myslím, že Adam si zvykne, že tady jsou jasně nastavená pravidla, přes která nejede vlak, zaklimatizuje se a bude v pohodě. Bývalá majitelka je šťastná jak blecha a po tom chaosu co poslední tři týdny kolem Adama vládnul, teď i u nich doma zavládne konečně ta pravá pohoda, která má pro malého prcka být. Ještě jednou všem děkuje¨me.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 11:55
- Nahlásit

Kalliope

ale u ní prostě neproleze. Takže já myslím, že Adam si zvykne, že tady jsou jasně nastavená pravidla, přes která nejede vlak, zaklimatizuje se a bude v pohodě.

jo to je důležitý. Aby se srovnal a dostal řád, jasný pravidla a zázemí. Oni nejsou vrahouni, magoři přecitlivělí ano, chyba se pak může vymstít, ale vrahouni nejsou.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2013 16:18
- Nahlásit

PetraK
Oni nejsou vrahouni, magoři přecitlivělí ano, chyba se pak může vymstít, ale vrahouni nejsou.

tak tak, jak povídáš a když to povídáš, tak je to jako kdybys to říkala Nebyl to nějakej blázen co by útočil na vše co se šustne, jen si myslím, že byl nejistý a nevěděl přesně na jakou tu hierarchickou šprusli se vrtnout. Takže já myslím, že to snad bude klapat

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání